Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bu akşam misafirim var çok sevdiğim bir arkadaşım ve çevresindekiler geliyor. bayağı bir işim var eve gidince cuma günü misafir ağırlamak ölüm olacak haftanın son günü normalde kendimi eve zor atıyorum ve bir iki saat uyuyup ancak kendime gelebiliyorum.
neyse işin kötü tarafı pek becerikli değilim ama bizar kendim biraz kimşuların yardımlarıyla birşeyler döktürmem lazım inşallah yaptıklarımı yiyip bende dökülmem...aklımdakiler heep kalorili şeyler... yoksa acaba azıcık bir akşamlık izin mi versem kendime kötükedihüso

bence bi akşamcık izin ver abartmamak kaydıyla. Çünkü güzel şeler yapıcan yemeden duramazsın. En azından ben tatmadan duraram. Bişeler yapsanda olmaz misafirler gelicek. Hiç yemesem desende olmaz. Misafirler yerken senin bakıcak halin yok sadece. o da ayıp olur. Sen bugünlük belli ölçüde kendine izin ver bence.

yapacaklarını diyet haline getirsen mesela
nasıl olur,?

akşam yemeğinde ızgara yapsan,yada fırında balık yanına bol salata, bide zeytinyağlı sebze

tatlı olarakda, yağsız sütten , yağ katmadan bi muhallebi yağ tepsiye dök arasına muz koy rulo yap hem hafif olur hemd egüzel

**** 3.TAKIM 154 .ETAP****
ozgey ( 66.8 / / / % )
pirlanta_a ( 58.2 / / /%)
prensesss016 (56.7 / / / %)
Semo ( 64.2 / / / % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / / / %)
deva89 ( 63.3 / / / %)yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 449.5 / / / %)

şimdilik aklımda ki menü şu;
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk,
pirinç pilavı,
salata,
cacık
börek

çaylın yanındada hazır kuru pasta alacam yetiştiremem çünkü...
muhallevi yapmasını bilmiyorum ben:kedi:
en iyi yaptıklarımda bunlar:sinifsinif:

Aaa sılagül bacım da buradaymış. nasılsın Sılagül nasıl oldunuz iyimisiniz?
ama şimdi sılagülcüm hemnüz sanırsam son sayfaya gelmedi sırayla okuyor...

bence bu menüde kendini kurtarabilirisn rahat rahat
çorbanı içersin, tavuğundan yersin, cacık yersin tamammmmmm

böreğide belki küçük bi parça

muhallebi aklında bulunsun
yarımkilo yağsız süte, 1 fincan un koy, 2-3 kaşık toz şker ocakta karıştıra karıştıra pişir, ufak tepsiye dök, arasına muz koy sar, üstünede hindistan cevizi mükemmel, hafiif hemm, kuru pastalardan dha aiyi bencee

merhaba kızlaaar bişey sormak istiyorumm..
su içmeyi çok seviyorum bol bol içiyorum ama bi yerden sonra fil gibi hissediyorum kendimi çok şişiyorum su içince bişey olmaz dimiii eyvahedigeldismile

ne kadar çok içtiğine bağlı yalnış hatırlamıyorsam 6 litreden sonrası zehirliyormuydu neydi.o kadar içmiyorsundur heralde.

bu gün doktorum programında kilonuzun en az 30 katını içmeniz yeterli diyodu daha fazlasını içmenin bi zararı yok.. ben gurubunuzdan deilim ama bakınıodum öle bi cevap yazayım madem dedim :))

o nasıl oluyorkine bir açıklasaydın bacumbilmiyorumkismile

cok kako lu cukulatalar var bitter ben bazen ondan atiyorum agzima kakonunda faydasi var tabi günde en fazla iki tane diyetisyenim demisdi zamaninda

evet canım %70 kakaolu olanlar tercih edilmeli çikolata seçiminde.

tatlım kaç kere sordum ama yaşlılığıma ver canım ne zamandı senin nişan mayısdaydı galiba kaçında?olmazsa azcık daraltır terzi hatun kendine iş çıkarmak istemiyor anlaşılan.kilo verince potluklar düzeltilemeyecek bir modelmiki merak ettim. ben eski modelistim 7 yılımı devirdim moda evindede çalıştım kumaştada penyedede.bacum kalıbında dikişinde sülalesini bilirim. bence tekrar düzeltme işi çıkmasın istiyor boş ver sen zayıflamana devam et 1-2 kiloda olsa daha zayıf olmak gibisi varmı.kilo veremesende canın sağolsun burdan kilolarını vermeden çıkmak yok biliyorsun.

kolay gelsin canım

cabikcim gel buyur dedim ya güzelim hatta bugün kilonu söyleseydin eklerdim seni. yada haftaya kadar aldıklarının bir kısmını verirsin ona göre yazarız artıkın karar ver. hoşgeldin tekrar aramıza.kalimera ablamda gelse artıkın.

canım kurallarımızı okudunmu bilmiyorum düzenli paylaşım şart .tamam diyorsan hoşgeldin aramızaŞeniz

günaydın kızlar 77 kg, sılacım başlangıç olarak kabul et.

tamam canım not aldım.

çok güzel bir tarif cokacimcoook

Kızlar bütün gruplara aynen böle yazdım.

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

cezanı yerine getirdiğin için teşekkürler .a.s.

Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterİyordu tartı İnanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dİyete baŞlayalı ve 73.3 İle baŞladım ama Çok azİmlİyİm devammmedİcemmm...

not aldım canım ama paylaşımlarını artırman gerekiyor haftaya listede olmak istiyorsan tamammı yerimseniben

Bugün sabah marketten kayısı kurusu aldım. Yine kabızlık yaşamaya başladım. =(

canım bana doktorum her sabah bir bardak sütün içine 4 adet günkurusu yani siyah kayısılarda sarılardan değil kat çırp iç üzerine 1 bardak ılık su iç dedi. benim bağırsak sorunum varya birebir .birde öğlen yoğurdun içine 2 kaşık kepek koy ye dedi oda süper oluyor kabızlık için.benim bağırsaklara çalışmayı öğretiyoruz malum benim listem de daha birsürü şey var birde bağırsak düzenlemesi için günde içtiğim 7 ilaç.

canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

ye ama tadımlık hiç yemezsen sonra ipin ucu çok kaçar bir müddet sonra.yerimseniben

Aaa sılagül bacım da buradaymış. nasılsın Sılagül nasıl oldunuz iyimisiniz?
ama şimdi sılagülcüm hemnüz sanırsam son sayfaya gelmedi sırayla okuyor...

valla iyi değilim canım ya yataktan zor kalktım benim canavar öksürüyor sabaha kadar öksürdükçe sinir oluyor sabah 5 de yattım onun başındaydım 12 de zor kalktım . yine azıttı benim hastalık salya sümük oldum yine. şu ameliyatı olmam şart ama hangi araya sıkıştırcam.

sen nasılsın canım benim derdim bitmiyor?

selam bacular nasılsınız?

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,prenses arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza NES84 arkadaşımızave tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

AMİNNNNNN AMİN İNŞALLAH SANADA HAYIRLI CUMALAR BÜTÜN İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM DAHA FAZLA PAYLAŞIM YAPMAN GEREK DEMİŞSİN , AMA BEN İŞTEN GİRİYORUM NETE İŞLER BİRAZ YOĞUN EVDEDE NET YOK ONUN İÇİN BÖLE OLUYOR ELİMDEN GELDİĞİNCE PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM İNŞALLAH HAFTAYA LİSTEYE GİRERİM....:Saruboceq:

ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % )
pirlanta_a ( 58.2 / 58.5 / - 0.3 / - 0.52 %)
prensesss016 (56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35 %)
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)
deva89 ( 63.3 / 63.0 / 0.3 / 0.47 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446.6 / 442.8 / 3.8 / 0.85 %)

ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % ) TAKIM BİRİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.

tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)TAKIM İKİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % ) TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
(YÜZDEYE GÖRE SEMO İKİNCİ AMA GEÇEN HAFTA BİLDİRİMİ GEÇ YAPTIĞI İÇİN AYNI YAZMIŞTIM. BU YÜZDEN VERİLEN KİLONUN HEPSİ BU HAFTAYA AİT DEĞİL.BUNA DAYANARAK ÜÇÜNCÜ SAYDIM tgull a HAKSIZLIK OLMASIN DİYE. )

kilo veren herkesi kutluyoruma.s.Şeniz
ben ve pirlant _a ya teessüf ediyorum.

woooooooooooooow ben bu hafta birinci olacağımı söylemiştim :lepi::hooray:

insan istediği herşeyi yapabilir benim gibi kilo veremeyen biri bile becerdiyse herkez verir hastayım pek keyfim yok ama bu akşam rakkas a iş yemeğine gideceğim hiç sevmediğim halde topuklu ayakkabı giydim

bol su içtim ama hiç keyfim yok diyetimide aşmadım ama geçen hafta bu hafta birinci olacağımı sölemiştim kendimi tebrik ediyorum sanırım beceriyorum

birde ben tarif vereyim barim

yalancu tavuk göğsü

malzemeler;

1.5 litre süt
1 su bardağı şeker (şu standart paşabahçe bardaklarından)
1 su bardağı tepeleme un
1 tane damla sakız ben falım normal damla sakızını koyuyorum

yapılışı;
hepsini karıştır muhallebi olunca biraz fokurdat kapat.içine 1 çorba kaşığı margarin kat. daha parlak olmasını sağlıyor. ama ben bazen katıyorum bazen katmıyorum.15 dk mikserle çırp.
sonra borcamı suyla çalkala ıslak kalsın muhallebiyi dök. ıslak olması muhallebinin yapışmasını engelliyor.
vaktin varsa 1 gece önceden yoksa bikaç saat önceden hiç yoksa buzlukta biraz dondur.
sonra üstüne eğer istersen çikolata sos dök. ben dr.outker kullanıyorum.
istersen sadece çikolata rendele
yada renkli pasta süsü gerisi sana kalmış.
sakız çok hoş tat veriyor kazandibi gibi.ama istersen sakızsızda yapabilirsin.

beğenerek yaptığım bir tarif.
afiyet olsun.

geçmiş olsun canım.
tekrar tebrik ediyorum. yemeği fazla kaçırmaman ve iyi geçmesi ümidiyle.

bekleyin beni az kaldı dönüşüm muhteşem olacak.:jeyyar:reglide oldum bugün onun şişide gidecek.:jeyyar:

şimdi çıkmak zorundayım işler beni bekliyor bu halde nasıl yapcaksam karnımın ağrısıda eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…