- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canim bencede aksam meyve yeme boşuna seker yukleme yerine yogurt yiyebilirsin eger aclik hissedersen icine tarcin atip menunde güzel valla maşallah kizlar sizeBu günkü menüm
Sabah
3 kuru kaysı
1 kupa bittiki çayı
1 kirbit kutusu az yağlı peynir
2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin ( bu diyetisyenin önerisi değil yumurta yemediğim için kendim uyguladım)
Roka ve domates
Ara:
1 şeftali
Öğlen
Eki Görüntüle 1235424
Tarhana çorbası
Közlenmiş 2 biber,1 patlıcan,2 domates
2 dilim kepek ekmegi
Bol pulbiberli yoğurt
Ara:
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
1 şeftali
Akşamdan önce
1 kupa bittiki çayı
Akşam
Eki Görüntüle 1235427
4 yemek kaşığı kavrulmuş mantar
4 yemek kaşığı bol pulbiberli yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Akşam diyetisyenime göre meyve var ama yemek istemiyorum
Evet bende öyle düşünüyorumE
Canim bencede aksam meyve yeme boşuna seker yukleme yerine yogurt yiyebilirsin eger aclik hissedersen icine tarcin atip menunde güzel valla maşallah kizlar size
Benimde akşam meyve var yani vardır bi bildiği diye yedim, yoğurda doğradın meyveli yoğurt diye yedim ondan mı az gitti acaba bu haftaE
Canim bencede aksam meyve yeme boşuna seker yukleme yerine yogurt yiyebilirsin eger aclik hissedersen icine tarcin atip menunde güzel valla maşallah kizlar size
Günaydınnnn canımmmEki Görüntüle 1235679 Günaydın herkese :)
Günaydın canımGünaydın citirlarEki Görüntüle 1235681
Canım tam hisetmen 6.ayından sonra olur şimdi sadece ufak kıpırdanmaları hisedersinTecrubeli anneler ben bu nebisi hala hissetmiyorum
Usgde kipir kipir ben anlamıyorum galiba simdi tulum horonu dinletiyorum belki aska gelir iki tepik atar
Önemli olan sağlığının düzelmesi beki sağlığı düzelmiş miKızlar dün nette bitini gordum dr çocuk yapamazsin demis tiroit ve seker hastasi bu kilolarla olmaz demis
Kadin oyle azmetmis ki 4 ayda gayette saglikli 89dan 62 ye inmiş
Hicbir ameliyat olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?