Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kan grubu için hangi kitabı yada kimin önerilerini dinliyosun neslim ? Bunu bayadır merak ediyorumda bi soramadım sana
Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum

30 dk ip atlama mı
nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa

Canım ya burda eminim yoktur ama bana gelen anneler hep napalım makarnaya başka bişe yemiyor diye sürekli makarna yapıyor birine dedim hatta ev hanımları da hazır corba yaparsa biz napalım.
Bazı kesimlerde var evet mesela 10kiloluk makarnayı doguda gördüm ben ilk defa yada 10cuval falan patates alıyolar

Evet gelelim bugunki menume
sabah kalkinca 2 bardak su
6.40da kefir ve corekotu
7.30 da haslama yumurta.avakado.yesillik.zeytin.ceviz
13.00da 1 brd kefir
15 de 3 kurupatlican dolma 4 kasik etlikuru
18 de 4 kasik koytavuklu nohutlu pirinc pilav . Yogurt. Etli patlican 3 kasik
kacamak 2 tt.kask. nutella
spor sabah 30dk yurume
aksam 1 saat kardiyo karma ; eliptik bisiklet+ip atlama+lesli+step+bantta yurume

Yaparsın merak etme.ben hala anne evş dşnleme tesislerinde biley yapmam ama evde coksey yapıyosun

Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum

nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa
hakket neslim bu hatun seni oldurmeye niyetli tamm canım ben bulayım sana ceza. hedef tutmazsa ceza lıstesı hazırlıcam sana sen sec ıcınden. Ama suan kendımı bununla yormuyorum cunku tutacagını bılıyorum

Menüm
Sabah 1 yumurta 1dilim ekmek yesillik domates 2_3 k acili sos
Ara 5_6badem
Öğle
5_6 yk patlıcan salata
4-5 mercimek köfte kucuktuler
Ara
Yok
Aksam 1 tabak kapuska
1 turp
1 kase yoğurt
Ara 3 küçük kayısı
Biraz fıstık
Olmadı ya.borekler tatlılar kurabiyeler yemeyi diye abarttim.duzenimi bozdum.ptesi diyetisyen günü toparlamaya lazim

neslim nutellanın ne iişi var orda. Kacamaksız olmuyor mu ama sporunu yapmıssın canım supersınn

nasıl olmadı baya guzel olmusss. fıstık harıc hıc kamak yok doktorum. Sen nesını begenmedın?

Menum

Sabaheynirli omlet , ceri domates ,cavdar ekmeği

Ara: muz

Öğlen: etli patateslii bezeleye ve haydari

ara: kahveli kurabiye (1 adet)

Akşam: meksika fasulye ( kırmızı fasulye sanırım barn-bunya oluyor) kıymalı kepekli dürüm, balzemik soslu salata ( sadce marul , maydonaz vardı içinde)

Spor: 8 km yuruyus

Sıvılar : 2 bardak hıbıskus , 1 bardak yesil cay , 2 lt su

Resim

Saçma sapan menümü yazayım kızlar bu hafta beni biraz idare edeceksiniz çok yoğunum kusura bakmayın
Kahvaltım 3 kaysım 2 yumurtanın beyazı ,5 zeytin 1 kirbit kutusu kadar peynir,3 dilim kepek ekmeği,
Ara 1 türk kahvesi
Akşam 1 kase meçimek çorbası 1 küçük peynirli poğaça

Aynen ya bende kaçırıyorum misafirlerimizde var

Pogaca olmasa iyiydi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…