- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Yazın bir kere dondurma kadayıf yerim oda Antep'ten kalma alıskanlık:)ne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorum
Kizlar selam pazar gunu ugrayamadim
biraz ev isi biraz market alisverisi derken aksam spora kacabildim simdi dus aldim oturuyorum
menumude yazayim
sabah 10 da
3 dikim ekmek.tereyagda yumurta peynir . Avakado ezmesi yesillik havuc.4 parca patates kizartmasi
saat 16.20 de
4 parca pizza
saat 20.00de yogurt ceviz ve soda
tam bi pazar menusu oldu vallahi
spor 45dk karma kardiyo; 20dk eliptik +20 dk lesli +5dk esneme
12 kilo verilir canım inşallah bide emzırırken nasılda guzel gıder.Herkese cok tesekkur edrim :)
28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar
Yazın bir kere dondurma kadayıf yerim oda Antep'ten kalma alıskanlık:)
Küçükken bayramlarda koyduğu tatlıyı yemeyince kızan bı yengem vardı yemezsek laf söz ederdi dengesiz bende üzerinde pul biberle hayal ederdim o iki dilimi ben mi yerdim yoksa onlarmı beni anlatamam
Ama benimde acı düşkünlüğüm var öle bi acı olmalıkı ağzım kavrulacak kulaklarımdan çıkacak
Ekmegi kesince acı yememde yarı yarıya düştü ama hala 8 -10 kücük biber turşusunu ağzıma atıp üstüne sıcak yesil cayı basıp zevkten dört köşe olmuşlugum vardır haftada bir ikide olsa
Bende özledim kaptanım eski menülerimi
salaklık bende senin 3 yaşında oğlun var gittin sabahın köründe başlayan kursu seçtin sindi sececektim öğle zamanları olan kursu miss gibi oh gidip gelcektim aöa öğle kursları hergün değil hafta da 3 gündü o yüzden sabah sectim düzenim bozuldu
Ahh bende aynı durumdayım canım yaaa 4 yıllık evliyim hergün ne pişirsem derdi beni öldürüyp
Bugunkü menüm:
Sucuklu omlet
Tereyağı bal 1 dilim ekmek
1 küp çikolata
Çay
Akşam:
sütlacın tadına baktım
1 kase yoğurt
1 tabak fırında pişmiş sebzeli et
Yaw sen yeter ki iste neslim cezalardan ceza beğen ama bence seni en zorlayacak olan ip atlama yani ben cok zorlanıyorum uzun süre yapınca 30 dk ip atlama ile başlayabiliriiz
Ay yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum
Rica ederim banucum. Kardeş takımımız bizim canımız onları en güzel sekilde ağırlayalım. Bende bi girdim bu gün ne de güzel olmus herkes burda bis suru gecmıs olmuss
31 aralık 5 ocak arası olmasında geri kalan her zaman ben hazırım . Ne zaman dersenizz. Anısımın yemeklerınden yıyım az. O hafta az gramda razıyım ben cunku. Sonra dahada 1 ay sonra
Maslahh kızlarrr . Ben böyle olabilir miyim bilmiyorum. Ama idolumsunuz. hatta sizlkerden özenip benimde brokoli haslıyım karnı bahar yemegi yapayım istedim. Ama tabi ben bir tek kendime yapıyorum. Evlensem nasıl olur bilemiyorum. Mecbur olunca yapılıyor sanırım
Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum
nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa
Ayyy geçmiş çok yordu ne çok birikmiş. Bakış attimı bazisindada umarım gözden kaçan yoktur.bide telden alışmadigimdan zorlanıyorum.
