- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Canım rahatsızlığını ne olduğunu bilmiyorum ama umarım herşey yollunda gider ...
Ablaçığım bende onu anlamıyorumrandeve günü bunu bizat soracam ...
Yanlızca ben öğlen yemeğinide et öğünü istemiştim ama akşam yenen et öğünü sanki daha yakılması zor oluyor
Bunu sorup akşama sebze öğlene et almayı düşünüyorum...
hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun çok sıcaklar kaynaştık birazbende iyiyim arada umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor malesef hiçbir şey yapasım gelmiyor cuma günü tartılınca çıkar ama henüz bu hafta sadece 1 kilo verebildim bu da canımı çok sıkıyor geçen hafta 3 kilo vermiştim yine aynı şeyleri yaptım hatta bu hafta daha fazla spor yaptım ama neden böyle oldu anlamıyorum her sabah tartıdayım lütfen vermiş olayım diye çıkıyorum 2 gündür hayal kırıklığı işte böyle zamanlarda bilmiyorum yani boşuna yapıyormuşum gibi geliyor
Bakalım abla randevu gününü iple cekiyorum...canım et akşam yenebilir, yakılması açısından fark yok, öyle düşünme. sebze karbonhidrat, duruma göre daha çok bile kilo aldırabilir.. kratayda biliyorsun biz sadece sabah ve akşam yiyoruz öğle yemeği yok, eti de sebzeyi de akşam yiyoruz. o nedenle farketmez diye düşünüyorum ben..
Ben halen bunun bana fazla geldiğini düşünüyorum uymaya calışayorum bakalım...Tam olarak bir ara öğünün nasıl bilmiyorum ama benim diyetisyen öğle ile akşam arası 2-2,5 saat aralıklarla 1 pors meyve gibi şeyler veriyor. Ben diyetisyene ilk başladığımda bunların hepsini yiyip nasıl zayıflayacağım dedim. O da zayıflayacaksın dedi ve öyle oldu. Ne zaman ki akşam yemeğinden sonraki öğünü atladım ara öğünleri değiştirdim yada öğle akşam menüleri yer değiştirdi kilo verme yavaşladı. ne veriyorsa aynen uymak gerekiyor. Diyetisyen menüleri haftalık 2 kilo vermeye hedeflidir. Sen yinede uy atlama olur mu ?
canım ilk hafta vücudun şaşırdı ve fazla ödemi attı.. verdiklerinin çoğu yağ değildi.. şimdi yavaş yavaş yağ yakacak.. aldıklarımızı 1 haftada almadığımız gibi 1 hafftada da veremeyiz.. haftada 1 kilo vermek gayet iyi..
bir de ben çok zor durumda kalmazsam kıymalı şeyler yememeye çalışıyorum kıyma yağlı oluyor malum gerçi bugün yiyeceğim bende ama evde başka et kalmadı ne yapalımkıyma yerine tavuk balık ya da et daha iyi dışarda yemek yiyeceksem ızgara tavuk ya da şiş tercih etmeye çalışıyorum o zaman kendimi daha iyi hissediyorum kıymalı bir şey yiyince sanki diyetim bozulmuş gibi hissediyorum yağlı olduğundan sanırım ben yaptığım bütün yemekleri 2 kaşık zeytinyağıyla pişiriyorum
Kızlar benim asıl çok önemli bir sorunum var ben spor yapmayı sevmiyorum
Diyedisyenden üzerine basa,basa söyledi yani en azından yürüyüş evde mekik çek diye ama inan yapamıyorum...
Hareketsiz bir insan değilim evde 3 çoçuklada olmam mümkün değil ama spor bana gercekten sevimsiz geliyor yanı sevimiyorum
diyet bölümünün sorumluğunu aldım alalı spor önemli olduğunu anladım yapmam lazımEvde yapabileciğim hareketler için netten araştırdım bikaçı aklıma yattı peki sizin bana evde bana sporu sevdirecek önerileriniz var mı?
hadi bakalım bir jilliancı daha geliyor.yarın başlıycam Allahın izniyle inşaallahhhhh
canım ben yetişemiyorum galiba artıkım
ne kusuru canım benimmm ben de fırsat buldukça turluyorum işteevet geçecek şirinemm inş iyi geceler tatlı rüyalar cnmm her ikinize de
canım benim gayet iyi zatenyulaflı bisküviyi filan diyetisyen verdiği için değiştirme derim sonuç olarak diyetisyenin vardır bir bildiği bizim Eda(valki) gayette diyetsiyenin verdiğini harfi harfine uyguladı ve sonuç olarak muhteşem kilolar verdi bence devam. sadece havuç salatası umarım kavrulmamıştır çünkü havuç piştiğinde direk şekere dönüyorGünaydın kızlar
Dün bütün gün dışarıdaydım malesef.Alışveriş,temel hitiyaçlar derken tüm günü dışarıda geçirtik .diyetimi bozdun mu diye soruyorsanız ?hiç bozmadımDiyete uyğun şeyler seçmeye dikkat ettim sizlerinde yorumunu bekliyorum
Sabah evdeydim
3 kuru kaysı
1 kirbit kutusu beyaz peynir.
