Kesin yağar ozaman , bende nezaman cam silsem peşinden yağmurBuraya da yagacak gibi ama nazlaniyor hala gulsahim dun camlari silmistik mutlaka yagar
Kesin yağar ozaman , bende nezaman cam silsem peşinden yağmur
Hoş geldin canımmerhabalar aranıza yeni katıldım .ben hatice.bugün diyet yapmaya başladım yaşım 33 kilom 85 boyum 1.65.vermem gereken 15 kilom var ve verilecek inşallah.kilo hikayemi anlatmak isterim size.(biraz uzun olacak ama..) 2000 yılında evlendim evlendiğimde 55 kiloydum.2002 yılında oğlumu dünyaya getirdim.64 ile hamile kalıp 90 la doğuma gittim.yani hamileliğimde tam 26 kilo aldım.ama hemen verdim emzirme sürecinde 70 kiloya indim.ondan sonra 2010 yılına kadar 65-75 arası oynadım durdum.2010 yılında ikinci hamileliğim gerçekleşti.3 aylıkken kaybettim ama kilomda bir oynama olmadı 70-75 çizgisinde oynuyordum.2012 yılında üçüncü hamileliğim oldu 75 le hamile kaldım 90 la dokuzuncu ayımı tamamladım.doğuma girdiğim gün bebeğim vefat etti.emzirme süreci olmadığından kilo veremedim.birara dukan yaptım geçen seneydi sanırım.70 kiloya indim ama hooop geri aldım.o ara antidepresanlara başladım.birsürü alerji patlak verdi.alerjik astımım oluştu ve ben bir seneden az bir sürede yaklaşık 8-9 ayda geri aldım ve 85 kiloya ulaştım. şimdi bunları geri vermek istiyorum inşallah.bugün diyete başladım ama liste diyeti istemiyorum.kalabalık bir evde yaşıyorum ve evde varolanlardan kendime göre az yiyerek vermeye çabalıycam.çünkü diyeti bırakınca geri alma olayı çok kolay oluyor.....
bugün neler yedim. :)
sabah
bir dilim ekmek,domates,salatalık,bir çatal bal.bir dilim peynir
öğle
5 kaşık nohut yemeği 2 çatal pilav
akşam 5 köfte,salata
Benden büyüksünüz o yüzden abla diyeceğim izliniz olursa....Çok haklısın efsercimm eskisini beğenmeyip atmıştım pişman oldum tekrar gidip aldım
bu arada nasılsınn menülerinde çok fazla ekmek gördüm şimdi geçmişe doğru gidiyorum ama şimdi yazayım dedim karatayı inceleme şansın oldumu cnmm
Hoşgeldin canım bizde seni özledikarkadaşlar selam nasılsınız hepinizi çok özledim yarından itibaren yanınızdayım. yediklerime dikkat ettim ve çok şükür kilo almadım
ikI hafta deneme syresi var bircok uye cok hevesli gelip pir kayboluyor takim yari yolda kaliyor . Daha once herhangi bir takimda yaristin mi canimRuYaMsI .!.:@erigim kuralları ilk girdiğim zaman okudum güzel ve bağlayıcı kurallar.tabiki kabul ediyorum.tek anlamadığım iki hafta deneme süresi mi var.iki haftanın sonunda listeye alınırsanız diye başlayan 6. kural....aslına bakarsan o kuralı komple anlamadım
ay çok zor ya nefret ediyorum taşınmaktan.. ben de burada 2 yıl kalacaz diye ve ülke şartları çok zor olduğu için 2. el eşya aldık. 1 ay ev temizledim ve tövbe ettim birdaha ikinci el eşya almaya.. her gittiğim yerde sıfır alacam kalitesiz bile olsa beni 3-4 yıl götürsün yeter.. insan çamaşır makinesini bile temizlemek zorunda kalır mı? ben temizledim valla.. kendim de eşyalarımı satıp geldim ama eşyalar bi yandan giderken bi yandan annemle üstündeki tozları alıyorduk ayıp olursa diye..
