Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sindim selam
sendrn bana bu hafta hedef tutmazsa sole katikli bi ceza bulmani istiyom kuzum
Yaw sen yeter ki iste neslim cezalardan ceza beğen ama bence seni en zorlayacak olan ip atlama yani ben cok zorlanıyorum uzun süre yapınca 30 dk ip atlama ile başlayabiliriiz

menuuu
sabah domates salatalik bir haş. yumurta cay bir dlm kepek ekmek
ara bir avuç ceviz yarim salatalik
ogle uc kasik bulgur pilavi bir kaseden biraz az haslama et yogurt
aksam tadina bakarken uc kasik kadar sehriye corbasi bol salata
sporda yatak odasinin seklini degistim bugun cok terledim yoruldum sayarmisiniz bilmem : )

Allahallah neden bulaniyo limon tarçın bisi eklersen belki bulanmaz
Ya hatırlarsın ben hep sallama olandan alıyodum portakallı zencefilli olandan ama uzun zaman içmemiştim bide zaten seve seve içmiyodum aöa gecenlerde bi içtim cok kötü midem bulandı aferdersin kusma noktasına geldim

günaydın kızlar
sağol nillim
bende dün wc sorunum vardı biraz buna istinaden sabah tartıldım 77,0 gördüm gaza geldim arabayı uzağa parkedip ofise 30dk yurudum
Supersın canımm. bende bgn cok yurumusum kıpırdayamıyorum yattıgım yerden

Kan grubu için hangi kitabı yada kimin önerilerini dinliyosun neslim ? Bunu bayadır merak ediyorumda bi soramadım sana

ana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen

Canım neslinin dediği gb karatay yapabilirsin kaptanın dediği gb menülerimizi takip edip yar ogunlu dıyetısyen menusu yapabılırsın. Bunlar hep yapılan ve kılo verdiren yöntmeler. Ayrıca gıdıyo senınde az az gitsin ama yeterki durmasın. Banu mesela azar azar vere vere mezun oldu sımdı fıt bır hatun

ayy ben hiç yapamam öyle işleri zır cünkü ya
cokda az yeme canım sonra kıtlıga gırmesın vucud
gec uyanıyorum ondan öyle

canım market işletıyoruz berabee(ay boyle dıyıncede pek havalı oldu)
işkadınısın havalan tabi

cok az yiyosun sen aysecim ya şok diyet olmuş seninki
Bugün yattın gün boyu dünde nöbetten cıktım buna göre iyi bence hatta yatıyorum halenn

Rica ederim banucum. Kardeş takımımız bizim canımız onları en güzel sekilde ağırlayalım. Bende bi girdim bu gün ne de güzel olmus herkes burda bis suru gecmıs olmuss

31 aralık 5 ocak arası olmasında geri kalan her zaman ben hazırım . Ne zaman dersenizz. Anısımın yemeklerınden yıyım az. O hafta az gramda razıyım ben cunku. Sonra dahada 1 ay sonra

Canım benim o kilolar bize bir anda gelmedi ki yavas yavas geldi. Sureklı hızlı gidemez ki. Gecen bir spor yazıları yazan sıtede okudum. hesaplama yapmıs maximum duzeyde bir ınsanın verebileceği 1 haftada en fazla 1,5 kilo yagdır demis ama bu insanda deli gb spor yapan ve 0 kacamalı lıste ile beslenen . Hatta beslenmesinin örneğini yaptıgı sporları yazmıs. Bu andan 1.5 kilo veriri gerisi su ve kastır diyor amcam. Keşke kaydetseydim o yuzden üzülme gitsin yeterki yag atıyosundur. İlla tartıda inanılmaz rakamlar görmek değil ki mesele sen nasıl hisediyosun önemli olan bu.sen yeterki iradeni kaybetmee Bu arada hedef kilon kaçtı aysem senin ?

Başka caylar dene ben kayısılı yada maydonoz limonlu form caylarındanda tüketiyorum
Kayısı lı almıştım ama sırf wc ye çıkarıyor bağırsak Florasını bozuyor çayı bıraktıktan sonra da wc de cok zorlanıyorum onu haftada 1 kere içiyorum o da bitti almak lazım başka çay larada bi bakayım en yakın zman da
Cepten girdim şuanda şu reklemları yok etmenşn yolu yokmu kızlar uygulamayı yüklemek dahamı şyi
Valla malesef yok cnm bende tlf dan giriyorum uzun zamandır laptop bozuldu rahat olmuyo malesef bide siteyi değiştirdiklerinden beri kk nın tlf uygulamasını kaldırdılar diye biliyorum bi daha yapmayacak lar mış ama yapmışlarsa kullanalım hemen indirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…