Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar aranıza yeni katıldım .ben hatice.bugün diyet yapmaya başladım yaşım 33 kilom 85 boyum 1.65.vermem gereken 15 kilom var ve verilecek inşallah.kilo hikayemi anlatmak isterim size.(biraz uzun olacak ama.. ) 2000 yılında evlendim evlendiğimde 55 kiloydum.2002 yılında oğlumu dünyaya getirdim.64 ile hamile kalıp 90 la doğuma gittim.yani hamileliğimde tam 26 kilo aldım.ama hemen verdim emzirme sürecinde 70 kiloya indim.ondan sonra 2010 yılına kadar 65-75 arası oynadım durdum.2010 yılında ikinci hamileliğim gerçekleşti.3 aylıkken kaybettim ama kilomda bir oynama olmadı 70-75 çizgisinde oynuyordum.2012 yılında üçüncü hamileliğim oldu 75 le hamile kaldım 90 la dokuzuncu ayımı tamamladım.doğuma girdiğim gün bebeğim vefat etti.emzirme süreci olmadığından kilo veremedim.birara dukan yaptım geçen seneydi sanırım.70 kiloya indim ama hooop geri aldım.o ara antidepresanlara başladım.birsürü alerji patlak verdi.alerjik astımım oluştu ve ben bir seneden az bir sürede yaklaşık 8-9 ayda geri aldım ve 85 kiloya ulaştım. şimdi bunları geri vermek istiyorum inşallah.bugün diyete başladım ama liste diyeti istemiyorum.kalabalık bir evde yaşıyorum ve evde varolanlardan kendime göre az yiyerek vermeye çabalıycam.çünkü diyeti bırakınca geri alma olayı çok kolay oluyor.....
bugün neler yedim. :)
sabah
bir dilim ekmek,domates,salatalık,bir çatal bal.bir dilim peynir
öğle
5 kaşık nohut yemeği 2 çatal pilav
akşam 5 köfte,salata

Menümüde yazayım unutmadan

Kahvaltı
Domates,salatalık,maydanoz,roka
Az peynir, 5 tane zeytin,2 ince dlm ekmek

Öğle
Söğüş domates,salatalık,peynir

Ara
2 tane galeta

Akşam
1 tabak türlü, yoğurt, 1 dlm ekmek

Ara
1 kase yoğurt içine yarım şeftali yarım armut doğradım

2 lt yakın su

Hoş geldin canım
Çok geçmiş olsun, başın sağolsun sana sefaatçi olucaklar inşallah, Allah diğer evladını sana bağışlasın, kiloda verirsin canım zamanla burdaki listeleri görerek kendine bi yeme düzeni kurarsın

Benden büyüksünüz o yüzden abla diyeceğim izliniz olursa....
Bende kartay yaptım hata bu kk tanışmamın sebeplerinden biriydi...
Malesef büyük bir depresyon geçirdim ve bırakmak zorunda kaldım...
Birazda bende atabtasyon sorunu olduğu için disipline olmam lazım onun için diyetisyen yardımı alıyorum sürekli takipte kalsın diye ama diyetisyenin henüz ne yapmaya calıştığını anlamadım...
Son randevuda soracam bakalım ne gibi bir açıklama yapacak....

RuYaMsI hoşgeldin canim rabbim sabir versin cok zor gunler gecirmissin ama güçlü birisin belli ki ve basaracsgina da inanıyorum gelir gelmez menunu yazmissin ilk sayfada kurallarimiz var kabul edip etmedigini soylersin canim ben takim kaptaniyim bluebotle ve sahgull yardimcilar canim
K kizlar konusmussunuz okurken telin sarji bitti geldim aklimda kslmadi iyi mi izgaralardan bahsetmissiniz yagmurdan
N Nilyyyaaannn kendini kotu hissetmissin canim olur mu sen saglikli vereceksin zaten boy pos endam yeribde daha da fit olacaksin hic kotu hissrtme bir kuafor vakti gelmis belli ki :)
@banucugum nasilsin canim mr cikmafimi daha inşallah oda güzel ciksr gerci bi mr daha gerekli cektirdin ya bence duzeldi
H haticem aksam yediklerinide yaz unutma canım
G gulsah ve blue menuler super zaten
Busra hg izin bitti galiba
Kizlar unuttugum varss affola

arkadaşlar selam nasılsınız hepinizi çok özledim yarından itibaren yanınızdayım. yediklerime dikkat ettim ve çok şükür kilo almadım
Hoşgeldin canım bizde seni özledik
Hadi bakalım dönüşün muhtesem olsun
Kaçamaksız karatay menülerini bekliyoruz