Evet gelelim bugunki menume
sabah kalkinca 2 bardak su
6.40da kefir ve corekotu
7.30 da haslama yumurta.avakado.yesillik.zeytin.ceviz
13.00da 1 brd kefir
15 de 3 kurupatlican dolma 4 kasik etlikuru
18 de 4 kasik koytavuklu nohutlu pirinc pilav . Yogurt. Etli patlican 3 kasik
kacamak 2 tt.kask. nutella
spor sabah 30dk yurume
aksam 1 saat kardiyo karma ; eliptik bisiklet+ip atlama+lesli+step+bantta yurume
Bak biberiye deneyeyim oda cok faydalı bi bitki gercekten
selam kızlar sohbet çok güzel ben yokum diye sanırımgeçmişe bakamadım hiç... her şey yolundadır umarım
arada uğramaya çalışacağım ben diyetime tam gaz devam ediyorum sizler de bırakmayın sakın çok kilo verip döneceğimm
banada öyle geliyorAllah dan küçüktü poğaçalar ona seviniyorum şimdi
evet canim ben hep teldeyim problemli oluyo malesef cok zor yaziyorum
yedim yattim canim b12 eksikligimde var yemem lazim zaten bugun hazirligimi yaptim her oglen proteinim hazir biraz et biraz kofte balik koydum pisirip dondurucuya isitip isitip yicem rafineradan gelmis gibi :)
Slm kızlar
Oğlumun üst Dişi patladı şükür,geceleri huysuz geçiriyor ama buna razıyım,biraz önce eve geldik malum Cumartesi olunca böle,hafta içi ne kadar evde oturduysam bügünde okadar gezdim Arkadaşlarımla görüstüm,kocam hobite girdi biz oglusumla biraz mağaza gezip yeni ciciler aldık birazda kızlarla buluştuk aksamda yemekten sonra Arkadaşlara oturmaya gittik
@RengarenkNesli yinemi kaçamak cok tatlısın :)
N Nilyyyaaannn seni özellikle tebrik ederim cnm
Bugünkü menüm
Sbh 2 yumurta 2 ceviz yeşillik peynir zeytin
Aksam Adana bol salata ayran
Gun icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Leslie,100 mekik,100 ip,öğlende yine 100 ip atlama
Himmm ok cnm sen bilirsin..:)Oy kiyamam yaa canim benim gecmis olsun bulutum bebis icin
Canim memnun oldum tanistigimiza,cok isterdim ama gecen hafta gizem baya yordu dinleniyim bu haftaamma baska bir zaman hazirim kapismaya:)
Merhaba kızlar ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah 1 muz 1 bardak süt badem ceviz
Ara kaçamak bir tane donuteşim getirmiş dayanamadımmm
Akşam dışarıda yedim, salata, haydari, 2 tane kuzu madalyon1 tane çiğköfte, 2 yk pirinç pilavı
Su 2.5 lt
canım ben çok denedim ara öğün yapınca kilo veremiyorum. benim sadece 3 ana öğün yapmam lazım. yarın sabah itibariyle sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmeye çalışacam tabi inşallah işe yetişirim :). öğle uykusu yapabilecegim yer yok canım bu arada kendime liste hazırlıyom sanada gösterecem :)
nesli ablacim tam sana goreymis burasi ben bi cadir actim oturuyorum sende gel ::))
Selam kızlar ay bende günah cıkarır gibi her yere yazdım kendimden utanıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim eşim bi ekmek var pasta gibi açma gibi cok güzel yani sade bile yenir o kadar güzel 1 kuma ile yetinemeyip yada 1 dilim ile yetinemeyip yarım ekmek yedim nerdeyse anamm ve başka ne yiyebilirim diye bakıyorum sağa solasanırım neslime verdiğim yarım saat ip atlama yı ben yapcam cuma günü hedefimi tutturamazsam
Tünaydınlar kardeş takım ve 6. takım güzel hatunları
Öncelikle geçen hafta güzel güzel kilo veren ya da kilosunu muhafaza eden herkesi kutluyorum, kilo alanlar da elbet o ödemli yalancı kilocukları en kısa sürede atacaklardır.
Sonra günah çıkartayım. Ben hafta içi çok çalışıp koşturup ve neredeyse yemek yemediğim için hafta sonu bu bahanenin arkasına saklanıp kocamın fişteklemesiyle kendimi günah şeyleri yerken buluyorum. Sonra çarşambaya kadar anca yediklerimi yok ediyorum, perşembe de kör topal kilo verip cuma gününe güzel sonuçlar alamıyorum. Yani aslında 300-600 arası kilo veriyorum ama bir de hafta sonu günaha bulanmasam daha da hızlı bu yağ tabakalarından kurtulacağım demek bu yüzden artık aklım baliğ oldu daha günah işlemeyeceğim (yeni yıl gecesi hariç, onu ön rezerve edeyim şimdiden)
Kaptanım cumartesi günü tam faciaydı ama Allahın bildiğini kuldan ne saklayayım yazıyorum pişkin pişkin
Öğlen 3e kadar ; kahve
Öğlen 3te; 1 simit, bir mandalina, 1 ayran
Arada; beyaz çikolatalı kremalı mocha ki en ayı boyundan
akşam üstü; 1 tavuk burger
sinemada; yarım kutu mısır
Bitti mi hayır eve gelince; 4 tane tulumba tatlısı
Pazar günü yani bugün;
sabah; 2 yumurta, 1 minik ayva, peynir
öğlen; 3 tulumba (bitti)
akşam; tavuk haşlama-yoğurt yiyeceğim.