@bluebottle canim baya kararli ilerliyorsun oglusununda abur cubur istemesi kotu olmus tadini aldi söylüyor(
N Nilyyyaaannn ne diyelim yeni evin hayirlj olsun ama uc ay sonra yine mi tasinacaksiniz
@kelebekolacam yasasin karatay haaa cok guldum sabah sabah:)
Efser canim o halde tartidaki rakam degisimine takilma bize tarti haftada bir kere dogru sarkiyi soyluyo
Dünkü öğünümü jarzım bitmeden yazayım
Sabah 3 kuru kaysı ve biki çayım
1 k.b peynir
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salatalık domates ve çay
Ara yok kaçırdım
4 y.k Taze zetinyağlı fasülye
1 kase Ayran aşı çorba
1 yemek kaşığı yoğurt
3 etsiz çiğ köfte
(Onun için ekmek yemedim )
Ara
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
1 şeftalı ( diyetisyenin garip bir uygulaması bakalım ne olcak sizinde yorumunuzu almak isterim )
Akşam
2 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Asılında et yada peynir yemem lazımdı benim canım istemedi
Ara yapamadım
Ben geldimmmmmmmgeçmişe dalmadan hemen slm vereyim dedimmm nasılsınız fıstıklar
Ayçacımmm ben elektrikli ızgarada yapıyorum hemen oluyor çok pratik koku da olmuyor
inan bunlar eski bir model fakat o kadar pratikki tavsiye ederimm
Ayçayla sen gelin en iyisi ben size yapayımmbluecum kreş konusunda bence gönderme hem 25,00 nedir üstelik beslenme düzeni bozulacak sen ne güzel sağlıklı beslenmeye alıştırmıştın
Ayçacımm sabahları çok zorlanıyorsan yumurta yemediğin zamanlar kırmızı mercimek çorbası veya köfte veya yoğurt bunları da yiyebilirsin bitanem boş olduğun bir zmaan minik ceviz kayısı paketleri hazırla çantan için diyeceğim ama başını kaşımaya vaktin yokki
fakat ne zamana kadar böyle gidecek geçen gece geldiğinde saat 11 di snein beyninin vucudunun dinlenmeye hakkı var blucuğum demişti gençken çalışacağız diye evet çok haklı ama senin çalışma tarzın gibisi de çok zor cnm benim kendine zaman ayıramıyorsun eniştemize zaman ayıramıyorsun ki zaten saat farkı büyük sıkıntı
bence kendine bir program oluşturmalısın ne olursa birkaç saat kenine kalmalı bunu açıkça konuş bence işyerinle
ayrıca ne demek çirkin hissediyorum yorgunluktan böyle hissetmen
banucuğum canım çok sağol, yok 25.000 tlye gelen iyi olan kreşin fiyatı.. ona gönderemem 3 yaş için gereksiz.. bizim ki de az sayılmaz 16.000 tl ye geliyor ama en azından daha makul.. yurtdışında okullar çok pahalı. kreşte yardım da alamıyoruz iyice masraflı oluyor..
bugün gitmiş mutlu gelmiş, güzel oynamış, itiraz etmemiş.. iyiye gidince de iyice aklım karışıyor.. beslenmesini kendisi koyanlar varmış.. acaba öyle mi yapsam, bilemiyorum.. aklım iyice karıştı.. 1 hafta daha deneme süresi isteyeceğim kabul ederlerse.. ve yemek konusundaki hassasiyetimi anlatmaya çalışacağım.. iyice çorba oldu aklımız..
banucuğum ben bugün 2 yumurtaya ilaveten 1 bardak da kefir içtim çok olmamış dimi? çerezi yarım bardak yedim gerçi..
Herkese Merhaba, sabahtan yine yazamadim, isyerinde toplantilarim vardi cok yogundu
Dun aksam hem 2 kadeh sarap icerek, hem de eve donunce gece biraz da isle ilgili birseyler hazirlamak zorunda kalinca 1 tost ve ayran yedim gec vakitte. Cok pismanim, cezami cekmeye raziyim, bu aksam mutlaka yuruyus yapmaliyim.
