- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
güzel haberler bekliyoruz canımGünaydınn herkese
Geceboyu yağmur yağdı , çok şükürbu sene bol yağmurlu olucak inşallah
Şimdi kahvaltımı yapıyorum sonra hastanrye gidicem, dua edin bana olurmu o ilacı kullanmak durumunda kalmıyım
Yarında diyetisyen randevum var
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah
Bugün ki menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 ince dlm ekmek
Ara
Türkkahvesi şekersiz
Öğle
3 köfte,1 salatalık,1 bardak ayran
Ara
2 galeta,1 domates,2 yeşil biber, yarım dlm peynir
Akşam
6yk semizotu,4yk yoğurt
Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik
2 lt yakın su
Birsürü ütüüü
bugünkü menüm
sabah(sabah dediğime bakmayın malum pazar günü öğle bile diyebiliriz:))
domatesli sucuk
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
akşam
toros çorbası bir kase
yine sucuk :)
peynir
domates
zeytin
@meatres canim cok sey degil hepomizin istedigi birsey istiyotsun inan bana olacak
@gulsahim menu super valla arayı atlamissin Türk kajvesi eklemisdin immmm
@hative abla menuler duzeldi inşallah sikintinda son bulur disarda yerkende saglikli secim yapmışsın bravoo
@banumm inşallah o hafif agrida gecer fitik olmamasida iyi bence dayin diski oturttu yerine sen bizden başka nereleri geziyon bakim. Kusura bakma ben bayadir ugrayamiyorum size
@RuYaMsI menu güzel canim bayada is yapmissin
Iki gündür baya bol yagmurlu bir Ankara var icimiz ssrinledi resmen
Herkese iyi uykular bol bol calissin leptininiz gitsin kilolar:)
Canım rahatsızlığını ne olduğunu bilmiyorum ama umarım herşey yollunda gider ...Günaydınn herkese
Şimdi kahvaltımı yapıyorum sonra hastanrye gidicem, dua edin bana olurmu o ilacı kullanmak durumunda kalmıyım
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah
Ablaçığım bende onu anlamıyorumcanım diyetisyen kontrolünde olduğun için yorum yapmakta çekiniyorum asbah ekmeğini diyetisyen vermişti biliyorum : )) ama öğleden sonraki ara çok değilmi? hem süt hem biskuvi hem meyve..
yine de tüm gün dışarda olduğun için gayet başarılı tamamlamışsın tebrikler...
Canım rahatsızlığını ne olduğunu bilmiyorum ama umarım herşey yollunda gider ...
Ablaçığım bende onu anlamıyorumrandeve günü bunu bizat soracam ...
Yanlızca ben öğlen yemeğinide et öğünü istemiştim ama akşam yenen et öğünü sanki daha yakılması zor oluyor
Bunu sorup akşama sebze öğlene et almayı düşünüyorum...
Diyetisyen menüsü olduğu nasıl belli :)Bugün ki menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
1 dlm peynir,5 zeytin,2 ince dlm ekmek
Ara
Türkkahvesi şekersiz
Öğle
3 köfte,1 salatalık,1 bardak ayran
Ara
2 galeta,1 domates,2 yeşil biber, yarım dlm peynir
Akşam
6yk semizotu,4yk yoğurt
Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik
2 lt yakın su
Birsürü ütüüü
Atlamaman gerekiyor. ilk kural ne eksik ne fazla nede değiştirmek yokBugun listeye tam uydum ya fazla geliyo atlıyorum bazen bazı şeyleri tıkabasa doyuyorum
Selam canım. Ben eda izine ayrılan ama eski üyelerden:)bugünkü menüm
sabah(sabah dediğime bakmayın malum pazar günü öğle bile diyebiliriz:))
domatesli sucuk
domates
salatalık
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
akşam
toros çorbası bir kase
yine sucuk :)
peynir
domates
zeytin
Kaç kilosun diyetisyen sana kaç kilodan itibaren spor yaptırıyor . Merak ettim.Kızlar benim asıl çok önemli bir sorunum var ben spor yapmayı sevmiyorum
Diyedisyenden üzerine basa,basa söyledi yani en azından yürüyüş evde mekik çek diye ama inan yapamıyorum...
Hareketsiz bir insan değilim evde 3 çoçuklada olmam mümkün değil ama spor bana gercekten sevimsiz geliyor yanı sevimiyorum
diyet bölümünün sorumluğunu aldım alalı spor önemli olduğunu anladım yapmam lazımEvde yapabileciğim hareketler için netten araştırdım bikaçı aklıma yattı peki sizin bana evde bana sporu sevdirecek önerileriniz var mı?
Kızlar benim asıl çok önemli bir sorunum var ben spor yapmayı sevmiyorum
Diyedisyenden üzerine basa,basa söyledi yani en azından yürüyüş evde mekik çek diye ama inan yapamıyorum...
Hareketsiz bir insan değilim evde 3 çoçuklada olmam mümkün değil ama spor bana gercekten sevimsiz geliyor yanı sevimiyorum
diyet bölümünün sorumluğunu aldım alalı spor önemli olduğunu anladım yapmam lazımEvde yapabileciğim hareketler için netten araştırdım bikaçı aklıma yattı peki sizin bana evde bana sporu sevdirecek önerileriniz var mı?
Evet daha güzel bir terçih ben henüz diyetisyenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben 1 meyveyle doyabilirken yada 1 bardak süt yeterli ama büskivi ve ardından meyveyi (aslında 2meyve ben 1 yiyebiliyorum ve üstelik akşamda meyve var onuda yemiyorum )bir türlü çözemedim bunu devam edecem ve kilomdaki etkiyi merak ediyorum son gideceğim randevuda soracam neden diyecanım bende bir diyetisyene gitmiştim liste hemen hemen aynı seninkiyle bende sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek vardı et listesine göre öğlen ve akşam 1 değişim et yazıyor o listeye göre et büyüklüğü için 1 köfte kadar 100 gram olarak gösteriyordu ben et yemiyordum pek onun yerine baklagil de geçiyor ya baklagil yiyordum fasulye , nohut gibi
o ara öğünde de 3 kaşık gevrek (Nesfit-special k ya da müsli) onun içine süt döktüğüm için 1 karbonhidrat 1 süt ve yanına da 1 meyve alıyodum ya da gevreğin içine kuru kayısı falan atıyordum daha hafif geçmiş oluyordu sana çok gelirse eğer bu şekilde bir şey yapabilirsin bence
Günaydınn herkese
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah
Evet daha güzel bir terçih ben henüz diyetisyenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben 1 meyveyle doyabilirken yada 1 bardak süt yeterli ama büskivi ve ardından meyveyi (aslında 2meyve ben 1 yiyebiliyorum ve üstelik akşamda meyve var onuda yemiyorum )bir türlü çözemedim bunu devam edecem ve kilomdaki etkiyi merak ediyorum son gideceğim randevuda soracam neden diye
Evet daha güzel bir terçih ben henüz diyetisyenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben 1 meyveyle doyabilirken yada 1 bardak süt yeterli ama büskivi ve ardından meyveyi (aslında 2meyve ben 1 yiyebiliyorum ve üstelik akşamda meyve var onuda yemiyorum )bir türlü çözemedim bunu devam edecem ve kilomdaki etkiyi merak ediyorum son gideceğim randevuda soracam neden diye
Şimdi benim işler karışıkKaç kilosun diyetisyen sana kaç kilodan itibaren spor yaptırıyor . Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?