Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım et akşam yenebilir, yakılması açısından fark yok, öyle düşünme. sebze karbonhidrat, duruma göre daha çok bile kilo aldırabilir.. kratayda biliyorsun biz sadece sabah ve akşam yiyoruz öğle yemeği yok, eti de sebzeyi de akşam yiyoruz. o nedenle farketmez diye düşünüyorum ben..

bir de ben çok zor durumda kalmazsam kıymalı şeyler yememeye çalışıyorum kıyma yağlı oluyor malum gerçi bugün yiyeceğim bende ama evde başka et kalmadı ne yapalım kıyma yerine tavuk balık ya da et daha iyi dışarda yemek yiyeceksem ızgara tavuk ya da şiş tercih etmeye çalışıyorum o zaman kendimi daha iyi hissediyorum kıymalı bir şey yiyince sanki diyetim bozulmuş gibi hissediyorum yağlı olduğundan sanırım ben yaptığım bütün yemekleri 2 kaşık zeytinyağıyla pişiriyorum

canım ilk hafta vücudun şaşırdı ve fazla ödemi attı.. verdiklerinin çoğu yağ değildi.. şimdi yavaş yavaş yağ yakacak.. aldıklarımızı 1 haftada almadığımız gibi 1 hafftada da veremeyiz.. haftada 1 kilo vermek gayet iyi..

Bakalım abla randevu gününü iple cekiyorum...
Ben halen bunun bana fazla geldiğini düşünüyorum uymaya calışayorum bakalım...

öyle canım tabi 1 haftada almadık ama insan üzülüyor yine de

Selamlarrt

Ah ah bıraya düzenli gireceğim zayıflayacağım dedim ama bebek durmuyorli durduk yerde. O eğer sakin duruyorsa bu seferdeev işi başlıyor :-(( bebeüimde biraz kucakçı :/(((

Ve yediklrrimi hafif azaltınca bile kızım emzirdikten bir saat bile geçmeden açlıktan ağlamaya başlıyordu yavaş yavaş bir düzen oturtuyorum ama annelerin devamlı düZenli bir hayatı olmuyor sanırım :-(

kıyma yağsız ettense yağsızdır, yağa bakacaksan balık yeme zira en yağlı şey balık canım : )
karatay yaptığım için ona göre söyleyeceğim, yağın bir zararı yok, kiloyu yapan ekmek ve şeker..

canım bence en güzel spor dışarıda yürüyüş, kulağına müziği takıp yürüyeceksin tempolu : ) ama mesela benim vakit sorunum var, sabah erken kalksam işçiler çalışıyor parkta, buranın işçileri tr gibi değil, rahatsız oluyorsun.. akşam da geç çıkınca karanlık oluyor, şimdilik evde jillian yapıyorum. leslie yi sevenler var ama ben sevemedim mesela.. jillian yarım saat sürüyor sadece, hem kısa hem etkili.. en güzeli jillian yapıp yarım saat de yürümek eğer imkan varsa..

yarın başlıycam Allahın izniyle inşaallahhhhh
hadi bakalım bir jilliancı daha geliyor.

ne kusuru canım benimmm ben de fırsat buldukça turluyorum işte evet geçecek şirinemm inş iyi geceler tatlı rüyalar cnmm her ikinize de
canım ben yetişemiyorum galiba artıkım
canım benim gayet iyi zatenyulaflı bisküviyi filan diyetisyen verdiği için değiştirme derim sonuç olarak diyetisyenin vardır bir bildiği bizim Eda(valki) gayette diyetsiyenin verdiğini harfi harfine uyguladı ve sonuç olarak muhteşem kilolar verdi bence devam. sadece havuç salatası umarım kavrulmamıştır çünkü havuç piştiğinde direk şekere dönüyor
hadi iyi haberlerle gel inşallah kuzum
Sağol canım
Sırtım falan dündüz oldu gördükçe değişimleri motive oluyorum
Aslında sabahki arada ya kahve yada bitki çayı var genelde bitki çayı içtim dün cnm kahve istedi
tabi değişimi gördükçe aşka geliyor insan bende ki değişim de çyle göbek kası yaptım
hayırlı olsun gömlekte girmiş bedene
afiyet olsun canım
canın neden sıkkındı bilemedim ama sporu yapmışsın kendini de aç bırakma ama şu hayatta tüm sıkıntıları sonra gülerek anlatıyoruz delilik belirtisi değil sadece hayat tecrubesi
canım olur mu haftada bir kilo gayet iyi sen eski diyetleri unutuyorsun bedenin yaptıgın zamanda mı hayır o zaman şimdiye bakıyorsun haftada bir kg gayet normal boşuna morelilini bozma harika bir rakam
günaydın canım kısa sürede düzene gireceğine eminim cnım
canım leslie 1 mile ile başla al çocukları birlikte yapın evde peşinede 10dk zumba işte spor sana zamanla zaten sen artıracaksın spor sevmeyenlere bire bir bence

valla mantıgını anlamak stiyorsan sor ama bence bir bildiği var çünkü herkesin kilosu metabolizması kan sonuçlarıf arklı oluyor ve bunlara göre liste veriliyor belki bu liste olmasa sen açlık krizlerine gireceksin bide o açıdan bak bence hepsinin bir amacı var

Hım özellikle sordum benim diyetisyen belli bir kilo en azından 70 kiloya inene kadar özellikle spor yaptırmıyor. :S

arkadaşlar herkese merhaba sonunda gelebildim aranıza okullanrın açılmasına az kaldı bu yüzden hazırlık aşamasındayım. karatay a çok alıştım kilo verdiğimi hissediyorum ama tartıya çıkmadım cumaya kadar çıkmıcam.
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: yok
akşam: 1 kase çorba
1 tabak nohut yemeği , yoğurt
yatmadan önce 1 şekersiz türk kahvesi içtim.

Allah şifa verirde kullanmazsın inş

Sağol canım
Sırtım falan dündüz oldu gördükçe değişimleri motive oluyorum
Aslında sabahki arada ya kahve yada bitki çayı var genelde bitki çayı içtim dün cnm kahve istedi

zaten bir başladımı gerisi gelir pozitif motivasyon

sen internetten mi buldun jillianı

öncelikle davranışın hatalı bence canım kesinlikle cumadan önce tartıya çıkma bazı dr 2 haftada bir tartılmayı öneriyor hergün tartılmayı kesinlikle önermiyorlar insan psikolojisi çok esrarengiz bazen yaptığımız davranışlar negatif motivasyon olarak bize dönüyor
ayrıca haftada 3 kilo zaten sağlıklı değil önemli olan saşlıklı vede kalıcı zayıflamak bir onkoloji uzmanı proftu adıda erkan mı neydi o kesinlikle hızlı zayıflamayı önermiyor haftada yarım 1 iyiydir sonuçta biz bu kiloları haftada 1.2.3 olarak almadık ilk işin tartıyı saklayıp cumadan cumya ortaya çıkar zaten her hafta çok kilo vermek insanın yapısına aykırı ilk haftalar hızlı sonrada itidalli olarak gitse bizde yemeyi cozutmasak yeter tabi spor çart
bu arada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp bunları kendimede yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…