Dunku menu bildirimim:
Sabah: Sütlü kahve, c vitamini
Ara: Elma
Ogle: Havuclu tarator & salata az yaglı, light yogurt
Ara: Sütlü kahve
Aksam: Kinoali salata, 1 dilim ekmek, 2 kadeh beyaz sarap
Ara: 1 kepekli beyaz peynirli tost, 1 ayran
Bugunku menu bildirimim:
Sabah: Sutlu kahve, c vitamini
Ara yok
Ogle: Zeytinyagli kabak yemegi, domates-salatalik sogus, light yogurt
Ara: Yarim paket eti form
Aksam: dun aksamki kacamagimdan oturu sadece yogurt yemeyi dusunuyorum. Sonra da yuruyus yapacagim.
kaçamak yaparken 2 kere düşünün : )
merhabalar aranıza yeni katıldım .ben hatice.bugün diyet yapmaya başladım yaşım 33 kilom 85 boyum 1.65.vermem gereken 15 kilom var ve verilecek inşallah.kilo hikayemi anlatmak isterim size.(biraz uzun olacak ama..) 2000 yılında evlendim evlendiğimde 55 kiloydum.2002 yılında oğlumu dünyaya getirdim.64 ile hamile kalıp 90 la doğuma gittim.yani hamileliğimde tam 26 kilo aldım.ama hemen verdim emzirme sürecinde 70 kiloya indim.ondan sonra 2010 yılına kadar 65-75 arası oynadım durdum.2010 yılında ikinci hamileliğim gerçekleşti.3 aylıkken kaybettim ama kilomda bir oynama olmadı 70-75 çizgisinde oynuyordum.2012 yılında üçüncü hamileliğim oldu 75 le hamile kaldım 90 la dokuzuncu ayımı tamamladım.doğuma girdiğim gün bebeğim vefat etti.emzirme süreci olmadığından kilo veremedim.birara dukan yaptım geçen seneydi sanırım.70 kiloya indim ama hooop geri aldım.o ara antidepresanlara başladım.birsürü alerji patlak verdi.alerjik astımım oluştu ve ben bir seneden az bir sürede yaklaşık 8-9 ayda geri aldım ve 85 kiloya ulaştım. şimdi bunları geri vermek istiyorum inşallah.bugün diyete başladım ama liste diyeti istemiyorum.kalabalık bir evde yaşıyorum ve evde varolanlardan kendime göre az yiyerek vermeye çabalıycam.çünkü diyeti bırakınca geri alma olayı çok kolay oluyor.....
bugün neler yedim. :)
sabah
bir dilim ekmek,domates,salatalık,bir çatal bal.bir dilim peynir
öğle
5 kaşık nohut yemeği 2 çatal pilav
akşam 5 köfte,salata
Menümüde yazayım unutmadan
Kahvaltı
Domates,salatalık,maydanoz,roka
Az peynir, 5 tane zeytin,2 ince dlm ekmek
Öğle
Söğüş domates,salatalık,peynir
Ara
2 tane galeta
Akşam
1 tabak türlü, yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara
1 kase yoğurt içine yarım şeftali yarım armut doğradım
2 lt yakın su
RuYaMsI hoşgeldin canim rabbim sabir versin cok zor gunler gecirmissin ama güçlü birisin belli ki ve basaracsgina da inanıyorum gelir gelmez menunu yazmissin ilk sayfada kurallarimiz var kabul edip etmedigini soylersin canim ben takim kaptaniyim bluebotle ve sahgull yardimcilar canim
K kizlar konusmussunuz okurken telin sarji bitti geldim aklimda kslmadi iyi miizgaralardan bahsetmissiniz yagmurdan
N Nilyyyaaannn kendini kotu hissetmissin canim olur mu sen saglikli vereceksin zaten boy pos endam yeribde daha da fit olacaksin hic kotu hissrtme bir kuafor vakti gelmis belli ki
@banucugum nasilsin canim mr cikmafimi daha inşallah oda güzel ciksr gerci bi mr daha gerekli cektirdin ya bence duzeldi
H haticem aksam yediklerinide yaz unutma canım
G gulsah ve blue menuler super zaten
Busra hg izin bitti galiba
Kizlar unuttugum varss affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?