Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorum
Yazın bir kere dondurma kadayıf yerim oda Antep'ten kalma alıskanlık:)
Küçükken bayramlarda koyduğu tatlıyı yemeyince kızan bı yengem vardı yemezsek laf söz ederdi dengesiz bende üzerinde pul biberle hayal ederdim o iki dilimi ben mi yerdim yoksa onlarmı beni anlatamam
Ama benimde acı düşkünlüğüm var öle bi acı olmalıkı ağzım kavrulacak kulaklarımdan çıkacak
Ekmegi kesince acı yememde yarı yarıya düştü ama hala 8 -10 kücük biber turşusunu ağzıma atıp üstüne sıcak yesil cayı basıp zevkten dört köşe olmuşlugum vardır haftada bir ikide olsa

4 parca pızza nasıl parcalar neslim. menuye harıka baslıyosun harıka bıtırıyosun sporla ama tam o arada saat 17.00 cıvarlarında bır cıs sokuyosun. ben cezayı dusunmeye baslasam mı ?

Herkese cok tesekkur edrim :)

28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar
12 kilo verilir canım inşallah bide emzırırken nasılda guzel gıder.

nutkum tutulduu. ilk defa böylesini göryorum.

Bu sözleirni duymamış olayım barbim en güzelini yaptın senin için çok iyi olacak hem arkadaş edineceksin hem çevren değişecek beslenme düzenini de oturttunmu sorun yok kuzum

Bugunkü menüm:
Sucuklu omlet
Tereyağı bal 1 dilim ekmek
1 küp çikolata
Çay
Akşam:
sütlacın tadına baktım
1 kase yoğurt
1 tabak fırında pişmiş sebzeli et

spor yokmu barbim ne zaman başlayacaksın hem spor yok hem minik kaçamaklar gerçi sütlacı bitirebilirdin tam diyet yapmışsın nasılsa

Yaw sen yeter ki iste neslim cezalardan ceza beğen ama bence seni en zorlayacak olan ip atlama yani ben cok zorlanıyorum uzun süre yapınca 30 dk ip atlama ile başlayabiliriiz

Ay yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum

Barbim poşet yeşilçay içiyorsan bu yapabilir.Açık yeşilçay içersen dokunmaz sanırım

ocak ayının 2, haftası olsun o zaman Ayçam

Kendi yarattıklarının ve yaptıklarının nasıl güzel olduğunu ve sağlıklı olduğunu görünce inan seve seve yaparsın Ayçacım
Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum

nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa

Neslim şu kan grubu diyeti sevdiğim herşeyi yasaklamışzeytin yok turp yok bulgur tarçın karabiber sevmedim nedense

Ayyy geçmiş çok yordu ne çok birikmiş. Bakış attimı bazisindada umarım gözden kaçan yoktur.bide telden alışmadigimdan zorlanıyorum.

2 takım birleşince haklısın Yaseminim gidelim siterseniz

yine mi nutella şu ip atlamaya 10 dk da benden gelsinn

Bak biberiye deneyeyim oda cok faydalı bi bitki gercekten

hakikaten biberiye çok faydalı sadece kaynatma biberiyeyi sıcak su da 5 dk bekletmen yeterli ve taze olursa daha süper olur

Oyyy Aybükem hoşgeldin kuzum özletme kendini dualarımız seninnle bitanemSen de sakın bırakma kendini
banada öyle geliyor Allah dan küçüktü poğaçalar ona seviniyorum şimdi

Gizemin ponçikleri gibiyse sorun yok efserim 1 lira kadarsa yani

evet canim ben hep teldeyim problemli oluyo malesef cok zor yaziyorum

yine iyi başarıyorsun cnmm cepten yazmak en büyük kabusum benim

yedim yattim canim b12 eksikligimde var yemem lazim zaten bugun hazirligimi yaptim her oglen proteinim hazir biraz et biraz kofte balik koydum pisirip dondurucuya isitip isitip yicem rafineradan gelmis gibi :)

b12 ve d vitamini değerlerin düşükse kilo vermen zorlanır kuzum

Oh ne güzel bir gün geçirmişsin canım yeni cicileirni güle güle kullan . Paşamızda dişini patlatmış hadi gözün aydın

