- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hastayım diye daha fazla yemişim,kendimi çok iradesiz hissettim o gofretle cok mücadele ettim,meyve yediğim saatde aslında yemek yemeliydim ama hazır değildi ve ben cokkk acıkmıstım,hasta olunca yemeği gec hazırladım.öyle aman aman çok hasta değilim ama üşütmüşüm başım ağır boğazım kaşınıyor burnumakıyor..dinlensem gecerde ben ve dinlenmek.
haftaya 3 gün izin yazdım bakalım vereceklerimi.
offf cnm aycam kuzum saat 01:30 inan cok uzuluyorum isin bitecek eve gideceksin de dinleneceksin ne diyim ins bu yogunlugun bir sn once biter ins
Bitanem sen usengec degilsin tabiki duzenli calsma saatlerin olsa cok guzel menule hazirlayacagini biliyorum haksizlik etme kendine lutfen
izgara hakikaten pratik yeni evinize bi tsne alsan super olur senin icin zaman cok kiymetli
günaydın kızlar..dün biraz rahatsızdım eve gidip yattım.soguk almısım,sonra kalktım yemek yaptım,3 cocuk yıkadım onları uyuttum,bir eşim maç bakıyordu ona çattım,
siz baya baya kaynatmıssınız buraya uğrasaymıstım keşke,teldende girmeye alışamadım eve artık laptop götüremiyorum.bugün biraz daha iyiyim..
yeni üyemiz hatice hoşgeldin canım umarım sağlıkla kalıcı kilo vermelerin olur,sabrın sebatın bol olsun..
ben yasemin 35 oldum3 cocuk annesiyim,istanbuldayım,aile hekimiyim..
Sağol ablaçıgımElbette diyebilirsin efsercim ben takimin abladiyim zaten unvanimi kimseye kaptirmamgecmis olsun cnm bende bipolar hastasiyim karatay yapmasan bile mutlaka ceviz tuketmeye calis ceviz depresyona birebir diyetisyeninle gorus sonra kararini Verirsin bitanem
Y yaseminim agzindan bal damliyor inşallah kolay olur hersey bu arada artmadan tedbirini al ihlamur filan ic o evde sen lazimsin sen hasta olunca ne oluyor biliyoruz gecen seneden
B bluee bbeni bu halde catlatacaksin ben ise gitmeden leslie samba yapardim ahh ahhh
A Aycam bugunun az yogun gecsin inşallah kendinr vaktin firsatin olsun
Efser Günaydın
Nasılsın tatlı rakibem:)edaaa sobe
Wowww başım döndüBen geldim selam kızlar.
Site değişmiş. Güzel olmuş:)
Başıma neler geldi bir bilseniz
İzine ayrıldım bayram boyunca ders çalıştım(sokağa adım atmadım öyle böyle değil)
Sonra memlekete gittim düğüne hiç bir şey anlamadım. ara diyetim patladı gitti
Neyse sonra eve geldim eskişehire gittim. Geri geldim işlerimi toparladım bir de ne olsun. Arkadaş yıllık izne ayrıldı 2 haftaişyerinde oturamadım resmen Geçen hafta sonu sınavım vardı yine ve ben yine eskişehire gittim.
Tüm bu zamanlarda 3 kilo aldım ve en büyük olay diyetisyeni bıraktım çünkü mecbur kaldım.
Bütün listelerim duruyor. Listelerim üzerinden devam ediyorum ama aynı etkiyi yapmıyor sanki. Durum bu.
Ancak toparlanıp geliverdim. Umarım takımda yer vardır devam edebiliyormuyum ?
Eee sizler nasılsınız anlatın bakalım? Çok özledim sizi....
ay özledim seni eda ya sensiz bende vermiyorum bayramda bi bozdum şimdi ne yapsam gitmiyorlar bakalım bu hafta umudum var..
Farklı oluyor ama olsun ben bir süre gidemeyeceğim. işen ayrılma durumum var maddi açıdan kemer sıkıyorum:)Wowww başım döndü
Hoşgeldin canım tabiki devam edicen seni bekliyorduk, bu arada ben diyetisyene başladım gerçekten çok etkiliymiş keşke en başından gitseymişim
takımda sana yer olmazmı seni almazlarsa ben çıkarım sen gir
almammı.bide baskul değiştim.şimdi 76lardayım,sen kaçsın?
Amin inşallah. Sen neler yaptın ? eşin iş bulabildi mi? Kpss falan çalışıyordu ? atanabildi mi ?hakkında hayırlısı olsun edacım.umarım herşey gönlünce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?