kızlar bu akşam misafirim var çok sevdiğim bir arkadaşım ve çevresindekiler geliyor. bayağı bir işim var eve gidince cuma günü misafir ağırlamak ölüm olacak haftanın son günü normalde kendimi eve zor atıyorum ve bir iki saat uyuyup ancak kendime gelebiliyorum.
neyse işin kötü tarafı pek becerikli değilim ama bizar kendim biraz kimşuların yardımlarıyla birşeyler döktürmem lazım inşallah yaptıklarımı yiyip bende dökülmem...aklımdakiler heep kalorili şeyler... yoksa acaba azıcık bir akşamlık izin mi versem kendime kötükedihüso
kızlar bu akşam misafirim var çok sevdiğim bir arkadaşım ve çevresindekiler geliyor. bayağı bir işim var eve gidince cuma günü misafir ağırlamak ölüm olacak haftanın son günü normalde kendimi eve zor atıyorum ve bir iki saat uyuyup ancak kendime gelebiliyorum.
neyse işin kötü tarafı pek becerikli değilim ama bizar kendim biraz kimşuların yardımlarıyla birşeyler döktürmem lazım inşallah yaptıklarımı yiyip bende dökülmem...aklımdakiler heep kalorili şeyler... yoksa acaba azıcık bir akşamlık izin mi versem kendime kötükedihüso
yapacaklarını diyet haline getirsen mesela
nasıl olur,?
akşam yemeğinde ızgara yapsan,yada fırında balık yanına bol salata, bide zeytinyağlı sebze
tatlı olarakda, yağsız sütten , yağ katmadan bi muhallebi yağ tepsiye dök arasına muz koy rulo yap hem hafif olur hemde güzel
**** 3.TAKIM 154 .ETAP****
ozgey ( 66.8 / / / % )
pirlanta_a ( 58.2 / / /%)
prensesss016 (56.7 / / / %)
Semo ( 64.2 / / / % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / / / %)
deva89 ( 63.3 / / / %)yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 449.5 / / / %)
şimdilik aklımda ki menü şu;
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk,
pirinç pilavı,
salata,
cacık
börek
çaylın yanındada hazır kuru pasta alacam yetiştiremem çünkü...
muhallevi yapmasını bilmiyorum ben:kedi:
en iyi yaptıklarımda bunlar:sinifsinif:
merhaba kızlaaar bişey sormak istiyorumm..
su içmeyi çok seviyorum bol bol içiyorum ama bi yerden sonra fil gibi hissediyorum kendimi çok şişiyorum su içince bişey olmaz dimiii eyvahedigeldismile
bu gün doktorum programında kilonuzun en az 30 katını içmeniz yeterli diyodu daha fazlasını içmenin bi zararı yok.. ben gurubunuzdan deilim ama bakınıodum öle bi cevap yazayım madem dedim :))
cok kako lu cukulatalar var bitter ben bazen ondan atiyorum agzima kakonunda faydasi var tabi günde en fazla iki tane diyetisyenim demisdi zamaninda
Selam bayanlar. =)) Ben bu hafta toparlayamadım bi kendimi. Gerçi kilo vermeye de korkuyorum. Nişan olup bitene kadar kilomu korumaya çalışıcam. Nişanlığım bitmek üzüre gibi bişey. Kadın kilo verirsen elbise pot pot durur dedi. =(
selam kızlaar
çok yorgunum,
biliyorsunuz bu gün eğitim verme günümdü ilköğretimde. kaaç saattir ayaktaydım öldüüm. eve geldim az sırt üstü bir yatim dedim ama komşu kızını yollamış çay yapsın geliyorum demiş. valla hiç zamanı değildi aşırı yorgundum ama napalım sevdiğimde komşun şimdi bişiler yaptım attım ocağada dedim baki kızlar napmış bugün.
yediklerimi hemencik yazim.
sabah yumurta, pekmez, az tereyağ,kepek ekmek
öğlen çubuk kraker, sonra velilerim börek yapmışlardı hemde ıspanaklı ondan yedim kötü oldu ama Allah için mis gibiydi.
hiç yemek yapacak halim yok ama yemek yapıyorum yemeyeceğim. akşam bi patates yemeği yapacam eşime bende yerim artık... adet gördüm karnım davul gibi şiş hissediyom ama çıkan bi göbek falan yok acaba harbiden erittim mi ben bunu ne?
