- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudumKan grubu için hangi kitabı yada kimin önerilerini dinliyosun neslim ? Bunu bayadır merak ediyorumda bi soramadım sana
nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli30 dk ip atlama mı
Bazı kesimlerde var evet mesela 10kiloluk makarnayı doguda gördüm ben ilk defa yada 10cuval falan patates alıyolarCanım ya burda eminim yoktur ama bana gelen anneler hep napalım makarnaya başka bişe yemiyor diye sürekli makarna yapıyor birine dedim hatta ev hanımları da hazır corba yaparsa biz napalım.
Yaparsın merak etme.ben hala anne evş dşnleme tesislerinde biley yapmam ama evde coksey yapıyosunMaslahh kızlarrr . Ben böyle olabilir miyim bilmiyorum. Ama idolumsunuz. hatta sizlkerden özenip benimde brokoli haslıyım karnı bahar yemegi yapayım istedim. Ama tabi ben bir tek kendime yapıyorum. Evlensem nasıl olur bilemiyorum. Mecbur olunca yapılıyor sanırım
Bak biberiye deneyeyim oda cok faydalı bi bitki gercektenBitki çayları a gelince adet düzensizliği kist hikayesi varsa biberiye derim hem zayıflatır hem hormon düzenler .Mide Bulantısı için zencefil birebir.
hakket neslim bu hatun seni oldurmeye niyetliCnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum
nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa
Evet gelelim bugunki menume
sabah kalkinca 2 bardak su
6.40da kefir ve corekotu
7.30 da haslama yumurta.avakado.yesillik.zeytin.ceviz
13.00da 1 brd kefir
15 de 3 kurupatlican dolma 4 kasik etlikuru
18 de 4 kasik koytavuklu nohutlu pirinc pilav . Yogurt. Etli patlican 3 kasik
kacamak 2 tt.kask. nutella
spor sabah 30dk yurume
aksam 1 saat kardiyo karma ; eliptik bisiklet+ip atlama+lesli+step+bantta yurume
insllah iş basa dusunce pasa pasa yapılıyor sanırım.Yaparsın merak etme.ben hala anne evş dşnleme tesislerinde biley yapmam ama evde coksey yapıyosun
nasıl olmadı baya guzel olmusss. fıstık harıc hıc kamak yok doktorum. Sen nesını begenmedın?Menüm
Sabah 1 yumurta 1dilim ekmek yesillik domates 2_3 k acili sos
Ara 5_6badem
Öğle
5_6 yk patlıcan salata
4-5 mercimek köfte kucuktuler
Ara
Yok
Aksam 1 tabak kapuska
1 turp
1 kase yoğurt
Ara 3 küçük kayısı
Biraz fıstık
Olmadı ya.borekler tatlılar kurabiyeler yemeyi diye abarttim.duzenimi bozdum.ptesi diyetisyen günü toparlamaya lazim
Onlar olmasa iyiydi.ben kolay veremiyorum.nasıl olmadı baya guzel olmusss. fıstık harıc hıc kamak yok doktorum. Sen nesını begenmedın?
Aynen ya bende kaçırıyorum misafirlerimizde varselam kızlar sohbet çok güzel ben yokum diye sanırımgeçmişe bakamadım hiç her şey yolundadır umarım
arada uğramaya çalışacağım ben diyetime tam gaz devam ediyorum sizler de bırakmayın sakın çok kilo verip döneceğimm
aman canım kopma buradan toparlaması zor olurAynen ya bende kaçırıyorum misafirlerimizde var
Pogaca olmasa iyiydi sankiSaçma sapan menümü yazayımkızlar bu hafta beni biraz idare edeceksiniz çok yoğunum kusura bakmayın
Kahvaltım 3 kaysım 2 yumurtanın beyazı ,5 zeytin1 kirbit kutusu kadar peynir,3 dilim kepek ekmeği,
Ara 1 türk kahvesi
Akşam 1 kase meçimek çorbası 1 küçük peynirli poğaça
banada öyle geliyorPogaca olmasa iyiydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?