Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayçacım en azından artı çıkmamışsın senin tek büyük sorunun gece çok geç yatman sanırım çok çalıştığın için menülerine de dikkat edemiyorsun inş yoğunluğun çabuk biter tek duam bu

***3.Takım 377.Etap***

kelebekolacam: (76,2 /75,4 /0,8 /%0,95)
Sahgul: ( 66,2/65,6/0,6/0,91)

tbrkler bluecummm azmin zaferi bu olsa gerek ölçülerini merakla bekliyorum

bizler aile hekimlerinin çalışma şartlarını çok kolay görüyorduk Yasemincim ama sen anlattıkça haksızlık ettiğimizi anlıyorum hakikaten çok ayrıntılı hemşiren uyarmasaydı kız yanmıştı
bu arada geçmiş olsun bitanem

senin elti ne kadar hızlı çıktı dün bir bugün iki acelesi neymiş daha evliliği bir otursaydı ne diyelim sağlıkla doğsun inş ama yaptığı hareket çok çirkin babanla abinin yüzünü düşünemiyorum bizlerde iç çamaşırı bile en görünmeyecek yere asılır ne biçim yetişmiş bu kız kendi tuvaletlerinin tıkanmamasına da hayret ettim çocuklar bile yapmazki çocuk desek annesi nasıl öğretmiş

değerlerin inş daha da düşmez gülşahım kortizon mahvediyor seni dalağının alınması derdine çare olacaksa bilemedim şimdi rabbim yardımcın olsun kuzum

çok sükür yaa hem terapi hem ilaç iyi gelsin artık ya:)
çok sevindim snein adına çağlacımmm

hoşgeldin Edacımmmmm çok özledik seniii biz de senin tarfiği okurken öyle bir hızlı okudumki sen artık diyetisyen kadar bilgilisin canımm o yüzden eski listelerinle devam edebilirsin eskişehir tam yaşanacak yer bitanemm 3 kiloyu çabucak vereceğine eminim bitanemm
senin parmakları özlemiştik
Sağol ablaçıgım
Gecen hikayenizi okudumda tekrar azminizden dolayı teprikler ....
Bakalım ne olacak.

tşkler bitanemmmm

N nurli canim bizimle yarismak istiyorsan ilk sayfadaki takim kurallarini okuyup kabul etmen gerekli ve biraz kendknden bahset ben takim kaptani

Sweetdimple sorma ablacigim valla bizim kb sorumsuz bu kiz dersen dünya umrunda degil ama ne yapalim aile planlamalarinida kendileri yapacak herkes cok erkendi sevinemedik bile dedi tabi yaotigi davranis cok yanlış dedim evindede yapma yabanci mi var evinde git cope at tinansa rezillik valla hadi memlekette aile icine rezil oldu

merhaba bu gruba dahil olmuşum cuma günü kilo bildiriminde bulunucam sanıırm başka bişey varmıydı
Hoşgeldinnn
İlk sayfada kurallarımız yazıyor canım
Okuyup kabul ettiğinide belirtmen lazım kaptanımda bahsetmiş zaten
Ben gülşah 26 yasındayım evliyim ist yaşıyorum, 75,4 kiloyla başladım bugun itibari ile 65,6 kiloyum hedefim 60 kg

merhaba bende bu takıma davet edildim kuralları okudum kabul ettim 83 kiloyum 169 boyum 21 yaşındayım 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum bundan 1 yıl önce 68 kiloydum hedefimi 3 e ayırdım ilk aşama 80'nin altına inmek ikinci aşama 70'i görmek ve asıl hedefim olan üçüncü aşamada ise 62 olmak ve bu kiloyu her zaman korumak

Sende hoşgeldin tatlım
Hedefine ulaşıcaksın inşallah
Ne tür bi diyet yapıyosun canım
Bu arada benim ismim gülşah

