Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sılagul fikirlerin için teşekkür ederim.
Ben normal kayısı pek sevmiyorum zaten o kara güneşte kurutulmuş olanlardan alıyorum. Ben de denedim o koyu renkli kayısılar daha çok işe yarıyor. Süt mevzusunda da haklısın. Sütle deneyince daha bi etkili. öyle de iki kere denemiştim. Hafta sonu süt ve kayısıyla güne başlıcam =))
Bu arada benim nişanım mayısın 21'in de olucak kısmetse. Bilmiyorum belki terzi o yüzden kilo verme filan dedi. Versemde daraltır artık napalım =)))))) Gerçi arkasını ipli yaptırıyorum hani kilo versemde ayarlanır heralde.

Bu arada ozgey, tgull ve semo arkadaşlarımı tebrik ediyorum a.s.:enbuyukkk:

Diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Kendimide kınıyorum =))

merhabalar kızlar..ben geldim...
evet artık aranıza katılıyorum bende..bugünden itibaren :)) ben yokken baya bi yeni arkadaş gelmiş..artık zamanla tanışırız..
evet sılagülcüm haftaya yazarsın beni daha iyi olur...bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya
sabah: 08:30
1 kase müsli (form)

öğle13:00 gibi
1 fincan nescafe ve 4 tane form büskivi

akşam:18:30 gibi
iki kaşıkçık z.yağlı taze fasulye 1 dlm çavdar

bukadar.akşamada meyve

hoşçakalınnn opuyorumnanaktan

ben siteye yeni girdiğim için yeni yazıyorumm salı günü 64 kiloyla başlamıştım bugün tartıldığımda 63.2yim çok verememişim ama bu da bir başlangıçtır :)
hepimizi kutluyorummm

selamm herkese ii akşamlar canlarmmm!
gün geçtikçe daha da hırslanıyorm yaa!
bugün beni hırslandıran bir olay oyaşadm! bir davetteydk bir bayan vardı tabi ilk önce konuştuk muhabbet ettik sonra ikiz çocuğunun olduğunu vee 30 yaşında olduğunu öğrenince ağzm açık kaldı!ohaoldumsmile
ben bayanı en fazla 20 yaşında tahmin etmştm! kafamçokkarıştı böyle görünmesnin bir sebebi tabikide 50 kilo olmasydı!yaa bir kilo insanı bu kadar mı değiştirir!bugün bu şaşkınlığı yaşaynca kendime bin defa daha kızdım! kötükedihüso klava: ve daha da hırslandırdı bu olay beni kızlarr!:jeyyar: tabiki o da benm yaşımı sorunca şaşrdı çünkü benim yaşımı daha büyük sanmştı.senağlamaoffffff zayıflamalıyııııııııımmmmmmmmmm!
kurtulmalıyız kızlaaaarrrrr şu kilolardaaaannn! hemde bir an önce!!

neyse bugün yediklerimi söylym:
sabah:
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak yeşil çay,
1 bardak funda yaprağı çayı (yağları yakıyormuş)

öğlen:
1 tane elmalı kurabiye,
patates salatsı,
1 tane minik peynirli poğaça
2 bardak şekersiz çay.

akşam:
2 kaşık kabak yemeği,1 kaşık yoğurt

bugün öğlen davette biraz fazla kaçırdm yaa! ama yookk bu hırs yeter bana yarından sonra daha sıkı bir şekilde devam edcem inşallah kilo vermeye!

HAYDı KIZLAAAAAAAAAARR HEP BERABER ZAYIF GÜNLERE ıNŞALLAHHHH!

bu arada ozgey, tgull,ozgey ve semo hepinizi tebrik ediyorummm!a.s.

DURMA YOK, YILMAK YOK! ıNŞALLAH HEPıMıZ EN KISA ZAMANDA ıDEAL KıLOMUZA KAVUŞACAĞIZ!

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

kızlar herkese günaydınlar olsun
ben bugün çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooookkkkkkk :sm_cool:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum Allahıma şükürler olsun HAMıLEYıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey:
çok dua etmiştim RABBıME ve dualarım karşılıksız kalmadı sizlerde çok dua ettiniz benim için hepinize çok teşekkür ederim şimdilik aranızdan ayrılıyorum ama yinede girip sizlerle muhabbete devam edicem
darısı tüm isteyenlerin başına olsun diyorum :Saruboceq:

çok sevindim, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, allahımm sağlıklı uzun ömürler versin minik meleğe

günaydın kızlar bu arada

sabah erken gitti tahlillerimi yaptırdım , 12:30 da da diyetisyenle randevum var. sabah aç karnına gitmiş olsaydım ne güzel kilo vermiş gözükecektim ama uffffff

canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim Allah sağlıkla huzurla dünyaya getirmeyi nasip etsin.:ecrin_bebek:a.s.

