Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam canım gördüm
Valla kilona göre çok görünmüyosun uzun boyun avantajı, sakla bu fotoları öncesi sonrası için lazım olcak

tamam canım saklıyorumm fotoğraflarımı evet canım genelde kilomu pek kimseye söylemiyorum bir de fazlalıklarım giderse çok güzel olur

menüm sabah
sucuklu yumurta (sadece 2 halka sucuk vardı tr gelen komşum sağolsun 1 kilo süpariş etmiştik getirmiş)
salatalık domates peynir 3 adet zeytin şekersiz çay
öğlen
nar
arada
türk kahvesi hap kadar bütter
akşam
2 yemek kaşığı kıymalı makarna salata yoğurtlu kabak

bende menümü paylaşayım bugün bol sporlu bir gündü hep böyle olur inşallah
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, 2 parça beyaz peynir,1 bardak çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara: 2 küçük erik
akşam:ekşili kabak yemeği , 1 kase yoğurt

3 litre su 1 saat pilates 53 dakika koşu bandında yürüyüş 50 tane mekik

Gayet güzel tebrik canım

canım menün çok güzel diyetisyen listesine benziyor tebrik ederim

afiyet olsun canım menün çok güzel tatlı hakkın olup da yememen çok çok daha güzel bir şey tebrik ediyorum seni canım

Bence uygun hafifbi gıcırtı oluyo ama geç saatte çalışılmadığı sürece sorun olcak gibi değil
Yer açısından kapalı balkonum var oraya koyuyorum dik şekilde çok yer kaplamıyor
Belinde fıtık falan bi sağlık sorunun yoksa süper, heryerin çalışıyo

Kızlar haberlerde koyu renk tabaklarin istah kapattığı doyleniyor koyu mor koyu kahve koyu mavi oysa canli sari turuncu kirmizi yada bryaz cicekliler istah aciyormus aklimizda olsun

renklerin etkisini bende duymuştum ama tabaklarda olduğunu düşünmemiştim hiç bende kırmızı boyalı oda acıktırıyor diye biliyordum

vucud şekillendirmek için platesin çok işe yaradığını duymuştum benimde niyetim 6 rakamlara gelince yapmak

tavsiye ederim ben ebru şallının bütün dvdlerini takip ediyorum şuan 1.dvd ye başladım 1 hafta bunu yapacagım sonra da diğer dvd lere geçerim artık

merhabalar merhabalar hepinize....günaydın,iyi öğleden sonraları,iyi akşamlar hatta bugün benim için yoğun ve ortada hiçbir iş çıkmamış günlerden biriydi.bazen böyle oluyor işte... neyse menümü yazayım

sabah
2 kaynamış yumurtayla yumurta salatası
bir domates bir salatalık bir dilim peynirle yapılmış salata
bir dilim ekmek
çay

aralarda (saymadım) çay içtim

akşam
fırın poşetinde tavuk
salata

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim dahada içerim 2 lt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…