- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
beslenmesini sen hazırlarsan bir derece olabilir hayırlısı olsun cnmm neden çok olsunki ikisi de protein sonuçta
reglim başladı başlayacak 2 akşamdır canım tatlı çekiyor hafiften, omega 3üm bitmişti annemlerin gelmesini (canan hocanın önerdiği omega 3ten aldım onlara yolladım) bekleyecektim ama vazgeçtim gittim aldım hemen : )
gelmelerine az vardı değilmi ama olsun iyi yapmışsın almakla gelenler yedek kalır sana cnm
Günaydınnn
Dünki menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen,2 ince dlm ekmek
1 tane salatalık, 1 kupa yeşilçay
Öğle
Kocaman bol rokalı peynirli salata
Ara
2 galeta,1 salatalık
Akşam
1 tabak fırında patlıcan yemeği,1 ince dlm ekmek,1 kase yoğurt
2 lt su
1 saat yürüyüş
Porsiyonlar tam belli değğil ablacım ama 2 adet içli köfte fazla bence hemde akşam
Ama emziriyorsunda yakarsın inşallah
evet evet porsiyonlarıda alalım tam muzmu yanındaki tam narmı?meyvenin yanında süt,ayran kefir bişey olsa daha iyi olur.
günaydın kızlarrrr.bugün yogun olacak dedi hemşirem verem aşı günümüzmüş,ama sürekli onleinım arada gelirim.yanımda asistanım var,kızımı getirdim sabah benden önce kalkıyor açıyor tvyi bugünde senle gelecem diye tutturdu getirdim bakalım sevgili asistanımı.
sıkma canını,o banada hep olurdu çarşam ba 1,5 kilo eksiyken cuma 1 kilo olurdu ama illaki o yarım kilo bir yerleden cıkıyor sonra.bi
anlaşıldı bugünden sonra suyuda yazarımGünaydın meleklerimguzel @kelebekolacam bugun sirtin yere gelmez asistaninda var hemsirende dondu sanirim ve sende menüleri yaz artik Eki Görüntüle 1233231
@Nilyyyaaannn bu kacinci ev kuzum burdan ne zaman tasiniyorunuz :)
sahgull menun cok guzel baligida huplet persembe günü
ecemavi kizlar soylemis zaten pozisyonlariyla yazarsn ve ictigin suyuda canim
@Efser hergun tartilmak yaniltici o yüzden haftada bir kiyafetsiz ac karina wc ye ciktijtan sonra ve mumkunse sabah ödemini attigini dusunfugundr tartil canim
MAAŞALLAH nazar değmesin gurbetlerde büyük nimetcanım Allah herkese bir şekilde kolaylık veriyor. ya aile yanında olup destek oluyor ya böyle yalnz oluyorsun birini gönderiyor.. hep Rabbimin bize merhameti.. Allahım devam ettirsin..
arap şürketiylemi gidyorsunuzdünkü menüm:
08.30: karatay kahvaltısı 1 yumurta 1 muzla
16.00: bikaç kaju 2 ceviz
18.30: 1 kase domatesli etsulu çorba, etli taze fasulye, salata, 1 bardak kefir
spor: jillian 7/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
dün ayrıca d vitamini iğnemi oldum, etki edermi dedim etmezmiş üstüne bi de gittim hac için menenjit aşımı oldum
internetimiz çok kötü lesli çalıştırırmı meçhülablacım sporu dvam ettirdikçe emek verdiğin için menülere daha çok dikkat edeceksin.. yürüyüşü mümkün olduğunca yapmaya çalış.. dışarda yapamazsan evde leslie yap..
zor karar ama dah küçükmüşcanım akşam yemeğinde çerez yerine yoğurt/kefir tüket, daha uygun ve yine çok tok tutuyor. kefiri hazır al, çok sorun değil sen çok yoğunsun..
akşam yemeğine bişey bulamazsan eve giderken kıyma al azcık kavur kır üzerine 2 yumurta al sana akşam yemeği.. yanına da 1 kase yoğurt oh mis..
