- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Sağol canımcanım ben seni bu hafta listeye alıyorum yükseklerden referans aldım azimli ve kalıcı üyeymişsin
sen ne dersin
canım sen daha önce yarışmıştın dimi hangi etaptı hangi takımdaydı onu bir bulmam lazım benim :)Sağol canım
Burdayım hep
Yok canım yarışmadım hiç sadece bir kaç hafta alışmak için yazmışdım yarışa katılmadımcanım sen daha önce yarışmıştın dimi hangi etaptı hangi takımdaydı onu bir bulmam lazım benim :)
tamam canım o halde yeni üye gibi alıyorum seni listelere girmediysen sıkıntı yokYok canım yarışmadım hiç sadece bir kaç hafta alışmak için yazmışdım yarışa katılmadım
Sağol tatlımtamam canım o halde yeni üye gibi alıyorum seni listelere girmediysen sıkıntı yok
kızlar bazı sağlık problemlerim var onları halledeyim inş en faal üye olacağım özelliklede okullar açılıp bizimkileri gönderince***3.Takım 376.Etap***
kelebekolacam: (76,2 /76,2 / 0/%0)kilosu sabit
Sahgul: ( 66,9/66,4/0,5/%0.75)
Nilyyyaaannnn: (84,1/83.8 /0.3 /%0.36 )
_citygirl_ : (66,5///% )
Ecemavi : (74 /73.7 /0.3/%0.40)
bluebottle: (56,3/55,3/1,0/%1,78)
esfer: (89,2/87,6/1,3/%1,79) yeni üye, hedef kilosu :65
3.Takım Ortalaması:
Hoşbulduk hepbirlikte inşallah...Ah şirinemmm hastahaneden çıktığımızda 61 dim ya haniii sabah bir tartıldım 63,7tavayı hakettim anlayacağın
efsercim takıma hoşgeldin cnmmmm hedefine sağlıkla ulaşmanı dilerimmm
ablacım sen bu aralar biraz kafa dağıt bence hoşsohbet bir arkadasın yokmu git ona takıl biraz.kızlar bazı sağlık problemlerim var onları halledeyim inş en faal üye olacağım özelliklede okullar açılıp bizimkileri gönderince
ay ben regl oldum.abla ya senin kaybolan regl bana mı geldi nedir.erken erken oldum beklemiyordum keratayı.
ablacım sen bu aralar biraz kafa dağıt bence hoşsohbet bir arkadasın yokmu git ona takıl biraz.
Hoşbulduk amin sağlıkla hepberaber...yeni gelen arkadaşada hoş geldin diyorum .nş hedefine en kısa sürede ulaşır
aman aman banucum zararın neresinden dönersen kardır sen bizim idolümüzsün.Ah şirinemmm hastahaneden çıktığımızda 61 dim ya haniii sabah bir tartıldım 63,7tavayı hakettim anlayacağın
canım ama mecburen hastane yemekleri yemek zorunda kaldın o yüzden canım tava değil ödün verelm bu seferlik sen halledersin canım iki haftada uçar giderAh şirinemmm hastahaneden çıktığımızda 61 dim ya haniii sabah bir tartıldım 63,7tavayı hakettim anlayacağın
demek ki o yüzden sabit çıktın bak iki gün sonra farkı gör ama tatlı krizine girme sakin peşin oeşin tavayı yersin yoksaay ben regl oldum.abla ya senin kaybolan regl bana mı geldi nedir.erken erken oldum beklemiyordum keratayı.
kızlar bazı sağlık problemlerim var onları halledeyim inş en faal üye olacağım özelliklede okullar açılıp bizimkileri gönderince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?