günaydın kızlarneslimm hoşgeldınnnhepimiz sana yardım edicezzz. o 77.8 i en az 76.8 e cekicez insallahhh . ben senin azmıni biliyorum nasıl 75 lere indiğini hatırlıyorum. Bu yüzden bu hafat eski neslimiz geri dönücekk
ben yazın başladım 14 olan insülinim bu ay 5 e düştü süper. karataya başladıktan 2 ay sonra şeker ilacımı bıraktım tüm ataklarım kayboldu. ben karatayı kan grubu beslenmesi karması şeklinde uyguluyorum. hatta raw beslenmesinide içine kattım. ama taban karatay taş devri diyeti bu tabandan yola çıkıyorum. ama 4/4 lük uyuyormuyum hayır kaçamaklardan vazgeçemiyorum.karatay bir diyet değil metabolizmanın işleyişini anlatan bir sağlık anlayışı. beni karatayla buluşturan kaptanım banuma sonsuz teşekkür ediyorum. 6 yıldır her sağlık kiabını okurum ben ne bulursam okurum. okuduklarımın işareti hep karatay yoluna çıkıyor inan buna. aslolan taşdevri tarzında beslenmek ama kan grubunada dikkat etmek de gerek. kitabı alıp okumanı en azından okumanı tavsiye ederimneden kalici degil diyetisyenlerde kaloriye gore liste vermiyomu bide su karatay diyetini cok merak ediyorum ne kadar sure yapti
kuzum sen nasıl besleniyorsun bi anlat bakim. madem bu hafta burdayız menulerinide takip edeyim nacizene yorum yaparım okiş. aç kalmana eziyet çekmene gerek yok. ben tokken pis boğazlıktan yaparım kaçamakları. oburnesli olarak. deyilse karaayda aç kalmak yokcanim takimim tebrik ediyorum herkesi artik kimseye kaptirmayalim birinciligi. banada yardim etseniz biraz bilirkisi arkadaslarim sabahin korunde uyandigimami yanayim okadar dikkat edip nefsimle savasmamami yanayim midem bulanana kadar su icmememi yanayim geceleri acliktan
oh mis aldım gittigunaydınn 3. takımın kelebeklerı ve 6. takımın melerkleri.
Cayımızı hazırladım gelenlerı bekliyorum.
Eki Görüntüle 1343781
birde kuru kayısı ve ceviz metabolızmamızı calıstıralım :)
Eki Görüntüle 1343782
acele yok yavaş yavaş ne güzel vermişsin işte bu hafta kapışmaya devammı rakibemuyuyamamami yanayim neden ucyuz gram verdim menulerimde bi yanlismi var bende iki kilo vermek istiyorum help help pleace
hah menunu yakaladım.menummm
sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay
ben de ipe başladığımda totomu 7 den sonra kaldıramazdım şimdi 25 e çıkardım 25 setten 4 set 5 set yapıyorum aralarda eğzersize devam ediyorum500 de ip atladim kizlar narcim yazarken nasil atliyosun diyodum ama cok eglenceli geldi yemeklerin pismesini sutun kaynamasini beklerken atladim zipladim mitfakta
inşallah senin devam eder bu ne güzel.ve sana katılıyorum bünyeyi şaşırtmak beynimize olumlu mesaj göndermek lazımmenün gayet normal ama sende mı ara öğünlü denesen bide acaba? vucuduna neyin iyi geldiğini bulmak lazım. Ben karatay yaptım 94 den 82 lere karatay ile düştüm. Gitti mi gitti az az da olsa gitti.yaklaşık 4 aydan verdım 12 kiloyu o zaman. Şimdi ara öğünlü daha güzel gidiyor. Banucuğumun dediği gibi benim yapıda demek böyle ıstıyomus. Dilek kalori hesaplı olanı yapıyor onunkıde ıyı gıdıyor masalahhsanada neyin lazım olduguna bakalım
menün güzel evet ve aycanın söylediği gibi ara öğün denemelisin kuru meyve yada normal meyve gibimenummm
sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay
degilmi hemencecik bitiyo valla500 de ip atladim kizlar narcim yazarken nasil atliyosun diyodum ama cok eglenceli geldi yemeklerin pismesini sutun kaynamasini beklerken atladim zipladim mitfakta