Neyse Dukan beni aforoz etmeden ben dukanı bırakıyorum başkanım. Zaten son zamanlarda çok saçmalamıştım. Tam Karatay'a da geçemiyorum malum ofiste yemek yemem zor. O yüzden yarın İsveç yapacağım patronum. Hem adam gibi günde 3 öğün yemiş olurum (benim dukan menülerine göre çok dolu ve adam gibi) hem de yılbaşı öncesi ne kadar verirsem o kadar kar hesabı 9 gün deneyeceğim, sonrası yeniyıl zaten. Birazdan gidip eksiklerimi alacağım, biraz alışveriş yapıp dolanacağım.
Sonra eşimin saç traşını yapacağım, kendi saçlarımı boyayacağım. Haftalık ütü, yemek aşamalarını bitirip, yaklaşık 60 ödevi değerlendirip, haftalık program yapıp, zıbaracağım.
Hepimize musmutlu bir pazartesi diliyorum şimdiden
bugunde herkes kacamak yapmıs. Bende yaptım dayanamadım. yemesem cıldırcaktım. Ama cok sukur ben ekmek yemedım. sadece 750 gr balık yedımsunada koltukta oturamıyorum. mıdem patlıcak gb
kizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi
Tebrik ediyorum hayatımm
Bende katmerlere yenilmedim
Ohh vicdanımız rahat
Cnm ben abur cubur sevmem,o avantajım var,cıkolata adetken bitter yerim,benim kacamagım asırı acı ve o sebeple yediğim ekmek olur anca ama yemiyorum inş böle devam ederim ama kendimi dolup boşalan havuz gibi hissediyorum bir al bir ver oldum ama bi hafta sürüyo iste dolup boşalmam bakalım ıns bundan sonra gözle görülür bişiler olur:)
Adana tabıkı ekmeksiz porsiyondu,alıştım ekmeksizlige vay bee diyorum bazen
Sende cok kaçamak yapmıyosun bügünde haftasonu bugünlük olsun bakalım yapacak bısı yok :)
bugünkü menüm
Sbh 10:30 yoğurt Çorbası
Aksam 18:00 et Haşlama salata ayran
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yesil cay
Sbh 35 dk tempolu aksam 45 dk yürüyüş yatmadan 100 mekik cekicem
Kizlar selam pazar gunu ugrayamadim
biraz ev isi biraz market alisverisi derken aksam spora kacabildim simdi dus aldim oturuyorum
menumude yazayim
sabah 10 da
3 dikim ekmek.tereyagda yumurta peynir . Avakado ezmesi yesillik havuc.4 parca patates kizartmasi
saat 16.20 de
4 parca pizza
saat 20.00de yogurt ceviz ve soda
tam bi pazar menusu oldu vallahi
spor 45dk karma kardiyo; 20dk eliptik +20 dk lesli +5dk esneme
Herkese cok tesekkur edrim :)
28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar
Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 dilim su böreği
Akşam köfte, salata, ayran
Spor saatlerce ayakta bebek pışpışlama :) yeğenimi sevmeye gittik bugün annesine tatildesin git dinlen dedim anam ne zormuş allah kolaylık versin tüm annelere
Eminecim hoşgeldin cnmmmara öğün kilo verememenin en büyük sebebi cnm sadece leptin hormonunun çalışması için menü aralarını uzun tutabilirsen bunun faydasını görürsün tatlım
Herkese cok tesekkur edrim :)
Canum kurallari okumustum kabul ediyorumbende evliyim biri 27aylik,biri 5aylik iki cocugum var..calismiyorum
O sürede koşu bandın da yürübence canım en mantıklısı oyaaa sabah erken kalkıp yürüyüşe çıkayım dedim ama sat 7 de gün aydınlanıyomuş. saat 8.30 da mesAİ başlıyo ben ne ara yürüyecem ne ara eve gelip duş alıp üzerimi giyip işe gidecem
evet ablam bende o yüzden ara öğün yapmadan sadece ana öğünlerimi yapacam. onlarında arası baya uzun sürer zaten
canım apartmanda oturdugum için sabahın köründe koşu bantı olmaz. malum yeni binalar çok ses geçiriyo. alt kattakiler saydırmasın bana :)O sürede koşu bandın da yürübence canım en mantıklısı o
Eminecim en az 4,5-5 saat aara verebilsen süper olur arada limonlu su iç bu besinleirn sindirilmesini yavaşlatıp uzun süre tokluk sağlıyor kuzumSabah yürüyüş çalıştığın için zor olur işten gelince evde birşeyler yapabilsen leslie abla jillian abla ya da ip atlama süper olur bence
HoşgeldinnSELAMLAR HERKESE BENDE BUGÜN İTİBARİIYLE DAHİL OLUYORUM TAKIMA..
