Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar güzeller yeni arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim

efsercim rejim duasına kocaman bir Aminnn diyorum cnm

Şirinemmm yeğenim uslu duruyor üzmüyor annesini ne güzel işte aklına olumsuz bir düşünce getirme sakın

Bluecum incelme harika tbrklerr

günaydın hanımlar
misafiri de sağsalim atlattım : ) misafirin çocuğu yemek takımımın tabağını kırdı çok üzüldüm ama napayım olan oldu artık.. buraya baya zorlu şekilde getirdiğim için daha da kıymetli oluyor tabi..annesine kızdım, annesinin tabağıydı çünkü.. çocuk saatlerce ağladı eve gidelim diye, gece yarısı oldu hala kıpırdamadılar tabak kırıldı rahatladılar gittiler : )) neyse artık napayım..

dünkü menüm:
10.30: 1 yumurta+4 dilim sucuklu omlet le karatay kahvaltısı meyvesiz

18.00: kuru fasulye salata yoğurt, 3 yemek kaşığı kısır, yarım ısırık börek, sadece nasıl olduğunu anlamak için yedim. tatlıları tatmadım kocamla bakıcıma test ettirdim : ), omega 3 takviyesi

spor: jillian 11/30
sıvı: 2 lt su, 2 siyah çay 1 türk kahvesi şekersiz

Günaydı brokolilerim, haslanmis sebzelerim diyetkardeslerim:)

G gulsahhh kk yla basin derde girmis aksam

@bluecum takiminin bozulmasina uzuldum cocjgunu annesi zorlamis resmen menune sevindim biran yarim isirigi yarim dilim diye algiladim tam kizacaktim isirikmis

H hatice abla makarnaya kızıyorum cunku azcik yemissin hemde kiymaliymis menun güzel ugraman paylasman daha da güzel . Desene bendaha bekliycem bu sipanin harekini :)

@meantress canim gercekten 82 gostermiyorsun valla bolgesellerde gider canim bu azimle

RuYaMsI canim menude sporda harika valla

sweetim banucugum gelmiş hgmis yok aklima kotu birsey getirmiyorum şükür. Ablam ne oldu su senin mr daha randevu vermediler mi

Günaydın canım
Evet telefondan giriyorum çıldırtıyo bazen

inşallah canım ya özellikle şu karın yok mu karın ne giysem hoop dışarda hem kilom azalsın hem de bölgeseller gitsin çok şey istemiyorum değil mi

Tünaydın iyi pazarlar şekerlerr ben de sanki çalışıyormuş gibi pazar günlerinde hiçbirşey yapmıyorum

Gülşahcım şimdi de buraya atıştırdı geçti yağmur kokusu bile yetti

bluecum sağlık olsun insanın içi acıyor hakikaten takım bozulunca ama cana geleceğine mala gelsin allah sağlık versin tr ye gelince yeni alırsın cnm benim enişteyi tester yapmışsın

şirinemm mr çekildim sonucumu gösterdim yazmadımmı ben topic topic gezince böyle oluyor trabiii nerde ne yazdığımı karıştırıyorum

mr sonucuna göre şükür fıtık yok bitanem disk kayması imiş istirahat ağrıkesici ve jel verdi
bir de ortopediye sevketti tam kuyruk sokumumda morarma var o yüzden 12 sine randevu aldım yaşlandım artık

meantres iyiyiz kuzum sen nasılsın hg ne güzel kaynaşmışsınız

Ayçacım yine yoğunsun anlaşılan

günaydın kaptancım bende kabahat güzel takımları çıkarmayacaksın böyle çocuklulara.. artık olan oldu napim yok zaten börekler serçe parmağı kadardı ben küçük küçük yapıyorum baktım öyle ucundan tadına sadece.. hemen akşam yemeği de yaptım kuru fasulye yaptım ki tok tutsun, iyi oldu böylece tatlılardan canım çekmedi..

canım ne yaşlanması dur bakalım :KK63:
disk kayması tedavi olabiliyor mu? çokşükür fıtık değilmiş

herkese merhaba
herkesten tek tek özür diliyorum kaptanım öncelikle senden. misafirlerim dün gitti girme fırsatı bulamadım çok sorumsuzluk yaptım beni affedermisiniz bilmiyorum ama gerçekten kasıtlı yapmadım

Evet bluecum olabiliyor sıcak termofor koyup sadece 15 dk bekletiyorum ağrıkesici de alıyorum zaten dayım çekmişti belimi ondan dr un haberi yok sadece kuyruk sokumumda bir noktada ağrı kaldı o da geçer inş

Kırılacak olduktan sonra çocuk yerine büyük de kırabilirdi cnm benim o nasipten çıkmış hem nazar çıktı derler birşey kırılınca üzme kendini

büşracım kayıplardaydın hg

hoşbulduk canımm

haklısın canım öyle düşünmek lazım kırılacağı varsa kırılacakmış yapacak bişey yok
ben aslında şu işaretten yapmıştım ama dil çıkaran bişi gelmiş : ))))

sende geç kalkanlardansın anlaşılan öğlen yok
menüde cısta yok

evet bende çeyizimin kasesiyle komşuma bir şey yollamıştım gelmedi onu hatırladım menüde sporda herzamanki gibi güzel ayrıca tr de kaçamak yaptığına inanamıyorum burada bu azmini görünce seni baya zorladılar anlaşılan

inş şifa bulursun dur daha yaşlanmakta ne olaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…