çok sükür yaa hem terapi hem ilaç iyi gelsin artık ya:)Amanan kimler gelmis caglacim hosgeldinnn seni boyle enerjik pozitif gormek ne guzel kuzumm
site konusunda haklisin ama cepten girmek cok kolay oldu bnm icin zamanla alisirsin cnm
kk dan face e firsat kalmiyorki zaten girmiyorum face e cok nadir
hoşgeldin canım çok sevindim iyi olmanaçok sükür yaa hem terapi hem ilaç iyi gelsin artık ya:)
haftaya telafisi olur inşallah..acı midene sıkıntı yapmıyorsa kabızlıgına belki faydası olabilir.Kızlar günaydın
Kilo bildirimim
87 6 bu hafta veremedim (3 gündür wc ye çıkamadım onu etkisi var galiba)
Hedef kilom 65
çok şükür ayfercim,tam uyamasamda kendimi verdiğimden daha hafif hissediyorum sanki göbeğim dümdüz oldu.ayın 28nde düğün var 2 kilo daha verebilsem kayınvalidem gelecekmiş,gecen eşime telefonda diyorki aman yasemin cok zayıflamasınGünaydın kizlar gulsah sagol canım listeyi getirmissin ve yine eksi cikmisdin
Yasemin karatay ise yaramis
Demek muberrayi kiskandin ha
İnşallah tatlımhaftaya telafisi olur inşallah..acı midene sıkıntı yapmıyorsa kabızlıgına belki faydası olabilir.
dün 7-8 kilo domates ve 3 kilo kırmızı biberden acuka yaptım yine..bir sürü acukamız oldu abarrtık galiba dedik eşimle bakıp.isteyen varsa kargolayım
canım pul biberi yogurda kat ye.ozaman acıkmassın hemde metabolizman hızlanır..İnşallah tatlım
Ben acıyı çok severimde, benim iştahımı açıyor acıyı yedikce daha çok yiyorum
Bu gün deniyecemcanım pul biberi yogurda kat ye.ozaman acıkmassın hemde metabolizman hızlanır..
hatta keten ohumuda kat yiyebilirsen oda kabızlıga iyi gelir..ben kabızlıkta tek ilacım kan hapı.yani demir tabletleri.mülleti kabız yapar benide tam tersi zaten ferritinimde düşük atıyorum 1 tablet demir.Bu gün deniyecem
Dışarı çıkacam bakayımhatta keten ohumuda kat yiyebilirsen oda kabızlıga iyi gelir..ben kabızlıkta tek ilacım kan hapı.yani demir tabletleri.mülleti kabız yapar benide tam tersi zaten ferritinimde düşük atıyorum 1 tablet demir.
Günaydın kizlar gulsah sagol canım listeyi getirmissin ve yine eksi cikmisdin
Yasemin karatay ise yaramis
Demek muberrayi kiskandin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?