Canım insanın elinde değil tutamıyorum bazen kendimi :)Günaydın meleklerimguzelkelebekolacam bugun sirtin yere gelmez asistaninda var hemsirende dondu sanirim ve sende menüleri yaz artik Eki Görüntüle 1233231
N Nilyyyaaannn bu kacinci ev kuzum burdan ne zaman tasiniyorunuz :)
@sahgull menun cok guzel baligida huplet persembe günü
@ecemavi kizlar soylemis zaten pozisyonlariyla yazarsn ve ictigin suyuda canim
Efser hergun tartilmak yaniltici o yüzden haftada bir kiyafetsiz ac karina wc ye ciktijtan sonra ve mumkunse sabah ödemini attigini dusunfugundr tartil canim
Dünkü öğünümü jarzım bitmeden yazayım
Sabah 3 kuru kaysı ve biki çayım
1 k.b peynir
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salatalık domates ve çay
Ara yok kaçırdım
4 y.k Taze zetinyağlı fasülye
1 kase Ayran aşı çorba
1 yemek kaşığı yoğurt
3 etsiz çiğ köfte
(Onun için ekmek yemedim )
Ara
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
1 şeftalı ( diyetisyenin garip bir uygulaması bakalım ne olcak sizinde yorumunuzu almak isterim )
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Asılında et yada peynir yemem lazımdı benim canım istemedi
Ara yapamadım
bluebottle canim baya kararli ilerliyorsun oglusununda abur cubur istemesi kotu olmus tadini aldi söylüyor(
N Nilyyyaaannn ne diyelim yeni evin hayirlj olsun ama uc ay sonra yine mi tasinacaksiniz
kelebekolacam yasasin karatay haaa cok guldum sabah sabah:)
Efser canim o halde tartidaki rakam degisimine takilma bize tarti haftada bir kere dogru sarkiyi soyluyo
Kizlar kosu bandimi satmayi düşünüyorum 800kusure almistim dogru duzgun kullanmadim bebek odasini duzenleyecegim sizce kca satmaliyim tertemiz duruyor her hafta tozunu aliyoruz :)
Benim aklıma bu sonradan kilo takılmalarda kısacakmı acaba,önceden bünyeyimi doyurur diye düşündüm bakalımEfser canim demek ki doyurucu olsub diye hem mryve hemde yulafli boskuvi verdi sen listeni bozmadan devam et bakalim vardir bir bildigi
Boş yedim inan banada fazla geldicanım 3 dilim ekmek çok olmuş bence, peynire 1 dilim yumurtaya 1 dilim desek diğer dilim neyle yendi acaba
akşam da ekmek var.. diyetisyen menüsü ise bilmiyorum tabi, yorum yapsam da doğru olur mu bilmiyorum..
Kesınlıkle fırında olan hersey daha lezetlı olyor. Ağırda olmuyor ınsanada dokunmuyor. Bende daha dın balık yedım ama canım kucuk balık cektı. Yapsam yapamayız. Ev arkadasım istemez bide ev cok kokar mı fırında. olmadı bu haftasonu eve gidicem yengemden ıstiyim o yarpıversın
Ben bu izgaraya bayılıyorum evede bunun daha gelişmiş modeli vardı ama bunun gibi pişirmiyor,kayınvaldemin vardı bundan bir yede rastladım aldım gercekten çok güzel ve piratik...Ayçacımmm ben elektrikli ızgarada yapıyorum hemen oluyor çok pratik koku da olmuyor
inan bunlar eski bir model fakat o kadar pratikki tavsiye ederimm
Ben bu izgaraya bayılıyorum evede bunun daha gelişmiş modeli vardı ama bunun gibi pişirmiyor,kayınvaldemin vardı bundan bir yede rastladım aldım gercekten çok güzel ve piratik...
Kizlar kosu bandimi satmayi düşünüyorum 800kusure almistim dogru duzgun kullanmadim bebek odasini duzenleyecegim sizce kca satmaliyim tertemiz duruyor her hafta tozunu aliyoruz :)
kızlar 2 gündür istavritler dolaşıyor gözümün önünde.. hamile gibi valla resmen aşerdimbulamam ya ondan çekiyor canım : )) böyle yerken ağzımda çıtır tadını hissediyorum ahaha valla hamileyken bile böyle aşermedim ben
Çok haklısın bluem. Bunu banuda kapatnda bana soyle soyleye dıllerınde tüy bitti. Alıyorum ama evde kalıyor ave gidince aksam yemegı yerıne yıyorum bazen cok sıkıntılı oluyor aksamda yememek lazım tabi. Bazen kendıme cok kızıyorum. Bugun aynaya baktım sacımı toplayınca kocaman gb geldı yuzum. Zayıfladım boyle iyiym çok şükür yavas yavas verırım diyodum ama mumkun değil. Kendımı cpk cırkın hısedıyorum
Kreste mı vermısler. Ya resmen cocuklar vakıt gecırsınde nasıl geçirirse geçirsin mantığındalar yaa. Yazık cocuklara sonra obez nasıl olunuyor kilolar nasıl alınıyor. Ama marshmellowu bilmemesi çok güzel. Ne kadar sağlıksız biseydir o. Aferim bilemediği için yememiş. Çok güzel. Ben yıllarca su marsmellowdan kurtulmaya calıstım. Alısmaması çok güzell.
Bi kere yengem meyve suyunu aldı actı 1 gün dısarda kaldı ertesı gün bardağına doldururken bir top bisey dustu. Uzerı tuycuk tuycuk olur ya küff. İğrencti. Bizimde o gun son oldu meyve suyu.
Kaptanım dün yedim malesef. Ama bugun muz yedim. yumurtayı omlet olarak hala tuketebışıyorum ama cok zorlanmaya basladım.
banucuğum canım çok sağol, yok 25.000 tlye gelen iyi olan kreşin fiyatı.. ona gönderemem 3 yaş için gereksiz.. bizim ki de az sayılmaz 16.000 tl ye geliyor ama en azından daha makul.. yurtdışında okullar çok pahalı. kreşte yardım da alamıyoruz iyice masraflı oluyor..
bugün gitmiş mutlu gelmiş, güzel oynamış, itiraz etmemiş.. iyiye gidince de iyice aklım karışıyor.. beslenmesini kendisi koyanlar varmış.. acaba öyle mi yapsam, bilemiyorum.. aklım iyice karıştı.. 1 hafta daha deneme süresi isteyeceğim kabul ederlerse.. ve yemek konusundaki hassasiyetimi anlatmaya çalışacağım.. iyice çorba oldu aklımız..
banucuğum ben bugün 2 yumurtaya ilaveten 1 bardak da kefir içtim çok olmamış dimi? çerezi yarım bardak yedim gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?