kortizon iki ucu keskin bıcak derdi hocalarımız..hakkında hayırlısı olsun canım.bende ödemden korktugumdan jinekologun verdiği hapa başlamadım.Eriğim kan değerlerim şuan düşük pazartesi rsndevum var dahada düşerse yeniden kortizon alabilirimAmeliyat için karar vercekler, dalağımı alırlarsa %70 düzelme olma şansı varmış, tam ilacın etkisinden ödemden kurtuluyorum yeniden inşş ameliyat derlerde kurtulurum şu lanet ilaçtan
@yaseminim agzindan bal damliyor inşallah kolay olur hersey bu arada artmadan tedbirini al ihlamur filan ic o evde sen lazimsin sen hasta olunca ne oluyor biliyoruz gecen seneden
B bluee bbeni bu halde catlatacaksin ben ise gitmeden leslie samba yapardim ahh ahhh
@Aycam bugunun az yogun gecsin inşallah kendinr vaktin firsatin olsun
@Efser Günaydın
ay başı benim başımın belası.listemdeki bir cocuga ulaşamadım boy kilo takibi için,aile kan davalı mı nedir teller açılmıyor açılanlar yanlış no diyor ve hemen ardından numarlara servis dışı bırakılıyor,komşuları tedigin sorularımıza cevap vermiyor.tutanak tuttum yollladım maaşımı kesecekler yoksa,tutanak eksik dediler komsunun adı soyadı lazımmıs,yahu kadın vermiyor imzada atmıyor evde yoklar diye,tekkrar tutanak tutup ilçe sağlığa gittim uzun hikaye ve ben kahvaltı yapamadım,ceviz yiyebildim sadece cok aç değilim ama ne yapsam,öğle yemeğine taze fasulye var yesemmi?
Ben geldim selam kızlar.
Site değişmiş. Güzel olmuş:)
Başıma neler geldi bir bilseniz
İzine ayrıldım bayram boyunca ders çalıştım(sokağa adım atmadım öyle böyle değil)
Sonra memlekete gittim düğüne hiç bir şey anlamadım. ara diyetim patladı gitti
Neyse sonra eve geldim eskişehire gittim. Geri geldim işlerimi toparladım bir de ne olsun. Arkadaş yıllık izne ayrıldı 2 haftaişyerinde oturamadım resmen Geçen hafta sonu sınavım vardı yine ve ben yine eskişehire gittim.
Tüm bu zamanlarda 3 kilo aldım ve en büyük olay diyetisyeni bıraktım çünkü mecbur kaldım.
Bütün listelerim duruyor. Listelerim üzerinden devam ediyorum ama aynı etkiyi yapmıyor sanki. Durum bu.
Ancak toparlanıp geliverdim. Umarım takımda yer vardır devam edebiliyormuyum ?
Eee sizler nasılsınız anlatın bakalım? Çok özledim sizi....
bir çoğunuz sanıyorum karatay yapıyor.karatayın beni en zorlayacak gibi görünen kısmı hiç ekmek olmaması ve meyve olmaması.bir de hiç şeker yok.kuruyemiş var ki benim fıstık alerjim olduğu için fındık ve badem dışında hiçbir kuruyemiş yiyemiyorum.çay çok içiyorum ben birde.çaysız kafam tutar benim.normal şekerle değil ama sakarinle çay içiyorum.son hamileliğimden beri insülin toleransımda da bozulmalar var.tüm bunlar dışında karatay iyi ve güzel tabii.internetten örnek listelerine baktığımda bu kadar çok yemekle kilo verilebiliyor mu
sorma ayçacım..ilk göreve başladıgım zaman hemşiremle sistemimize gebe diye uyarı veren bir bayanı aramaya çıktık.ara sokakta bir aile binası eltiler binanın içine girdik ayakkabılar girişte cıkıyor,kişinin adını söyledik hemen annesi neden arıyorsunuz dedi bende tam gebe takibi için diycektim hemşirem engel oldu.annesi şüphlendi Allahtan aynı isimli babaanne varmıs işi onun yatalak hasta takibine cevirdik kız dulmuşş.ve bebeği zaten aldırmıs.erkek arkadasından.türk filmi gibi.insan boyle oluncada korkuyor. Numaralar niye servis dışı bırakılıyor komsu nıye ısım vermıyor. Bu cocuk nerde Allahım ınsanın kafasına bınnır turlu sey gelıyor. Cok kolay gelsın canım yaa
***3.Takım 377.Etap***
kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%0,95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ / / )
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/0.94)
bluebottle: (55,3///)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit
3.Takım Ortalaması:
Hadi kızlarr nerdesinizzz
sorma ayçacım..ilk göreve başladıgım zaman hemşiremle sistemimize gebe diye uyarı veren bir bayanı aramaya çıktık.ara sokakta bir aile binası eltiler binanın içine girdik ayakkabılar girişte cıkıyor,kişinin adını söyledik hemen annesi neden arıyorsunuz dedi bende tam gebe takibi için diycektim hemşirem engel oldu.annesi şüphlendi Allahtan aynı isimli babaanne varmıs işi onun yatalak hasta takibine cevirdik kız dulmuşş.ve bebeği zaten aldırmıs.erkek arkadasından.türk filmi gibi.
Yetiştirmek derken malum kayinbilader evlendi bende rahatlamistim neyse iste 3 aylik evliler kizda kucuktu daha 17 yaşında evettt hamile :) allah biliyor tum aile aceleniz neydi dedi tabi ki rabbim vermis ama anne olacak yasta degil kb desen isten cikti yeni ise gir diyoruz cok sukur cevre var yok iki ayligina ise mi girilirmis ocakta nasipse kendi yerimizi acacagiz da ee bide karin hamile yok arkadas ikiside laftan anlamaz cok afedersiniz kiz o kadar cocuk ki yaptigini soylesem anlarsiniz memlekete gitmislerdi wc ge pedini atmis tikanmis heryer babamla abim cikarmis rezillik birde ne var ben evdede atıyorum annemde de atardim demis eltim yerin dibine gectim diyor kadinligimdan utandim o utanmadi dedi iste daha cocuk fizigi buyuk ama uff kendi cocjgumda kucuk akil vercek vaktim olmayacak ona valla cocuguna uzuluruz böyle yanlis isler yaparsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?