- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Hoş geldin cnm nasılsın benden iyilik biraz grip öksürük :)Ben geldimmmmm
Nasılsınız fıstıklar
Ya topiğin gecen cumadan itibaren sayfalardaki mesajlarınızı satacakbu mesaj sayılarına nerden bakıyosunuz ?
et yerşne baska seyler yesen. Doktorum bilir belki ama sanırım nohuttu galıba. Etin her çesidimi dokunuyor.tavuk dana koyun hindi ? belki yemeklerinin içine az az karıştırsan çok etkilemez seni belki ?valla kolumu kaldircak halim yok et yedim oglen gozumu acamiyorum dokunuyoda
Merhaba canım burdaki tek online üye sensin hadi gel bu hafta eşleşelim senle
hoşgeldinnBen geldimmmmm
Nasılsınız fıstıklar
ben baktım kullanılmıyo uygulama halenKayısı lı almıştım ama sırf wc ye çıkarıyor bağırsak Florasını bozuyor çayı bıraktıktan sonra da wc de cok zorlanıyorum onu haftada 1 kere içiyorum o da bitti almak lazım başka çay larada bi bakayım en yakın zman da
Valla malesef yok cnm bende tlf dan giriyorum uzun zamandır laptop bozuldu rahat olmuyo malesef bide siteyi değiştirdiklerinden beri kk nın tlf uygulamasını kaldırdılar diye biliyorum bi daha yapmayacak lar mış ama yapmışlarsa kullanalım hemen indirip
normal bilgisayardan giriyorsan her mesajının orada mesaj sayın oluyobu mesaj sayılarına nerden bakıyosunuz ?
Bugunkü menüm:
Sucuklu omlet
Tereyağı bal 1 dilim ekmek
1 küp çikolata
Çay
Akşam:
sütlacın tadına baktım
1 kase yoğurt
1 tabak fırında pişmiş sebzeli et
30 dk ip atlama mıYaw sen yeter ki iste neslim cezalardan ceza beğen ama bence seni en zorlayacak olan ip atlama yani ben cok zorlanıyorum uzun süre yapınca 30 dk ip atlama ile başlayabiliriiz
baska caylar icsen canım. Hibiskus mesela eksımtrak tadı ile mıydenıde bulandırmaz belkiAy yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum
Bizde de ben öyleyim. Ayda 1 makarna belki yaparım yapmam.hazir corba hiç. Hergün farklı yemek.bu beni yoruyor ama başka türlü içim rahat değil.canım bazı erkekler öylelelr evet benim eşimde öyle farklı yemekleri sever makarna ona yemek olarak görünmez bende corba bile yaapacaksam nasıl istiyon diye ona sorarım ama alıstım artık diyelim tabi senin çocuklarda olunca benden daha zor anlayabiliyorum seni allah kolaylık versin
Spiral in kayması için ip atlamak çok düşük bi ihtimal ama yılda 1 kontrol şart.doktorcugumuz gelince soralım fikrini
bende sevmem mutfak isinitesekkur ederim canim gercekten yemek yapmak cok vaktimi aliyo. azicik yapmama ragmen zor bes yilda biktim yemek pisirmekten
1 avuc ceviz kaç ceviz oldu canım ?menuuu
sabah domates salatalik bir haş. yumurta cay bir dlm kepek ekmek
ara bir avuç ceviz yarim salatalik
ogle uc kasik bulgur pilavi bir kaseden biraz az haslama et yogurt
aksam tadina bakarken uc kasik kadar sehriye corbasi bol salata
sporda yatak odasinin seklini degistim bugun cok terledim yoruldum sayarmisiniz bilmem : )
Bende 61dim 82 ile girdiğim doğumdan bi süre sonra 75 olsada yeniden 80 leri gördüm ardına 2 tane daha dogurup 92 oldum sukur 7lilerdeyim hedef 60larSelam kardeş takım ben geldim beni tanımayan arkadaslarım için kendimi tanıtayım ben sindi 6. Takım başkan yardımcısıyım her ne kadar bu ara fazla giremesem de:)
