Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

güzel haberler bekliyoruz canım

iyi olmuş gibi, yemek yapamadığında kıymalı yumurta ya da çılbır yap canım hem sucuk yerine değişik olur hem de yumurta süper tok tutar ve kilo yapmaz

dünkü menüm:

08.30: 1 yumurta ve 6-7 tane taze üzümlü karatay kahvaltısı

18.30: 1 kase yarmalı tarhana (memleket tarhanası), yarım tabak kuru fasulye, salata,1 yk kısır, 2 yk yoğurt

spor: jillian 12/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 türk kahvesi şekersiz

Günaydın herkese dün biraz canım sıkkındı giremedim o yüzden
dünkü menümü paylaşayım önce
kahvaltı : 1 dilim ekmek , beyaz peynir , 2 parça marul , domates , 1 bardak çay
ara : yok ( dışarı çıkmıştım yetişemedim araya)
öğle: 1 kase ekşili kabak yemeği , 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 elma 1 erik (canım birşey istemiyordu meyveyle bitirdim)

1 saat koşu bandında yürüyüş , 30 mekik su : 2.5 litre

hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun çok sıcaklar kaynaştık biraz bende iyiyim arada umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor malesef hiçbir şey yapasım gelmiyor cuma günü tartılınca çıkar ama henüz bu hafta sadece 1 kilo verebildim bu da canımı çok sıkıyor geçen hafta 3 kilo vermiştim yine aynı şeyleri yaptım hatta bu hafta daha fazla spor yaptım ama neden böyle oldu anlamıyorum her sabah tartıdayım lütfen vermiş olayım diye çıkıyorum 2 gündür hayal kırıklığı işte böyle zamanlarda bilmiyorum yani boşuna yapıyormuşum gibi geliyor

Günaydın kızlar

Cumartesi menüm; (tüm gün dışarıdaydım)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
boll domates salatalık
5,6 zeytin
1 tk reçel

ara: kahve

öğle:
1 kase çorba
tavuklu salata

ara: 15 tane kadar üzüm

akşam: 1 kase çorba
1 dilim ekmek

dünkü menüm;

sabah 12 de kalktım.

1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara: 1 muz

akşam
salata
1 dilim ekmek
1 kase çorba

evet hafta sonu düzensizliği çok bariz değil mi?
Düzene girmem laızm

Canım rahatsızlığını ne olduğunu bilmiyorum ama umarım herşey yollunda gider ...

Ablaçığım bende onu anlamıyorum randevu günü bunu bizat soracam ...
Yanlızca ben öğlen yemeğinide et öğünü istemiştim ama akşam yenen et öğünü sanki daha yakılması zor oluyor
Bunu sorup akşama sebze öğlene et almayı düşünüyorum...

Son düzenleme:

canım bende bir diyetisyene gitmiştim liste hemen hemen aynı seninkiyle bende sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek vardı et listesine göre öğlen ve akşam 1 değişim et yazıyor o listeye göre et büyüklüğü için 1 köfte kadar 100 gram olarak gösteriyordu ben et yemiyordum pek onun yerine baklagil de geçiyor ya baklagil yiyordum fasulye , nohut gibi

o ara öğünde de 3 kaşık gevrek (Nesfit-special k ya da müsli) onun içine süt döktüğüm için 1 karbonhidrat 1 süt ve yanına da 1 meyve alıyodum ya da gevreğin içine kuru kayısı falan atıyordum daha hafif geçmiş oluyordu sana çok gelirse eğer bu şekilde bir şey yapabilirsin bence

Diyetisyen menüsü olduğu nasıl belli :)

Kızlar benim asıl çok önemli bir sorunum var ben spor yapmayı sevmiyorum
Diyedisyenden üzerine basa,basa söyledi yani en azından yürüyüş evde mekik çek diye ama inan yapamıyorum...
Hareketsiz bir insan değilim evde 3 çoçuklada olmam mümkün değil ama spor bana gercekten sevimsiz geliyor yanı sevimiyorum
diyet bölümünün sorumluğunu aldım alalı spor önemli olduğunu anladım yapmam lazımEvde yapabileciğim hareketler için netten araştırdım bikaçı aklıma yattı peki sizin bana evde bana sporu sevdirecek önerileriniz var mı?

Selam canım. Ben eda izine ayrılan ama eski üyelerden:)
Yetersiz beslenmişsin birde o sucuk çook sakıncalı diyette :)

Kaç kilosun diyetisyen sana kaç kilodan itibaren spor yaptırıyor . Merak ettim.

canım kesinlikle pilates diyorummm sana ya da eğlenceli olsun dersen zumba ben ikisinden de keyif alıyorum ama pilates gerçekten muhteşem hem sıkılaşırsın hem de yağlar erir dümdüz bir karın sıkı kalça ve bacaklar diyorum başka bir şey demiyorum

Evet daha güzel bir terçih ben henüz diyetisyenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben 1 meyveyle doyabilirken yada 1 bardak süt yeterli ama büskivi ve ardından meyveyi (aslında 2meyve ben 1 yiyebiliyorum ve üstelik akşamda meyve var onuda yemiyorum )bir türlü çözemedim bunu devam edecem ve kilomdaki etkiyi merak ediyorum son gideceğim randevuda soracam neden diye

günaydın canım bir rahatsızlığın yoktur inşallah dualarımız seninle akşama hayırlı haberlerini bekliyoruz

Tam olarak bir ara öğünün nasıl bilmiyorum ama benim diyetisyen öğle ile akşam arası 2-2,5 saat aralıklarla 1 pors meyve gibi şeyler veriyor. Ben diyetisyene ilk başladığımda bunların hepsini yiyip nasıl zayıflayacağım dedim. O da zayıflayacaksın dedi ve öyle oldu. Ne zaman ki akşam yemeğinden sonraki öğünü atladım ara öğünleri değiştirdim yada öğle akşam menüleri yer değiştirdi kilo verme yavaşladı. ne veriyorsa aynen uymak gerekiyor. Diyetisyen menüleri haftalık 2 kilo vermeye hedeflidir. Sen yinede uy atlama olur mu ?

ben şöyle biliyorum öğle ile akşam arasındaki ara öğünü sıkı tutup akşam daha az yemeni sağlayacağını düşünüyorum amaç şu aslında bu tam bir diyet listesi değil sağlıklı beslenme listesi hayatının her dönemi diyet yapamayacğın için bu şekilde beslenmek daha doğru ben şuanki diyetimi bitirip kilolarımı verdikten sonra bende bu listeye dönmeyi düşünüyorum hayatım boyunca uygulayabileceğin bir liste çünkü sadece kilolar yavaş gidiyor bu listeye göre

Kaç kilosun diyetisyen sana kaç kilodan itibaren spor yaptırıyor . Merak ettim.
Şimdi benim işler karışık
Haziran ayında 96 kiloydum
Ramaz da 6 kilo gitti bu hızla verdiğim kilonun güveniyle diyedisyene gittim
89. 900 diyedisyene başladım en son tardıldığımda 87.700 olmuşum
İlk gittiğim günden beri sölüyorda ben gercekten sevmediğimi söyledim oda yürüş yada evde kendinin yapacağın bir spor yap dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…