evet tatlım bu hafta hedefin ne beraber görelim haydi 76 larıana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen
393.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
makres---64,4-------------------------->
BayılanBayılana----93,3-------------------------->
rengarenknesli ---77,8 ------------------------->
merinetya ---73,5 ------------------------->
senasevval----49,7----------------------------->
Sindi564----79,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----77,5------------------------->
Aslı----89,7----------------->
Yenibirben----79,3------------------------->
Bulutummm30----- 81,4 ------------------------->
winstonlight--------- 75 ------------------------>74.5
Ayyüzlüm--------?--------------->
Ebwam-------?---------------->
Bızdık----?----------------->
İyi geceler kızlar,
Bugünü daha sonra anlatırım ama çok yoruldum diyebilirim. Yarın sabah 8den da öğlen 3e kadar okuldayım çünkü sınavlarda gözetmenim. Sonra eşimle Hobbite gideceğiz, oradan yiyecek alışverişine, oradan kıyafet alışverişine oradan da eşime erken doğumgünü yemeği ısmarlayacağım, kedimize de yemek alacağız, kapının alarmını renove edeceğiz , saçlarımı boyayacağım vs ..vs.. Daha temizlik, ütü ya da dinlenme kısmına hiç girmedim bile.
Ben bu hafta da aranızda kalmak istiyorum ama eğer tempom böyle giderse boşa yer kaplamak istemem çünkü ne yazmaya ne de anlık sohbete fırsatım oluyor. Hal böyleyken, bir tarafta da zayıflama gruplarına girmeyi bekleyen çok dobiş var, onların hakkına girmiş oluyorum burada boşa yer kaplarken. Şu an okuldan ayrılan 3 hoca var, onların dersleri de bize kakalanmış durumda, o yüzden nefes alacak vaktim yok artık gün içinde de size katılamıyorum o yüzden yolda gelirken bu konuyu düşündüm bugün. Neyse konuşuruz sonra.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilosu sabit ya da fazla çıkan kızçeler de haftaya telafi ederler canları sağolsun diyorum.
Şimdi bir şeyler atıştırıp duş ve uykuya koşacağıım.
Hepinizi öpüyorum
Bugunku menüm
Sbh kk
Aksam tavuk mantar sote 3 kasık bulgur pılavı
Aksam 10 a dogru 5-6 kestane yedim
40 dk tempolu yürüyüş,Leslie,sbh aksam 100 er ip atlama
ya okadar duzensizki hayatim sabah yediden once kalkiyorum kocisim gec gidecekse sporumu yapiyorum ama erken cikacaksa kahvaltisiyi yaptirip yolluyorummenün gayet normal ama sende mı ara öğünlü denesen bide acaba? vucuduna neyin iyi geldiğini bulmak lazım. Ben karatay yaptım 94 den 82 lere karatay ile düştüm. Gitti mi gitti az az da olsa gitti.yaklaşık 4 aydan verdım 12 kiloyu o zaman. Şimdi ara öğünlü daha güzel gidiyor. Banucuğumun dediği gibi benim yapıda demek böyle ıstıyomus. Dilek kalori hesaplı olanı yapıyor onunkıde ıyı gıdıyor masalahhsanada neyin lazım olduguna bakalım
gulsahcim o kadar kosturmaca geciyoki gunum oturma odasina hic girmedigim oluyo bazen cocuklara ise bi daliyorum bi bakiyorum saat iki olmus ve kurt gibi acim ama menulerimdede goCanım sürekli aç kalarak kilo veremezsin
Çocuklardan dolayı diyetisyenede gidemiyorsun sanırım
İstersen bizim listeleri kendine göre ayarla ben bi dönen öyle kilo verdim eda ve kelebeğimin listelerinden kendime mix yapıp uyguluyordum
Mesela efsele kilolarınız çok yakın deneyebilirsin, benim listende gayet doyurcu önemli olan bi plan hazırlamak
Düzenli yemek içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?