24 yaşındayım 4 yıllık evliyim yurtdışında yaşıyorum evlendiğimden beri 3 yaşında oğluşum var ev hanımıyım 60 kilo ile evlendim 60 kilo ile hamile olup 85 kilo ile doğuMa girdim ve aynen öyle yada 83-84 ile cıktım 2 yıl boyunca 85 lerde oldum geçen kış 90 ı gördüm 90 la başladım şuan 79.2 kiloyum
uygulaması actif olmuş mu ki.Eskiden uygulamadan girerdm ben daha kolay oluyodu. Şimdi uygulaması geldmi bilmiyorum geldyse bende hemen indireyimCepten girdim şuanda şu reklemları yok etmenşn yolu yokmu kızlar uygulamayı yüklemek dahamı şyi
farklı yemek yapmak ayrı yemegin kendi damak tadına göre olmasını şstemek ayrı ben ondan bahsettim.yoksa kimsenin hazır corba köfte yaptıgını sanmıyorum ben bekar insanlar kullanıyo o tür ürünleri ben makarna salatasının garnitürünü bile kendim evde yaparım patates havuc ve mısırlarıda yazdan dondurucuya atıyorum.Bizde de ben öyleyim. Ayda 1 makarna belki yaparım yapmam.hazir corba hiç. Hergün farklı yemek.bu beni yoruyor ama başka türlü içim rahat değil.
bende sevmem mutfak isini
Yok gelmemiş canım..uygulaması actif olmuş mu ki.Eskiden uygulamadan girerdm ben daha kolay oluyodu. Şimdi uygulaması geldmi bilmiyorum geldyse bende hemen indireyim
Cokk uzun işmişşHoş geldin cnm nasılsın benden iyilik biraz grip öksürük :)
Ya topiğin gecen cumadan itibaren sayfalardaki mesajlarınızı satacak
Yada kendi profiline girip mesaj sayımı yapacaksın yine cnm :)
evet ama başka gruplarada yazıyorum ya o toplu sayı. Keske yapsalar uygulamasını. Cok zor teldennhoşgeldinn
ben baktım kullanılmıyo uygulama halen
normal bilgisayardan giriyorsan her mesajının orada mesaj sayın oluyo
2 köfte yerine 4_5 bakliyat diye biliyorum. Aslında sebebini merak ettim.kolesterolmu intolerans mi.hic tahlil yaptırdım mi ayse.et yerşne baska seyler yesen. Doktorum bilir belki ama sanırım nohuttu galıba. Etin her çesidimi dokunuyor.tavuk dana koyun hindi ? belki yemeklerinin içine az az karıştırsan çok etkilemez seni belki ?
Maslahh kızlarrr . Ben böyle olabilir miyim bilmiyorum. Ama idolumsunuz. hatta sizlkerden özenip benimde brokoli haslıyım karnı bahar yemegi yapayım istedim. Ama tabi ben bir tek kendime yapıyorum. Evlensem nasıl olur bilemiyorum. Mecbur olunca yapılıyor sanırımfarklı yemek yapmak ayrı yemegin kendi damak tadına göre olmasını şstemek ayrı ben ondan bahsettim.yoksa kimsenin hazır corba köfte yaptıgını sanmıyorum ben bekar insanlar kullanıyo o tür ürünleri ben makarna salatasının garnitürünü bile kendim evde yaparım patates havuc ve mısırlarıda yazdan dondurucuya atıyorum.
Canım ya burda eminim yoktur ama bana gelen anneler hep napalım makarnaya başka bişe yemiyor diye sürekli makarna yapıyor birine dedim hatta ev hanımları da hazır corba yaparsa biz napalım.farklı yemek yapmak ayrı yemegin kendi damak tadına göre olmasını şstemek ayrı ben ondan bahsettim.yoksa kimsenin hazır corba köfte yaptıgını sanmıyorum ben bekar insanlar kullanıyo o tür ürünleri ben makarna salatasının garnitürünü bile kendim evde yaparım patates havuc ve mısırlarıda yazdan dondurucuya atıyorum.
Ben biyere yazmıyorum rahat oluyoama ozamn diger yazdıklarını say bu fazladır sonuctaevet ama başka gruplarada yazıyorum ya o toplu sayı. Keske yapsalar uygulamasını. Cok zor teldenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?