sıkma canını,o banada hep olurdu çarşam ba 1,5 kilo eksiyken cuma 1 kilo olurdu ama illaki o yarım kilo bir yerleden cıkıyor sonra.biGünaydın kızlar benim tartı 2 ileri bir geri anlamadım gitti
İnsanın canını çok sıkıyor amasıkma canını,o banada hep olurdu çarşam ba 1,5 kilo eksiyken cuma 1 kilo olurdu ama illaki o yarım kilo bir yerleden cıkıyor sonra.bi
canım Allah herkese bir şekilde kolaylık veriyor. ya aile yanında olup destek oluyor ya böyle yalnz oluyorsun birini gönderiyor.. hep Rabbimin bize merhameti.. Allahım devam ettirsin..bluebottle valla sanslisin bakici konusunda maşallah diyelim
kelebekolacam hamsi salamurasini bilmemde vanli bir arkadas bize gol baligi salamirasi vermisti kadincagiz pisirip getirmis ama malesef öldürdü kokusu bizi yemek söyle dursun yanina yaklasamadik
ecemavi üzüldüm cocuklarda balik yiyemiyor desene bol bol semiz otu yedir bari yoksa omega tavsiyesi sart canim madem durum bu kadar vahim
sahgull canim az birsey al kendine yap zatrn menunde et var say ki diyet menunde
@s-a buyuk ihtimal cocuktan ve birde dream vardi oda sirra kadem basti tabi bunlarda kotu referans sebebi
ablacım sporu dvam ettirdikçe emek verdiğin için menülere daha çok dikkat edeceksin.. yürüyüşü mümkün olduğunca yapmaya çalış.. dışarda yapamazsan evde leslie yap..birde yaklaşık 1 saat yürüdüm
canım yanında ceviz badem bulunursa hem uzun süre aç kalmazsın hem karataya daha uyabilmiş olursun
kaç gündür kreş mevzuları beni daralttı, dün çocuk geldi eline tutuşturmuşlar şekeri, ama nasıl adi iğrenç bişey.. tabi ki yedi, her tarafı boya oldu şekerden.. bi de ertesi gün şeker götüreceklermiş arkadaşlarına verip paylaşmayı öğreneceklermiş !! kahvaltı saati oluyor bi de, o saatte de sandviç ve meyve suyu veriyorlar, süt verin bari dimi, sandviç zaten ekmek hadi onu anlatamam ekmek zararlı desem mal gibi bakarlar suratıma, tutup bunların üzerine marshmellow vermişler, çocuğum hayatında yemediği için bilememiş nasıl yendiğini, yememiş... bunları bakıcımdan öğrendim tabi.. bunu da duyunca çok fena tepem attı. ya kreşler tam tersi şeker çikolata aburcubur vermeyin diyor, bunlar teşvik ediyor üstüne.. valla çikolata verdikleri şeylerin yanında masum kalıyor.. bitti dedim kreş meselesi.. gitmeyecek. bu mantıkta olan bir kreş çocuğuma faydalı bişey öğretebilir mi... komşunun kızı gidiyordu bi okula, trden aldıkları meyvesuyunu koymuşlar beslenme çantasına, öğretmen bunun şeker oranı çok yüksek deyip içirtmemiş ve eve geri yollatmış.. böyle bilinç olması lazım işte...
çok haklısın bluecum,ne yazıkki kreşler anaokulları cocukları oyalamak için saçma sapan şeyler veriyor.bizim 2 sene önce aburcubur günü gecen sene meyve gününe dönmüştü Allahtan.
gecen facete açılmışmeyve suyu paketinden cıkan küfmantarını gördüm iğrençti.içini görmeden içiyorlar.ben en son en zaman içtim hatırlamıyorum.