Bugünkü menüm
Sbh 2 yumurta 2 ceviz yeşillik peynir zeytin
Aksam Adana bol salata ayran
Gun icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Leslie,100 mekik,100 ip,öğlende yine 100 ip atlama

adananın lavaşı yenilmediğine göre süper menün kuzumsabahları cevizden çalmayalım lütfen

Oy kiyamam yaa canim benim gecmis olsun bulutum bebis icin

Canim memnun oldum tanistigimiza,cok isterdim ama gecen hafta gizem baya yordu dinleniyim bu hafta amma baska bir zaman hazirim kapismaya:)
Himmm ok cnm sen bilirsin..:)

Biberiye kafami karistirdi cnm nedense nette zayiflama etkisi yok diyo ama ben yardimci oluyo diye biliyorum yinede icicem[/QUOTE]

Barbim biberiyenin yağ yakımına yardımcı olduğunu biliyorum cnm .İçersen faydası olur

Donut Ah o damadı gözüm görmesin spor yapamadın sanırım Gamzem

Eminecim hoşgeldin cnmmm ara öğün kilo verememenin en büyük sebebi cnm sadece leptin hormonunun çalışması için menü aralarını uzun tutabilirsen bunun faydasını görürsün tatlım

nesli ablacim tam sana goreymis burasi ben bi cadir actim oturuyorum sende gel ::))

Yok Ayşem dur orayı hiç bilmeisn neslimm

Sendemi barbimmm kahvaltını düzgün yapmadın mı canım tok olsaydın gözün dönmezdi kuzum
Gözlerime inanamıyorum Gizemimmm cumartesi 15 e kadar aç durman sonucu tam bir patlama yaşadın sanırım tamam önceden uyarmıştın ama bu kadar olacağını düşünemedim

Gizemcim İsveç diyeti hakikaten ağır bir diyet zaten tüm gün ayaktasın yapabilecekmisin bitanem iki arkadaşımız bu isveç diyeti yüzünden hastahanelik oldu geçen sene ne olur gel vazgeç Üstelik metabolizmanı altüst edeceksin Lütfen düşün

Senin yapılacaklar listesi uzun yine kolay gelsin cnmm

bugunde herkes kacamak yapmıs. Bende yaptım dayanamadım. yemesem cıldırcaktım. Ama cok sukur ben ekmek yemedım. sadece 750 gr balık yedım sunada koltukta oturamıyorum. mıdem patlıcak gb

Ben de yarım kiloya yakın yedim Ayçam pişman değilim ama kızartma yediğin için transyağ yemiş oldun sadece o sorun

kizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi

Tebriklerrr
Tebrik ediyorum hayatımm
Bende katmerlere yenilmedim
Ohh vicdanımız rahat

Yakışır Kaptan

İlk geldiğinde ekmeksiz yapamam diyoprdun Fatoşum hatırlıyormusun

bugünkü menüm
Sbh 10:30 yoğurt Çorbası
Aksam 18:00 et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yesil cay
Sbh 35 dk tempolu aksam 45 dk yürüyüş yatmadan 100 mekik cekicem

Afiyetolsun cnmm

Hakikaten tam pazar menüsü olmuş neslimm akşamı hafif geçirmen isabet olmuş spora bayıldım

28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar

Hoşgeldin yeni kelebeğimiz allah bağışlasın meleğimizi emzirmen en büyük avantaj sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için en doğru yerdesin ben de 3, takım mezunlarındanım cnm

Slm Gamzem akşamı hafif geçirince kızamıyorum ki Sen bugün en kalorili tatlıyı yemişsin kuzum bebiş öpücüğü çok kaloriliii Alıştırma yapman iyi olmuş kuzum sen de en doğru zamanda anne olacaksın inşşş

