canım ablam ben sana yollayım,hamsinin salamurası olsa olmazmı?
sizede tim kızlarada tünaydın
naziremi yapıyon 5 senedir balığa hasretiz eşim balığı çok sever buradaki balıkları lıp tek tek denedi ama nafile Kızıldeniz balığının tadı bir tuhaf tatsız ama soğuk deniz balığı gibisi varmı neyse seneye azimle her hafta pişirip acısını çıkarmayı düşünüyom nasipse geçen sene doğumdan dolayı 19 eylülde gelmiştim birkaç akşam yemiştik bide ciddede Trabzonlu bir arkadaş hamsi pişiriyorum gelin dedi inanın eşim medineden ciddeye hamsi yemeye gitti tabi bizimle beraber (15 tatildi medinedeydik)
fırında pişen herşey daha lezzetli
hakkaten ya SA nerde? bence bebekten fırsat bulamıyor ama haber verse iyi olurEvetya bu kaçaklar nolcak
S_a vardı yok oldu
Başka kim vardı
Ya böyle aniden kaybolmalar hiç hoş değil haber vermek lazım
belki hac işi olursa biraz daha sabır isteyebilirim onun dışında burdayım inş tabi köyün netinin gücü yettiğince bu arada kızlar bu smayliler nasıl kullanılıyor benim sayfamda yok
canım şöyle getirenler oluyor, kola şişelerine doldurup donduruyorlar ve getiriyorlar.. direkt istanbuldan gelirse sorun yok, 3-4 saate çözünmez..hele etrafına buz kalıpları konursa hiçbişey olmaz..ben de annemden mi istesem napsam.. canım çekti çıtır çıtır
biz de sevemedik, hamur balığına bayılıyorlar, neyini seviyorlar anlamadım sevemedim ben..
tek beğendiğim balık denis balığı.. bizim palamuta benziyor, levrek palamut arası bişey. çok yağlı değil ama idare eder, mısırdan geliyormuş mısır balığı.. ben de haftada 2 kere yapacağım sağolsun bakıcımız yapıyor ben balığı çiğ dokunup pişirince yiyemiyorum direkt sofrada görmem lazım çok masraflıyım yani
enet ciddedeki arkadaşta öğle getirmiş birde ısı geçirmeyen çantalar varya onlarda iyi oluyor
aklımda olsun deniş balığı biz baya bir çeşit denedik ama aklımda işimleri yok ama burası biraz kenarda kaldığı için herşey bulunmuyor varmıdır bilmem dağ başı anlayacağın 2500 rakımlı
Yok canım bu dün dışarıda olduğum için diyete uğun seçip yediklerim,
bu diyetisyenin verdiği liste mi? zeytin kilo yapmaz canım, aksine tok tutar, omega 3 içerir, çok faydalı..
Ayyyy telden alinti ekleyemedim
bluebottle canim cocugu kresten almakla iyi etmissin o kucucuk karacigereo kadar zimbirti ne ya cok sinir bozucu
canim ayni kuf ve kesilme malesef kutulu sutlerdede mevcyt hemde skt si gecmemis urunler :KK43:
[USER=594065]@Nilyyyaaannn canim siz ev sahiplerine ne yapiyorsunuz bakuyim zirt pirt ev tasiyonuz itiraf et hadi:)
Muz yerli yoksa 1 ithal yiyebilirsin canim ekmekten iyidir ekmek yok yumurta sicakta hic cekilmiyor malesef
@rose canim 700 gr gitmis ama dedigin gibi ilk süreçte su olabilir devam canim
Efser listen degismis ama aksam meyve olmamis hemde iki tane[/USER]
bizimki belli değil ben dah önce 1 defa gittim ama olsun istiyorumbizde medineye gitmiyoruz zaten şart değilhacca mı gidiyorsunuz? sanırım ben de gidiyorum : )) medineye gidemeyeceğim ama bayramın son günü dönmek şartıyla izin verdi gibi sefir..
burada pazarda yok ama balıkçıların olduğu 2 merkez varbiz de büyük pazarlardan alıyoruz canım markette de gördüm gerçi, ama çok olmuyor.. hal'de buluyoruz biz.. baya da pahalı, kilosu 40 sar gibi bişey..kırmızı bi balık vardı onu hiç sevemedim çok kötüydü kokusu balıktan nefret edecektim : )) bakıcımız büyük ihtimalle bozulmuş dedi ama bilmiyorum..
evet o çantalar çok iyi oluyor, ben hemen aldım bi tane, trye giderken bol götürdüm doldurup getirdim : ))) işli köfte bile getirdim ben : )
Porsiyonlar tam belli değğil ablacım ama 2 adet içli köfte fazla bence hemde akşammenüm sabah
1 tabak menemen 2 dilim ekmek şekersiz çay peynir zeytin
arada türk kahvesi tarçın çayı 1 avuç kadar fındık
ikindi muz nar
akşam
mercimek çarbası salata yoğurtlu patlıcan 2 adet içli köfte
çay içerim
bluebottle valla sanslisin bakici konusunda maşallah diyelim
kelebekolacam hamsi salamurasini bilmemde vanli bir arkadas bize gol baligi salamirasi vermisti kadincagiz pisirip getirmis ama malesef öldürdü kokusu bizi yemek söyle dursun yanina yaklasamadik
ecemavi üzüldüm cocuklarda balik yiyemiyor desene bol bol semiz otu yedir bari yoksa omega tavsiyesi sart canim madem durum bu kadar vahim
sahgull canim az birsey al kendine yap zatrn menunde et var say ki diyet menunde
@s-a buyuk ihtimal cocuktan ve birde dream vardi oda sirra kadem basti tabi bunlarda kotu referans sebebi
lahmacunun yanında salata varmıydı umarım lahmacun cok büyük değildi.Kizlar balik muhabeti donmus buralarda ayy bende tam balik yediydim bgn cok isabetli oldu.
Sabah: 2 dilim peynir, domates, zeytin 1 dilim kepek ekmegi
Oglen : balik izgara, salata
Aksam ev tasidik siparis vercek biside bulamadik 1 lahmacun 1 ayran
Sivi : 3 lt su , 1 bardak yesil cay
gülşah sen bu işi çözdün.maşallah canım.Günaydınnn
Dünki menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen,2 ince dlm ekmek
1 tane salatalık, 1 kupa yeşilçay
Öğle
Kocaman bol rokalı peynirli salata
Ara
2 galeta,1 salatalık
Akşam
1 tabak fırında patlıcan yemeği,1 ince dlm ekmek,1 kase yoğurt
2 lt su
1 saat yürüyüş
evet evet porsiyonlarıda alalım tam muzmu yanındaki tam narmı?meyvenin yanında süt,ayran kefir bişey olsa daha iyi olur.menüm sabah
1 tabak menemen 2 dilim ekmek şekersiz çay peynir zeytin
arada türk kahvesi tarçın çayı 1 avuç kadar fındık
ikindi muz nar
akşam
mercimek çarbası salata yoğurtlu patlıcan 2 adet içli köfte
çay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?