- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok henüz bulamadık,yavaş yavaş sıkıntısı sardı sanırım.kpssye 3-5 testle olmuyomus,onu gördük.bu pazarda yds ye girecek.77 :)
Amin inşallah. Sen neler yaptın ? eşin iş bulabildi mi? Kpss falan çalışıyordu ? atanabildi mi ?
Hakkında hayırlısı olsun cnmBensiz değil değildir o ya:)
Fazlasıyla ara vermiş biri olarak bomba gibi başlayacağım ama haftaya :) Bu hafta kendimi hala pek hazır hissetmiyorum. Başıma neler geldi çok stresliydim ve biraz rahatlasamda hala aynıyım. :) işten ayrılma okul için eskişehire yerleşme durumu var ve bununla ilgili bir sürü dert :)
Farklı oluyor ama olsun ben bir süre gidemeyeceğim. işen ayrılma durumum var maddi açıdan kemer sıkıyorum:)
İnş sende gönlüne göre verirsin. kaç kilo verdin bakim):
Ayy deme öyle. Her daim beraberiz:) Eee bayramda kilomu aldın bakim ?
keşke herkes senin gibi olsa ayfer,benim biröğretmen hastam vardı,anca rapo almaya gelirdi,her geldiindede bir sürü sıkıntı,hamile olacak diye korkardım korktugum oldu,hamileliği boyunca kök söktürdü,ya sadece telefonda bi kaç soruya cevap verecek 9 ayda sadece 4 kere,arıyoruz açmaz arıyoruz açar 5 dk içinde ne soracaksanız sorun yoksa benim işim var,uslub cok önemli cok..ee şimdi ne oldu bebek aşılarına tıpış tıpış geliyor.ama onda bi tuhaflık var.kendi kendime yok önyargı yapmıycam dedim bi geldiğinde baktım renk menk kalmamıs dedimki kan sayımı yapalım hemen tepki veriyor nedenmiş ne gerek var sanki kanını alıp içecem aman dedim sen bilirsin,bi kaç sonra kendi geldi cok halsizim kanıma bakarmısınız..dr sözünü dilnemeyenin hali..
hoşgeldin canım özledik seniBen geldim selam kızlar.
Site değişmiş. Güzel olmuş:)
Başıma neler geldi bir bilseniz
İzine ayrıldım bayram boyunca ders çalıştım(sokağa adım atmadım öyle böyle değil)
Sonra memlekete gittim düğüne hiç bir şey anlamadım. ara diyetim patladı gitti
Neyse sonra eve geldim eskişehire gittim. Geri geldim işlerimi toparladım bir de ne olsun. Arkadaş yıllık izne ayrıldı 2 haftaişyerinde oturamadım resmen Geçen hafta sonu sınavım vardı yine ve ben yine eskişehire gittim.
Tüm bu zamanlarda 3 kilo aldım ve en büyük olay diyetisyeni bıraktım çünkü mecbur kaldım.
Bütün listelerim duruyor. Listelerim üzerinden devam ediyorum ama aynı etkiyi yapmıyor sanki. Durum bu.
Ancak toparlanıp geliverdim. Umarım takımda yer vardır devam edebiliyormuyum ?
Eee sizler nasılsınız anlatın bakalım? Çok özledim sizi....
Kpss a kariyer kadroları öyle oluyor maalesef... İnş atanır güzel bir iş bulur.yok henüz bulamadık,yavaş yavaş sıkıntısı sardı sanırım.kpssye 3-5 testle olmuyomus,onu gördük.bu pazarda yds ye girecek.
Oyy maşallah. Kaç kilosun şuan.Hakkında hayırlısı olsun cnm
3. Haftam yaklasık 3,5 kilo gitti
hoşgeldin canım özledik seni
hastayım diye daha fazla yemişim,kendimi çok iradesiz hissettim o gofretle cok mücadele ettim,meyve yediğim saatde aslında yemek yemeliydim ama hazır değildi ve ben cokkk acıkmıstım,hasta olunca yemeği gec hazırladım.öyle aman aman çok hasta değilim ama üşütmüşüm başım ağır boğazım kaşınıyor burnumakıyor..dinlensem gecerde ben ve dinlenmek.
haftaya 3 gün izin yazdım bakalım vereceklerimi.
