Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.Takım 377.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%0,95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ / / )
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / //)
bluebottle: (55,3///)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit

3.Takım Ortalaması:

Hadi kızlarr nerdesinizzz

Eriğim kan değerlerim şuan düşük pazartesi rsndevum var dahada düşerse yeniden kortizon alabilirim Ameliyat için karar vercekler, dalağımı alırlarsa %70 düzelme olma şansı varmış, tam ilacın etkisinden ödemden kurtuluyorum yeniden inşş ameliyat derlerde kurtulurum şu lanet ilaçtan

kortizon iki ucu keskin bıcak derdi hocalarımız..hakkında hayırlısı olsun canım.bende ödemden korktugumdan jinekologun verdiği hapa başlamadım.

G gulsah canim hakkinda hayirlisi olsun bu yaşta bu kadar kortizon tabi ki bünyesi alt ust ediyor yaslilarda bile acaba diyerek kullaniliyor peki dalaginin hepsini mi alacaklar .
Y yasemincim sen ilaci kullan bence herkeste odem yapmayabiliyor su bilindik markami adinin j ile olani mi en hafif oymus mesela ablamda spiralden surekli regl gibi oldygu icin ve spiral icerde yara yaptigi icin birakti j ile baslayan ilaca basladi kiloludur normalde ama odem filan yok onu bunu bilmem zamaninda regl olmak velinimetmis diyor simdi aklida bddenide rahat tabi bu tur ilaclari bir seneden fazla kullanmamak gerekiyor hormon sonucta gecen okudum yeni bir spiral cikmis bisi kapli cok saglikliymis sen biliyorsundur biraz kullanir olmadi sonra onu denersin yoksa yetiseceksin 4. De bana :)

Yetiştirmek derken malum kayinbilader evlendi bende rahatlamistim neyse iste 3 aylik evliler kizda kucuktu daha 17 yaşında evettt hamile :) allah biliyor tum aile aceleniz neydi dedi tabi ki rabbim vermis ama anne olacak yasta degil kb desen isten cikti yeni ise gir diyoruz cok sukur cevre var yok iki ayligina ise mi girilirmis ocakta nasipse kendi yerimizi acacagiz da ee bide karin hamile yok arkadas ikiside laftan anlamaz cok afedersiniz kiz o kadar cocuk ki yaptigini soylesem anlarsiniz memlekete gitmislerdi wc ge pedini atmis tikanmis heryer babamla abim cikarmis rezillik birde ne var ben evdede atıyorum annemde de atardim demis eltim yerin dibine gectim diyor kadinligimdan utandim o utanmadi dedi iste daha cocuk fizigi buyuk ama uff kendi cocjgumda kucuk akil vercek vaktim olmayacak ona valla cocuguna uzuluruz böyle yanlis isler yaparsa

Insallah kaptanım. Dunum gene cok yogun gectı ama ınsa bugunum bıraz sakınlesır.

insan boyle oluncada korkuyor. Numaralar niye servis dışı bırakılıyor komsu nıye ısım vermıyor. Bu cocuk nerde Allahım ınsanın kafasına bınnır turlu sey gelıyor. Cok kolay gelsın canım yaa

erikcim ben o j ile başlayanı spiral varken denedim eğer bana hap uyarsa spirali çıkartayım niyetiyle,ama sürekli kanamam oldu.daha beter oldum.aslında hata ettim spiral varken hap kullanılmaz bir anlık gafletle başladım.ozaman bana 1-2 kilo fark attırdı diyetisyenede gidiyordum ya yağdan almadım ama baskule yansıdı.bu ay gecti artık ama sanırım bir ay sonra hapa başlıycam düzenli bişey olması lazım 4.cü müüüü
yeni çıkan spiralden kasıt hormonlu spiralse oda sıkıntı kanama yapmasada sürekli hamile gibi regl görmüyorsun hem psikoloj,k hem fizyoloji etkili.
kadın olmak zor vesselam..

