Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarrrr.bugün yogun olacak dedi hemşirem verem aşı günümüzmüş,ama sürekli onleinım arada gelirim.yanımda asistanım var,kızımı getirdim sabah benden önce kalkıyor açıyor tvyi bugünde senle gelecem diye tutturdu getirdim bakalım sevgili asistanımı.

Günaydın meleklerimguzel kelebekolacam bugun sirtin yere gelmez asistaninda var hemsirende dondu sanirim ve sende menüleri yaz artik
N Nilyyyaaannn bu kacinci ev kuzum burdan ne zaman tasiniyorunuz :)
sahgull menun cok guzel baligida huplet persembe günü
ecemavi kizlar soylemis zaten pozisyonlariyla yazarsn ve ictigin suyuda canim
Efser hergun tartilmak yaniltici o yüzden haftada bir kiyafetsiz ac karina wc ye ciktijtan sonra ve mumkunse sabah ödemini attigini dusunfugundr tartil canim

canım Allah herkese bir şekilde kolaylık veriyor. ya aile yanında olup destek oluyor ya böyle yalnz oluyorsun birini gönderiyor.. hep Rabbimin bize merhameti.. Allahım devam ettirsin..

dünkü menüm:
08.30: karatay kahvaltısı 1 yumurta 1 muzla
16.00: bikaç kaju 2 ceviz
18.30: 1 kase domatesli etsulu çorba, etli taze fasulye, salata, 1 bardak kefir
spor: jillian 7/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
dün ayrıca d vitamini iğnemi oldum, etki edermi dedim etmezmiş üstüne bi de gittim hac için menenjit aşımı oldum

canım yanında ceviz badem bulunursa hem uzun süre aç kalmazsın hem karataya daha uyabilmiş olursun

Çok haklısın bluem. Bunu banuda kapatnda bana soyle soyleye dıllerınde tüy bitti. Alıyorum ama evde kalıyor ave gidince aksam yemegı yerıne yıyorum bazen cok sıkıntılı oluyor aksamda yememek lazım tabi. Bazen kendıme cok kızıyorum. Bugun aynaya baktım sacımı toplayınca kocaman gb geldı yuzum. Zayıfladım boyle iyiym çok şükür yavas yavas verırım diyodum ama mumkun değil. Kendımı cpk cırkın hısedıyorum

Kreste mı vermısler. Ya resmen cocuklar vakıt gecırsınde nasıl geçirirse geçirsin mantığındalar yaa. Yazık cocuklara sonra obez nasıl olunuyor kilolar nasıl alınıyor. Ama marshmellowu bilmemesi çok güzel. Ne kadar sağlıksız biseydir o. Aferim bilemediği için yememiş. Çok güzel. Ben yıllarca su marsmellowdan kurtulmaya calıstım. Alısmaması çok güzell.

Bi kere yengem meyve suyunu aldı actı 1 gün dısarda kaldı ertesı gün bardağına doldururken bir top bisey dustu. Uzerı tuycuk tuycuk olur ya küff. İğrencti. Bizimde o gun son oldu meyve suyu.

Kaptanım dün yedim malesef. Ama bugun muz yedim. yumurtayı omlet olarak hala tuketebışıyorum ama cok zorlanmaya basladım.

Kesınlıkle fırında olan hersey daha lezetlı olyor. Ağırda olmuyor ınsanada dokunmuyor. Bende daha dın balık yedım ama canım kucuk balık cektı. Yapsam yapamayız. Ev arkadasım istemez bide ev cok kokar mı fırında. olmadı bu haftasonu eve gidicem yengemden ıstiyim o yarpıversın

canım akşam yemeğinde çerez yerine yoğurt/kefir tüket, daha uygun ve yine çok tok tutuyor. kefiri hazır al, çok sorun değil sen çok yoğunsun..
akşam yemeğine bişey bulamazsan eve giderken kıyma al azcık kavur kır üzerine 2 yumurta al sana akşam yemeği.. yanına da 1 kase yoğurt oh mis..
çerezini sabah ve gündüz acıkınca ye.. eve gidince çantana küçük bir poşetle koy, sabah hazırlanırken aklına gelmez..
kızma kendine gayet iyi gidiyorsun halledeceksin dert etme acele yok : )

