Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amanan kimler gelmis caglacim hosgeldinnn seni boyle enerjik pozitif gormek ne guzel kuzumm

site konusunda haklisin ama cepten girmek cok kolay oldu bnm icin zamanla alisirsin cnm

kk dan face e firsat kalmiyorki zaten girmiyorum face e cok nadir
çok sükür yaa hem terapi hem ilaç iyi gelsin artık ya:)

Kızlar günaydın
Kilo bildirimim
87 6 bu hafta veremedim (3 gündür wc ye çıkamadım onu etkisi var galiba )
Hedef kilom 65

***3.Takım 377.Etap***

kelebekolacam: (76,2 / / /)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ / / )
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / //)
bluebottle: (55,3///)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit

3.Takım Ortalaması:

***3.Takım 377.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ / / )
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / //)
bluebottle: (55,3///)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit

3.Takım Ortalaması:

ay evet hatırlıyorumda ablamla nerdeyse 3 yıl aynı öğrenci evinde kaldık diğer ev elemanlarını kıskanırdım,sanki onların ablası hele bir müberra vardı..kulakları çınlasın ablamın kanatları altından çıkmazdı..
abla problem nerde biliyormusun o ufakcık börek değilde ekmek olsa sıkıntı olmaz ama cok yağlı veya şekerli şeyler bi lokma olsada diyet zamanı bize zaman kaybettiriyor,edanın diyetisyeni öyle söylemişti sanırım.
burda bi dr bey var şekerim düşük çıktı deyince arkadasın diyetisyenden bahsetti izmirdeymiş faceden onunla bir görüş istersen demişti.ben senin sütününde etkilenmesini istemiyorum acaba onla baglantıya gecsemde sana bi listemi alsam.yaşına durumuna uygun,sen orda normal dr bulamıyorsun ki diyetisyen bulacaksın.

Kızlar günaydın
Kilo bildirimim
87 6 bu hafta veremedim (3 gündür wc ye çıkamadım onu etkisi var galiba )
Hedef kilom 65
haftaya telafisi olur inşallah..acı midene sıkıntı yapmıyorsa kabızlıgına belki faydası olabilir.
dün 7-8 kilo domates ve 3 kilo kırmızı biberden acuka yaptım yine..bir sürü acukamız oldu abarrtık galiba dedik eşimle bakıp.isteyen varsa kargolayım

Günaydın kizlar gulsah sagol canım listeyi getirmissin ve yine eksi cikmisdin
Yasemin karatay ise yaramis
Demek muberrayi kiskandin ha
çok şükür ayfercim,tam uyamasamda kendimi verdiğimden daha hafif hissediyorum sanki göbeğim dümdüz oldu.ayın 28nde düğün var 2 kilo daha verebilsem kayınvalidem gelecekmiş,gecen eşime telefonda diyorki aman yasemin cok zayıflamasınzayıflıycam işte zayıflıycam sanki 50lili kilolardayımda.
baksana adını bile unutmamısım diğer ev arkadaslarının bir kısmını unuttum..

İnşallah tatlım
Ben acıyı çok severimde, benim iştahımı açıyor acıyı yedikce daha çok yiyorum

normalde cuma günleri bebeklere verem aşısı günümüzde cok yogunoluyordu çarşambaya almışlar..bide hava bozuk çayımı aldım zaten hastayım takılıyorum,siz yazın ben cevaplarım

hatta keten ohumuda kat yiyebilirsen oda kabızlıga iyi gelir..ben kabızlıkta tek ilacım kan hapı.yani demir tabletleri.mülleti kabız yapar benide tam tersi zaten ferritinimde düşük atıyorum 1 tablet demir.
Dışarı çıkacam bakayım
Ben normalde hiç bağırsak proplemi yaşamam ama bu sefer böyle oldu düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…