4 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
1 bardak acık çay
Ara 1 şeftali
Öğlen.( AVM deydik)
1 kase merçimek çorbası( kadın üzerine koymak için yağ araşına geçtiğinde koyma dedim)
Bol salata
Yoğurtlu havuç salatası 4yemek kaşığı kadar (Sebze yemeği niyetinede)
2 dilim ekmek
Arada marketten
Süt ,yulaflı büskivi
1 armut aldım hemen onuda öyle hallettik
Akşam eşimin canı kebap istediği için eve gelmeden
Restoranta gittik
1 tane adana kepap ( et öğünüm için)
Sepze yemeği yerinede yanıdaki
Közlenmiş domates közlenmiş biberleri yedim
2 bardak ayran salata
Ekmek yok
Böyle geçti dışarıdaki yemek sınavım
hadi iyi haberlerle gel inşallah kuzumGünaydınn herkese
Geceboyu yağmur yağdı , çok şükürbu sene bol yağmurlu olucak inşallah
Şimdi kahvaltımı yapıyorum sonra hastanrye gidicem, dua edin bana olurmu o ilacı kullanmak durumunda kalmıyım
Yarında diyetisyen randevum var
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah
tabi değişimi gördükçe aşka geliyor insan bende ki değişim de çyle göbek kası yaptımSağol canım
Sırtım falan dündüz oldu gördükçe değişimleri motive oluyorum
Aslında sabahki arada ya kahve yada bitki çayı var genelde bitki çayı içtim dün cnm kahve istedi
hayırlı olsun gömlekte girmiş bedenecanım ben de kadını görünce pek hoşlanmamıştım ama program çok güzel, biraz zor, ama sonuçlar çok hızlı geliyor. bak bugün zayıflarım da giyerim diye 3 yıldır beklettiğim ama giyemediğim bir gömleğimi giydimtabi karatayın mutlaka etkisi var. spor ve diyet tek başlarına olmuyor, birlikte olması lazım.
başlama açısından bilemiyorum ben öncesinde 5 km yürüyüş yapıyordum, o hamlığımı almıştı çünkü hareketleri yapanların bazıları çok kötü hamlamışlar merdiven bile çıkamaz hale gelmişler bende öyle bir etki olmadı. belki bikaç gün yürüyüşü oturtup sonra başlasan daha az zorlanırsın..
afiyet olsun canımdünkü menüm:
08.30: 1 yumurta ve 6-7 tane taze üzümlü karatay kahvaltısı
18.30: 1 kase yarmalı tarhana (memleket tarhanası), yarım tabak kuru fasulye, salata,1 yk kısır, 2 yk yoğurt
spor: jillian 12/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 türk kahvesi şekersiz
canın neden sıkkındı bilemedim ama sporu yapmışsın kendini de aç bırakma ama şu hayatta tüm sıkıntıları sonra gülerek anlatıyoruz delilik belirtisi değil sadece hayat tecrubesiGünaydın herkesedün biraz canım sıkkındı giremedim o yüzden
dünkü menümü paylaşayım önce
kahvaltı : 1 dilim ekmek , beyaz peynir , 2 parça marul , domates , 1 bardak çay
ara : yok ( dışarı çıkmıştım yetişemedim araya)
öğle: 1 kase ekşili kabak yemeği , 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 elma 1 erik (canım birşey istemiyordu meyveyle bitirdim)
1 saat koşu bandında yürüyüş , 30 mekik su : 2.5 litre
canım olur mu haftada bir kilo gayet iyi sen eski diyetleri unutuyorsun bedenin yaptıgın zamanda mı hayır o zaman şimdiye bakıyorsun haftada bir kg gayet normal boşuna morelilini bozma harika bir rakamhoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun çok sıcaklar kaynaştık birazbende iyiyim arada umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor malesef hiçbir şey yapasım gelmiyor cuma günü tartılınca çıkar ama henüz bu hafta sadece 1 kilo verebildim bu da canımı çok sıkıyor geçen hafta 3 kilo vermiştim yine aynı şeyleri yaptım hatta bu hafta daha fazla spor yaptım ama neden böyle oldu anlamıyorum her sabah tartıdayım lütfen vermiş olayım diye çıkıyorum 2 gündür hayal kırıklığı işte böyle zamanlarda bilmiyorum yani boşuna yapıyormuşum gibi geliyor
günaydın canım kısa sürede düzene gireceğine eminim cnımGünaydın kızlar
Cumartesi menüm; (tüm gün dışarıdaydım)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
boll domates salatalık
5,6 zeytin
1 tk reçel
ara: kahve
öğle:
1 kase çorba
tavuklu salata
ara: 15 tane kadar üzüm
akşam: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
dünkü menüm;
sabah 12 de kalktım.