hala tam karar veremedim canım kreş konusuna.. bu yiyecek kısmı beni çok rahatsız etti. dün kahvaltısını götürdü bakıcım. ama onu bugün içeri almamışlar çocuklar alışsın diye. benim oğlan yememiş onların verdiklerini yemiş yine mısır yemişler. meyve suyu içtim dedi, büyük ihtimal sandviç vardır yine ama ne vardı içinde bilmiyorum.. ben oğluma evde karatay kahvaltısı yaptıyıorum ekmek vermiyorum. çikolata çoook çok nadiren yiyordu unutmuştu 2 gündür acıkınca anne şeker ver anne kurabiye ver demeye başladı.. yiyecek vermeyin desem de çocuğum onlar şeker yerken ben yemeyeyim mi diyecek.
bi yandan sosyalleşir mi diyorum ama daha çocuğum onların dilini anlamıyor. of valla aklımda hep bu..

kızlar 2 gündür istavritler dolaşıyor gözümün önünde.. hamile gibi valla resmen aşerdim bulamam ya ondan çekiyor canım : )) böyle yerken ağzımda çıtır tadını hissediyorum ahaha valla hamileyken bile böyle aşermedim ben

Yok kaptanım cidden bişey yapmıyoruz. Bizim evi şirket tutuyor. Bu yüzden eski evin sözleşmesi bitmiş. Bu ev ile daha 3 ay sözleşme var o yüzden buraya aldı bizi. Ama ev çok pıstı esyalarda cok eksık. bir salon var konusurken sesımız yankılanıyor. Ev kocaman ıcınde esyalar kaybolmus gitmis. 4 + 1 ev ve tum odalarda cok buyukkk. Temizlikcinin canı cıktı o da bıtrmeden cekmıs gıtmıs ev . Benım banyom o kadar kotuydu kı. Bende bugun oraları temızlıcem. ee bıde tum esyaları bastan yıkıyoruz. Yorganlar yastıklar fln işimiz baya uzun suruyor. Aslında ev değştşrmek bizede işkence oldu

tam menü yazacaktım net gitti net geldi hasta geldi hasta gitti asistanımın wc ihtiyacı hasıl oldu
şimdi yazayım
sabah
2 ymurta
peynir
5-6zeytin
3-4 ceviz

ara yok
öğlen yok
arayok

akşam:balık
salata
veeeee helva çok yaşa karatay

Evet canım tasınmıstık. sımdı tekrar tasındık. Elıızde valısler ordan oaraya suruklenıyoruz. Esyalı evler oldugu ıcın oyle buyuk seylerı tasımıyoruz ama yınede kıyafetler. Yorganlar carsaflar fln. Temızlıgı bızde yapmıyoruz ama genelde temızlıge gelenler basında beklemeyınce ıkı sılıp bıttı dıyıp gıdıyolar. Sonra kalanlara bız devam edıyoruz dun gece canımız cıktı ama bıde kokten tasınsak nolcaktı kım bılır. aa ama canım sen benım ızmırdekı evi kapatmamaıda hatırlayı olabılırsın. Ordaki evide kapatıp esyaları tasımıstım. ne cok tasınmısım ben ya

süpersin doktorcum süper bir karatay menüsü

ooo 7 sıne gelmıssın jillianın cok merak edıyorum nasıl sonuclanacakk

ay çok zor ya nefret ediyorum taşınmaktan.. ben de burada 2 yıl kalacaz diye ve ülke şartları çok zor olduğu için 2. el eşya aldık. 1 ay ev temizledim ve tövbe ettim birdaha ikinci el eşya almaya.. her gittiğim yerde sıfır alacam kalitesiz bile olsa beni 3-4 yıl götürsün yeter.. insan çamaşır makinesini bile temizlemek zorunda kalır mı? ben temizledim valla.. kendim de eşyalarımı satıp geldim ama eşyalar bi yandan giderken bi yandan annemle üstündeki tozları alıyorduk ayıp olursa diye..

ooo 7 sıne gelmıssın jillianın cok merak edıyorum nasıl sonuclanacakk

canım 54 e kadar inmiştim geçen aylarda.. 54 iken baya zor olan kotum şimdi 55 olmama rağmen baya rahat oldu dün. incelme süper. cuma günü 10.gün. cumartesi günü ölçülerimdei değişiklikleri yazacağım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…