- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Sindim selamBugunkü menüm:
Sucuklu omlet
Tereyağı bal 1 dilim ekmek
1 küp çikolata
Çay
Akşam:
sütlacın tadına baktım
1 kase yoğurt
1 tabak fırında pişmiş sebzeli et
Yaw sen yeter ki iste neslim cezalardan ceza beğen ama bence seni en zorlayacak olan ip atlama yani ben cok zorlanıyorum uzun süre yapınca 30 dk ip atlama ile başlayabiliriizSindim selam
sendrn bana bu hafta hedef tutmazsa sole katikli bi ceza bulmani istiyom kuzum
Allahallah neden bulaniyo limon tarçın bisi eklersen belki bulanmazAy yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum
Ya hatırlarsın ben hep sallama olandan alıyodum portakallı zencefilli olandan ama uzun zaman içmemiştim bide zaten seve seve içmiyodum aöa gecenlerde bi içtim cok kötü midem bulandı aferdersin kusma noktasına geldimAllahallah neden bulaniyo limon tarçın bisi eklersen belki bulanmaz
Supersın canımm. bende bgn cok yurumusum kıpırdayamıyorum yattıgım yerdengünaydın kızlar
sağol nillim
bende dün wc sorunum vardı biraz buna istinaden sabah tartıldım 77,0 gördüm gaza geldim arabayı uzağa parkedip ofise 30dk yurudum
Kan grubu için hangi kitabı yada kimin önerilerini dinliyosun neslim ? Bunu bayadır merak ediyorumda bi soramadım sanaben yazın başladım 14 olan insülinim bu ay 5 e düştü süper. karataya başladıktan 2 ay sonra şeker ilacımı bıraktım tüm ataklarım kayboldu. ben karatayı kan grubu beslenmesi karması şeklinde uyguluyorum. hatta raw beslenmesinide içine kattım. ama taban karatay taş devri diyeti bu tabandan yola çıkıyorum. ama 4/4 lük uyuyormuyum hayır kaçamaklardan vazgeçemiyorum.karatay bir diyet değil metabolizmanın işleyişini anlatan bir sağlık anlayışı. beni karatayla buluşturan kaptanım banuma sonsuz teşekkür ediyorum. 6 yıldır her sağlık kiabını okurum ben ne bulursam okurum. okuduklarımın işareti hep karatay yoluna çıkıyor inan buna. aslolan taşdevri tarzında beslenmek ama kan grubunada dikkat etmek de gerek. kitabı alıp okumanı en azından okumanı tavsiye ederim
ana ogunleri zor yiyorum kacak kacak cocuklar birakmiyoki gecen hafta ara ogun yaomaya calistim iste ama olmadi beyni motive etmem lazim evet ilk basladigimda grami gramina hedefledigim rakamlari tutturuyodum spor yapmamama ragmen
ayy ben hiç yapamam öyle işleri zır cünkü yamenuuu
sabah domates salatalik bir haş. yumurta cay bir dlm kepek ekmek
ara bir avuç ceviz yarim salatalik
ogle uc kasik bulgur pilavi bir kaseden biraz az haslama et yogurt
aksam tadina bakarken uc kasik kadar sehriye corbasi bol salata
sporda yatak odasinin seklini degistim bugun cok terledim yoruldum sayarmisiniz bilmem : )
gec uyanıyorum ondan öylecokda az yeme canım sonra kıtlıga gırmesın vucud
işkadınısın havalan tabicanım market işletıyoruz berabee(ay boyle dıyıncede pek havalı oldu)
Bugün yattın gün boyu dünde nöbetten cıktım buna göre iyi bence hatta yatıyorum halenncok az yiyosun sen aysecim ya şok diyet olmuş seninki
Tünaydınnnnnn kelebekler ve meleklerimmmmmmmHepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Ayçacımmm ne güzle bir karşılama bu ekrana yapıştım resmen ellerine sağlık kuzum
Neslim menün de sporun da süper bugün motivasyonunun güçlenmesine sevindim kuzumm tahin helvası yerine tahin tercih etmen de süper olmuşBu haftaya güzel başladın hep böyle gitsin inş cnmm taşınma telaşı düzenini bozdu elbette göreceksin 75 i cnm benim
Rövanş konusunda ne zaman isterseniz şekerler
Başka caylar dene ben kayısılı yada maydonoz limonlu form caylarındanda tüketiyorumAy yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum
bak kesintisiz bi msj bile yazamiyorum evin isi cocuklarin istekleri bitmiyo kocam uzun uzun ugrasip yapilacak yoresel yemekler istiyo oyle bi corba makarna koyamam onune buna ragmen kacamaklarim cok cok az ben herseyden yiyicem ama az yiycem diye basladim ve cok yavasladim emegimin karsiligini alamiyorum diye uzuluyorum
goruyosunuz cok yemiyorum yine bu hafta bi listte deniyorum bol proteinli duse kalka ogrenicem 65 olmadan pes etmiycem
bu mesaj sayılarına nerden bakıyosunuz ?Bu arada mesaj sayıları yazıldı mı bilmiyorum ama benimki 79
Kayısı lı almıştım ama sırf wc ye çıkarıyor bağırsak Florasını bozuyor çayı bıraktıktan sonra da wc de cok zorlanıyorum onu haftada 1 kere içiyorum o da bitti almak lazım başka çay larada bi bakayım en yakın zman daBaşka caylar dene ben kayısılı yada maydonoz limonlu form caylarındanda tüketiyorum
Valla malesef yok cnm bende tlf dan giriyorum uzun zamandır laptop bozuldu rahat olmuyo malesef bide siteyi değiştirdiklerinden beri kk nın tlf uygulamasını kaldırdılar diye biliyorum bi daha yapmayacak lar mış ama yapmışlarsa kullanalım hemen indiripCepten girdim şuanda şu reklemları yok etmenşn yolu yokmu kızlar uygulamayı yüklemek dahamı şyi
selam kizlar hedefim 76 yazdim ama bidaha yaziyim hatta bana ceza verin on sayfa 76 yaziyim kol kaslarim gelissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?