Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüler maşallah gayet iyi gidiyor : ) mutlaka farkı göreceksin ablacım
sorma ya türkiyede çok yoğun baskı altında kaldım sonra da saldım çayıra sonuç bu oldu : )) bundan sonra salmak yok inşallah.. jillian gibi belli programı olan sporlar yapmak çok iyi bu anlamda, çünkü neyse bugün yapmayayım diyemiyorsun, ben çok sevdim jillianı..

Gayet güzel ama adanayı lavaşsız ye olurmu yanında bol salatayla

Amin haticem inş canımsın tşk ederim

Bugün ki menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 ince dlm ekmek

Ara
Türkkahvesi şekersiz

Öğle
3 köfte,1 salatalık,1 bardak ayran

Ara
2 galeta,1 domates,2 yeşil biber, yarım dlm peynir

Akşam
6yk semizotu,4yk yoğurt

Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik

2 lt yakın su
Birsürü ütüüü

bugünkü menüm

sabah(sabah dediğime bakmayın malum pazar günü öğle bile diyebiliriz:))
domatesli sucuk
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek

akşam
toros çorbası bir kase
yine sucuk :)
peynir
domates
zeytin

bugün hem pazardı hem de ben mutfak temizliği yaptım tüm gün :) eşim ya bilgisayar başındaydı yada uyuyodu :) oğlum da habivere mine craft oynuyodu :) gıpgri bir istanbul pazarıydı.hiçç yemek yapmak istemedim. zaten de yoruldum yapacak halim de kalmadı

bu arada jillian neymiş öğrendim bu jilliana başlamak istiyorum lakin direkt bundan başlamak olur mu :) tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz... yarın başlıycam inşallah

Gülşahım ben geldiğim zaman mutlaka yazarım kuzumm şu anda da 2 gizli üye var biri benim ama diğerini çıkaramadım

Rüyamsı herhangi bir rahatsızlığın yoksa level 1 den başlayabilirsin cnm daha önceden spora yapmayanları biraz zorluyor level 1 10 gün yapıp diğer level a geçersin cnm:):)

@meatres canim cok sey degil hepomizin istedigi birsey istiyotsun inan bana olacak

G gulsahim menu super valla arayı atlamissin Türk kajvesi eklemisdin immmm

@hative abla menuler duzeldi inşallah sikintinda son bulur disarda yerkende saglikli secim yapmışsın bravoo

@banumm inşallah o hafif agrida gecer fitik olmamasida iyi bence dayin diski oturttu yerine sen bizden başka nereleri geziyon bakim. Kusura bakma ben bayadir ugrayamiyorum size

RuYaMsI menu güzel canim bayada is yapmissin

Iki gündür baya bol yagmurlu bir Ankara var icimiz ssrinledi resmen
Herkese iyi uykular bol bol calissin leptininiz gitsin kilolar:)

yarın başlıycam Allahın izniyle inşaallahhhhh

ne kusuru canım benimmm ben de fırsat buldukça turluyorum işte evet geçecek şirinemm inş iyi geceler tatlı rüyalar cnmm her ikinize de

Günaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım malesef.Alışveriş,temel hitiyaçlar derken tüm günü dışarıda geçirtik .diyetimi bozdun mu diye soruyorsanız ?hiç bozmadım Diyete uyğun şeyler seçmeye dikkat ettim sizlerinde yorumunu bekliyorum
Sabah evdeydim
3 kuru kaysı
1 kirbit kutusu beyaz peynir.
4 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
1 bardak acık çay
Ara 1 şeftali
Öğlen.( AVM deydik)
1 kase merçimek çorbası( kadın üzerine koymak için yağ araşına geçtiğinde koyma dedim )
Bol salata
Yoğurtlu havuç salatası 4yemek kaşığı kadar (Sebze yemeği niyetinede)
2 dilim ekmek
Arada marketten
Süt ,yulaflı büskivi
1 armut aldım hemen onuda öyle hallettik
Akşam eşimin canı kebap istediği için eve gelmeden
Restoranta gittik
1 tane adana kepap ( et öğünüm için)
Sepze yemeği yerinede yanıdaki
Közlenmiş domates közlenmiş biberleri yedim
2 bardak ayran salata
Ekmek yok
Böyle geçti dışarıdaki yemek sınavım

Son düzenleme:
Günaydınn herkese
Geceboyu yağmur yağdı , çok şükürbu sene bol yağmurlu olucak inşallah
Şimdi kahvaltımı yapıyorum sonra hastanrye gidicem, dua edin bana olurmu o ilacı kullanmak durumunda kalmıyım
Yarında diyetisyen randevum var
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah

Sağol canım
Sırtım falan dündüz oldu gördükçe değişimleri motive oluyorum
Aslında sabahki arada ya kahve yada bitki çayı var genelde bitki çayı içtim dün cnm kahve istedi

bu arada jillian neymiş öğrendim bu jilliana başlamak istiyorum lakin direkt bundan başlamak olur mu :) tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz... yarın başlıycam inşallah

canım ben de kadını görünce pek hoşlanmamıştım ama program çok güzel, biraz zor, ama sonuçlar çok hızlı geliyor. bak bugün zayıflarım da giyerim diye 3 yıldır beklettiğim ama giyemediğim bir gömleğimi giydim tabi karatayın mutlaka etkisi var. spor ve diyet tek başlarına olmuyor, birlikte olması lazım.
başlama açısından bilemiyorum ben öncesinde 5 km yürüyüş yapıyordum, o hamlığımı almıştı çünkü hareketleri yapanların bazıları çok kötü hamlamışlar merdiven bile çıkamaz hale gelmişler bende öyle bir etki olmadı. belki bikaç gün yürüyüşü oturtup sonra başlasan daha az zorlanırsın..

canım diyetisyen kontrolünde olduğun için yorum yapmakta çekiniyorum asbah ekmeğini diyetisyen vermişti biliyorum : )) ama öğleden sonraki ara çok değilmi? hem süt hem biskuvi hem meyve..
yine de tüm gün dışarda olduğun için gayet başarılı tamamlamışsın tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…