Benim var trambolinim çok zevkli gerçekten ve çok etkili 15 dk ter içinde kalıyorum ama suan yapamıyorum kan değerlerim düşük inşallah toparlarsam başlıycam tekrarBen buna bayıldım
Çok güzel ben bayıldım buluduğum yerde araştırayım spor salonlarında olsa giderim çok zevkli birşeymişBenim var trambolinim çok zevkli gerçekten ve çok etkili 15 dk ter içinde kalıyorum ama suan yapamıyorum kan değerlerim düşük inşallah toparlarsam başlıycam tekrar
Süpermiş 2 cm bende yapabilirmiyim acaba
Oh afiyet olsun kv bendeydi sabah gelemedim
Çok kolay cnm zamanla zaten dahada aşina olacaksın
Canım göremiyorum ben resim
Canım ben internetten almıştım çokta pahalı değil bi bak istersen, site ismi verilmiyor sanırım şu reklamı varya ayağına gelsin dindon hepsi..... .comÇok güzel ben bayıldım buluduğum yerde araştırayım spor salonlarında olsa giderim çok zevkli birşeymiş
Çok geçmiş olsun canım toplanıp yaparsın inşallah
Tamam canım gördümsağol canım tekrar yükledim canım bak bakalım
Canım kaç kilosun ben kaçırdım galiba ?[photo="small"]1215941[/photo] [photo="small"]1215942[/photo] şimdi olmuştur inşallah
Balık mevsimi geldi değil mi? afiyet olsun canım çok güzel bir menüMenümüde yazayım gelmişken
Kahvaltı( geç yaptım kv gelcekti onu bekledim)
2 ince dlm tb ekmek
Az peynir, 4 zeytin,domates, salatalık
Bide bol rokalı maydanozlu yumurta salatası
Ara: tatlı hakkım vardı ben meyve yedim
Yarım şeftali, 1 kırmızı erik
Akşam
Bol salata, fırında çupra, 1 ince dlm ekmek
Ara: açıkırsam 1 bardak süt içicem
1,5 lt su
Sağol canımEfser super gidiyorsun tuuuuu maşallah
Bunu biliyordum benimde siyah tabaklarım var genelikle onları kullanıyorumKızlar haberlerde koyu renk tabaklarin istah kapattığı doyleniyor koyu mor koyu kahve koyu mavi oysa canli sari turuncu kirmizi yada bryaz cicekliler istah aciyormus aklimizda olsun
Canım kaç kilosun ben kaçırdım galiba ?
Balık mevsimi geldi değil mi? afiyet olsun canım çok güzel bir menü
@efsercim ayda uc iyi dusunsene hic veremedigim zamanlarim olmustu
Ayrica trambolin cok zevkli gibi ggörünüyor hele li paylastigini Esim gostrrmisti evde bu sşekilde digurabilecegimi haysl bile etti:)
@meantress canim bacaklar cok fit bu azimle bolgeesel fazlaliklarda kisa zamanda gidecek
sahgull canim baligida yemişsin menude super
@bluecum hayir anahtar kelime ve sen anahtarini dilinin ucunda tasiyorsun valla aksamids stlatirsin kusursuz
Menümüde yazayım gelmişken
Kahvaltı( geç yaptım kv gelcekti onu bekledim)
2 ince dlm tb ekmek
Az peynir, 4 zeytin,domates, salatalık
Bide bol rokalı maydanozlu yumurta salatası
Ara: tatlı hakkım vardı ben meyve yedim
Yarım şeftali, 1 kırmızı erik
Akşam
Bol salata, fırında çupra, 1 ince dlm ekmek
Ara: açıkırsam 1 bardak süt içicem
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?