Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

C citipitiyim hosgeldin canim gulsah heojnize yardimci olmus sagolsun ayricada gelir gelmez menuleri yazmissiniz cok mutlu oldum ben :)

A aybuke menun gayet güzel canim maşallah

ecemavi aynen boreksiz vr saglikli menu olmuş bizde cok mutlu oluyoruz böyle

@bluecum hersey yolunda maşallah

E elifcim gayet iyi canim menun bebce sen neden begenmedin ki

E
Canim bencede aksam meyve yeme boşuna seker yukleme yerine yogurt yiyebilirsin eger aclik hissedersen icine tarcin atip menunde güzel valla maşallah kizlar size

E

Canim bencede aksam meyve yeme boşuna seker yukleme yerine yogurt yiyebilirsin eger aclik hissedersen icine tarcin atip menunde güzel valla maşallah kizlar size
Evet bende öyle düşünüyorum
Ama bu diyetisyen yiyeceksin diyor ben yiyemiyorum dedikce
Millet aç kaldım diye diyetisyeninden şikayetçi bende tam tersi

Wawwww irtalik senlenmis bende en son kuzumu yeni yatrdim mutfaga gececem.yeni gelenker olmus.hosgeldiniz kizlar
Ben 35 yasindayim 165 boy 75, kusur kilo 5 yilda 3 cocuk dogurdum 30 kilo aldim 92ile basladim ehh fena vermemisim.ama bu ara fena zaman kaybim oldu gaza basacaz mezun olacaz

E

Benimde akşam meyve var yani vardır bi bildiği diye yedim, yoğurda doğradın meyveli yoğurt diye yedim ondan mı az gitti acaba bu hafta

sahgull canim aclik hissrtmiyorsan eger aksam meyvesini yerine sende sadece yoğurt dene istersen

blue sabir canım son kalanlar zor gidiyor malum

kelebekolacam sen mezun ol da yerine ben geliyim. Gecen de edata sen gel yeter ki gerekirse ben giderim diye senin bacaklarini kirarim bak

@veeee evet takimin bu hali cok güzel oldu yeni gelenlerlede

Tecrubeli anneler ben bu nebisi hala hissetmiyorum
Usgde kipir kipir ben anlamıyorum galiba simdi tulum horonu dinletiyorum belki aska gelir iki tepik atar
Canım tam hisetmen 6.ayından sonra olur şimdi sadece ufak kıpırdanmaları hisedersin

Kızlar dün nette bitini gordum dr çocuk yapamazsin demis tiroit ve seker hastasi bu kilolarla olmaz demis
Kadin oyle azmetmis ki 4 ayda gayette saglikli 89dan 62 ye inmiş
Hicbir ameliyat olmadan
Önemli olan sağlığının düzelmesi beki sağlığı düzelmiş mi

@efsercim ne güzel haber neden uzgun olacaksin ki cumaya fazla gitmis olur burda önemli olan sadece listede ilk uce girmek degil siz yeter ki verin azminiz kirilmasin zaten bu basardik demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…