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara: 1 muz
akşam
salata
1 dilim ekmek
1 kase çorba
evet hafta sonu düzensizliği çok bariz değil mi?
Düzene girmem laızm
canım leslie 1 mile ile başla al çocukları birlikte yapın evde peşinede 10dk zumba işte spor sana zamanla zaten sen artıracaksın spor sevmeyenlere bire bir benceKızlar benim asıl çok önemli bir sorunum var ben spor yapmayı sevmiyorum
Diyedisyenden üzerine basa,basa söyledi yani en azından yürüyüş evde mekik çek diye ama inan yapamıyorum...
Hareketsiz bir insan değilim evde 3 çoçuklada olmam mümkün değil ama spor bana gercekten sevimsiz geliyor yanı sevimiyorum
diyet bölümünün sorumluğunu aldım alalı spor önemli olduğunu anladım yapmam lazımEvde yapabileciğim hareketler için netten araştırdım bikaçı aklıma yattı peki sizin bana evde bana sporu sevdirecek önerileriniz var mı?
Evet daha güzel bir terçih ben henüz diyetisyenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben 1 meyveyle doyabilirken yada 1 bardak süt yeterli ama büskivi ve ardından meyveyi (aslında 2meyve ben 1 yiyebiliyorum ve üstelik akşamda meyve var onuda yemiyorum )bir türlü çözemedim bunu devam edecem ve kilomdaki etkiyi merak ediyorum son gideceğim randevuda soracam neden diye
Hım özellikle sordum benim diyetisyen belli bir kilo en azından 70 kiloya inene kadar özellikle spor yaptırmıyor. :SŞimdi benim işler karışık
Haziran ayında 96 kiloydum
Ramaz da 6 kilo gitti bu hızla verdiğim kilonun güveniyle diyedisyene gittim
89. 900 diyedisyene başladım en son tardıldığımda 87.700 olmuşum
İlk gittiğim günden beri sölüyorda ben gercekten sevmediğimi söyledim oda yürüş yada evde kendinin yapacağın bir spor yap dedi...
Kolay gelsin kaptan :)kızlar bugun arazi olacagım kusura bakmayın annemle tarhana yapıyoruz da
haklısın ya bugünden itibaren başlıyorum canım merak etme :)büşra hoşgeldin güya rakibemdin ama kaç kilo verdiğini göremedim bile
Günaydınn herkese
Geceboyu yağmur yağdı , çok şükürbu sene bol yağmurlu olucak inşallah
Şimdi kahvaltımı yapıyorum sonra hastanrye gidicem, dua edin bana olurmu o ilacı kullanmak durumunda kalmıyım
Yarında diyetisyen randevum var
Öpüldünüz hanımlar
Akşama burdayım inşallah
Sağol canım
Sırtım falan dündüz oldu gördükçe değişimleri motive oluyorum
Aslında sabahki arada ya kahve yada bitki çayı var genelde bitki çayı içtim dün cnm kahve istedi
canım ben de kadını görünce pek hoşlanmamıştım ama program çok güzel, biraz zor, ama sonuçlar çok hızlı geliyor. bak bugün zayıflarım da giyerim diye 3 yıldır beklettiğim ama giyemediğim bir gömleğimi giydimtabi karatayın mutlaka etkisi var. spor ve diyet tek başlarına olmuyor, birlikte olması lazım.
başlama açısından bilemiyorum ben öncesinde 5 km yürüyüş yapıyordum, o hamlığımı almıştı çünkü hareketleri yapanların bazıları çok kötü hamlamışlar merdiven bile çıkamaz hale gelmişler bende öyle bir etki olmadı. belki bikaç gün yürüyüşü oturtup sonra başlasan daha az zorlanırsın..
hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun çok sıcaklar kaynaştık birazbende iyiyim arada umudumu kaybettiğim zamanlar oluyor malesef hiçbir şey yapasım gelmiyor cuma günü tartılınca çıkar ama henüz bu hafta sadece 1 kilo verebildim bu da canımı çok sıkıyor geçen hafta 3 kilo vermiştim yine aynı şeyleri yaptım hatta bu hafta daha fazla spor yaptım ama neden böyle oldu anlamıyorum her sabah tartıdayım lütfen vermiş olayım diye çıkıyorum 2 gündür hayal kırıklığı işte böyle zamanlarda bilmiyorum yani boşuna yapıyormuşum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?