Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kitap okumak onceden en sevdigim seydi simdi olmeden once yapilacak yuz sey arasinda egitim sart ama suan hic o kafada degilim ablacim ya

Dün hiç giremedim kk ya gece geç geldim eve bu sabah da derse gittim kaçırmışım kim naptı, benim rakibem meantrees canım nasıl bu haftaki sonuçların? Ben geçen haftanın artısını telafi edebildim şükür şimdi devam etme zamanı kaldığım yerden 700 gr verdim bu hafta.. Geçmiş bir bakayım da hedef koyayım kendime.. Gerçi yılbaşı hedefimi de 73 koymuşum nasıl kendini bilmezlik 10 günde 4.5 kg verebilirim sanki hey allam neyse ki sarı kartı sildirdim ama bu ay sonunda %2 tutturmazsam yine sarı kart alıcam.. ooff off

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>57,4
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>77
Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

nasılsınız 3 ve 6 takım Çıtırları
iyi oldu sizin bu misafirlik durumları iki takıma git gel yapmamış olurum ( sanki çok gelebiliyorum da )
3. takımı tebrik ediyorum dileğimi ayrıca tebrik ediyorum rakibesiyle ortamları canlandırdı
6.takım sıra sizde valla dileğin azını kapatmanız lazım yoksa bu kırk yıl anlatır ::)

Erigim hosgeldin..evet cok guzel bi haftaydi kesinlikle bu hafta ikincilige raziyiz kardes takimdan bekliyoruz atak soyle dosta dusmana karsi

d
Erigim hosgeldin..evet cok guzel bi haftaydi kesinlikle bu hafta ikincilige raziyiz kardes takimdan bekliyoruz atak soyle dosta dusmana karsi
düşman çok bebeğim siz iki takım yetersiniz çatlatmaya
bayadır giremiyordum oylama üstüne oylama üstüne olmuş sonunda orta yol bulunmuş

Tunaydin ablam ben hic tahin helvasi yemem hep tahin pekmez yerim iyi yapmisim dimi

dun atladigim iplerden sonra spiralim batmaya basladi kayar mayar allah korusun korkuyorum bugun atlamaya dikislerimde sizliyo sanki off off tadini cikaramiyorum su uc gunluk dunyanin depresyondamiyim ben ne kis modu sevmiyorum ben

[QUOTE="chnnmkiz, post: 38425431, member: 42809nevar atladigim iplerden sonra spiralim batmaya basladi kayar mayar allah korusun korkuyorum bugun atlamaya dikislerimde sizliyo sanki off off tadini cikaramiyorum su uc gunluk dunyanin depresyondamiyim ben ne kis modu sevmiyorum ben[/QUOTE]
Dikkat et gulum once saglik depresyona girecek nevar
Hayat guzel sen guzel ac bi angara havasi depresyon felan kalmasan ikide oyna ohh gitsin yaglarZ

ana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen
işte bak ne güzel başlangıcı yapmıssın bilee

canım bazı erkekler öylelelr evet benim eşimde öyle farklı yemekleri sever makarna ona yemek olarak görünmez bende corba bile yaapacaksam nasıl istiyon diye ona sorarım ama alıstım artık diyelim tabi senin çocuklarda olunca benden daha zor anlayabiliyorum seni allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…