bu sabah ; 2 dilim t.b. elmeğiyle biraz sucuklu yumurta
ara : 1 kahve 1 mandalına
oğlen buharda pişmiş brokoli,ıspanak,havuç (sarimsaklı yoğurtlu)
ara 1 avuç ayçekirdeği
arayeşil mercimek yahnisi --6 kaşık
akşamada bi kaç dilim haşlanmış patatesle bir porsiyn haşlanmış tavuk kanadı ve yoğrt salata yiyeceğim..
emzirdiğim için çok sık acıkıyorum bazen günde 4 kere ara öğün yaptığım oluyor..
canım apartmanda oturdugum için sabahın köründe koşu bantı olmaz. malum yeni binalar çok ses geçiriyo. alt kattakiler saydırmasın bana :)
öyle yapacam ablacım. 7.30-8.00 arası kahvaltı 12.30.13.00 arası öole yemegi 18.00-19.00 arası akşam yemegi şeklinde ayarlayacam. aralarda bol su. 1 fincan yeşil çay sade kahve olabilir. sabajları zor ama akşam leslie veya yürüyüş ve ip atlama düşünüyorum
ayy sagol bu saat oldu yeni bitti işim börek dolma fasulye corba kek kurabiye derken off ki off bide mercimmek köfteyle ana yemek kaldı oda yarın yapcamKolay gelsınn canım benimm
valla bende o metini okurken yoruldum sagol bu arada arkadas olarak uzaktan ilk misafirim heyecanlıyım bendeAh evet malesef cnm karnım o kadar tok ki ama yinede yiyesim var off
Ahh ne güzel demek arkadaş Buluşması en sevdiklerimden iyi eğlenceler şimdiden size :)
Evet noldu bende anlayamadım acıkcası sanırım hafta sonu evde oturmaktan oldu bu hafta sonu evdeyim ve kendimi yemeğe verdim
Hoşgeldin cnm ben okurken bile yoruldum allah yardımcın olsun
Aman dikkat bende baya kaçırdım sana yeni diyette başarılar cnn öpüyorum cok
tebrikler sana bende mutfakta yemedim bişeykizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi
ahh seni ahh sende ufak bi patlama yasadın ama toparlarsın zaten rafinera ileMenümüde yazayım barı artık
Sabah: 2 yumurta , beyaz peynir
Ara: 1 elma 6 fındık
Öğlen 750 gr kızarmıs balık ve bol salata
spor : yook
su: 3 lt
cok erken yemişsin zaten o krepi göremedim benmenuuu
sabah klasik kahvalti
ara iki likma krep kacaaktan saymayin lutfe iki lokmacik
ogle bir dlm ekmek bir kase etli nohut yogurt
ara bir grisini form cay
aksam ogleyle ayni arti salata
iki lt su uc yapicamyatana kadar ikiyuzde ip atlicam
olsun kurtardın azcıkk2 mil leslie 100 ip atlaması.alt katı sallamıyım daha fazla diye bıraktım.
ayy sagol bu saat oldu yeni bitti işim börek dolma fasulye corba kek kurabiye derken off ki off bide mercimmek köfteyle ana yemek kaldı oda yarın yapcam
valla bende o metini okurken yoruldum sagol bu arada arkadas olarak uzaktan ilk misafirim heyecanlıyım bende
tebrikler sana bende mutfakta yemedim bişey
ahh seni ahh sende ufak bi patlama yasadın ama toparlarsın zaten rafinera ile
cok erken yemişsin zaten o krepi göremedim ben
olsun kurtardın azcıkk
Yaa evet inşallah bakalım
Ellerine sağlık cnmmm yarın iradene kuvvet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?