Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım yemek saatine kadar açlığı ertelemek için ayran veya süt iç, hem leptini tamamen kesmiyor hem de tok tutuyor.. zaten ilk zamanlar alışmak zor, sonra alışacaksın ben 9 saat acıkmıyorum artık. ama ilk zamanlar 2 gibi acıkıyordum.. çok normal böyle olması.. omega 3 almayı ihmal etme efas 1200 e güvenebilirsin jelatini balık jelatini..

Masalahh canım. o kadar ıse cocukları yıka. Anne olmak :)

Sağol ablaçıgım
Gecen hikayenizi okudumda tekrar azminizden dolayı teprikler ....
Bakalım ne olacak.

Y yaseminim agzindan bal damliyor inşallah kolay olur hersey bu arada artmadan tedbirini al ihlamur filan ic o evde sen lazimsin sen hasta olunca ne oluyor biliyoruz gecen seneden
B bluee bbeni bu halde catlatacaksin ben ise gitmeden leslie samba yapardim ahh ahhh
A Aycam bugunun az yogun gecsin inşallah kendinr vaktin firsatin olsun
Efser Günaydın

yine yaparsın kaptancım bebişin sağlıkla doğsun sonra zamanı gelince sen de yapacaksın : )

ay başı benim başımın belası.listemdeki bir cocuga ulaşamadım boy kilo takibi için,aile kan davalı mı nedir teller açılmıyor açılanlar yanlış no diyor ve hemen ardından numarlara servis dışı bırakılıyor,komşuları tedigin sorularımıza cevap vermiyor.tutanak tuttum yollladım maaşımı kesecekler yoksa,tutanak eksik dediler komsunun adı soyadı lazımmıs,yahu kadın vermiyor imzada atmıyor evde yoklar diye,tekkrar tutanak tutup ilçe sağlığa gittim uzun hikaye ve ben kahvaltı yapamadım,ceviz yiyebildim sadece cok aç değilim ama ne yapsam,öğle yemeğine taze fasulye var yesemmi?

keşke herkes senin gibi olsa ayfer,benim biröğretmen hastam vardı,anca rapo almaya gelirdi,her geldiindede bir sürü sıkıntı,hamile olacak diye korkardım korktugum oldu,hamileliği boyunca kök söktürdü,ya sadece telefonda bi kaç soruya cevap verecek 9 ayda sadece 4 kere,arıyoruz açmaz arıyoruz açar 5 dk içinde ne soracaksanız sorun yoksa benim işim var,uslub cok önemli cok..ee şimdi ne oldu bebek aşılarına tıpış tıpış geliyor.ama onda bi tuhaflık var.kendi kendime yok önyargı yapmıycam dedim bi geldiğinde baktım renk menk kalmamıs dedimki kan sayımı yapalım hemen tepki veriyor nedenmiş ne gerek var sanki kanını alıp içecem aman dedim sen bilirsin,bi kaç sonra kendi geldi cok halsizim kanıma bakarmısınız..dr sözünü dilnemeyenin hali..

Ben geldim selam kızlar.
Site değişmiş. Güzel olmuş:)
Başıma neler geldi bir bilseniz

İzine ayrıldım bayram boyunca ders çalıştım(sokağa adım atmadım öyle böyle değil)
Sonra memlekete gittim düğüne hiç bir şey anlamadım. ara diyetim patladı gitti
Neyse sonra eve geldim eskişehire gittim. Geri geldim işlerimi toparladım bir de ne olsun. Arkadaş yıllık izne ayrıldı 2 hafta işyerinde oturamadım resmen Geçen hafta sonu sınavım vardı yine ve ben yine eskişehire gittim.
Tüm bu zamanlarda 3 kilo aldım ve en büyük olay diyetisyeni bıraktım çünkü mecbur kaldım.
Bütün listelerim duruyor. Listelerim üzerinden devam ediyorum ama aynı etkiyi yapmıyor sanki. Durum bu.
Ancak toparlanıp geliverdim. Umarım takımda yer vardır devam edebiliyormuyum ?

Eee sizler nasılsınız anlatın bakalım? Çok özledim sizi....

ay özledim seni eda ya sensiz bende vermiyorum bayramda bi bozdum şimdi ne yapsam gitmiyorlar bakalım bu hafta umudum var..

Wowww başım döndü
Hoşgeldin canım tabiki devam edicen seni bekliyorduk, bu arada ben diyetisyene başladım gerçekten çok etkiliymiş keşke en başından gitseymişim

ay özledim seni eda ya sensiz bende vermiyorum bayramda bi bozdum şimdi ne yapsam gitmiyorlar bakalım bu hafta umudum var..

Bensiz değil değildir o ya:)
Fazlasıyla ara vermiş biri olarak bomba gibi başlayacağım ama haftaya :) Bu hafta kendimi hala pek hazır hissetmiyorum. Başıma neler geldi çok stresliydim ve biraz rahatlasamda hala aynıyım. :) işten ayrılma okul için eskişehire yerleşme durumu var ve bununla ilgili bir sürü dert :)

Wowww başım döndü
Hoşgeldin canım tabiki devam edicen seni bekliyorduk, bu arada ben diyetisyene başladım gerçekten çok etkiliymiş keşke en başından gitseymişim
Farklı oluyor ama olsun ben bir süre gidemeyeceğim. işen ayrılma durumum var maddi açıdan kemer sıkıyorum:)
İnş sende gönlüne göre verirsin. kaç kilo verdin bakim):

takımda sana yer olmazmı seni almazlarsa ben çıkarım sen gir

Ayy deme öyle. Her daim beraberiz:) Eee bayramda kilomu aldın bakim ?

hakkında hayırlısı olsun edacım.umarım herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…