Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cnm telefondandır yazdım menümü

oyyy tavalar yenmişşş. Kaptanım bugün artık yumurta yemekten midem bulanıyor. Yerli muzda yok iş yerinde. Ben kahvaltımı 1 dilim kepek ekmeği ile yapsam olıur mu? karataya çok ters ama yoksa bişey yiyemicem

Ohhh mükemmel olmuş :) tavayla mavayla zorla haletti bizimkilerr. Masallahh

Karatay'i duymustum ama hic bu kadar basarili olabilecegini dusunmemistim, tavsiyen uzerine hemen arastirmaya basliyorum, cok tesekkurler :)

İnan pişman olmazsın. Ama dediklerinden sapınca kilo vermen sapıyor. Ben bir hafta Tam dediği gibi yaptım ama sadce öğlenleri arada 4-5 gb 1 meyve yedim. o hafta 200gr verdim. Sonra takım sureklı meyveyı kes dıyodu dedım deniyim gecen hafta ile aynı sekilde beslendim 1.9 kg verdim :) sonra zeytin yagını azaltım vucut tuttu kiloları artırdım gitmeye başladı. Ekmek yemeden daha uzun süre tok kalındıgını ogrendım fln. Gidiyor hemde sağlıklı bir şekilde gidiyor. Şimdide 13 kg fazlam var elbet gider bu yüzden sağlığımdan olmak istemiyorum kötü diyetlerle. uzun zaman gezmısım bu sşekilde 1 yıl kadar. Kilolarımı verene kadar yanı 3 ay daha böyle gezebilirim diyorum.

Evettt artık ben kacar kızlar işimin başına döneyim. öpuyorum sızelerı çokk öğle arası ev temizleğine kontrole gidicem.Evi taşıyoruz biz yine. Giremeyebilirim. Akşama girerim inş. Kolay gelsin

,

bu diyetisyenin verdiği liste mi? zeytin kilo yapmaz canım, aksine tok tutar, omega 3 içerir, çok faydalı..

canım yanında ceviz badem bulunursa hem uzun süre aç kalmazsın hem karataya daha uyabilmiş olursun

dünkü menüm:

07.30: karatay kahvaltısı 2 yumurtalı menemenli 8-9 zeytinli..

bi ara kefir içeyim dedim unutmuşum artık acıkmıyorum resmen ya..

19.00: balık salata karatay usulü hoşaf (2 erik 2 üzüm vardı içinde)

spor yapacak dermanım yoktu yapmadım, bu sabah erkenden kalkıp jillian 7yi yaptım, o dünün sporu olsun bugün için ayrıac yapacağım..incelme iyi gidiyor sonuçları paylaşacağım..

sıvı: 3 lt su 2 yeşilçay 1 türk kahvesi

kaç gündür kreş mevzuları beni daralttı, dün çocuk geldi eline tutuşturmuşlar şekeri, ama nasıl adi iğrenç bişey.. tabi ki yedi, her tarafı boya oldu şekerden.. bi de ertesi gün şeker götüreceklermiş arkadaşlarına verip paylaşmayı öğreneceklermiş !! kahvaltı saati oluyor bi de, o saatte de sandviç ve meyve suyu veriyorlar, süt verin bari dimi, sandviç zaten ekmek hadi onu anlatamam ekmek zararlı desem mal gibi bakarlar suratıma, tutup bunların üzerine marshmellow vermişler, çocuğum hayatında yemediği için bilememiş nasıl yendiğini, yememiş... bunları bakıcımdan öğrendim tabi.. bunu da duyunca çok fena tepem attı. ya kreşler tam tersi şeker çikolata aburcubur vermeyin diyor, bunlar teşvik ediyor üstüne.. valla çikolata verdikleri şeylerin yanında masum kalıyor.. bitti dedim kreş meselesi.. gitmeyecek. bu mantıkta olan bir kreş çocuğuma faydalı bişey öğretebilir mi... komşunun kızı gidiyordu bi okula, trden aldıkları meyvesuyunu koymuşlar beslenme çantasına, öğretmen bunun şeker oranı çok yüksek deyip içirtmemiş ve eve geri yollatmış.. böyle bilinç olması lazım işte...

çok haklısın bluecum,ne yazıkki kreşler anaokulları cocukları oyalamak için saçma sapan şeyler veriyor.bizim 2 sene önce aburcubur günü gecen sene meyve gününe dönmüştü Allahtan.
gecen facete açılmışmeyve suyu paketinden cıkan küfmantarını gördüm iğrençti.içini görmeden içiyorlar.ben en son en zaman içtim hatırlamıyorum.

Ayyyy telden alinti ekleyemedim
bluebottle canim cocugu kresten almakla iyi etmissin o kucucuk karacigereo kadar zimbirti ne ya cok sinir bozucu
kelebekolacam canim ayni kuf ve kesilme malesef kutulu sutlerdede mevcyt hemde skt si gecmemis urunler
N Nilyyyaaannn canim siz ev sahiplerine ne yapiyorsunuz bakuyim zirt pirt ev tasiyonuz itiraf et hadi:)
Muz yerli yoksa 1 ithal yiyebilirsin canim ekmekten iyidir ekmek yok yumurta sicakta hic cekilmiyor malesef
R rose canim 700 gr gitmis ama dedigin gibi ilk süreçte su olabilir devam canim
Efser listen degismis ama aksam meyve olmamis hemde iki tane

balık sezonu açılmış hayırlı olsun kızlar..gelirken gördüm hamsi istavrit vardı acaba hangisini alsam akşama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…