hepinizi öptüm...
yarın akşamada misafirim var oof of hem iiş hem sosyallik çok zor insan ikisindende vazgeçemiyor. çook işim var çook.
yarın görüşürüz...
merhabalar herkese..
sılagül evet düzenli girebilirim artık.bilgisayar bana kaldı..önceden abimden sıra gelmiyordu bana.ama şimdi işe başladı hemde samsunda sositososito ..yani artık daha rahat girebilirim.bende iki gündür dikkat etmeye başladım..eğer tekrar aranıza alırsanız paylaşımda bulunurum hergün..cvp bekliyorum..hoşçakalın...
kıslaaar bende bu gruba katılmak istiyorum. az önce tartıldım ve 60,2 kg çıktım.. 24 yaşımdayım ve 1.64 boyumdayım.. benim çook kısa sürede en az 52 53 olmam lazıım.. az önce tartıldım. yarın sabah kalkıp tempolu yürüyüş yapacağım sahilde. size gün ve gün yazacağım ve cumaya kadar tartılmayacağım.. herkese kolay gelsiin. bide çantamda taş gibi bi hatunun fotoğrafını taşıyorum. ara sıra çıakrıp bakıorum bayağı motive edici oluyoor.
günaydın kızlar 77 kg, sılacım başlangıç olarak kabul et.
bence bu menüde kendini kurtarabilirisn rahat rahat
çorbanı içersin, tavuğundan yersin, cacık yersin tamammmmmm
böreğide belki küçük bi parça
muhallebi aklında bulunsun
yarımkilo yağsız süte, 1 fincan un koy, 2-3 kaşık toz şker ocakta karıştıra karıştıra pişir, ufak tepsiye dök, arasına muz koy sar, üstünede hindistan cevizi mükemmel, hafiif hemm, kuru pastalardan dha aiyi bencee
Kızlar bütün gruplara aynen böle yazdım.
Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...
Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterİyordu tartı İnanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dİyete baŞlayalı ve 73.3 İle baŞladım ama Çok azİmlİyİm devammmedİcemmm...
Bugün sabah marketten kayısı kurusu aldım. Yine kabızlık yaşamaya başladım. =(
aslında doğru söylüyosun ama benim bebeğim olmadı yani 1.5 yıldır oyüzden tedavi olmam falan gerekiyor zaten bu kiloların bir çoğunuda hormon ilaçları yüzünden aldım tedavi bir ay bir buçuk ay sürebiliyor ramazan ayından önce olsun istiyorum bende ramazanda tedavi olamamoruç falan olunca onun için acele ediyorumm yaniii
Aaa sılagül bacım da buradaymış. nasılsın Sılagül nasıl oldunuz iyimisiniz?
ama şimdi sılagülcüm hemnüz sanırsam son sayfaya gelmedi sırayla okuyor...
selam bacular nasılsınız?
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,prenses arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza NES84 arkadaşımızave tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:
ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % )
pirlanta_a ( 58.2 / 58.5 / - 0.3 / - 0.52 %)
prensesss016 (56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35 %)
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)
deva89 ( 63.3 / 63.0 / 0.3 / 0.47 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446.6 / 442.8 / 3.8 / 0.85 %)
ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % ) TAKIM BİRİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)TAKIM İKİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % ) TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
(YÜZDEYE GÖRE SEMO İKİNCİ AMA GEÇEN HAFTA BİLDİRİMİ GEÇ YAPTIĞI İÇİN AYNI YAZMIŞTIM. BU YÜZDEN VERİLEN KİLONUN HEPSİ BU HAFTAYA AİT DEĞİL.BUNA DAYANARAK ÜÇÜNCÜ SAYDIM tgull a HAKSIZLIK OLMASIN DİYE. )
kilo veren herkesi kutluyoruma.s.Şeniz
ben ve pirlant _a ya teessüf ediyorum.
insan istediği herşeyi yapabilir benim gibi kilo veremeyen biri bile becerdiyse herkez verir hastayım pek keyfim yok ama bu akşam rakkas a iş yemeğine gideceğim hiç sevmediğim halde topuklu ayakkabı giydim
bol su içtim ama hiç keyfim yok diyetimide aşmadım ama geçen hafta bu hafta birinci olacağımı sölemiştim kendimi tebrik ediyorum sanırım beceriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?