- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ablam ben yine kontrol ettim yine 0,528 den 0,53 buluyorum elle de yaptım pc den de yaptım hep 0,53 buluyorum*** 6,Takım 376. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 / 79,7/ 0,2/% 0,25)
cemreq (53,2 /52,6 /0,6 /% 1,13)
eylul sıla(66.4 / 66/ 0,4/% 0,60)
lisbeth93(70.7 /70,4 / 0,3/%0,42 )izinli
merinetya(76,6 / 78/-1,4 /%-0,91 ) 375.etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
miss_wong(71.8 / 71,8 / 0/% 0,0)kilosu sabit
morcadıyesilyarasa(50.4 /49,9 / 0,5/% 0,99)
neslihank4( 78.9/ 78,8/ 0,1/%0,13)
senasevval(53,5 /53 / 0,5/%0,93)
sindi564( 81.9/81,5/ 0,4/%0,49)
35nur35(107/105,1/1,9/%1,78 ) yeni üye hedef kilo 70
6.takım ortalaması: %0,65
her yapışımda farklı buldum şirinem birde sne kontrol edermisin
ablam ben yine kontrol ettim yine 0,528 den 0,53 buluyorum elle de yaptım pc den de yaptım hep 0,53 buluyorum
ablam 9 da mı kaldın sen :) neyse orta yolu bulduk hadi gidelim paylaşalımseninki doğru kuzum inatla 9 a bölersem böyle çıkar tabiii tşkler bitanemmm
uzun süre sonra büşrada gelseydi iyi olurdu da malesef telefonu filan da yoktbrkler fıstıklar ortalama süperrrr
ben paylaştım kuzummm takıl peşimeablam 9 da mı kaldın sen :) neyse orta yolu bulduk hadi gidelim paylaşalım
Banucum nas ya tava miGünaydın kelebeklerimmmmmmgeçmişi yazayım derken şu anı kaçırıyorummm yazdığımı sonra yollayayım en iyisi
bluecum tbrk ederim bitanem maşallah süper vermişsin emeklerinin karşılığını alman ne güzel jillian işe yaradı
şahgülüm regle rağmen güzel gitmiş cnmmm liste yaradı sana
Doktorcum şu kan tahlilleirni yaptırınca nerde eksik var ona göre hareket etmelisin bitanemm en azından gelen yok
Ayçacımmm sana çok şey yazdım onları sonra yollayacağım tüm geçmiş bitince az da ols agitsin önemli olan bu sakın moralini bozma
o tavadan bana da lazım şirinemmmm
Evet canım doğru diyetisyen tartısına gitti aklım@aslında edanın bu hafta dönmesi lazımdı dur bir fb dan dürteyim neden gelmiyor
sahgull kuzum sen geöen hafta bildirimde 66,9 sun bende öyle not almışım listeme sanırım yanlışlık yaptınız bu haftak listede ben geçen haftaya göre düzenledim
belki bu hafta ilk 3 e gireriz de sari kartimizi sildiririz.uzun süre sonra büşrada gelseydi iyi olurdu da malesef telefonu filan da yok
Valla canım bilmiyorum ki sen bilirsin, uğraşma istersen haftaya kalsınnapalım gülşahım degiştiriyim mi yeniden sabah ki şiklikte etkiler
Bu saate kadar gelmediyse zor gelir bence, hep aynı şeyKaptanim busrayida bekledek mi
belki bu hafta ilk 3 e gireriz de sari kartimizi sildiririz.
ayçanın yazdığı yazıyı göremiyorum gülşahın alıntısında görüyorum allah allah
aynen ayçacım inşallah gireriz ilk üçe ayrıca büşrayı bu konuda en az 5 kere uyardım hiç kusura bakmasın
tamam canım iyi tatiller ve ben değiştirdim sorun değil ortlamamız yükselmiş oldu :)Eşim iş dolayısıyla il dışında bende bugun kv geçicem ordan da abimlerr giderim pazar akşam görüşürüz int girme imkanım olmayabilir öpüyorum hepinizi
aynen canım inşallah uzun süredir üstümüze yapıştı gitsin artık.hakettim Ayçacımmmbir haftada toparlarım kuzum inşşşş
Gülşahcım değiştir bence gülayında aynısı oldu bizde güncelledik hadi bakalım inş ilk üçtesinizdir de nota silinir haftaya da biz sildirelim
aynen ablacım ama eski kk da da begen yoktu oda ayrıca sınır ediyordu buna razıyım ben önüme geleni beğeniyorumvalla şirinem yeniliyorum çoğu zaman bende mesajları sonradan görüyorum eski kk daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?