Sağol canım benim@efsercim ne güzel haber neden uzgun olacaksin ki cumaya fazla gitmis olur burda önemli olan sadece listede ilk uce girmek degil siz yeter ki verin azminiz kirilmasin zaten bu basardik demektir
Demek sağlıklı vermiş ama yinede ayda 6 .5 kilo vermiş çok değilmi@duzelmis efsercim tiroid var hala ama sekeri yok artik ve bebegede izin vermis dr
hoş geldin eda her iş hallolur sağlık olsun
hoş geldin bide kurallarımız var
hoş geldin benimde ilk hedefim 6 rakamları görmek
bence gayet güzel sporda menüde
Kendime göre düşünürsek ayda henüz 3 kilo oldu@efsercim kilo yuksekse 6, 5 normal ben 67 kg ile diyetisyene gitmiştim haftada iki kg hedef koymustu ayda 6 -8 kiloya göre normal canim
@bluecum yer var canim cagirabilirsin ayrica incelmeler de super valla 2cm baya baya gitmis demek. Valla 19-20 duydum duyacagim desene aslında bayadir Pıtırcıklar hissetsem de tam ayirt edemiyorum bagirsak mi bebis mi
Günaydın şekerçiğimGünaydınnnn
Kızlar bugun itibari ile 2 haftalık deneme süresi var. katılım, menü paylaşımı performansına göre listeye alınıcaksınız
Kilo yüzdesi hesaplama
Kısaca söyle
Mesela ben geçen hafta 66,2 kiloydum
Bu hafta 65,6 kiloyum
66,2-65,6=0,6
0,6x100=60
60:66,2=0,906...
Virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz
Ve yüzdemiz= 0,91 oluyor
Bu kadar dediğim gibi zamanla öğrenirsiniz zaten
Aminçok güzel bir duaymış canım
Süpermiş 2 cm bende yapabilirmiyim acabaHanımlar günaydın ne güzel böyle girince sayfalarca yeni mesaj görmek : ))
Bugün ölçülerimi aldım kolu bacaktan kalçadan ve belden 2şer cm gitmiş, göğüsten gitmemiş zaten gitmesin 83 ölçüm : ) kolu ölçmemiştim, 10 günlük sonuçlar..
Kaptancım jillian grubunda biri var teklif edeyim mi azimli biri grup doldu mu
Bebişini en erken 19 20 de hissedersin çok zayıf insanlar 16 17 de hissediyormuş köpük patlaması kelebek kanadı gibi bir his oluyor : ) sonra yerleri daralınca o kadar fazla hareket edemiyorlar ama yine de baya tekme yiyorsun : ))
Oh afiyet olsun kv bendeydi sabah gelemedimnasılsınız hanımlar ? ben kahvaltımı yaptım bomba gibiyim
Çok kolay cnm zamanla zaten dahada aşina olacaksınben anladım bunu kolay görünüyorteşekkürler gülşah
Canım göremiyorum ben resimee kızlar ne düşünüyorsunuz ?
Yaparsın canım yarım saat zaten level 2 beni bugün öldürdü okumuştum çok zor diye ama elbette alışıyor insan yaptıkça.. Fırsat bulunca da yarım saat yürüyünce harika oluyor bugün misafirim var hazırlıklar arasında yapıverdim 11. GünüSüpermiş 2 cm bende yapabilirmiyim acaba
Oh afiyet olsun kv bendeydi sabah gelemedim
Çok kolay cnm zamanla zaten dahada aşina olacaksın
Canım göremiyorum ben resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?