Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben söylemiştim kilom sabit bu hafta

Şimdi bekleki büşra gelsin çok zorrr
Bu kaçıncı heycan yok ben sabah bildirim haycanıyla uyanıyorum

**3.Takım 377.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%1, 05)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/%0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/83,8 /0 /%0 )
kilosu sabit
_citygirl_ : (66,0/66, 0/0, 0/%0, 0)kilosu sabit
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/%0.94)
bluebottle: (55,3/54, 9/0, 4/% 0, 72)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit

3.takım ortalaması : % 0, 52

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemi tam bilmiyorum ayçacım ama bizim takip ettiğimiz birsayfa var oraya bize kayıtlı 15-49 yaş arası kadın hastalarımızı kopyalıyoruz gebe olanı bize söylüyor hemen peşine düşüyoruz

Çok guzelmıs. Eglencelı gb duruyor ama cok zor. Neyın nesıdır nasıl bırıdır. Insanlarla ugrasmak cokk zor

Canım tabiki heyecanım var ama inan bilerek yapmıyorum annem bizde ablamlarda gelecek sabahtan beri iş yapıyordum çok üzgünüm gerçekten
Canım seni üzmek istemiyorum inan ama buranın sorumluğu var bizimde gelemediğimiz zamanlar oluyor ama haber vermek çok önemli mesela cuma işin varsa söyle perşembeden yap bildirimini yada su saatte girebilcem de ona göre bilelim ki gelceksin , herhafta acaba gelcekmi nasıl olcak diye düşünüp duruyoruz

Eda girmiycekmisin listeye bu hafta
Ortalamayı 0,30 un altına düşürmüyosa ekleyelim bence zaten derece alamayız

Ay kaptancım sorma neler geldi başıma.
İşten çıkmam söz konusu malum evdekiler destek olmayacak paramı harcamıyorum 3 ay eskişehirde kalmam gerekecek kalma problemim var yer bulamıyorum yani paraya çok ihtiyacım var mecbur kaldım. Kaptan ayrıldığım kiloma inene kadar listeye girmezsem ama takıma dönsem olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…