Ayyyy telden alinti ekleyemedim
bluebottle canim cocugu kresten almakla iyi etmissin o kucucuk karacigereo kadar zimbirti ne ya cok sinir bozucu
kelebekolacam canim ayni kuf ve kesilme malesef kutulu sutlerdede mevcyt hemde skt si gecmemis urunler
N Nilyyyaaannn canim siz ev sahiplerine ne yapiyorsunuz bakuyim zirt pirt ev tasiyonuz itiraf et hadi:)
Muz yerli yoksa 1 ithal yiyebilirsin canim ekmekten iyidir ekmek yok yumurta sicakta hic cekilmiyor malesef
@rose canim 700 gr gitmis ama dedigin gibi ilk süreçte su olabilir devam canim
Efser listen degismis ama aksam meyve olmamis hemde iki tane
sizede tim kızlarada tünaydın
naziremi yapıyon 5 senedir balığa hasretiz eşim balığı çok sever buradaki balıkları lıp tek tek denedi ama nafile Kızıldeniz balığının tadı bir tuhaf tatsız ama soğuk deniz balığı gibisi varmı neyse seneye azimle her hafta pişirip acısını çıkarmayı düşünüyom nasipse geçen sene doğumdan dolayı 19 eylülde gelmiştim birkaç akşam yemiştik bide ciddede Trabzonlu bir arkadaş hamsi pişiriyorum gelin dedi inanın eşim medineden ciddeye hamsi yemeye gitti tabi bizimle beraber (15 tatildi medinedeydik)
fırında pişen herşey daha lezzetli
Çok haklısın bluem. Bunu banuda kapatnda bana soyle soyleye dıllerınde tüy bitti. Alıyorum ama evde kalıyor ave gidince aksam yemegı yerıne yıyorum bazen cok sıkıntılı oluyor aksamda yememek lazım tabi. Bazen kendıme cok kızıyorum. Bugun aynaya baktım sacımı toplayınca kocaman gb geldı yuzum. Zayıfladım boyle iyiym çok şükür yavas yavas verırım diyodum ama mumkun değil. Kendımı cpk cırkın hısedıyorum
Kreste mı vermısler. Ya resmen cocuklar vakıt gecırsınde nasıl geçirirse geçirsin mantığındalar yaa. Yazık cocuklara sonra obez nasıl olunuyor kilolar nasıl alınıyor. Ama marshmellowu bilmemesi çok güzel. Ne kadar sağlıksız biseydir o. Aferim bilemediği için yememiş. Çok güzel. Ben yıllarca su marsmellowdan kurtulmaya calıstım. Alısmaması çok güzell.
kızlar 2 gündür istavritler dolaşıyor gözümün önünde.. hamile gibi valla resmen aşerdimKesınlıkle fırında olan hersey daha lezetlı olyor. Ağırda olmuyor ınsanada dokunmuyor. Bende daha dın balık yedım ama canım kucuk balık cektı. Yapsam yapamayız. Ev arkadasım istemez bide ev cok kokar mı fırında. olmadı bu haftasonu eve gidicem yengemden ıstiyim o yarpıversın
Ayyyy telden alinti ekleyemedim
bluebottle canim cocugu kresten almakla iyi etmissin o kucucuk karacigereo kadar zimbirti ne ya cok sinir bozucu
kelebekolacam canim ayni kuf ve kesilme malesef kutulu sutlerdede mevcyt hemde skt si gecmemis urunler
N Nilyyyaaannn canim siz ev sahiplerine ne yapiyorsunuz bakuyim zirt pirt ev tasiyonuz itiraf et hadi:)
Muz yerli yoksa 1 ithal yiyebilirsin canim ekmekten iyidir ekmek yok yumurta sicakta hic cekilmiyor malesef
@rose canim 700 gr gitmis ama dedigin gibi ilk süreçte su olabilir devam canim
Efser listen degismis ama aksam meyve olmamis hemde iki tane
lahmacunun yanında salata varmıydı umarım lahmacun cok büyük değildi.
ayçacım siz sanki taşınmıştınız daha evvelde,yanlış mı hatırlıyorum.kolay gelsin canım,taşınma yerleşme zor işler.
gülşah sen bu işi çözdün.maşallah canım.
tam menü yazacaktım net gitti net geldi hasta geldi hasta gitti asistanımın wc ihtiyacı hasıl oldu
şimdi yazayım
sabah
2 ymurta
peynir
5-6zeytin
3-4 ceviz
ara yok
öğlen yok
arayok
akşam:balık
salata
veeeee helva çok yaşa karatay
Günaydın kızlar benim tartı 2 ileri bir geri anlamadım gitti
dünkü menüm:
08.30: karatay kahvaltısı 1 yumurta 1 muzla
16.00: bikaç kaju 2 ceviz
18.30: 1 kase domatesli etsulu çorba, etli taze fasulye, salata, 1 bardak kefir
spor: jillian 7/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
dün ayrıca d vitamini iğnemi oldum, etki edermi dedim etmezmiş üstüne bi de gittim hac için menenjit aşımı oldum
Evet canım tasınmıstık. sımdı tekrar tasındık. Elıızde valısler ordan oaraya suruklenıyoruz. Esyalı evler oldugu ıcın oyle buyuk seylerı tasımıyoruz ama yınede kıyafetler. Yorganlar carsaflar fln. Temızlıgı bızde yapmıyoruz ama genelde temızlıge gelenler basında beklemeyınce ıkı sılıp bıttı dıyıp gıdıyolar. Sonra kalanlara bız devam edıyoruzdun gece canımız cıktı ama bıde kokten tasınsak nolcaktı kım bılır. aa ama canım sen benım ızmırdekı evi kapatmamaıda hatırlayı olabılırsın. Ordaki evide kapatıp esyaları tasımıstım. ne cok tasınmısım ben ya
ooo 7 sıne gelmıssın jillianın cok merak edıyorum nasıl sonuclanacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?