Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ablam ben sana yollayım,hamsinin salamurası olsa olmazmı?

canım şöyle getirenler oluyor, kola şişelerine doldurup donduruyorlar ve getiriyorlar.. direkt istanbuldan gelirse sorun yok, 3-4 saate çözünmez..hele etrafına buz kalıpları konursa hiçbişey olmaz..ben de annemden mi istesem napsam.. canım çekti çıtır çıtır

biz de sevemedik, hamur balığına bayılıyorlar, neyini seviyorlar anlamadım sevemedim ben..
tek beğendiğim balık denis balığı.. bizim palamuta benziyor, levrek palamut arası bişey. çok yağlı değil ama idare eder, mısırdan geliyormuş mısır balığı.. ben de haftada 2 kere yapacağım sağolsun bakıcımız yapıyor ben balığı çiğ dokunup pişirince yiyemiyorum direkt sofrada görmem lazım çok masraflıyım yani

belki hac işi olursa biraz daha sabır isteyebilirim onun dışında burdayım inş tabi köyün netinin gücü yettiğince bu arada kızlar bu smayliler nasıl kullanılıyor benim sayfamda yok

hacca mı gidiyorsunuz? sanırım ben de gidiyorum : )) medineye gidemeyeceğim ama bayramın son günü dönmek şartıyla izin verdi gibi sefir..

enet ciddedeki arkadaşta öğle getirmiş birde ısı geçirmeyen çantalar varya onlarda iyi oluyor

aklımda olsun deniş balığı biz baya bir çeşit denedik ama aklımda işimleri yok ama burası biraz kenarda kaldığı için herşey bulunmuyor varmıdır bilmem dağ başı anlayacağın 2500 rakımlı

biz de büyük pazarlardan alıyoruz canım markette de gördüm gerçi, ama çok olmuyor.. hal'de buluyoruz biz.. baya da pahalı, kilosu 40 sar gibi bişey..kırmızı bi balık vardı onu hiç sevemedim çok kötüydü kokusu balıktan nefret edecektim : )) bakıcımız büyük ihtimalle bozulmuş dedi ama bilmiyorum..
evet o çantalar çok iyi oluyor, ben hemen aldım bi tane, trye giderken bol götürdüm doldurup getirdim : ))) işli köfte bile getirdim ben : )

,

bu diyetisyenin verdiği liste mi? zeytin kilo yapmaz canım, aksine tok tutar, omega 3 içerir, çok faydalı..
Yok canım bu dün dışarıda olduğum için diyete uğun seçip yediklerim
Zeytini 3 haftalığına çıkardı arayada süt ve yulaflı büskivi var...
Buda beni düşündürd ne yalan söyleyyim bakalım ne olacak

Canım dün ara öğünlerimi yapamıyınca öğlenide ikinde yeyince akşam sade meyve yedim ...

burada pazarda yok ama balıkçıların olduğu 2 merkez var
bizim Antepli bir arkadaş vardı şimdi gitti ama bize içli köfteyapmayı öğretti

bluebottle valla sanslisin bakici konusunda maşallah diyelim
kelebekolacam hamsi salamurasini bilmemde vanli bir arkadas bize gol baligi salamirasi vermisti kadincagiz pisirip getirmis ama malesef öldürdü kokusu bizi yemek söyle dursun yanina yaklasamadik
ecemavi üzüldüm cocuklarda balik yiyemiyor desene bol bol semiz otu yedir bari yoksa omega tavsiyesi sart canim madem durum bu kadar vahim
sahgull canim az birsey al kendine yap zatrn menunde et var say ki diyet menunde
@s-a buyuk ihtimal cocuktan ve birde dream vardi oda sirra kadem basti tabi bunlarda kotu referans sebebi

menüm sabah
1 tabak menemen 2 dilim ekmek şekersiz çay peynir zeytin
arada türk kahvesi tarçın çayı 1 avuç kadar fındık
ikindi muz nar
akşam
mercimek çarbası salata yoğurtlu patlıcan 2 adet içli köfte
çay içerim

Kizlar balik muhabeti donmus buralarda ayy bende tam balik yediydim bgn cok isabetli oldu.

Sabah: 2 dilim peynir, domates, zeytin 1 dilim kepek ekmegi

Oglen : balik izgara, salata

Aksam ev tasidik siparis vercek biside bulamadik 1 lahmacun 1 ayran

Sivi : 3 lt su , 1 bardak yesil cay

Günaydınnn
Dünki menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen,2 ince dlm ekmek
1 tane salatalık, 1 kupa yeşilçay

Öğle
Kocaman bol rokalı peynirli salata

Ara
2 galeta,1 salatalık

Akşam
1 tabak fırında patlıcan yemeği,1 ince dlm ekmek,1 kase yoğurt

2 lt su
1 saat yürüyüş

Porsiyonlar tam belli değğil ablacım ama 2 adet içli köfte fazla bence hemde akşam
Ama emziriyorsunda yakarsın inşallah

Yapayım canım bugun hast işlerim var perşembe lüpleteyim

lahmacunun yanında salata varmıydı umarım lahmacun cok büyük değildi.
ayçacım siz sanki taşınmıştınız daha evvelde,yanlış mı hatırlıyorum.kolay gelsin canım,taşınma yerleşme zor işler.
gülşah sen bu işi çözdün.maşallah canım.

evet evet porsiyonlarıda alalım tam muzmu yanındaki tam narmı?meyvenin yanında süt,ayran kefir bişey olsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…