Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

Ben bugün çok koşturaçığım için bazı öğünlerimi atlaya bilirim diye kahvaltımı geç ve 5 zeytin yedim enerji versin tok tutsun diye yanlışmı yaptım kızlar biraz özlemiştim hani yani

neslimm hoşgeldınnn hepimiz sana yardım edicezzz. o 77.8 i en az 76.8 e cekicez insallahhh . ben senin azmıni biliyorum nasıl 75 lere indiğini hatırlıyorum. Bu yüzden bu hafat eski neslimiz geri dönücekk
günaydın kızlar
sağol nillim
bende dün wc sorunum vardı biraz buna istinaden sabah tartıldım 77,0 gördüm gaza geldim arabayı uzağa parkedip ofise 30dk yurudum

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Yasemimm ==>67,7 ==>
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Nar38 ==> 58 ==>
Olvidos ==> 62,9 ==>

makres ==> 64,4 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

bu sabah 77 gördüm o nedenle hedefim bu

neden kalici degil diyetisyenlerde kaloriye gore liste vermiyomu bide su karatay diyetini cok merak ediyorum ne kadar sure yapti
ben yazın başladım 14 olan insülinim bu ay 5 e düştü süper. karataya başladıktan 2 ay sonra şeker ilacımı bıraktım tüm ataklarım kayboldu. ben karatayı kan grubu beslenmesi karması şeklinde uyguluyorum. hatta raw beslenmesinide içine kattım. ama taban karatay taş devri diyeti bu tabandan yola çıkıyorum. ama 4/4 lük uyuyormuyum hayır kaçamaklardan vazgeçemiyorum.karatay bir diyet değil metabolizmanın işleyişini anlatan bir sağlık anlayışı. beni karatayla buluşturan kaptanım banuma sonsuz teşekkür ediyorum. 6 yıldır her sağlık kiabını okurum ben ne bulursam okurum. okuduklarımın işareti hep karatay yoluna çıkıyor inan buna. aslolan taşdevri tarzında beslenmek ama kan grubunada dikkat etmek de gerek. kitabı alıp okumanı en azından okumanı tavsiye ederim

kuzum sen nasıl besleniyorsun bi anlat bakim. madem bu hafta burdayız menulerinide takip edeyim nacizene yorum yaparım okiş. aç kalmana eziyet çekmene gerek yok. ben tokken pis boğazlıktan yaparım kaçamakları. oburnesli olarak. deyilse karaayda aç kalmak yok

uyuyamamami yanayim neden ucyuz gram verdim menulerimde bi yanlismi var bende iki kilo vermek istiyorum help help pleace
acele yok yavaş yavaş ne güzel vermişsin işte bu hafta kapışmaya devammı rakibem

menummm

sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay
hah menunu yakaladım.
sabahtaki eksiklerini yazayım kendimce
raw yani çiğ sebzeler eklemelisin bir avuç kadarda badem ceviz fındık ama bunlarda kavrulmamış çiğ olacak 7 kadarda zeytin ekle, bir avuç içi kadarda peynir ekle. bu ölçüler şart değil doyuncaya kadar okiş
öğlene lafım yok ki hafif geçirmen en güzeli
akşam lafım yok salatanda var süper
sabah dediklerimide yersen belki öğle acıkmazsın yoğurtla geçersin bu şekilde yağ yakan hormon leptin akşama kadar çalışır iş başında buda süper olur
akşam yemekten sonrada şekerli sakız dahi çiynemeki leptin yemekten 4 saat sonra gene çalışsın sabaha kadar mevcut yağları yıksın
bunun dışında menun süper şekerim sporlarda

