Süpersin canım yabende ilk menümü paylaşayım o zaman
kahvaltı : yarım domates, yarım salatalık ,biraz maydanoz ve nane , 1 dilim çavdar ekmeği , beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: 2 tane küçük mürdüm eriği
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara:1 yeşil elma
akşam: 1 parça ızgara tavuk, 1 kase salata , 1 bardak ayran
45 dakika koşu bandında yürüyüş , 50 tane mekik 2 litre su
yarından itibaren de pilatese tekrar başlamayı düşünüyorum iyi olur inşallah
Canım tabiki verirsin benim biraz uzadı dönem dönem sağlık sorunları nedeniyle kortizon kullanmak durumunda kalıyorum kaçamaklarda olunca ister istemez alıyorum, sen daha çok gençsin maşallah boyunda var çıtır olcaksın yeterki nefsine yenilme ve burdan kopma inan etkisi okadar büyük ki zamanla anlıycaksın zaten
Sağol canımGulsahim menun cok güzel hrleki bulgur var fiye ekmek yemdmissjn ya daha nr olsun
Süpersin canım ya
Böyle bizide çok motive etceksin
Sağol canım evet kilo yapıyor bu kilolara çıkmamın sebebi o zaten ama napalım rabbim dermansız dert vermesin kilo veriliyor,geçmiş olsun canım kortizon da kilo yapar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam bir kitabın kapak sayfasında yazan o yazıyı gördüğümden beri kilo vermek istiyorum "Gün gelir yedikleri insanın tuzağı olur"muş buna kesinlikle katılıyorum bunca yıl yedim içtim bundan sonra yemezsem bir şey kaybetmem heralde tatlıya olan aşırı düşkünlüğüm yüzünden bu hale geldim inşallah hakim olacağım kendime
Mesaj tekrarıgeçmiş olsun canım kortizon da kilo yapar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam bir kitabın kapak sayfasında yazan o yazıyı gördüğümden beri kilo vermek istiyorum "Gün gelir yedikleri insanın tuzağı olur"muş buna kesinlikle katılıyorum bunca yıl yedim içtim bundan sonra yemezsem bir şey kaybetmem heralde tatlıya olan aşırı düşkünlüğüm yüzünden bu hale geldim inşallah hakim olacağım kendime
Gayet güzellmenümü yazayım sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek salatalık
öğlen 1 avuç fındık türk kahvesi
arada nar
akşam ali nazik 1 kase çorba salata 1 adet biber dolması içinin çoğunu oğluma verdim
Sağol canım evet kilo yapıyor bu kilolara çıkmamın sebebi o zaten ama napalım rabbim dermansız dert vermesin kilo veriliyor,
Çok güzel bi söz gerçekten bundan sonra zaten istesende yiyemiyceksin sağlıklı beslenmenın tadına varınca
Benim kadar çikolata yiyen kola içen biri varmıdır diye düşünürdüm hep, eşim eve gelirken gofretler falan doldururdu cebine okadarAma belli bi süreden sonra canın hiç istemiyor artık çayı kahveyi bile şekersiz içiyorum, vücudu neye alıştırırsan adapte oluyor inan
Hoşgeldin canımSelamm gruba yeni katıldım. Birbirimizi motive ederek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Ben 101 kiloyumİlk hedefim 90 kilo
Canım cuma günleri kilomuzun yüzdesini hesaplayıp listeye ekliyoruz herkes kendini ekliyor ama bilmeyenleri tabiki ekliyoruz zamanla öğrenirsin şuanda çok önemli değil takılmaHoşbulduk memnun oldum :) Ben sadece şu kısmı anlamadım:
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
Evet evet zamanla öğrenirizKızlar bugun itibari ile 2 haftalık deneme süresi var. katılım, menü paylaşımı performansına göre listeye alınıcaksınız
Kilo yüzdesi hesaplama
Kısaca söyle
Mesela ben geçen hafta 66,2 kiloydum
Bu hafta 65,6 kiloyum
66,2-65,6=0,6
0,6x100=60
60:66,2=0,906...
Virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz
Ve yüzdemiz= 0,91 oluyor
Bu kadar dediğim gibi zamanla öğrenirsiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?