Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım insanın elinde değil tutamıyorum bazen kendimi :)

bluebottle canim baya kararli ilerliyorsun oglusununda abur cubur istemesi kotu olmus tadini aldi söylüyor(
N Nilyyyaaannn ne diyelim yeni evin hayirlj olsun ama uc ay sonra yine mi tasinacaksiniz
kelebekolacam yasasin karatay haaa cok guldum sabah sabah:)
Efser canim o halde tartidaki rakam degisimine takilma bize tarti haftada bir kere dogru sarkiyi soyluyo

Kizlar kosu bandimi satmayi düşünüyorum 800kusure almistim dogru duzgun kullanmadim bebek odasini duzenleyecegim sizce kca satmaliyim tertemiz duruyor her hafta tozunu aliyoruz :)

Dünkü öğünümü jarzım bitmeden yazayım
Sabah 3 kuru kaysı ve biki çayım
1 k.b peynir
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salatalık domates ve çay
Ara yok kaçırdım
4 y.k Taze zetinyağlı fasülye
1 kase Ayran aşı çorba
1 yemek kaşığı yoğurt
3 etsiz çiğ köfte
(Onun için ekmek yemedim )
Ara
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
1 şeftalı ( diyetisyenin garip bir uygulaması bakalım ne olcak sizinde yorumunuzu almak isterim )
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Asılında et yada peynir yemem lazımdı benim canım istemedi
Ara yapamadım

Efser canim demek ki doyurucu olsub diye hem mryve hemde yulafli boskuvi verdi sen listeni bozmadan devam et bakalim vardir bir bildigi

canım 3 dilim ekmek çok olmuş bence, peynire 1 dilim yumurtaya 1 dilim desek diğer dilim neyle yendi acaba
akşam da ekmek var.. diyetisyen menüsü ise bilmiyorum tabi, yorum yapsam da doğru olur mu bilmiyorum..

istiyor ama cengaver annesi o istekleri savıyor :KK63: meyve suyu diye karatay hoşafı veriyorum : ) biraz da nar yiyince kesiliyor istekleri : )

Efser canim demek ki doyurucu olsub diye hem mryve hemde yulafli boskuvi verdi sen listeni bozmadan devam et bakalim vardir bir bildigi
Benim aklıma bu sonradan kilo takılmalarda kısacakmı acaba,önceden bünyeyimi doyurur diye düşündüm bakalım
canım 3 dilim ekmek çok olmuş bence, peynire 1 dilim yumurtaya 1 dilim desek diğer dilim neyle yendi acaba

akşam da ekmek var.. diyetisyen menüsü ise bilmiyorum tabi, yorum yapsam da doğru olur mu bilmiyorum..
Boş yedim inan banada fazla geldi Çok ekmek seven biri değilim bunuda belirtmeme rağmen "sen ye dedi "Bakalım ne olacak...

Ayçacımmm ben elektrikli ızgarada yapıyorum hemen oluyor çok pratik koku da olmuyor

inan bunlar eski bir model fakat o kadar pratikki tavsiye ederimm

Ayçacımmm ben elektrikli ızgarada yapıyorum hemen oluyor çok pratik koku da olmuyor

inan bunlar eski bir model fakat o kadar pratikki tavsiye ederimm
Ben bu izgaraya bayılıyorum evede bunun daha gelişmiş modeli vardı ama bunun gibi pişirmiyor,kayınvaldemin vardı bundan bir yede rastladım aldım gercekten çok güzel ve piratik...

Ben bu izgaraya bayılıyorum evede bunun daha gelişmiş modeli vardı ama bunun gibi pişirmiyor,kayınvaldemin vardı bundan bir yede rastladım aldım gercekten çok güzel ve piratik...

Çok haklısın efsercimm eskisini beğenmeyip atmıştım pişman oldum tekrar gidip aldım

bu arada nasılsınn menülerinde çok fazla ekmek gördüm şimdi geçmişe doğru gidiyorum ama şimdi yazayım dedim karatayı inceleme şansın oldumu cnmm

Kizlar kosu bandimi satmayi düşünüyorum 800kusure almistim dogru duzgun kullanmadim bebek odasini duzenleyecegim sizce kca satmaliyim tertemiz duruyor her hafta tozunu aliyoruz :)

bitanemm depo gibi bir yeriniz varsa satma bence doğumdan sonra yine ihtiyacın olacak ben koşu bandını koymak için odamda sadece yatağımı bıraktım

Ayçayla sen gelin en iyisi ben size yapayımm bluecum kreş konusunda bence gönderme hem 25,00 nedir üstelik beslenme düzeni bozulacak sen ne güzel sağlıklı beslenmeye alıştırmıştın

Ayçacımm sabahları çok zorlanıyorsan yumurta yemediğin zamanlar kırmızı mercimek çorbası veya köfte veya yoğurt bunları da yiyebilirsin bitanem boş olduğun bir zmaan minik ceviz kayısı paketleri hazırla çantan için diyeceğim ama başını kaşımaya vaktin yokki

fakat ne zamana kadar böyle gidecek geçen gece geldiğinde saat 11 di snein beyninin vucudunun dinlenmeye hakkı var blucuğum demişti gençken çalışacağız diye evet çok haklı ama senin çalışma tarzın gibisi de çok zor cnm benim kendine zaman ayıramıyorsun eniştemize zaman ayıramıyorsun ki zaten saat farkı büyük sıkıntı
bence kendine bir program oluşturmalısın ne olursa birkaç saat kenine kalmalı bunu açıkça konuş bence işyerinle

ayrıca ne demek çirkin hissediyorum yorgunluktan böyle hissetmen

banucuğum canım çok sağol, yok 25.000 tlye gelen iyi olan kreşin fiyatı.. ona gönderemem 3 yaş için gereksiz.. bizim ki de az sayılmaz 16.000 tl ye geliyor ama en azından daha makul.. yurtdışında okullar çok pahalı. kreşte yardım da alamıyoruz iyice masraflı oluyor..
bugün gitmiş mutlu gelmiş, güzel oynamış, itiraz etmemiş.. iyiye gidince de iyice aklım karışıyor.. beslenmesini kendisi koyanlar varmış.. acaba öyle mi yapsam, bilemiyorum.. aklım iyice karıştı.. 1 hafta daha deneme süresi isteyeceğim kabul ederlerse.. ve yemek konusundaki hassasiyetimi anlatmaya çalışacağım.. iyice çorba oldu aklımız..

banucuğum ben bugün 2 yumurtaya ilaveten 1 bardak da kefir içtim çok olmamış dimi? çerezi yarım bardak yedim gerçi..

efser bakalım sonuç nasıl olacak elbet vardır bir bildiği, bugün karatayın 1 ekmek 20 küp şekere denk diye bir ifadesini okudum gözlerim ayrıldı.. çikolatadan 1 kaşık şekerden çok daha hızlı insülim yükseltiyor ekmek, sağlık açısından uzun vadede zararlı..banucum da demiş bi karatayı araştırsan inan çok beğeneceksin..

beslenmesini sen hazırlarsan bir derece olabilir hayırlısı olsun cnmm neden çok olsunki ikisi de protein sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…