Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydinnnn 3.mintikanin guzelleriiii

Haticecimmm aramiza hosgeldin cnm seni oyle guzel bir takima davet ettimki inan bana cok memnun kalacaksin burada hepimiz buyuk bir aileyiz

rabbim buyuk minik meleklerin icin cok uzuldumm fakat guclu olmalisin cnm

Antidepresanlar malesef kilo yapiyor seni cok iyi anliyorum ben de bipolar hastasiyim ve omur boyu kullanmam gereken bir ilacim var fakat karatayla basardim liste diyetleri olculerle gramlarla ugrasmaktan biktiysan karatay tam sana gore cnmm

once kendine inanmalisin sonra bizletin destegiyle uyarilari dikkate alirsan hedefine ulasacaksin bitanem

Son düzenleme:
Elbette diyebilirsin efsercim ben takimin abladiyim zaten unvanimi kimseye kaptirmam gecmis olsun cnm bende bipolar hastasiyim karatay yapmasan bile mutlaka ceviz tuketmeye calis ceviz depresyona birebir diyetisyeninle gorus sonra kararini Verirsin bitanem

Tahlillerin ins iyi cikar kuzum seninle benim isimiz zor biz de su an hastahanedeyiz ne diyelim rabbim dermansiz dert vermesin

offf cnm aycam kuzum saat 01:30 inan cok uzuluyorum isin bitecek eve gideceksin de dinleneceksin ne diyim ins bu yogunlugun bir sn once biter ins

Bitanem sen usengec degilsin tabiki duzenli calsma saatlerin olsa cok guzel menule hazirlayacagini biliyorum haksizlik etme kendine lutfen

izgara hakikaten pratik yeni evinize bi tsne alsan super olur senin icin zaman cok kiymetli

selaam kızlar nabıosunuzz.. nolmus yıne bu sıteye ya alısamadım:) ya benı eklesenıze face ten oyle takıp edemıorum:)
Amanan kimler gelmis caglacim hosgeldinnn seni boyle enerjik pozitif gormek ne guzel kuzumm

site konusunda haklisin ama cepten girmek cok kolay oldu bnm icin zamanla alisirsin cnm

kk dan face e firsat kalmiyorki zaten girmiyorum face e cok nadir

günaydın kızlar..dün biraz rahatsızdım eve gidip yattım.soguk almısım,sonra kalktım yemek yaptım,3 cocuk yıkadım onları uyuttum,bir eşim maç bakıyordu ona çattım,
siz baya baya kaynatmıssınız buraya uğrasaymıstım keşke,teldende girmeye alışamadım eve artık laptop götüremiyorum.bugün biraz daha iyiyim..
yeni üyemiz hatice hoşgeldin canım umarım sağlıkla kalıcı kilo vermelerin olur,sabrın sebatın bol olsun..
ben yasemin 35 oldum3 cocuk annesiyim,istanbuldayım,aile hekimiyim..

Günaydın fistiklar
Iki tane hatice miz oldu :)
kelebekolacam 35 lik citirim benim sen 25liklere tas cikarirsin bu tempoyla menunude yazuver bakiyim :)
C cagla16 canım hoşgeldin nasilsin toparlandin mi
E elifff dun gece unuttum sanma iki kadeh sarabin cezasi 1 saat yürüyüş hadi hayirli olsun
@banucugum inşallah senin sonuçlarda güzel ciksr canım

kız sen beni mi takip ediyon bakim hastayız dedik ya

Edayi bugun bir daha durtukleyim gelsin artik canim

@nilyyyaannn canim kiyamam sen siteye girdiginde hala calisiyormussun gecenin bir yarisi resmen canim ya kiz evlen cekip kurtarsin seni bu hayattan

dünki menüm:
sabah:2 yumurta
domates salatalık ceviz
peynir
öğle:yok

ikindi vakti:1 tabak yogurtlu kabak,bi kaç kaşık menemen(acıktım asmde ne varsa )

ara:meyve yedim 1 porsiyon

akşam:beyaz et elim kadar diyelim haşlanmış salata yogurt

çayın yanındaki gofretle kavga ettim küçücük bir parçayla kurtardım,saolsun eşim cok canın istiyorsa sakın yeme yokda esiri olan dedi o öyle demişken yiyemedim.

Meyveyi yemeseydin iyiydi aksamda ggofret tas koymus ama ilkgunler icin olur böyle vazgeçmiyor devam ediyiruz

canım hoşgeldin öncelikle yaşadğın evlat acıları için Allah sabır versin.. ve evladına sağlıklı uzun ömürler versin..
ben blue, suudi arabistandan, 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var, ben doğumdan kalan kiloları geçen sene verdim ama s.arabistana gelince yeme düzenim bozuldu taşınırken vs.. bir kısmını geri aldım. karataya başladım. eksiklerimi tamamlayıp insülin direncimi kırmak baya zaman aldı. ben de artık listeli diyet yapmak istemediğim için ve verdiğimi ömür boyu koruyabilmek için, dışarda da rahatlıkla kendime uygun yiyecekler bulabilmek için karatayı seçtim.. şimdi hedefime 4 kilo kaldı.. 55 kiloyum. boyum 160. hedefim 51..

dünkü menümü yazayım kızlar.
malum kreş nedeniyle akşam tavuklardan erken yattığımız için sabah da horozlar uyanmadan uyanıyoruz biz

6.30da uyandım uyuyamadım. hadi dedim kalk yürüyüşe,
40 dk yürüyüş ve jillian 8 i yaptım.

kahvaltı: 08.30: 2 yumurtalı omlet, 1 bardak kefir, peynir, domates salatalık maydonoz, yarım çay bardağı çerez

17.15: 1 bardak kefir

18.30: 1 kase mercimek çorba, yarım tabak taze fasulye, salata, omega 3 ve vitamin takviyesi

sporu yazdım
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi

Yaa yazik hastayim diye sen hicbirsey yemedin mi takip ederim tabi dun ki karatay güzel di bugunude yaz bakiyim
hastayım diye daha fazla yemişim,kendimi çok iradesiz hissettim o gofretle cok mücadele ettim,meyve yediğim saatde aslında yemek yemeliydim ama hazır değildi ve ben cokkk acıkmıstım,hasta olunca yemeği gec hazırladım.öyle aman aman çok hasta değilim ama üşütmüşüm başım ağır boğazım kaşınıyor burnumakıyor..dinlensem gecerde ben ve dinlenmek.
haftaya 3 gün izin yazdım bakalım vereceklerimi.

canım sabah tam doymamışsın onun için acıkmışsın sabah çerez var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…