Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aburcubur günü ne ya Allahım el kadar çocuklara resmen eziyet..
meyve sularının en sağlıklısı bile zararlı iken kutulara kimbilir hangi meyveleri koyuyorlar..
bebelerinize meyve suyu yapacaksanız bir tencereye soğuk su koyun, kuru kaysı üzüm erik koyun şeker eklemeyin 3 gün beklesin, nasıl güzel oluyor inanamazsınız.. geçen bahsetmiştim..

ben de balık sevmezdim, son zamanlarda balık sever oldum : ) daha dün yedim ama canım çekti sen istavrit deyince, ay fırında nasıl da güzel oluyor istavrit
fırında istavrit hiç denemedim,eşimde hamsi şimdi güzel olmaz istavrit al dedi.bende kara kara düşünüyordum diyet ve kızarmıs balık diye.

blue sen gelesim kalmadi dersen kimse gelnez zaten
Y yasemin firinda guzel olur canim istavit dene derim gerci Karadenizliler kizarmisa bayilir ama

canım geliyorum malesef kimse olmayınca okuyacak mesaj vs çok az oluyor. menülere yorum yok menüler yok.. yeni üye var mı diye baktım o da yok.. şuanda yeni üye alabilir miyiz hala ?

canım geliyorum malesef kimse olmayınca okuyacak mesaj vs çok az oluyor. menülere yorum yok menüler yok.. yeni üye var mı diye baktım o da yok.. şuanda yeni üye alabilir miyiz hala ?

kelebekolacam hamsi yada istavrit, zeytinyagli ve firin kagidi üzerinde cok hafif ve citir citir oluyor, ben de tavsiye ederim.
bluebottle yeni üye ben geldim :))

günaydın kızlar..

sizede tim kızlarada tünaydın

balık sezonu açılmış hayırlı olsun kızlar..gelirken gördüm hamsi istavrit vardı acaba hangisini alsam akşama?
naziremi yapıyon 5 senedir balığa hasretiz eşim balığı çok sever buradaki balıkları lıp tek tek denedi ama nafile Kızıldeniz balığının tadı bir tuhaf tatsız ama soğuk deniz balığı gibisi varmı neyse seneye azimle her hafta pişirip acısını çıkarmayı düşünüyom nasipse geçen sene doğumdan dolayı 19 eylülde gelmiştim birkaç akşam yemiştik bide ciddede Trabzonlu bir arkadaş hamsi pişiriyorum gelin dedi inanın eşim medineden ciddeye hamsi yemeye gitti tabi bizimle beraber (15 tatildi medinedeydik)
fırında istavrit hiç denemedim,eşimde hamsi şimdi güzel olmaz istavrit al dedi.bende kara kara düşünüyordum diyet ve kızarmıs balık diye.

fırında pişen herşey daha lezzetli

bende bazı yerlere gülen adam yerleştirmek istiyorum bide her okuduğumuz mesajı beğenecekmiyiz yoksa sadece bizi ilgilendirenlerimi beğeneceğiz

alttaki mesajınızı yazının üst sutununu takip et,orda gülen adam var zaten sende yokmu,onu tıklayınca çıkıyorlar meydana eskisi gibi hali hazırda değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…