kitap okumak onceden en sevdigim seydi simdi olmeden once yapilacak yuz sey arasinda egitim sart ama suan hic o kafada degilim ablacim yaben yazın başladım 14 olan insülinim bu ay 5 e düştü süper. karataya başladıktan 2 ay sonra şeker ilacımı bıraktım tüm ataklarım kayboldu. ben karatayı kan grubu beslenmesi karması şeklinde uyguluyorum. hatta raw beslenmesinide içine kattım. ama taban karatay taş devri diyeti bu tabandan yola çıkıyorum. ama 4/4 lük uyuyormuyum hayır kaçamaklardan vazgeçemiyorum.karatay bir diyet değil metabolizmanın işleyişini anlatan bir sağlık anlayışı. beni karatayla buluşturan kaptanım banuma sonsuz teşekkür ediyorum. 6 yıldır her sağlık kiabını okurum ben ne bulursam okurum. okuduklarımın işareti hep karatay yoluna çıkıyor inan buna. aslolan taşdevri tarzında beslenmek ama kan grubunada dikkat etmek de gerek. kitabı alıp okumanı en azından okumanı tavsiye ederim
Erigim hosgeldin..evet cok guzel bi haftaydi kesinlikle bu hafta ikincilige raziyiz kardes takimdan bekliyoruz atak soyle dosta dusmana karsinasılsınız 3 ve 6 takım Çıtırları
iyi oldu sizin bu misafirlik durumları iki takıma git gel yapmamış olurum ( sanki çok gelebiliyorum da)
3. takımı tebrik ediyorum dileğimi ayrıca tebrik ediyorum rakibesiyle ortamları canlandırdı
6.takım sıra sizde valla dileğin azını kapatmanız lazım yoksa bu kırk yıl anlatır ::)
düşman çok bebeğim siz iki takım yetersiniz çatlatmayaErigim hosgeldin..evet cok guzel bi haftaydi kesinlikle bu hafta ikincilige raziyiz kardes takimdan bekliyoruz atak soyle dosta dusmana karsi
Tunaydin ablam ben hic tahin helvasi yemem hep tahin pekmez yerim iyi yapmisim dimiSweetdibei post: 38423366 .!.:Tünaydınnnnnn kelebekler ve meleklerimmmmmmmHepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ayçacımmm ne güzle bir karşılama bu ekrana yapıştım resmen ellerine sağlık kuzum
Neslim menün de sporun da süper bugün motivasyonunun güçlenmesine sevindim kuzumm tahin helvası yerine tahin tercih etmen de süper olmuşBu haftaya güzel başladın hep böyle gitsin inş cnmm taşınma telaşı düzenini bozdu elbette göreceksin 75 i cnm benim
Rövanş konusunda ne zaman isterseniz şekerler
Bu hafta listelere altust etme sirasi sendde askisi gorelim seni sahne seninselam kizlar hedefim 76 yazdim ama bidaha yaziyim hatta bana ceza verin on sayfa 76 yaziyim kol kaslarim gelissin :)
işte bak ne güzel başlangıcı yapmıssın bileeana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen
canım bazı erkekler öylelelr evet benim eşimde öyle farklı yemekleri sever makarna ona yemek olarak görünmez bende corba bile yaapacaksam nasıl istiyon diye ona sorarım ama alıstım artık diyelim tabi senin çocuklarda olunca benden daha zor anlayabiliyorum seni allah kolaylık versinbak kesintisiz bi msj bile yazamiyorum evin isi cocuklarin istekleri bitmiyo kocam uzun uzun ugrasip yapilacak yoresel yemekler istiyo oyle bi corba makarna koyamam onune buna ragmen kacamaklarim cok cok az ben herseyden yiyicem ama az yiycem diye basladim ve cok yavasladim emegimin karsiligini alamiyorum diye uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?