ay başı benim başımın belası.listemdeki bir cocuga ulaşamadım boy kilo takibi için,aile kan davalı mı nedir teller açılmıyor açılanlar yanlış no diyor ve hemen ardından numarlara servis dışı bırakılıyor,komşuları tedigin sorularımıza cevap vermiyor.tutanak tuttum yollladım maaşımı kesecekler yoksa,tutanak eksik dediler komsunun adı soyadı lazımmıs,yahu kadın vermiyor imzada atmıyor evde yoklar diye,tekkrar tutanak tutup ilçe sağlığa gittim uzun hikaye ve ben kahvaltı yapamadım,ceviz yiyebildim sadece cok aç değilim ama ne yapsam,öğle yemeğine taze fasulye var yesemmi?
keşke herkes senin gibi olsa ayfer,benim biröğretmen hastam vardı,anca rapo almaya gelirdi,her geldiindede bir sürü sıkıntı,hamile olacak diye korkardım korktugum oldu,hamileliği boyunca kök söktürdü,ya sadece telefonda bi kaç soruya cevap verecek 9 ayda sadece 4 kere,arıyoruz açmaz arıyoruz açar 5 dk içinde ne soracaksanız sorun yoksa benim işim var,uslub cok önemli cok..ee şimdi ne oldu bebek aşılarına tıpış tıpış geliyor.ama onda bi tuhaflık var.kendi kendime yok önyargı yapmıycam dedim bi geldiğinde baktım renk menk kalmamıs dedimki kan sayımı yapalım hemen tepki veriyor nedenmiş ne gerek var sanki kanını alıp içecem aman dedim sen bilirsin,bi kaç sonra kendi geldi cok halsizim kanıma bakarmısınız..dr sözünü dilnemeyenin hali..
Insülin direnci şeker isteği karatayda geçiyor.. Çay serbest.. Fıstık Yemen gerekmiyor ceviz kaju badem fındık yersin uyuyorsa.. Ekmek zaten aramıyorsun ekmeksiz yapamam düşüncesini siliyor insan yapıp da görünce.. Bu kadar yiyip kilo verip geri de almıyorsun.. Meyve yok değil, kahvaltıda 1 meyve yiyebilirsin 1 yumurta yerine 1 muz bile yiyebilirsin.. Bazı meyveler yasak evet çünkü şeker oranları çok yüksek.. Bazıları da kilo koruma döneminde rahatlıkla yenebiliyor.. Dukan gibi değil karatay.. Sakarine gelince çok zararlı bir an önce vazgeçmelisin canımbir çoğunuz sanıyorum karatay yapıyor.karatayın beni en zorlayacak gibi görünen kısmı hiç ekmek olmaması ve meyve olmaması.bir de hiç şeker yok.kuruyemiş var ki benim fıstık alerjim olduğu için fındık ve badem dışında hiçbir kuruyemiş yiyemiyorum.çay çok içiyorum ben birde.çaysız kafam tutar benim.normal şekerle değil ama sakarinle çay içiyorum.son hamileliğimden beri insülin toleransımda da bozulmalar var.tüm bunlar dışında karatay iyi ve güzel tabii.internetten örnek listelerine baktığımda bu kadar çok yemekle kilo verilebiliyor mu
Ben geldim :)
edam hosgeldin canim masallahin var valla cok yogun gecmis iside birajiyormussun ama diyetisyeni birakmasan da devlete filan gitsen diyecegimde onlar da nasil bilmiyorum tabi hakkinda hayirlisj olsun canim cabuk don buraya bak
@sahgulum yazmamissin nasil sonuçlar nasildi canim
Y yasemincim o nasil öğretmen öyle nolursa olsun nezaket cok onemli o ne öyle canim terbiyesizlik baska birsey ddgil valla ukala
@bluecum haklisin canim tespitlerinde
Efser neden keyfin yok canım
@ehatice sweetdimplenin basari oykusunu okumalisin karatay nasil kilo verdirmis anlayacaksin ve kesinlikle dolu dilu yiyerek zayiflamak gibisi yok
ecemavi valla bu kaptan tamti bana diyeceksin ama kuslar haber veriyor litfen geldiginde takimin gelenine yorum yaparmisin mesela edaya hg diyebilirdin sadece yaseminin yorumlarini alintilaman ve sadece yasemine yorum yapman olmuyor canim
daha iyiyim ok sükür hayat devam ediyo.. senin nasıl gidioooGünaydın fistiklar
Iki tane hatice miz oldu :)
kelebekolacam 35 lik citirim benim sen 25liklere tas cikarirsin bu tempoyla menunude yazuver bakiyim :)
@cagla16 canım hoşgeldin nasilsin toparlandin mi
@elifff dun gece unuttum sanma iki kadeh sarabin cezasi 1 saat yürüyüş hadi hayirli olsun
@banucugum inşallah senin sonuçlarda güzel ciksr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?