Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nihayet gelebihatmmmm tebrikler kardeş takımcımmmm bu hafta harikaydınızzz Bu hafta rövanş isteriz
Tesekkur ederim ablam haftays olmaz ama buda bi vucud sonucta iyce ayarlariyla oynamiyak demi..amma 2015 de yenilenmis olarak hazir olicigiz kapismayaOzamana kadsrda kardes takim da sapkasini onune koysunda dusunsun nerde hata yaptik diyeSaka saka biz fazla gaza geldik sadece

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==>
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>
winstonlight ==> 75 ==>
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

bence doktora git canim bak bebekte dusunuyodun yanlis hatirlamiyosam duzene girsin biran once sıkıntı olmasın sonra

evet canım benim annemde bi kere tv ye cıkan ahmat maranki yanlış hatırlamıyosam cıvan percemi ve aslan bişiysi ( hatırlayamadım) bunların 2 sini nor almıstı adet düzensizliğine diye hatırlıyorum. Benimde o donem 1 hafta olup 1 hafta olmuyodumda doktor stres demişti.

uyuyamamami yanayim neden ucyuz gram verdim menulerimde bi yanlismi var bende iki kilo vermek istiyorum help help pleace

öncelikle ayşem benim tecrübelerimden söyliyim menülerinde bir yanlış yok. fakat vucut belli bir kiloyu verdıkten sonra biraz duruluyor. Mesala ben 94 ten 84 lere düştüm sonra 2 ay sanırım 81 - 84 arası gittim geldim. Bide son 1 ay hep yedim kilo aldım hatta vücüt sanırım diyette olduğunu unuttu. Suanda bu hızlı gıtmesının tek sebebi gerçekten en ufak kacamak yapmıyorum bana ne gelırse onu yiyorum. koca hafta tek yaptıgım kacamak uzun bardakta içtiğimbardağın yarısı buzlu meyve suyu idi.2. durum ise paketler sayesınde vucudum diyette olduğunuda anlamıyor bence, dun resmen kayısı tatlısı yedim mesela. 3 olarak spor 1 gün bile aksatmadım.

Senin menülerde hata yok ama stres yaptın beyin zor vereceğini düşünüyor. ben buna gerçekten inanıyorum cunku bende 81 - 85 arası gıderken boyle ınanıyodum. Sımdı tamamen sartladım kendımı pakeım gelıyor her hafta 2 ye yakın verebilirim diye. En büyük etken bu. Eğer gidebiliyosan diyetisyen öneriyorum ben. Bak doktorcugun ve kaptanımda diyetisyen psikolojıne gırdıkler verdiler.

menummm

sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay

menün gayet normal ama sende mı ara öğünlü denesen bide acaba? vucuduna neyin iyi geldiğini bulmak lazım. Ben karatay yaptım 94 den 82 lere karatay ile düştüm. Gitti mi gitti az az da olsa gitti.yaklaşık 4 aydan verdım 12 kiloyu o zaman. Şimdi ara öğünlü daha güzel gidiyor. Banucuğumun dediği gibi benim yapıda demek böyle ıstıyomus. Dilek kalori hesaplı olanı yapıyor onunkıde ıyı gıdıyor masalahh sanada neyin lazım olduguna bakalım

Efser ==> 76.4 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==>
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

makres ==> 64,4 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

Günaydııınn kelebekler
Ben kahvaltımı yapıyorum sonra dışarı çıkıcam bugun çok işim var
Hasta ziyareti ve ardında da abimlere gidicem kalırım belki gecede bebişlerimi çok özledim
Söz veriyorum diyetime dikkat edicem öğün kaçıranilirim ama zararlı bişey yemem

Efser ==> 76.4 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

makres ==> 64,4 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

Canım sürekli aç kalarak kilo veremezsin
Çocuklardan dolayı diyetisyenede gidemiyorsun sanırım
İstersen bizim listeleri kendine göre ayarla ben bi dönen öyle kilo verdim eda ve kelebeğimin listelerinden kendime mix yapıp uyguluyordum
Mesela efsele kilolarınız çok yakın deneyebilirsin, benim listende gayet doyurcu önemli olan bi plan hazırlamak
Düzenli yemek içmek

Tebrikler kızlar başarılarımızın devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…