- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
benim bu günkü menüm sabah menemen peynir 3 adet zeytin 2 dilim ekmek salatalık şekersiz çay
öğlen yok
arada kahve
akşam canım hiçbirşey yapmak istemiyor havada kapalı zaten stresliyim 1 porsiyon adana vede ayran yerim eşime ısmarladım
Gayet güzel ama adanayı lavaşsız ye olurmu yanında bol salataylabenim bu günkü menüm sabah menemen peynir 3 adet zeytin 2 dilim ekmek salatalık şekersiz çay
öğlen yok
arada kahve
akşam canım hiçbirşey yapmak istemiyor havada kapalı zaten stresliyim 1 porsiyon adana vede ayran yerim eşime ısmarladım
sende geç kalkanlardansın anlaşılan öğlen yok
menüde cısta yok
evet bende çeyizimin kasesiyle komşuma bir şey yollamıştım gelmedi onu hatırladım menüde sporda herzamanki gibi güzel ayrıca tr de kaçamak yaptığına inanamıyorum burada bu azmini görünce seni baya zorladılar anlaşılan
inş şifa bulursun dur daha yaşlanmakta ne olaki
@meatres canim cok sey degil hepomizin istedigi birsey istiyotsun inan bana olacak
G gulsahim menu super valla arayı atlamissin Türk kajvesi eklemisdin immmm
@hative abla menuler duzeldi inşallah sikintinda son bulur disarda yerkende saglikli secim yapmışsın bravoo
@banumm inşallah o hafif agrida gecer fitik olmamasida iyi bence dayin diski oturttu yerine sen bizden başka nereleri geziyon bakim. Kusura bakma ben bayadir ugrayamiyorum size
RuYaMsI menu güzel canim bayada is yapmissin
Iki gündür baya bol yagmurlu bir Ankara var icimiz ssrinledi resmen
Herkese iyi uykular bol bol calissin leptininiz gitsin kilolar:)
@meatres canim cok sey degil hepomizin istedigi birsey istiyotsun inan bana olacak
@hative abla menuler duzeldi inşallah sikintinda son bulur disarda yerkende saglikli secim yapmışsın bravoo
@banumm inşallah o hafif agrida gecer fitik olmamasida iyi bence dayin diski oturttu yerine sen bizden başka nereleri geziyon bakim. Kusura bakma ben bayadir ugrayamiyorum size
Sağol canım@meatres canim cok sey degil hepomizin istedigi birsey istiyotsun inan bana olacak
bu arada jillian neymiş öğrendimbu jilliana başlamak istiyorum lakin direkt bundan başlamak olur mu :) tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz... yarın başlıycam inşallah
Günaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım malesef.Alışveriş,temel hitiyaçlar derken tüm günü dışarıda geçirtik .diyetimi bozdun mu diye soruyorsanız ?hiç bozmadımDiyete uyğun şeyler seçmeye dikkat ettim sizlerinde yorumunu bekliyorum
Sabah evdeydim
3 kuru kaysı
1 kirbit kutusu beyaz peynir.
4 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
1 bardak acık çay
Ara 1 şeftali
Öğlen.( AVM deydik)
1 kase merçimek çorbası( kadın üzerine koymak için yağ araşına geçtiğinde koyma dedim)
Bol salata
Yoğurtlu havuç salatası 4yemek kaşığı kadar (Sebze yemeği niyetinede)
2 dilim ekmek
Arada marketten
Süt ,yulaflı büskivi
1 armut aldım hemen onuda öyle hallettik
Akşam eşimin canı kebap istediği için eve gelmeden
Restoranta gittik
1 tane adana kepap ( et öğünüm için)
Sepze yemeği yerinede yanıdaki
Közlenmiş domates közlenmiş biberleri yedim
2 bardak ayran salata
Ekmek yok
Böyle geçti dışarıdaki yemek sınavım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?