Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkes burada ablacim yardim icin. kilo nasil verilir yeni yeni ogreniyorum bende burda kal ver kilolari baglantiyi koparmamak onemli once nicin kilo aldigini tespit et ve onu degistir ben kalori hesabina basladim mesela hadi allah yardimcimiz olsun
valla hepimiz burayla mutlu olduk sanırım bilmediklerimizi ögrenmeye calısıyoruz ne güzel paylaşım yapmak

Kagit kalemi hazirlayin kizlar menumu paylasiyorum:)
Kahvalti klasik yarisma heycanindan ne yedim bilmiyom valla
Ara kucuk elma 1bardak kefir
Ogle 1tabak mercimek,yarim kase yesilfasulye tursu az bisey anam zorla yedirdi
Ara nesjafe kizin biskuvisinden caldim bitane
Aksam 2kepce brokoli corbasi,tavuk gogsu ettinden kac gr bilmiuom usendim tartmaya:)cacik kirmizi turp tabagin dibi siyirmak icinde 1lokma ekme
Fazlaca su iki bardak yesil cay,20 dak yuruyus sabah odemi atmak icin

vallaa cok güzel görünüyo bu heyecanlı halinse

Okeyy kaptan goreve haziriz tam gaz

geçen haftanın hedef yorumları

Efser ==>>77,7 ==76 >> efserim 76.4 te kaldı ama o kadar yogunluga muthiş kilo verdi
Meantrees ==>> 74,9==>>74 (inşallah )
Kelebekolcam ==>> 76,4==>>doktorum senin hedefi bulamadım
Ayulduzz ==>> 76,6 ==>>74,4 --> 2 kilo ile takımızda 1. ve bireyselde 2. oldu hedefe 200 gr kalmışmış ama mukemmeldin

Sahgull ==>> 64,4 ==>>63,4 hedefin 200 gr altını vererek kaptanımızda harikaydı
Chnmkiz ==>> 77,7==>>76,9 hedefe 600 gr kaldı ama bi sonraki hafta hedefi 12 den vurucağına eminim çunku sıkı biir kolori diyetine başladı
nilyyyaannn ==>> 80,6 ==>> 78,9 ayakkabi farkı ile çok sükür bende hedefimi tuturmusum

nar38 ==>> 58,9==>>58 hedefine tam isabet 58 kilo süpersin ayşecim

Olvidos ==>> 63,3 ==>> hedefini bulamadım canım

Yok bacim ben gecen hafts yanlis hesaplamissim nasil becerdiysem:)benim hedef ikivkiloydu

geçen haftanın hedef yorumları

Efser ==>>77,7 ==76 >> efserim 76.4 te kaldı ama o kadar yogunluga muthiş kilo verdi
Meantrees ==>> 74,9==>>74 (inşallah )
Kelebekolcam ==>> 76,4==>>doktorum senin hedefi bulamadım
Ayulduzz ==>> 76,6 ==>>74,6 --> 2 kilo ile takımızda 1. ve bireyselde 2. oldu hedef tam isabet mukemmeldin

Sahgull ==>> 64,4 ==>>63,4 hedefin 200 gr altını vererek kaptanımızda harikaydı
Chnmkiz ==>> 77,7==>>76,9 hedefe 600 gr kaldı ama bi sonraki hafta hedefi 12 den vurucağına eminim çunku sıkı biir kolori diyetine başladı
nilyyyaannn ==>> 80,6 ==>> 78,9 ayakkabi farkı ile çok sükür bende hedefimi tuturmusum

nar38 ==>> 58,9==>>58 hedefine tam isabet 58 kilo süpersin ayşecim

Olvidos ==>> 63,3 ==>> hedefini bulamadım canım

valla herkes süper vermiş ben kendimede inannamıyorum birde bgn regl oldum valla herhalde 2 ay oldu olmayalı netten arastırdım da civanpercemi diye bir cay varmıs iyi geliyormus adet düzensizliklerine ondn aldım bgn içiyorum simdi deneyeyim bakayım bi süre belki iyi gelir fikri olan varmı kızlar

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>
Ayulduzz ==> 74,6 ==>
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==>
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>
winstonlight ==> 75 ==>
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

ayy kaptanımm ne güzel olmuş elinee sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…