Bende yatayım iyi geceler hanımlar
Yarın gene hastanedeyim tahlil peşinde koşturucam, Allahım hamd olsun tabikide bazen çok daralıyorum yoruluyorum ama hastanede benden çok daha çaresizleri görünce şükrediyorum, rabbim kimseye dermansız dert vermesin

@erigim kuralları ilk girdiğim zaman okudum güzel ve bağlayıcı kurallar.tabiki kabul ediyorum.tek anlamadığım iki hafta deneme süresi mi var.iki haftanın sonunda listeye alınırsanız diye başlayan 6. kural....aslına bakarsan o kuralı komple anlamadım

Evet canim
ikI hafta deneme syresi var bircok uye cok hevesli gelip pir kayboluyor takim yari yolda kaliyor . Daha once herhangi bir takimda yaristin mi canim

Herkes bu kadar düşünceli olmuyor maalesef. Bizde ev tasırken tasındıgımız evı temızledık cıktık gelenlere ayıp olmasın bızım karsılastıklarımız ile karsılasmasınlar dıye.

Evet kaptanım maalesef. Yınede her haftasonı gıt gelden ıyıdır.

Masallahhhh canım. Cok ıyı yaa superr

Ben geldimmmmmmm geçmişe dalmadan hemen slm vereyim dedimmm nasılsınız fıstıklar

Hosgeldınnnnn ben bıraz gec kaldım ama bunu demekte olsun gec olsun guc olmasın.

Ayçacımmm ben elektrikli ızgarada yapıyorum hemen oluyor çok pratik koku da olmuyor

inan bunlar eski bir model fakat o kadar pratikki tavsiye ederimm

Bunun kırmızısı annemde var benım anne balığı kuyrugundan tutar ancak buna atar ne dokunur ne yer. Boızde alsak evımıze olur valla. İyi dedin banucum ya sagol

Ayçayla sen gelin en iyisi ben size yapayımm bluecum kreş konusunda bence gönderme hem 25,00 nedir üstelik beslenme düzeni bozulacak sen ne güzel sağlıklı beslenmeye alıştırmıştın

Bu konuda bende banuya katılıyorum. Hem 3 yasında hem cok kucuk hemde bu yasta bırsuru zarar sey verıyolar

Şu an hala calısıyorum banum. Cıkıcam ıns 1 saate ama gec gelıcem ıse.

Bende banuya katılıyorum. Ama senın ıcınde cocugun sosyallesmesı ıcın gondermek ıstıyosun sonucta bızım turkıye gb değıl sanırım bı suru mahale arkadası olsun

Canım senı su elma detoksu bıtmıs anlasılan. Karatayı arastırabildin mı?

kaçamak yaparken 2 kere düşünün : )

Bu kadar olmaması lazım amaaaaaa cokmus ya 1 oreo nedır kı

Hosgeldın canım aramıza. Eminin burda guzel kendıne menulerını oturtacaksındır.

Bunları okudukca o kadar ozenıyorum kı. Ben nıye bu kadar usengecım acaba. Soyle bende evıde aksamdan guzel yemek yapsam. oglende evıme gıdıp yesem gelsem olmaz mı . Nasılda guzel kılo verırım. Eksıklerını bıle bıle yapmamak cok kotu bısı

Kuafor zamanın geldı kaptanım haketten ama onada naca ıs yerındekıne gıdebılırım bende ıs yerınde bısı daha yapmamak ıcın gıtmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…