- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
yoğunluk vardı galiba ondan olsa gerekCnm msj gönder diyorum donuyo bi kere daha basıyorum iki kere gönderiyo sonra önceki alıntılarımıda ekliyo çıldırttı akşam akşam
Günaydın canımGünaydı brokolilerim, haslanmis sebzelerim diyetkardeslerim:)
G gulsahhh kk yla basin derde girmis aksam
@bluecum takiminin bozulmasina uzuldum cocjgunu annesi zorlamis resmenmenune sevindim biran yarim isirigi yarim dilim diye algiladim tam kizacaktim isirikmis
H hatice abla makarnaya kızıyorum cunku azcik yemissin hemde kiymaliymis menun güzel ugraman paylasman daha da güzel . Desene bendaha bekliycem bu sipanin harekini :)
@meantress canim gercekten 82 gostermiyorsun valla bolgesellerde gider canim bu azimle
RuYaMsI canim menude sporda harika valla
sweetim banucugum gelmiş hgmis yok aklima kotu birsey getirmiyorum şükür. Ablam ne oldu su senin mr daha randevu vermediler mi
Günaydı brokolilerim, haslanmis sebzelerim diyetkardeslerim:)
@bluecum takiminin bozulmasina uzuldum cocjgunu annesi zorlamis resmenmenune sevindim biran yarim isirigi yarim dilim diye algiladim tam kizacaktim isirikmis
H hatice abla makarnaya kızıyorum cunku azcik yemissin hemde kiymaliymis menun güzel ugraman paylasman daha da güzel . Desene bendaha bekliycem bu sipanin harekini :)
@meantress canim gercekten 82 gostermiyorsun valla bolgesellerde gider canim bu azimle
sweetim banucugum gelmiş hgmis yok aklima kotu birsey getirmiyorum şükür. Ablam ne oldu su senin mr daha randevu vermediler mi
Günaydı brokolilerim, haslanmis sebzelerim diyetkardeslerim:)
Tünaydın iyi pazarlar şekerlerrben de sanki çalışıyormuş gibi pazar günlerinde hiçbirşey yapmıyorum
Gülşahcım şimdi de buraya atıştırdı geçti yağmur kokusu bile yetti
bluecum sağlık olsun insanın içi acıyor hakikaten takım bozulunca ama cana geleceğine mala gelsin allah sağlık versin tr ye gelince yeni alırsın cnm benimenişteyi tester yapmışsın
şirinemm mr çekildim sonucumu gösterdim yazmadımmı bentopic topic gezince böyle oluyor trabiii nerde ne yazdığımı karıştırıyorum
mr sonucuna göre şükür fıtık yok bitanem disk kayması imiş istirahat ağrıkesici ve jel verdi
bir de ortopediye sevketti tam kuyruk sokumumda morarma var o yüzden 12 sine randevu aldım yaşlandım artık
meantres iyiyiz kuzum sen nasılsın hg ne güzel kaynaşmışsınız
Ayçacım yine yoğunsun anlaşılan
hoşbulduk canımmEvet bluecum olabiliyor sıcak termofor koyup sadece 15 dk bekletiyorum ağrıkesici de alıyorum zaten dayım çekmişti belimi ondan dr un haberi yoksadece kuyruk sokumumda bir noktada ağrı kaldı o da geçer inş
Kırılacak olduktan sonra çocuk yerine büyük de kırabilirdi cnm benim o nasipten çıkmış hem nazar çıktı derler birşey kırılınca üzme kendini
büşracım kayıplardaydın hg
Evet bluecum olabiliyor sıcak termofor koyup sadece 15 dk bekletiyorum ağrıkesici de alıyorum zaten dayım çekmişti belimi ondan dr un haberi yoksadece kuyruk sokumumda bir noktada ağrı kaldı o da geçer inş
Kırılacak olduktan sonra çocuk yerine büyük de kırabilirdi cnm benim o nasipten çıkmış hem nazar çıktı derler birşey kırılınca üzme kendini
büşracım kayıplardaydın hg
merhabalar merhabalar hepinize....günaydın,iyi öğleden sonraları,iyi akşamlar hattabugün benim için yoğun ve ortada hiçbir iş çıkmamış günlerden biriydi.bazen böyle oluyor işte... neyse menümü yazayım
sabah
2 kaynamış yumurtayla yumurta salatası
bir domates bir salatalık bir dilim peynirle yapılmış salata
bir dilim ekmek
çay
aralarda (saymadım) çay içtim
akşam
fırın poşetinde tavuk
salata
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim dahada içerim 2 lt olur
günaydın hanımlar
misafiri de sağsalim atlattım : ) misafirin çocuğu yemek takımımın tabağını kırdı çok üzüldüm ama napayım olan oldu artık.. buraya baya zorlu şekilde getirdiğim için daha da kıymetli oluyor tabi..annesine kızdım, annesinin tabağıydı çünkü.. çocuk saatlerce ağladı eve gidelim diye, gece yarısı oldu hala kıpırdamadılar tabak kırıldı rahatladılar gittiler : )) neyse artık napayım..
dünkü menüm:
10.30: 1 yumurta+4 dilim sucuklu omlet le karatay kahvaltısı meyvesiz
18.00: kuru fasulye salata yoğurt, 3 yemek kaşığı kısır, yarım ısırık börek, sadece nasıl olduğunu anlamak için yedim. tatlıları tatmadım kocamla bakıcıma test ettirdim : ), omega 3 takviyesi
spor: jillian 11/30
sıvı: 2 lt su, 2 siyah çay 1 türk kahvesi şekersiz
Tünaydın iyi pazarlar şekerlerrben de sanki çalışıyormuş gibi pazar günlerinde hiçbirşey yapmıyorum
Gülşahcım şimdi de buraya atıştırdı geçti yağmur kokusu bile yetti
bluecum sağlık olsun insanın içi acıyor hakikaten takım bozulunca ama cana geleceğine mala gelsin allah sağlık versin tr ye gelince yeni alırsın cnm benimenişteyi tester yapmışsın
şirinemm mr çekildim sonucumu gösterdim yazmadımmı bentopic topic gezince böyle oluyor trabiii nerde ne yazdığımı karıştırıyorum
mr sonucuna göre şükür fıtık yok bitanem disk kayması imiş istirahat ağrıkesici ve jel verdi
bir de ortopediye sevketti tam kuyruk sokumumda morarma var o yüzden 12 sine randevu aldım yaşlandım artık
meantres iyiyiz kuzum sen nasılsın hg ne güzel kaynaşmışsınız
Ayçacım yine yoğunsun anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?