Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ablam ben yine kontrol ettim yine 0,528 den 0,53 buluyorum elle de yaptım pc den de yaptım hep 0,53 buluyorum

***3.Takım 376.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /76,2 / 0/%0)kilosu sabit
Sahgul: ( 66,9/66,4/0,5/%0.75)
Nilyyyaaannnn: (84,1/83.8 /0.3 /%0.36 )
_citygirl_ : (66,5///% )2. kez bildirimde bulunmadı
Ecemavi : (74 /73,7 /0,3/%0,41)
bluebottle: (56,3/55,3/1,0/%1,78)
esfer: (89,2/87,6/1,6/%1,79) yeni üye , hedef kilo:65

3.Takım Ortalaması:0,73

Banucum nas ya tava mi

Evet canım doğru diyetisyen tartısına gitti aklım

Ya sabah etken tatılmakta çok etkiliyo şimdi geldim tartıldım 66,2 çıktım
Ne gıcık bu hassas tartılay ya

Eşim iş dolayısıyla il dışında bende bugun kv geçicem ordan da abimlerr giderim pazar akşam görüşürüz int girme imkanım olmayabilir öpüyorum hepinizi

ayçanın yazdığı yazıyı göremiyorum gülşahın alıntısında görüyorum allah allah
aynen ayçacım inşallah gireriz ilk üçe ayrıca büşrayı bu konuda en az 5 kere uyardım hiç kusura bakmasın

hakettim Ayçacımmm bir haftada toparlarım kuzum inşşşş

Gülşahcım değiştir bence gülayında aynısı oldu bizde güncelledik hadi bakalım inş ilk üçtesinizdir de nota silinir haftaya da biz sildirelim

valla şirinem yeniliyorum çoğu zaman bende mesajları sonradan görüyorum eski kk daha iyiydi

Eşim iş dolayısıyla il dışında bende bugun kv geçicem ordan da abimlerr giderim pazar akşam görüşürüz int girme imkanım olmayabilir öpüyorum hepinizi
tamam canım iyi tatiller ve ben değiştirdim sorun değil ortlamamız yükselmiş oldu :)
aynen canım inşallah uzun süredir üstümüze yapıştı gitsin artık.

valla şirinem yeniliyorum çoğu zaman bende mesajları sonradan görüyorum eski kk daha iyiydi
aynen ablacım ama eski kk da da begen yoktu oda ayrıca sınır ediyordu buna razıyım ben önüme geleni beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…