- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bence senin durumun stresten.kolaymı öyle bir memlekette bide yazın kalmak.Allah gönül genişliği bolll boll sabır versin.döndüğünde her haftasonu sendeyim,beraber eriğin oğlunu reyyana istemeye giderizkimse yooooook herkesler tr de yanlızım yanlız
benim bu gün misafirim gelecek bir taraftanda temizlik ama menü bildirimi için uğrarım inş tabi sohbet içinde
sendemi ankaraya geliyon yoksa
bence senin durumun stresten.kolaymı öyle bir memlekette bide yazın kalmak.Allah gönül genişliği bolll boll sabır versin.döndüğünde her haftasonu sendeyim,beraber eriğin oğlunu reyyana istemeye gideriz
yokta hızlı tern olayı varya severim tern yolculugunu,cocuklarda büyüyecek.sendemi ankaraya geliyon yoksa
canım ama mecburen hastane yemekleri yemek zorunda kaldın o yüzden canım tava değil ödün verelm bu seferlik sen halledersin canım iki haftada uçar gider
demek ki o yüzden sabit çıktın bak iki gün sonra farkı gör ama tatlı krizine girme sakin peşin oeşin tavayı yersin yoksa
inşallah hatice abla kimseyi takımdan göndermek istemiyorum ama sürekli kural ihlali olunca da diğer üyeler haklı olarak şikayetçi hadi bakalım
abla günlük 5 msj unutmaaaaaaaaaaaa
ayy kıyamam yaa yavrum benim abisine bulaşamamış mıbugün haticemide aldım işe getirdim uzun süredir ısrar ediyor.reyyan abalsını özlemiş hemen aradı babası telle nasıl bagırıyr telde hadiceeee diye.
kimseyi kötü etkilemek istemem sen gerekeni yap kaptan
5 neki 5 az gelir
citygirl galiba gec uyananlardan
Doktorum demek ki regl yüzünden gitmemiş canını sıkma sen çok iradelisin verirsin
Banucuğum çok sağol canım sen hastaydın annen hasta, maşallah hala hedefinin altındasın lütfen canını sıkma..karataya devam ettikçe ideal kiloya kadar gidiyor zaten
Kaptancım çok teşekkürler çok şükür 1 kiloyu gördüm, jillian yapmaya devam ettikçe kilo verişim yavaşlayabilir ama Sıkılaşma devam edecek inşallah..
Ecemavi seni çok iyi anlıyorum buralarda tek olmak çok zor..
Halılarımı sildim balkona attım 10 dkya kurur nasılsa : )) sonra tekrar süpürüp sereceğim oğlan uyuyunca da jillian 4 ü yapacağım inşallah
aman aman banucum zararın neresinden dönersen kardır sen bizim idolümüzsün.
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 7, Ziyaretciler: 0)
gizli takılanlardan biri efser de diğeri kim ki
Bende bildirim geldikce bakıyorum :)Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 7, Ziyaretciler: 0)
gizli takılanlardan biri efser de diğeri kim ki
bennnnn hiç ayrılmıyorumki birikmesin diye eski geçmişi bitiremedim
Bende bildirim geldikce bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?