Sende hoşgeldin tatlım
Hedefine ulaşıcaksın inşallah
Ne tür bi diyet yapıyosun canım
Bu arada benim ismim gülşah

hoşbuldum teşekkür ederim adım aybüke ben aynı zamanda mezoterapiye gidiyorum onun listesine uyuyorum bulgur,pirinç,makarna, şeker vb . her şeyden uzak duruyorum günde 1 dilim ekmek yeme hakkım var onu da kahvaltıda kullanıyorum önceki hafta 86 kiloydum 3 kilo verdim 83 üm şuan bu hafta da güzel kilo vermek istiyorum

Menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin, 2 ince dlm ekmek

Öğle
Haş tavuk,salata

Ara
2 galeta

Akşam
Semizotu yemeği( bulgurlu diye ekmek yemedim), 4 kaşık yoğurt

Ara
1 kase yoğurt, 1 kırmızı erik,yarım şeftali

2 lt yakın su

Aybükecim memnun oldum
Vayy süpersin 3 kilo harika
Bende yaklasık 76 kiloyla başdım nerdeyse 1 senedir 2 hafta kilo verip ertesi hafta yarısını alıyordum öyle 69 a düştüm
Sonra diyetisyene gitmeye karar verdim 1 ay olamdı henüz 65,6 ya düştüm, şuan iyi gidiyor çok şükür
İlk hedef 60 sonra 57 yi zorlamayı düşünüyorum

Hosgeldin canim hizli geldin kurallarida kabul etmissin inşallah hedefine saglam ulasip takimca koruyacagiz . Zaten zararli seyleri yemiyormussun eee daha ne olsun

bende çok memnun oldum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin ben biraz sabırsızım tabiki bütün kiloları 1 ayda almadım ama insan istiyor ki hemen vereyim vücudum beni taşımaz oldu gerçekten ayaklarım ağrıyor sürekli hiçbir sağlık problemim yok çok şükür ama kendimi böyle görmek istemiyorum benim de hedefim 62 olmak 62 ye ineyim daha sonra inebilirsem 60 a çok da zayıf olmak yakışmaz bana boyum olduğundan daha uzun görünüyor onun için 60-62 iyi diye düşünüyorum hep birlikte güzel kilolar veririz inşallah

Hosgeldin canim hizli geldin kurallarida kabul etmissin inşallah hedefine saglam ulasip takimca koruyacagiz . Zaten zararli seyleri yemiyormussun eee daha ne olsun

çok teşekkür ederim hoşbuldum şimdiden içim ısındı 3.takıma sıcak bir şekilde karşılandım biraz sabırsızım ondan kaynaklandı sanırım hızlı gelmem

bende ilk menümü paylaşayım o zaman
kahvaltı : yarım domates, yarım salatalık ,biraz maydanoz ve nane , 1 dilim çavdar ekmeği , beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: 2 tane küçük mürdüm eriği
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara:1 yeşil elma
akşam: 1 parça ızgara tavuk, 1 kase salata , 1 bardak ayran

45 dakika koşu bandında yürüyüş , 50 tane mekik 2 litre su
yarından itibaren de pilatese tekrar başlamayı düşünüyorum iyi olur inşallah

Canım tabiki verirsin benim biraz uzadı dönem dönem sağlık sorunları nedeniyle kortizon kullanmak durumunda kalıyorum kaçamaklarda olunca ister istemez alıyorum, sen daha çok gençsin maşallah boyunda var çıtır olcaksın yeterki nefsine yenilme ve burdan kopma inan etkisi okadar büyük ki zamanla anlıycaksın zaten

Hoşbuldum kuzucum. Valla formasyon dert üstüne dert yarattı bende

hoş geldin eda her iş hallolur sağlık olsun
merhaba bu gruba dahil olmuşum cuma günü kilo bildiriminde bulunucam sanıırm başka bişey varmıydı

hoş geldin bide kurallarımız var

hoş geldin benimde ilk hedefim 6 rakamları görmek

bence gayet güzel sporda menüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…