Tesekkur ederim ablam haftays olmaz ama buda bi vucud sonucta iyce ayarlariyla oynamiyak demi..amma 2015 de yenilenmis olarak hazir olicigiz kapismaya
Nihayet gelebihatmmmm tebrikler kardeş takımcımmmm bu hafta harikaydınızzz Bu hafta rövanş isteriz
7 lere hizli bi giris yaptin canim sen beni gecicen tebrik ediyorumohhh 7 li rakamlarda olmak ne güzelmişşş. inşallah 6 lı rakamlaraa
bence doktora git canim bak bebekte dusunuyodun yanlis hatirlamiyosam duzene girsin biran once sıkıntı olmasın sonravalla herkes süper vermiş ben kendimede inannamıyorum birde bgn regl oldum valla herhalde 2 ay oldu olmayalı netten arastırdım da civanpercemi diye bir cay varmıs iyi geliyormus adet düzensizliklerine ondn aldım bgn içiyorum simdi deneyeyim bakayım bi süre belki iyi gelir fikri olan varmı kızlar
7 lere hizli bi giris yaptin canim sen beni gecicen tebrik ediyorum
valla herkes süper vermiş ben kendimede inannamıyorum birde bgn regl oldum valla herhalde 2 ay oldu olmayalı netten arastırdım da civanpercemi diye bir cay varmıs iyi geliyormus adet düzensizliklerine ondn aldım bgn içiyorum simdi deneyeyim bakayım bi süre belki iyi gelir fikri olan varmı kızlar
uyuyamamami yanayim neden ucyuz gram verdim menulerimde bi yanlismi var bende iki kilo vermek istiyorum help help pleace
menummm
sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay
Canım sürekli aç kalarak kilo veremezsincanim takimim tebrik ediyorum herkesi artik kimseye kaptirmayalim birinciligi. banada yardim etseniz biraz bilirkisi arkadaslarim sabahin korunde uyandigimami yanayim okadar dikkat edip nefsimle savasmamami yanayim midem bulanana kadar su icmememi yanayim geceleri acliktan
Tebrikler kızlar başarılarımızın devamını dilerimTakım Dereceleri
Birinci....... 3. Takım - % 1,30
İkinci......... 7. Takım - % 1,18
Üçüncü....... 14. TAKIM- %0,79
Bireysel Dereceler
Birinci.........EmineF - 5. TAKIM (%2,66)
İkinci...........Ayulduzz- 3. Takım (%2,61)
Üçüncü........ Diyet1214 -4 .takım (%2,55)
Evet kızlar birinciyizz
Dileğimde genelde 2. Oldu
Hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?