Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

efser bakalım sonuç nasıl olacak elbet diyetisyenin vardır bir bildiği, bugün karatayın 1 ekmek 20 küp şekere denk diye bir ifadesini okudum gözlerim ayrıldı.. çikolatadan 1 kaşık şekerden çok daha hızlı insülim yükseltiyor ekmek, sağlık açısından uzun vadede zararlı..banucum da demiş bi karatayı araştırsan inan çok beğeneceksin..

beslenmesini sen hazırlarsan bir derece olabilir hayırlısı olsun cnmm neden çok olsunki ikisi de protein sonuçta

reglim başladı başlayacak 2 akşamdır canım tatlı çekiyor hafiften, omega 3üm bitmişti annemlerin gelmesini (canan hocanın önerdiği omega 3ten aldım onlara yolladım) bekleyecektim ama vazgeçtim gittim aldım hemen : )

gelmelerine az vardı değilmi ama olsun iyi yapmışsın almakla gelenler yedek kalır sana cnm

gelmelerine az vardı değilmi ama olsun iyi yapmışsın almakla gelenler yedek kalır sana cnm

evet canım 2 hafta sonra buradalar inşallah.. evet nasılsa hep ihtiyacım olacak..buara bi kampanya daha olsa da bi 4 kutu daha alsam : ) 5 kasımda türkiyeye gidiyorum inşallah kardeşimin nişanı olacak : )

Herkese Merhaba, sabahtan yine yazamadim, isyerinde toplantilarim vardi cok yogundu
Dun aksam hem 2 kadeh sarap icerek, hem de eve donunce gece biraz da isle ilgili birseyler hazirlamak zorunda kalinca 1 tost ve ayran yedim gec vakitte. Cok pismanim, cezami cekmeye raziyim, bu aksam mutlaka yuruyus yapmaliyim.

Dunku menu bildirimim:
Sabah: Sütlü kahve, c vitamini
Ara: Elma
Ogle: Havuclu tarator & salata az yaglı, light yogurt
Ara: Sütlü kahve
Aksam: Kinoali salata, 1 dilim ekmek, 2 kadeh beyaz sarap
Ara: 1 kepekli beyaz peynirli tost, 1 ayran

Bugunku menu bildirimim:
Sabah: Sutlu kahve, c vitamini
Ara yok
Ogle: Zeytinyagli kabak yemegi, domates-salatalik sogus, light yogurt
Ara: Yarim paket eti form
Aksam: dun aksamki kacamagimdan oturu sadece yogurt yemeyi dusunuyorum. Sonra da yuruyus yapacagim.

MAAŞALLAH

Porsiyonlar tam belli değğil ablacım ama 2 adet içli köfte fazla bence hemde akşam
Ama emziriyorsunda yakarsın inşallah

son kalanlardı bir daha yapana kadar baya zaman geç.er çok diyorsanız çoktur

evet evet porsiyonlarıda alalım tam muzmu yanındaki tam narmı?meyvenin yanında süt,ayran kefir bişey olsa daha iyi olur.

anlaşıldı

yerim ben o asistanı yanındayken sırtın yere gelmez
sıkma canını,o banada hep olurdu çarşam ba 1,5 kilo eksiyken cuma 1 kilo olurdu ama illaki o yarım kilo bir yerleden cıkıyor sonra.bi

belki ödemle ilgilidir

anlaşıldı bugünden sonra suyuda yazarım
canım Allah herkese bir şekilde kolaylık veriyor. ya aile yanında olup destek oluyor ya böyle yalnz oluyorsun birini gönderiyor.. hep Rabbimin bize merhameti.. Allahım devam ettirsin..
MAAŞALLAH nazar değmesin gurbetlerde büyük nimet
arap şürketiylemi gidyorsunuz
ablacım sporu dvam ettirdikçe emek verdiğin için menülere daha çok dikkat edeceksin.. yürüyüşü mümkün olduğunca yapmaya çalış.. dışarda yapamazsan evde leslie yap..
internetimiz çok kötü lesli çalıştırırmı meçhül

zor karar ama dah küçükmüş
karatay haaaa karatyda helva serbesmi ilginç

kısa sürei yabancı memleket gerçekten çok zor nasılolsa gidecez psikolojisi var ama benim eşimde yok herşeyi iyisinden alır bende kızarım

ecemavi yok canım kendimiz gidiyoruz. orada bir kafileye dahil olacağız inşallah... hayırlısıyla bi atlatırsak çok rahat edeceğim..
karatayda helva var yaaa : ) içindeki tahin için var..

evet canım 2 hafta sonra buradalar inşallah.. evet nasılsa hep ihtiyacım olacak..buara bi kampanya daha olsa da bi 4 kutu daha alsam : ) 5 kasımda türkiyeye gidiyorum inşallah kardeşimin nişanı olacak : )

nereden alıyorsun merak ettim bendemi alsam
ALLAH tamamına erdirsin hayırlı olsun

banu tr gidince bende ızgarandan edineceğim inş
hemen şimdiye kadar yediklerimi yazayım fırsat bulabilirsem yine gelirim
sabah
kıymalı yumurta 2dilim ekmek domates peynir zeytin (8 adet) şekersiz çay
öğle
7 adet fındık türk kahvesi yarım şeftali

suyuda ne kadar içtiğime dikkat edrek yazarım inş

bence al haticemm gerçekjten hem ucuz hem o kadar pratikki 2 dilim ekmek için tava yiyeceksin şirinemden sanırımm

nereden alıyorsun merak ettim bendemi alsam
ALLAH tamamına erdirsin hayırlı olsun

sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et haticem botanik ecza dan sipariş verebilirsin ama arabistana gelirmi bilemedim

Şuana kadar iyi akşam çok kaçırma

Hiç olmamış canım böyle bütün haftanı çöpe atmış boşu boşuna aç kalmış oluyorsun

Ecemavi Türkiye'de sipariş verdim canım banunun dediği siteden, Annemlerin evine gönderdim onlar da getirecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…