- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Ben söylemiştim kilom sabit bu hafta***3.Takım 377.Etap***
kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%0,95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/83,8 /0 /%0 )kilo sabit
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/0.94)
bluebottle: (55,3/54,9/0,4/0,72%)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit
3.Takım Ortalaması:
büşraaaa son 4 dk kan.
Şimdi bekleki büşra gelsin çok zorrr***3.Takım 377.Etap***
kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%0,95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)
Nilyyyaaannnn: (83,8/83,8 /0 /%0 )kilo sabit
_citygirl_ : (66,0/// )
Ecemavi : (73,7 / 73/0.7/0.94)
bluebottle: (55,3/54,9/0,4/0,72%)
esfer: (87,6/87,6/0/0)kilosu sabit
3.Takım Ortalaması:
büşraaaa son 4 dk kan.
Aynen canım 1,05Kizlar yaseminin ortalamasini ben 1, 05 buluyorum birde siz hesaplayin kontrol edermisiniz digerlerinde hata yok yasemini kac kez yaptin hep 1, 05
Canım tabiki heyecanım var ama inan bilerek yapmıyorum annem bizde ablamlarda gelecek sabahtan beri iş yapıyordum çok üzgünüm gerçektenŞimdi bekleki büşra gelsin çok zorrr
Bu kaçıncı heycan yok ben sabah bildirim haycanıyla uyanıyorum
sistemi tam bilmiyorum ayçacım ama bizim takip ettiğimiz birsayfa var oraya bize kayıtlı 15-49 yaş arası kadın hastalarımızı kopyalıyoruz gebe olanı bize söylüyor hemen peşine düşüyoruz
Gunaydınn banucummmmGünaydın fıstıklarbirazdan bir geçmiş yapacağım
Canım seni üzmek istemiyorum inan ama buranın sorumluğu var bizimde gelemediğimiz zamanlar oluyor ama haber vermek çok önemli mesela cuma işin varsa söyle perşembeden yap bildirimini yada su saatte girebilcem de ona göre bilelim ki gelceksin , herhafta acaba gelcekmi nasıl olcak diye düşünüp duruyoruzCanım tabiki heyecanım var ama inan bilerek yapmıyorum annem bizde ablamlarda gelecek sabahtan beri iş yapıyordum çok üzgünüm gerçekten
Ahh canım kıyamam dur bakıyorum hemeenHadi ama biriniz ben hallederim dese ya
Sağol cnm paylaştım listeyiGeçmiş olsun kuzu
Ben geldim :)
@edam hosgeldin canim masallahin var valla cok yogun gecmis iside birajiyormussun ama diyetisyeni birakmasan da devlete filan gitsen diyecegimde onlar da nasil bilmiyorum tabi hakkinda hayirlisj olsun canim cabuk don buraya bak
@sahgulum yazmamissin nasil sonuçlar nasildi canim
@yasemincim o nasil öğretmen öyle nolursa olsun nezaket cok onemli o ne öyle canim terbiyesizlik baska birsey ddgil valla ukala
@bluecum haklisin canim tespitlerinde
@Efser neden keyfin yok canım
@ehatice sweetdimplenin basari oykusunu okumalisin karatay nasil kilo verdirmis anlayacaksin ve kesinlikle dolu dilu yiyerek zayiflamak gibisi yok
@ecemavi valla bu kaptan tamti bana diyeceksin ama kuslar haber veriyor litfen geldiginde takimin gelenine yorum yaparmisin mesela edaya hg diyebilirdin sadece yaseminin yorumlarini alintilaman ve sadece yasemine yorum yapman olmuyor canim
Yok 77 iyim şuan çok düşürür olmaz. ben ayrıldığım kiloma inince girerim...Eda girmiycekmisin listeye bu hafta
Ortalamayı 0,30 un altına düşürmüyosa ekleyelim bence zaten derece alamayız
Hoşbuldum kuzucum. Valla formasyon dert üstüne dert yarattı bendeHosgeldın edacımmm. Basım dondu yazdıklarını okurken baya hızlı gecmıs senın ıcın. Gelde dahada canlansın takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?