çerezini sabah ve gündüz acıkınca ye.. eve gidince çantana küçük bir poşetle koy, sabah hazırlanırken aklına gelmez..
kızma kendine gayet iyi gidiyorsun halledeceksin dert etme acele yok : )
hala tam karar veremedim canım kreş konusuna.. bu yiyecek kısmı beni çok rahatsız etti. dün kahvaltısını götürdü bakıcım. ama onu bugün içeri almamışlar çocuklar alışsın diye. benim oğlan yememiş onların verdiklerini yemiş yine mısır yemişler. meyve suyu içtim dedi, büyük ihtimal sandviç vardır yine ama ne vardı içinde bilmiyorum.. ben oğluma evde karatay kahvaltısı yaptıyıorum ekmek vermiyorum. çikolata çoook çok nadiren yiyordu unutmuştu 2 gündür acıkınca anne şeker ver anne kurabiye ver demeye başladı.. yiyecek vermeyin desem de çocuğum onlar şeker yerken ben yemeyeyim mi diyecek.
bi yandan sosyalleşir mi diyorum ama daha çocuğum onların dilini anlamıyor. of valla aklımda hep bu..
karatay haaaa karatyda helva serbesmi ilginçtam menü yazacaktım net gitti net geldi hasta geldi hasta gitti asistanımın wc ihtiyacı hasıl oldu
şimdi yazayım
sabah
2 ymurta
peynir
5-6zeytin
3-4 ceviz
ara yok
öğlen yok
arayok
akşam:balık
salata
veeeee helva çok yaşa karatay
ay çok zor ya nefret ediyorum taşınmaktan.. ben de burada 2 yıl kalacaz diye ve ülke şartları çok zor olduğu için 2. el eşya aldık. 1 ay ev temizledim ve tövbe ettim birdaha ikinci el eşya almaya.. her gittiğim yerde sıfır alacam kalitesiz bile olsa beni 3-4 yıl götürsün yeter.. insan çamaşır makinesini bile temizlemek zorunda kalır mı? ben temizledim valla.. kendim de eşyalarımı satıp geldim ama eşyalar bi yandan giderken bi yandan annemle üstündeki tozları alıyorduk ayıp olursa diye..
ben de kediden çaldımçaldım resminni bluecummmm çok doğruuu
evet canım 2 hafta sonra buradalar inşallah.. evet nasılsa hep ihtiyacım olacak..buara bi kampanya daha olsa da bi 4 kutu daha alsam : ) 5 kasımda türkiyeye gidiyorum inşallah kardeşimin nişanı olacak : )
banu tr gidince bende ızgarandan edineceğim inş
hemen şimdiye kadar yediklerimi yazayım fırsat bulabilirsem yine gelirim
sabah
kıymalı yumurta 2dilim ekmek domates peynir zeytin (8 adet) şekersiz çay
öğle
7 adet fındık türk kahvesi yarım şeftali
suyuda ne kadar içtiğime dikkat edrek yazarım inş
nereden alıyorsun merak ettim bendemi alsam
ALLAH tamamına erdirsin hayırlı olsun
Şuana kadar iyi akşam çok kaçırmabanu tr gidince bende ızgarandan edineceğim inş
hemen şimdiye kadar yediklerimi yazayım fırsat bulabilirsem yine gelirim
sabah
kıymalı yumurta 2dilim ekmek domates peynir zeytin (8 adet) şekersiz çay
öğle
7 adet fındık türk kahvesi yarım şeftali
suyuda ne kadar içtiğime dikkat edrek yazarım inş
Hiç olmamış canım böyle bütün haftanı çöpe atmış boşu boşuna aç kalmış oluyorsunHerkese Merhaba, sabahtan yine yazamadim, isyerinde toplantilarim vardi cok yogundu
Dun aksam hem 2 kadeh sarap icerek, hem de eve donunce gece biraz da isle ilgili birseyler hazirlamak zorunda kalinca 1 tost ve ayran yedim gec vakitte. Cok pismanim, cezami cekmeye raziyim, bu aksam mutlaka yuruyus yapmaliyim.
Dunku menu bildirimim:
Sabah: Sütlü kahve, c vitamini
Ara: Elma
Ogle: Havuclu tarator & salata az yaglı, light yogurt
Ara: Sütlü kahve
Aksam: Kinoali salata, 1 dilim ekmek, 2 kadeh beyaz sarap
Ara: 1 kepekli beyaz peynirli tost, 1 ayran
Bugunku menu bildirimim:
Sabah: Sutlu kahve, c vitamini
Ara yok
Ogle: Zeytinyagli kabak yemegi, domates-salatalik sogus, light yogurt
Ara: Yarim paket eti form
Aksam: dun aksamki kacamagimdan oturu sadece yogurt yemeyi dusunuyorum. Sonra da yuruyus yapacagim.
Selammm
Ohh yağmur yağdı miss gibi serinledik biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?