Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

77 :)

Amin inşallah. Sen neler yaptın ? eşin iş bulabildi mi? Kpss falan çalışıyordu ? atanabildi mi ?
yok henüz bulamadık,yavaş yavaş sıkıntısı sardı sanırım.kpssye 3-5 testle olmuyomus,onu gördük.bu pazarda yds ye girecek.

Hakkında hayırlısı olsun cnm
3. Haftam yaklasık 3,5 kilo gitti

canım sen azarlıcan hastayı bak o zaman nasıl adam oluyorlar..
ben doktorların davranışlarını hiç eleştirmiyorum, hastalar çok fena hakediyor.. hasta saygılıysa doktorlar genelde gayet iyi davranıyorlar..
bizim de keşke senin gibi doktorumuz olsaydı, çocuğun aşısını yaptırdıktan sonra ne kadar ateş düşürücü vercem, vercem mi, kilosu boyu nasıl ağzından girer burnundan çıkardım ama zorla cevap alırdım. malesef çok yetersizdi ankaranın göbeğinde böyle doktorlar..

hoşgeldin canım özledik seni

bir çoğunuz sanıyorum karatay yapıyor.karatayın beni en zorlayacak gibi görünen kısmı hiç ekmek olmaması ve meyve olmaması.bir de hiç şeker yok.kuruyemiş var ki benim fıstık alerjim olduğu için fındık ve badem dışında hiçbir kuruyemiş yiyemiyorum.çay çok içiyorum ben birde.çaysız kafam tutar benim.normal şekerle değil ama sakarinle çay içiyorum.son hamileliğimden beri insülin toleransımda da bozulmalar var. tüm bunlar dışında karatay iyi ve güzel tabii.internetten örnek listelerine baktığımda bu kadar çok yemekle kilo verilebiliyor mu

yok henüz bulamadık,yavaş yavaş sıkıntısı sardı sanırım.kpssye 3-5 testle olmuyomus,onu gördük.bu pazarda yds ye girecek.
Kpss a kariyer kadroları öyle oluyor maalesef... İnş atanır güzel bir iş bulur.

Hakkında hayırlısı olsun cnm
3. Haftam yaklasık 3,5 kilo gitti
Oyy maşallah. Kaç kilosun şuan.

hoşgeldin canım özledik seni

Bende özledim nasılsın ? sizin atamalar vardı ne oldu ?

geçmiş olsun kardeş

işin zor

belki içersin

kızlar sabah kahvaltıya misafim vardı komşum tr geldi akşamda komşularıma yemek yapıp gönderdim anca geldim

menüm
sabah
yarım tabak menemen sucuklu yumurta(komşum tr getirmiş) şekersiz çay peynir 2 lokma ıspanaklı kıymalı bürek
öğlen
4 ,5 adet fındık
akşam
mercimek çorbası tavuk salata ayran ceviz kadar patates
dolmada vardı yemedim
su 2 lt geçti türk kahvesi çay

Menüm
Kahvaltı(abimlerdeydim)
2 ince dlm ekmek, 2 çatal kıymalı yumurta, 2 çatal biber sote,3 zeytin, 1 dlm peynir

Öğle
Salata, haş yumurta, yarım dlm peynir

Ara
2 galeta

Akşam
Hiç yiyesim yoktu zorla
1 dlm ekmek, 2 kaşık patlıcan

Ara
1 kase yoğurt, 1 kırmızı erik, 6 tane kırmızı üzüm

2 lt geçmiştir su

Ben geldim :)
edam hosgeldin canim masallahin var valla cok yogun gecmis iside birajiyormussun ama diyetisyeni birakmasan da devlete filan gitsen diyecegimde onlar da nasil bilmiyorum tabi hakkinda hayirlisj olsun canim cabuk don buraya bak
@sahgulum yazmamissin nasil sonuçlar nasildi canim
Y yasemincim o nasil öğretmen öyle nolursa olsun nezaket cok onemli o ne öyle canim terbiyesizlik baska birsey ddgil valla ukala
@bluecum haklisin canim tespitlerinde
Efser neden keyfin yok canım
@ehatice sweetdimplenin basari oykusunu okumalisin karatay nasil kilo verdirmis anlayacaksin ve kesinlikle dolu dilu yiyerek zayiflamak gibisi yok
ecemavi valla bu kaptan tamti bana diyeceksin ama kuslar haber veriyor litfen geldiginde takimin gelenine yorum yaparmisin mesela edaya hg diyebilirdin sadece yaseminin yorumlarini alintilaman ve sadece yasemine yorum yapman olmuyor canim

Insülin direnci şeker isteği karatayda geçiyor.. Çay serbest.. Fıstık Yemen gerekmiyor ceviz kaju badem fındık yersin uyuyorsa.. Ekmek zaten aramıyorsun ekmeksiz yapamam düşüncesini siliyor insan yapıp da görünce.. Bu kadar yiyip kilo verip geri de almıyorsun.. Meyve yok değil, kahvaltıda 1 meyve yiyebilirsin 1 yumurta yerine 1 muz bile yiyebilirsin.. Bazı meyveler yasak evet çünkü şeker oranları çok yüksek.. Bazıları da kilo koruma döneminde rahatlıkla yenebiliyor.. Dukan gibi değil karatay.. Sakarine gelince çok zararlı bir an önce vazgeçmelisin canım

bu gün öğle denkgelmiş olabilir ama biz öğrenci evinde beraber aklırken bile ben kardeşime iltimas geçmedim

daha iyiyim ok sükür hayat devam ediyo.. senin nasıl gidiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…