Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süpersin canım ya
Böyle bizide çok motive etceksin

menümü yazayım sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek salatalık
öğlen 1 avuç fındık türk kahvesi
arada nar
akşam ali nazik 1 kase çorba salata 1 adet biber dolması içinin çoğunu oğluma verdim

geçmiş olsun canım kortizon da kilo yapar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam bir kitabın kapak sayfasında yazan o yazıyı gördüğümden beri kilo vermek istiyorum "Gün gelir yedikleri insanın tuzağı olur"muş buna kesinlikle katılıyorum bunca yıl yedim içtim bundan sonra yemezsem bir şey kaybetmem heralde tatlıya olan aşırı düşkünlüğüm yüzünden bu hale geldim inşallah hakim olacağım kendime

Sağol canım evet kilo yapıyor bu kilolara çıkmamın sebebi o zaten ama napalım rabbim dermansız dert vermesin kilo veriliyor,
Çok güzel bi söz gerçekten bundan sonra zaten istesende yiyemiyceksin sağlıklı beslenmenın tadına varınca
Benim kadar çikolata yiyen kola içen biri varmıdır diye düşünürdüm hep, eşim eve gelirken gofretler falan doldururdu cebine okadar Ama belli bi süreden sonra canın hiç istemiyor artık çayı kahveyi bile şekersiz içiyorum, vücudu neye alıştırırsan adapte oluyor inan

Mesaj tekrarı

Gayet güzell
Ohbe böreksiz hurmasız bi menü
Süpersin

evet canım haklısın aminn senin biraz daha fazla dikkat etmen gerekiyor o zaman
ben de öyleydim gerçekten insan ölmüyormuş yani tatlı bir şeyler yemeyince markete girince hemen çikolata dondurma kek bisküvi derken hem cebimde para kalmıyordu hem de midemde yer

Bugünkü yediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sabah:
1 bardak ılık suya 3 damla limon ve 1 çay kaşığı bal karıştırıp içtim.
Kahvaltı:
Biraz menemen, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 6 zeytin, 3 küçük dilim ekmek.
Ara:
1 tane armut
Akşam:
3 tane dolma, 4 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek.
Ara:
1 dilim kavun.

Hoşbulduk memnun oldum :) Ben sadece şu kısmı anlamadım:
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

Canım cuma günleri kilomuzun yüzdesini hesaplayıp listeye ekliyoruz herkes kendini ekliyor ama bilmeyenleri tabiki ekliyoruz zamanla öğrenirsin şuanda çok önemli değil takılma

Sıraylada paylaşım alanına taşıyoruz onuda öğrenince yaparsın sonuna kadar yardımcı oluyoruz

Kızlar bugun itibari ile 2 haftalık deneme süresi var. katılım, menü paylaşımı performansına göre listeye alınıcaksınız

Kilo yüzdesi hesaplama
Kısaca söyle
Mesela ben geçen hafta 66,2 kiloydum
Bu hafta 65,6 kiloyum

66,2-65,6=0,6
0,6x100=60
60:66,2=0,906...
Virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz

Ve yüzdemiz= 0,91 oluyor

Bu kadar dediğim gibi zamanla öğrenirsiniz zaten

Hanımlar selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hareket kattınız şimdiden
Menüm: sabah 2 yumurtalı karatay kahvaltısı
7 saat sonra mangal pirzola ve kuşbaşı salata

Spor jillian 10
Sıvı 3 lt su olacak yeşil çay içerim birazdan : )

Evet evet zamanla öğreniriz ( benim için zor gibi )

Bu günkü menüm
Sabah
3 kuru kaysı
1 kupa bittiki çayı
1 kirbit kutusu az yağlı peynir
2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin ( bu diyetisyenin önerisi değil yumurta yemediğim için kendim uyguladım )
Roka ve domates
Ara:
1 şeftali
Öğlen

Tarhana çorbası
Közlenmiş 2 biber,1 patlıcan,2 domates
2 dilim kepek ekmegi
Bol pulbiberli yoğurt
Ara:
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
1 şeftali
Akşamdan önce
1 kupa bittiki çayı
Akşam

4 yemek kaşığı kavrulmuş mantar
4 yemek kaşığı bol pulbiberli yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Akşam diyetisyenime göre meyve var ama yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…