- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
çok haklısın bluecum,ne yazıkki kreşler anaokulları cocukları oyalamak için saçma sapan şeyler veriyor.bizim 2 sene önce aburcubur günü gecen sene meyve gününe dönmüştü Allahtan.
gecen facete açılmışmeyve suyu paketinden cıkan küfmantarını gördüm iğrençti.içini görmeden içiyorlar.ben en son en zaman içtim hatırlamıyorum.
balık sezonu açılmış hayırlı olsun kızlar..gelirken gördüm hamsi istavrit vardı acaba hangisini alsam akşama?
fırında istavrit hiç denemedim,eşimde hamsi şimdi güzel olmaz istavrit al dedi.bende kara kara düşünüyordum diyet ve kızarmıs balık diye.ben de balık sevmezdim, son zamanlarda balık sever oldum : ) daha dün yedim ama canım çekti sen istavrit deyince, ay fırında nasıl da güzel oluyor istavrit
fırında istavrit hiç denemedim,eşimde hamsi şimdi güzel olmaz istavrit al dedi.bende kara kara düşünüyordum diyet ve kızarmıs balık diye.
canım geliyorum malesef kimse olmayınca okuyacak mesaj vs çok az oluyor. menülere yorum yok menüler yok.. yeni üye var mı diye baktım o da yok.. şuanda yeni üye alabilir miyiz hala ?
Kesinlikle istavritbalık sezonu açılmış hayırlı olsun kızlar..gelirken gördüm hamsi istavrit vardı acaba hangisini alsam akşama?
günaydın kızlar..
Bu arada gunaydinlarEki Görüntüle 1232645
naziremi yapıyon 5 senedir balığa hasretiz eşim balığı çok sever buradaki balıkları lıp tek tek denedi ama nafile Kızıldeniz balığının tadı bir tuhaf tatsız ama soğuk deniz balığı gibisi varmı neyse seneye azimle her hafta pişirip acısını çıkarmayı düşünüyom nasipse geçen sene doğumdan dolayı 19 eylülde gelmiştim birkaç akşam yemiştik bide ciddede Trabzonlu bir arkadaş hamsi pişiriyorum gelin dedi inanın eşim medineden ciddeye hamsi yemeye gitti tabi bizimle beraber (15 tatildi medinedeydik)balık sezonu açılmış hayırlı olsun kızlar..gelirken gördüm hamsi istavrit vardı acaba hangisini alsam akşama?
fırında istavrit hiç denemedim,eşimde hamsi şimdi güzel olmaz istavrit al dedi.bende kara kara düşünüyordum diyet ve kızarmıs balık diye.
ben senin yerine olsam yapar bir güzelde yerimKesinlikle istavrit
Ya benimde canım çok istiyor ama eşimde yok tekbaşına da yapasım yok
evet yaaa millet nerede ben artık inş kesin dönüş yaptımEvetya bu kaçaklar nolcak
S_a vardı yok oldu
Başka kim vardı
Ya böyle aniden kaybolmalar hiç hoş değil haber vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?