500 de ip atladim kizlar narcim yazarken nasil atliyosun diyodum ama cok eglenceli geldi yemeklerin pismesini sutun kaynamasini beklerken atladim zipladim mitfakta
ben de ipe başladığımda totomu 7 den sonra kaldıramazdım şimdi 25 e çıkardım 25 setten 4 set 5 set yapıyorum aralarda eğzersize devam ediyorum

dünki menumude yazayım
sabah 06,40 kalkınca 2 bardak su sonrasında 1 bardak kefir ve öğüttüğüm çörek otunu yuttum
7,30 da 1 haşlama yumurta,biraz peynir,7 zeytin, biraz karışık çiğ çerezlerimden ve yeşillik havuç
12,30 2 bardak kefir buda kesmeyince öğlen
13,40 da yeşil salata+patlıcan salata+4 kaşık etli nohut
18,00 de salata fırında istavrit+1 tatlı kaşığı tahin
spor 30dk yurume akşam yapamadım misafirim vardı

inşallah senin devam eder bu ne güzel.ve sana katılıyorum bünyeyi şaşırtmak beynimize olumlu mesaj göndermek lazım
menummm

sabah iki yumurta tereyagli omlet
ogle domates salatalik peynie
aksam dort kasik bulgur pilavi uc tane kuru biber dolmasi pirincsiz sadece kiymayla ) salata
iki litre su uc kupa kiraz sapli tarcinli form cay
menün güzel evet ve aycanın söylediği gibi ara öğün denemelisin kuru meyve yada normal meyve gibi

500 de ip atladim kizlar narcim yazarken nasil atliyosun diyodum ama cok eglenceli geldi yemeklerin pismesini sutun kaynamasini beklerken atladim zipladim mitfakta
degilmi hemencecik bitiyo valla

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Yasemimm ==>67,7 ==>
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Nar38 ==> 58 ==>57,4
Olvidos ==> 62,9 ==>

makres ==> 64,4 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

bu kez düz yapmayayım dedim

ana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen
evet tatlım bu hafta hedefin ne beraber görelim haydi 76 ları

Tünaydınnnnnn kelebekler ve meleklerimmmmmmmHepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah

Ayçacımmm ne güzle bir karşılama bu ekrana yapıştım resmen ellerine sağlık kuzum

Neslim menün de sporun da süper bugün motivasyonunun güçlenmesine sevindim kuzumm tahin helvası yerine tahin tercih etmen de süper olmuşBu haftaya güzel başladın hep böyle gitsin inş cnmm taşınma telaşı düzenini bozdu elbette göreceksin 75 i cnm benim

Rövanş konusunda ne zaman isterseniz şekerler

Yoğun bir gün olacak bugün de senin için Gizemim kolay gelsin canım.Ama takımdan hedefine ulaşmadan ayrılman yasak şu an istesek yeni üye alabiliriz kuzum boş kadromuz var bu konuda için rahat olsun kimseyi engelliyor pozisyonunda değilsin bitanem zamanın olunca seve seve buraya katılım yapacağını biliyorum o yüzde mesaj konusunda muaf tutabiliriz aynen Senaya olduğu gibiBu konuyu düşünme sen günün güzel geçsin cnmm

Bugunku menüm
Sbh kk
Aksam tavuk mantar sote 3 kasık bulgur pılavı
Aksam 10 a dogru 5-6 kestane yedim
40 dk tempolu yürüyüş,Leslie,sbh aksam 100 er ip atlama

Afiyetolsun Fatoşum 6 kestane =1 dilim ekmek şifa olsun kuzum sporun harika akşam menüne salata eklesen ii olur cnm veya yoğurt bağırsak problemi yaşamaman için

ya okadar duzensizki hayatim sabah yediden once kalkiyorum kocisim gec gidecekse sporumu yapiyorum ama erken cikacaksa kahvaltisiyi yaptirip yolluyorum

bak kesintisiz bi msj bile yazamiyorum evin isi cocuklarin istekleri bitmiyo kocam uzun uzun ugrasip yapilacak yoresel yemekler istiyo oyle bi corba makarna koyamam onune buna ragmen kacamaklarim cok cok az ben herseyden yiyicem ama az yiycem diye basladim ve cok yavasladim emegimin karsiligini alamiyorum diye uzuluyorum

gulsahcim o kadar kosturmaca geciyoki gunum oturma odasina hic girmedigim oluyo bazen cocuklara ise bi daliyorum bi bakiyorum saat iki olmus ve kurt gibi acim ama menulerimdede go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…