Hosgeldın edacımmm. Basım dondu yazdıklarını okurken baya hızlı gecmıs senın ıcın. Gelde dahada canlansın takım

Evet canım bi cogumuz karatay yapıyor. Benım içinde en zonr kısmı meyve oldu. Ekmek olayına cok cabuk alıstım ama meyve hala benı uzuyor yıyeyemek ama o kadar yemege ınanması zor ama kılo verıyosun. Bu yuzden guzel :)

insan boyle oluncada korkuyor. Numaralar niye servis dışı bırakılıyor komsu nıye ısım vermıyor. Bu cocuk nerde Allahım ınsanın kafasına bınnır turlu sey gelıyor. Cok kolay gelsın canım yaa
sorma ayçacım..ilk göreve başladıgım zaman hemşiremle sistemimize gebe diye uyarı veren bir bayanı aramaya çıktık.ara sokakta bir aile binası eltiler binanın içine girdik ayakkabılar girişte cıkıyor,kişinin adını söyledik hemen annesi neden arıyorsunuz dedi bende tam gebe takibi için diycektim hemşirem engel oldu.annesi şüphlendi Allahtan aynı isimli babaanne varmıs işi onun yatalak hasta takibine cevirdik kız dulmuşş.ve bebeği zaten aldırmıs.erkek arkadasından.türk filmi gibi.

***3.Takım 377.Etap***

Nilyyyaaannnn: (83,8/83.8 / 0/0 ) kilosu sabit

3.Takım Ortalaması:

Regl olamadım sanırım o yuzden. haftaya regl olucam ama cok kılo verırım herhalde inş

ayy yaa sizdede ne ilginc seyler oluyomus. Aslında film gib,i heycanlı. Peki bi şey sorucam sıstem nasıl uyarı verıyor. Kız gizli gizli aldırsa kımın nasıl haberı olucak kı Muane ederken fark edılınce hemen doktorlar mı işliyor?

***3.Takım 377.Etap***

Nilyyyaaannnn: (83,8/83,8 /0 /%0 )kilo sabit
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/0.94)

3.Takım Ortalaması:

Son düzenleme:

Nasıl rahatlık ya ben 17 yasımda boyle birsey basıma gelse yerın dıbıne gırerım sanırım. Allah kayınbıraderıne sabır versın ki egıtebılsın. 17 yasında hamıle bıde. o cocukl ıle nasıl ılgılenıcek o kız. Kendı daha cocuk.

***3.Takım 377.Etap***

Nilyyyaaannnn: (83,8/83.8 / 0/0 ) kilosu sabit
bluebottle: (55,3/54,9/0,4/0,72%)

3.Takım Ortalaması:

Reglim bugün başladı daha doğrusu hala başlayamadı bir türlü,
Wcye de çıkamadım baya bekledim artık yaZAyım dedim kilomu..çok şükür regl ve wcye rağmen 400 gr gitmiş..
Jillian bugün ilk level bitti, ölçülerimi yarın yazacağım ama çok bariz incelme oldu imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim

B bluee sosyal medyada takiliyordu en son :)
A ayca gelir birazdan
Busra konusunda inanin bende her hafta agzim yuregimde bekliyorum

anca gelebıldım kaptanım. Hatta hala cok younum ama cevap beklerken 2 arada bır derde gırdım. Ama kılo vermemesım Ama toplucam ıns. Kızlar kusruma bakmayın olur mu ortalamayı dusuruyorum ama haftaya verıcemm ıns cok

***3.Takım 377.Etap***

Nilyyyaaannnn: (83,8/83,8 /0 /%0 )kilo sabit
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/0.94)
bluebottle: (55,3/54,9/0,4/0,72%)

3.Takım Ortalaması:

büşraaaa son 4 dk kan.

sistemi tam bilmiyorum ayçacım ama bizim takip ettiğimiz birsayfa var oraya bize kayıtlı 15-49 yaş arası kadın hastalarımızı kopyalıyoruz gebe olanı bize söylüyor hemen peşine düşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…