Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kelebeklerimmmmmm geçmişi yazayım derken şu anı kaçırıyorummm yazdığımı sonra yollayayım en iyisi

bluecum tbrk ederim bitanem maşallah süper vermişsin emeklerinin karşılığını alman ne güzel jillian işe yaradı

şahgülüm regle rağmen güzel gitmiş cnmmm liste yaradı sana

Doktorcum şu kan tahlilleirni yaptırınca nerde eksik var ona göre hareket etmelisin bitanemm en azından gelen yok

Ayçacımmm sana çok şey yazdım onları sonra yollayacağım tüm geçmiş bitince az da ols agitsin önemli olan bu sakın moralini bozma

o tavadan bana da lazım şirinemmmm

sen ne yaptın ablam hayırdır tava istiyorsun şimdiye kadar sen sadece 1 dilim börek yemiştin kaçamak olarak düşün ki aylar sonra hatırladığım tek kaçamağın bu durumda şimdi sen tava istediğine göre tırstım ben

***3.Takım 376.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /76,2 / 0/%0)kilosu sabit
Sahgul: ( 66,9/66,4/0,5/%0.75)
Nilyyyaaannnn: (84,1/83.8 /0.3 /%0.36 )
_citygirl_ : (66,5///% )
Ecemavi : (74 / //%)
bluebottle: (56,3/55,3/1,0/%1,78)
esfer: (89,2/87,6/1,3/%1,78)

3.Takım Ortalaması:

***3.Takım 376.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /76,2 / 0/%0)kilosu sabit
Sahgul: ( 66,9/66,4/0,5/%0.75)
Nilyyyaaannnn: (84,1/83.8 /0.3 /%0.36 )
_citygirl_ : (66,5///% )
Ecemavi : (74 / //%)
bluebottle: (56,3/55,3/1,0/%1,78)
esfer: (89,2/87,6/1,3/%1,79) yeni üye, hedef kilosu :65

3.Takım Ortalaması:

kızlar bazı sağlık problemlerim var onları halledeyim inş en faal üye olacağım özelliklede okullar açılıp bizimkileri gönderince

ay ben regl oldum.abla ya senin kaybolan regl bana mı geldi nedir.erken erken oldum beklemiyordum keratayı.

kızlar bazı sağlık problemlerim var onları halledeyim inş en faal üye olacağım özelliklede okullar açılıp bizimkileri gönderince
ablacım sen bu aralar biraz kafa dağıt bence hoşsohbet bir arkadasın yokmu git ona takıl biraz.

Ah şirinemmm hastahaneden çıktığımızda 61 dim ya haniii sabah bir tartıldım 63,7 tavayı hakettim anlayacağın

efsercim takıma hoşgeldin cnmmmm hedefine sağlıkla ulaşmanı dilerimmm
aman aman banucum zararın neresinden dönersen kardır sen bizim idolümüzsün.

Ah şirinemmm hastahaneden çıktığımızda 61 dim ya haniii sabah bir tartıldım 63,7 tavayı hakettim anlayacağın

efsercim takıma hoşgeldin cnmmmm hedefine sağlıkla ulaşmanı dilerimmm
canım ama mecburen hastane yemekleri yemek zorunda kaldın o yüzden canım tava değil ödün verelm bu seferlik sen halledersin canım iki haftada uçar gider
ay ben regl oldum.abla ya senin kaybolan regl bana mı geldi nedir.erken erken oldum beklemiyordum keratayı.
demek ki o yüzden sabit çıktın bak iki gün sonra farkı gör ama tatlı krizine girme sakin peşin oeşin tavayı yersin yoksa

inşallah hatice abla kimseyi takımdan göndermek istemiyorum ama sürekli kural ihlali olunca da diğer üyeler haklı olarak şikayetçi hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…