çok sağol canım amin inş. :Saruboceq:

canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim Allah sağlıkla huzurla dünyaya getirmeyi nasip etsin.:ecrin_bebek:a.s.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok sağol darısı başına olsun inş. bende burdan senin güzel haberlerini alırım :Saruboceq:

canım ne kadar zamandır evliydin

bacılar hemen düzeltelim. bende geçen hafta bildirim yapamadım köye gittikya sadece bir haftanın değil bu verilen kilo iki haftanın.ikinci semo yani ben üçüm...

prenses çok sevindim senin adına...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin... tabi uğra ara sıra sohbet edelim... sen aldığın kiloları biz verdiklerimizi yazalım vee iki tarafta güzel haberler verip birbirimize mutlu olalım.
tekrar tebrik ederim...
iyi günleer...

prensese sevinirken ne yediğimi yazmayı unutup gidiyordum hemen yaziim.
dün kahvaltıda bir lokma peynir ekmek
ilk ara öğün leblebi ve kayısı
öğlen pırasa ve çorba
akşam
sarma
ızgara tavuk baget ve patates
yoğurtlu karışık kızartma...
bide adetliyim ya kendimi tatlı yememek için tutuyordum ama dün çatladım vee bir dilim dondurma ve iki tıfıl çikolata yedim... çok aştım yani..

bu sabahta kötü gidiyorum
sabak kaşarlı tost yedim... öğlen makarna yedim bir tabak ve şimdide bir çikolata kolayla...

bu haftaya çok kötü başladım kendime dur demem lazım yoksa kilo vermek bir yana verdiğimide alacammirmirmirmir
bir moralim bozuk acayipim sürekli canım yemek hemde çikolata makarna gibi ağır şeyler yemek istiyormirmirmirmir

merhaba kızlar nasılsınız..
bugün yediklerim
aynı dünki gibi:
sabah: 08:30
1 kase müsli (form)

öğle:
1 simit
akşam:18:30 gibi
iki kaşıkçık z.yağlı taze fasulye 1 dlm çavdar

şimdilik bukadar..hoşçakalıın..

selam kızlar ,

dün akşam iş yemeğine gittim hiç aşmadım kendimi

bu günde

sabah
1 yumurta 2 diyet ekmeği

öğle kflakes yedim ama süt koymadan yedim

akşamda dışardaydık alışveriş yaptık ben bir küçük tombik tavuk eti 1 ayran yedim olayı bitirdim.

selam kzılar moralim bozuk diyetisyende 800 gr verdiğimi gördüm, kolestrolümde yüksekmiş neyse , buna canım sıkılmıştı azcık amA eşimi işten çıkardılar, ben zaten 5 ay önce işsiz kalmıştım, kötü oldu yani

içimdne hiçbişey yapmak gelmiyo, yemek memek ne ara yaptım nede ustruplu yedim , canım sıkkın yani

Gözun aydin canim, ALLAHIM sana kolay bir hamilelik ve kolay bir dogum nasip etsin inschallah olumunekankayizsmile Aramizdan ayrildigina uzuldum canim yaa... dogumdan sonra gel tekrar ha :kedi: Özletme kendini ara ara gir, darisi isteyenlerin basina amin zemuszemus

bu arada ozgey, tgull,ozgey ve semo hepinizi tebrik ediyorummm!a.s.

DURMA YOK, YILMAK YOK! İNŞALLAH HEPİMİZ EN KISA ZAMANDA İDEAL KİLOMUZA KAVUŞACAĞIZ!

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

saol tonti$, sanada tebrikler, aynen oyle canim yilmak yok. ideal kilomuza ula$ana kadar devam kaydirigubbakcemile3

Bu arada ozgey, tgull ve semo arkadaşlarımı tebrik ediyorum a.s.:enbuyukkk:

Diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Kendimide kınıyorum =))

saol canimmmmmmmm, kendinide kinama klava: haftaya sende ilk 3e gir kaydirigubbakcemile

bacılar hemen düzeltelim. bende geçen hafta bildirim yapamadım köye gittikya sadece bir haftanın değil bu verilen kilo iki haftanın.ikinci semo yani ben üçüm...

Sorun ettigin seye bak canim, ikinci ucuncu ne fark eder, hedefimiz zayiflamak dereceye girmek degil, ikinciligi sana armagan ediyorum cayimin sekeri :hooray: :sm_cool:

Allah yardimcin olsun canim, SIKMA canini inschalah en kisa zamanda hepsi yoluna girer olumunekankayizsmile
800 gram iyi bence, morelini bozma, valla canim benim kolestrol'de biraz yuksek, nasil oluyor ben anlamiyorum, yagsiz da yiyorum ama benim tahminim sucuk tan yuksek benimki, ama baya bir azalttim sucugu guclubacismile

senin adına çok üzüldüm... gerçekten zor durum. Allah bir kapıyı kapar diyerini açar derler inşallah bir an önce işe girersiniz.Allah yardımcınız olsun...

cuma gün boyu iyi gidip akşam misafirlerle birlikte çok yemiş abartmıştım, dünyani cumarteside kahvaltıda çok kaçırdım. uzundur evimde eşimle güzel bir kahvaltı yapamamıştık iş güç yüzünden onun hasreti olsa gerek. ilkindi de bir tabak makarna yemiştim öyle mahfettim dünü ama makarnadan sonra bişi yemedim acıkınca yarım bardak leblebi ve yeşil çayla kayısı yedim bastırsın diye... ama fark ettimde cuma koşturmacayla geçti. dünde kalktığımdan yatana kadar neredeyse toprakla saksı çiçek işleriyle temizlikle uğraştım. belki onların hatrına yediklerim hemen depolanmaz. en azından öyle ümiit ediyorum.

bu günde çook işim var. duvarları silecem, camlar silinecek leş gibi... toz alacam, kışlıkları yıkayıp kaldıracam, balkonlar yıkanacak bir iki halı var. şimdi kalkıp koşarak yaparsam yatana kadar biter diye düşünüyorum. şimdi lahana yağıyla steçlicem bacaklarımı göbeğimide koşacam akşama kadar oh olsun bana hakettim yediklerimin cezası...

hepinize iyi hafta sonları
iyi güzel günler..
kendinize çook iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…