- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
İyi aksamlar kizlar misafirlerimizde hosgelmisler
valla hepimiz burayla mutlu olduk sanırım bilmediklerimizi ögrenmeye calısıyoruz ne güzel paylaşım yapmakherkes burada ablacim yardim icin. kilo nasil verilir yeni yeni ogreniyorum bende burda kal ver kilolari baglantiyi koparmamak onemli once nicin kilo aldigini tespit et ve onu degistir ben kalori hesabina basladim mesela hadi allah yardimcimiz olsun
tebriklerrrCanim kaptanim sayenizde, cok mutluyum ne guzel bi durummus kazanmak
Zirve yakismadima ama aysecigim bizeherkese merhabalarr kızlarrr zirveye cıkmısız ne güzell ve 6. takım hoşgeldiniz takımımıza
vallaa cok güzel görünüyo bu heyecanlı halinseKagit kalemi hazirlayin kizlar menumu paylasiyorum:)
Kahvalti klasik yarisma heycanindan ne yedim bilmiyom valla
Ara kucuk elma 1bardak kefir
Ogle 1tabak mercimek,yarim kase yesilfasulye tursu az bisey anam zorla yedirdi
Ara nesjafe kizin biskuvisinden caldim bitane
Aksam 2kepce brokoli corbasi,tavuk gogsu ettinden kac gr bilmiuom usendim tartmaya:)cacik kirmizi turp tabagin dibi siyirmak icinde 1lokma ekme
Fazlaca su iki bardak yesil cay,20 dak yuruyus sabah odemi atmak icin
Okeyy kaptan goreve haziriz tam gazEvet kızlar rehavet yok aynen tamgaz devam
Bu hafta eksiksiz menüler paylaşıldı sonucunuda gördük, yine fresiz devam edelim
Hem bu hafta misafirimiz var yarından itibaren 6. Takım burda onlarda paylaşımlarını burda yapıcak iyi ağırlayalım
Yok bacim ben gecen hafts yanlis hesaplamissim nasil becerdiysem:)benim hedef ikivkiloydugeçen haftanın hedef yorumları
Efser ==>>77,7 ==76 >> efserim 76.4 te kaldı ama o kadar yogunluga muthiş kilo verdi
Meantrees ==>> 74,9==>>74 (inşallah )
Kelebekolcam ==>> 76,4==>>doktorum senin hedefi bulamadım
Ayulduzz ==>> 76,6 ==>>74,4 --> 2 kilo ile takımızda 1. ve bireyselde 2. oldu hedefe 200 gr kalmışmış ama mukemmeldin
Sahgull ==>> 64,4 ==>>63,4 hedefin 200 gr altını vererek kaptanımızda harikaydı
Chnmkiz ==>> 77,7==>>76,9 hedefe 600 gr kaldı ama bi sonraki hafta hedefi 12 den vurucağına eminim çunku sıkı biir kolori diyetine başladı
nilyyyaannn ==>> 80,6 ==>> 78,9 ayakkabi farkı ile çok sükür bende hedefimi tuturmusum
nar38 ==>> 58,9==>>58 hedefine tam isabet 58 kilo süpersin ayşecim
Olvidos ==>> 63,3 ==>> hedefini bulamadım canım
Yok bacim ben gecen hafts yanlis hesaplamissim nasil becerdiysem:)benim hedef ikivkiloydu
Canımmmtamm hedef listesini yapamadımbiri yardım etsinn
Hoşgeldin güzellik
Nihayet gelebildimmmmm tebrikler kardeş takımcımmmm bu hafta harikaydınızzzBu hafta rövanş isteriz
3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 76.4 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==>
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>
Misafirlerimizin Hedef listesi :)
makres ==> 64,4 ==>
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>
Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>
winstonlight ==> 75 ==>
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>
Nihayet gelebildimmmmm tebrikler kardeş takımcımmmm bu hafta harikaydınızzzBu hafta rövanş isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?