Ve geçmiş bittiiiiTürkçeyi katletmiş olabilirim şimdiden affedin

Eminecim hoşgeldin cnmmm ara öğün kilo verememenin en büyük sebebi cnm sadece leptin hormonunun çalışması için menü aralarını uzun tutabilirsen bunun faydasını görürsün tatlım

evet ablam bende o yüzden ara öğün yapmadan sadece ana öğünlerimi yapacam. onlarında arası baya uzun sürer zaten

yaaa sabah erken kalkıp yürüyüşe çıkayım dedim ama sat 7 de gün aydınlanıyomuş. saat 8.30 da mesAİ başlıyo ben ne ara yürüyecem ne ara eve gelip duş alıp üzerimi giyip işe gidecem

Canum kurallari okumustum kabul ediyorum bende evliyim biri 27aylik,biri 5aylik iki cocugum var..calismiyorum

Tamam canım hoşgeldin ozaman tekrar aramıza 2 haftalık deneme süremiz var, menü paylaşımı katılımın takıma uyumun iyi olursa 2 hafta sonra listeye alırız inşallah

evet ablam bende o yüzden ara öğün yapmadan sadece ana öğünlerimi yapacam. onlarında arası baya uzun sürer zaten

Eminecim en az 4,5-5 saat aara verebilsen süper olur arada limonlu su iç bu besinleirn sindirilmesini yavaşlatıp uzun süre tokluk sağlıyor kuzum Sabah yürüyüş çalıştığın için zor olur işten gelince evde birşeyler yapabilsen leslie abla jillian abla ya da ip atlama süper olur bence

O sürede koşu bandın da yürübence canım en mantıklısı o
canım apartmanda oturdugum için sabahın köründe koşu bantı olmaz. malum yeni binalar çok ses geçiriyo. alt kattakiler saydırmasın bana :)

öyle yapacam ablacım. 7.30-8.00 arası kahvaltı 12.30.13.00 arası öole yemegi 18.00-19.00 arası akşam yemegi şeklinde ayarlayacam. aralarda bol su. 1 fincan yeşil çay sade kahve olabilir. sabajları zor ama akşam leslie veya yürüyüş ve ip atlama düşünüyorum

Hoşgeldinn

bu şekilde yaparsan 1,5 saat leptin yağ yakmış olacak canım akşam da 19 dan sonra şekersiz içecekler hariç kilitleydinmi tamamdır

koşu bandının altına matlardan serersen sorun kalmıyor Eminecim

Kolay gelsınn canım benimm
ayy sagol bu saat oldu yeni bitti işim börek dolma fasulye corba kek kurabiye derken off ki off bide mercimmek köfteyle ana yemek kaldı oda yarın yapcam

valla bende o metini okurken yoruldum sagol bu arada arkadas olarak uzaktan ilk misafirim heyecanlıyım bende

kizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi
tebrikler sana bende mutfakta yemedim bişey

Menümüde yazayım barı artık

Sabah: 2 yumurta , beyaz peynir

Ara: 1 elma 6 fındık

Öğlen 750 gr kızarmıs balık ve bol salata

spor : yook
su: 3 lt
ahh seni ahh sende ufak bi patlama yasadın ama toparlarsın zaten rafinera ile

menuuu
sabah klasik kahvalti
ara iki likma krep kacaaktan saymayin lutfe iki lokmacik
ogle bir dlm ekmek bir kase etli nohut yogurt
ara bir grisini form cay
aksam ogleyle ayni arti salata
iki lt su uc yapicamyatana kadar ikiyuzde ip atlicam
cok erken yemişsin zaten o krepi göremedim ben
2 mil leslie 100 ip atlaması.alt katı sallamıyım daha fazla diye bıraktım.
olsun kurtardın azcıkk

Ellerine sağlık cnmmm yarın iradene kuvvet artık

Kızlar gecmişi tek tek okudum fakat bikaç saattir yokum maaşallah size cok var herkeese tektek yorum yapamadım ama.. Bulutcum valla tatlıyı baharatlı nasıl düsünğyordu tebrik ediyorum seni ayca gibi benimde nutkum tutuldu.benimde tatlıyla cok aram yoktur fakat acıylada yok baharatları pek sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…