sende benim gibi kahvaltıyı arada atlayanlardansınDünkü menümü de yazayım
Sabah kahvaltı yapmadan çıktım
Öğle yemeğim kekikli soslu tavuk salata
Akşam 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı yoğurt, salata
Su 2.5 lt
Spor dışarıda 60 dk. yürüyüş
siz beraber mi calısıyorsunuz canım ben kacırmısım herhaldeSelam kizlar mutlu huzurlu bi hafrasonu olsun ins.ben isteyim yogunun kocis biyere gittide oyle yaziyom prensip sahibi kocam tel cok ugrasinca kiziyocoktan tın yani
bende tahin pekmezi tercih ederimTunaydin ablam ben hic tahin helvasi yemem hep tahin pekmez yerim iyi yapmisim dimi
doktorcugumuz gelince soralım fikrinidun atladigim iplerden sonra spiralim batmaya basladi kayar mayar allah korusun korkuyorum bugun atlamaya dikislerimde sizliyo sanki off off tadini cikaramiyorum su uc gunluk dunyanin depresyondamiyim ben ne kis modu sevmiyorum ben
ama bu hafta daha dengeli deniycem oglen etimi mutlaka yiycem ceviz yedim ara ogun olarak aksam salata agirlikli cunku pek sebze pismez benim evimde ama artik degistiricem bunu bakalim bu hafta hedefim 76 ve mutlaka tutturucam ey beynim sana soyluyorum
Cumanın menüsü:
Kahvaltı-öğle:
Yarım simit
1 çay
(Sabah geç kaldım eşim öğle bunu getirmiş eşim)
Akşam:
1 kase bulgur a
Yoğurt döküp yedim
Dün hiç giremedim kk ya gece geç geldim eve bu sabah da derse gittim kaçırmışım kim naptı, benim rakibem @meantrees canım nasıl bu haftaki sonuçların? Ben geçen haftanın artısını telafi edebildim şükür şimdi devam etme zamanı kaldığım yerden 700 gr verdim bu hafta.. Geçmiş bir bakayım da hedef koyayım kendime.. Gerçi yılbaşı hedefimi de 73 koymuşum nasıl kendini bilmezlik10 günde 4.5 kg verebilirim sanki hey allam neyse ki sarı kartı sildirdim ama bu ay sonunda %2 tutturmazsam yine sarı kart alıcam.. ooff off
Bu arada mesaj sayıları yazıldı mı bilmiyorum ama benimki 79
Dünkü menümü de yazayım
Sabah kahvaltı yapmadan çıktım
Öğle yemeğim kekikli soslu tavuk salata
Akşam 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı yoğurt, salata
Su 2.5 lt
Spor dışarıda 60 dk. yürüyüş
nasılsınız 3 ve 6 takım Çıtırları
iyi oldu sizin bu misafirlik durumları iki takıma git gel yapmamış olurum ( sanki çok gelebiliyorum da)
3. takımı tebrik ediyorum dileğimi ayrıca tebrik ediyorum rakibesiyle ortamları canlandırdı
6.takım sıra sizde valla dileğin azını kapatmanız lazım yoksa bu kırk yıl anlatır ::)
d
düşman çok bebeğim siz iki takım yetersiniz çatlatmaya
bayadır giremiyordum oylama üstüne oylama üstüne olmuş sonunda orta yol bulunmuş
Tunaydin ablam ben hic tahin helvasi yemem hep tahin pekmez yerim iyi yapmisim dimi
dun atladigim iplerden sonra spiralim batmaya basladi kayar mayar allah korusun korkuyorum bugun atlamaya dikislerimde sizliyo sanki off off tadini cikaramiyorum su uc gunluk dunyanin depresyondamiyim ben ne kis modu sevmiyorum ben
oyy saatlerdir kkdayım dedikoducular gibi tüm geçmişe baktım nerdeyse hadi öpüldünüz çıtırlar
dünkü menüm sabah 1 kepek ekmekli az peynirli tost
akşam arkadaslarla balık yaptık balık ve salata (hamsi)
3 litre su 1 bardak yesilcay
spor yok maalesef regl oldumya sancılıyım az
bugünki menüm
sabah klasik kahvaltı azıcık omletle beraber
ara 1 elma
akşam:yarım kase corba 1 dolmabiber
2 litre su 1 bardak yesilcay spor yapamam yine affedin beni kızlar
cokda az yeme canım sonra kıtlıga gırmesın vucuddünkü menüm sabah 1 kepek ekmekli az peynirli tost
3 litre su 1 bardak yesilcayd
bugünki menüm
ara 1 elma
canım market işletıyoruz berabee(ay boyle dıyıncede pek havalı oldusiz beraber mi calısıyorsunuz canım ben kacırmısım herhalde
canım market işletıyoruz berabee(ay boyle dıyıncede pek havalı oldu)
etmessem listeler kovalasin beni :)Bu hafta listelere altust etme sirasi sendde askisi gorelim seni sahne senin
tesekkur ederim canim gercekten yemek yapmak cok vaktimi aliyo. azicik yapmama ragmen zor bes yilda biktim yemek pisirmektencanım bazı erkekler öylelelr evet benim eşimde öyle farklı yemekleri sever makarna ona yemek olarak görünmez bende corba bile yaapacaksam nasıl istiyon diye ona sorarım ama alıstım artık diyelim tabi senin çocuklarda olunca benden daha zor anlayabiliyorum seni allah kolaylık versin
Bende özledim kaptanım eski menülerimi
Çok tatlısın kuzum böyle işte beynine hükmet kimin efendi olduğunu öğrensin
Barbim bu kurs işinde beslenmeni ayarlaman lazım bitanemyoğurt harici sağlıklı hiçbirşey yok menünde eski menülerini özledim
Bu kartlar biraz kamçılıyor sanki GamzemMeantres izinli kuzum inş en kısa zamanda aramıza dönecek .Şartlandırma kendini elinden geleni yapıyorsun verebildiğin kadar kuzum
Mesaj sayılarını saymaya korkuyorum açıkçası Gamzem yoksa birkaç sarı kart daha ortaya çıkacak
Afiyetolsun cnm süper bir raporKahvalt biraz geç kalmış gerçi ama sağlık olsun
Hoşgeldin şirinemmmZaten sen bize uğramıyordunki
Yarışma bahane dostluk şahene kuzummm
Pekmezi çıkarırsan iyi yapmışsın diyebilirim çekirgemmm
Al benden de o kadar ben bahar ve yaz seviyorum illa güneş olacak kış bana göre değil
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et dikişlerin varmış
Kk ya girince inan ben de zaman nasıl geçiyor anlamıyorum şirinem buna rağmen yetişmek mümkün değil
Reglin bitince yaparsın bitanem zorlama kendini ağrın varken elmanın yanında birazcık sğt veya yoğurt tüketmeye çalış kuzum
Ahh bende aynı durumdayım canım yaaa 4 yıllık evliyim hergün ne pişirsem derdi beni öldürüyptesekkur ederim canim gercekten yemek yapmak cok vaktimi aliyo. azicik yapmama ragmen zor bes yilda biktim yemek pisirmekten
Merhaba canım burdaki tek online üye sensin hadi gel bu hafta eşleşelim senlecanım market işletıyoruz berabee(ay boyle dıyıncede pek havalı oldu)
cok az yiyosun sen aysecim ya şok diyet olmuş seninkidünkü menüm sabah 1 kepek ekmekli az peynirli tost
3 litre su 1 bardak yesilcay
bugünki menüm
ara 1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?