Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersin ablacım. bu akşam gidince ilk işim mat sermek olacak :))) şimdi güzlce kahvaltımı ediyorum. öğle yemegimi evde unutmuşum yaaa neyse öğlen eve gider gelirim yürüyüş yapmış olurum hem yarım saat

gunaydın kızlarrr..
gecmiş yapamadım ama gözüme takılanları yazayım.yeni üyerimiz hoşgeldin canım.30 olmadan ver kilolarını 30dan helede 35den sonra yavaslıyor.bizimde bir cogumuz seninkilondayız ve hedefimiz aynı sayılır.katıl bize.boyun ka bu arada ona gözüm takılmadı.
ayşecim sen emziriyormusun.b12 hayvansal gıda az aldıgın için düşüktür veya midesinde sorun olanlarda düşük oluyor.bayanlar kilo alacagız diye b12 ve demir kullanmaktan korksalarda kullanmamak kilo yapıyor.kullanınca can geliyor,metabolizma hızlanıyor.eksiklikleri cok şeye sebeb olabiliyor.konsantrasyon problemi unutkanlık halsizlik...

Barbim biberiyenin yağ yakımına yardımcı olduğunu biliyorum cnm .İçersen faydası olur

Donut Ah o damadı gözüm görmesin spor yapamadın sanırım Gamzem

Eminecim hoşgeldin cnmmm ara öğün kilo verememenin en büyük sebebi cnm sadece leptin hormonunun çalışması için menü aralarını uzun tutabilirsen bunun faydasını görürsün tatlım

Yok Ayşem dur orayı hiç bilmeisn neslimm

Sendemi barbimmm kahvaltını düzgün yapmadın mı canım tok olsaydın gözün dönmezdi kuzum

Gözlerime inanamıyorum Gizemimmm cumartesi 15 e kadar aç durman sonucu tam bir patlama yaşadın sanırım tamam önceden uyarmıştın ama bu kadar olacağını düşünemedim

Gizemcim İsveç diyeti hakikaten ağır bir diyet zaten tüm gün ayaktasın yapabilecekmisin bitanem iki arkadaşımız bu isveç diyeti yüzünden hastahanelik oldu geçen sene ne olur gel vazgeç Üstelik metabolizmanı altüst edeceksin Lütfen düşün

Senin yapılacaklar listesi uzun yine kolay gelsin cnmm

Ben de yarım kiloya yakın yedim Ayçam pişman değilim ama kızartma yediğin için transyağ yemiş oldun sadece o sorun

Tebriklerrr

Yakışır Kaptan

İlk geldiğinde ekmeksiz yapamam diyoprdun Fatoşum hatırlıyormusun

Afiyetolsun cnmm

Hakikaten tam pazar menüsü olmuş neslimm akşamı hafif geçirmen isabet olmuş spora bayıldım

Hoşgeldin yeni kelebeğimiz allah bağışlasın meleğimizi emzirmen en büyük avantaj sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için en doğru yerdesin ben de 3, takım mezunlarındanım cnm

Slm Gamzem akşamı hafif geçirince kızamıyorum ki Sen bugün en kalorili tatlıyı yemişsin kuzum bebiş öpücüğü çok kaloriliii Alıştırma yapman iyi olmuş kuzum sen de en doğru zamanda anne olacaksın inşşş

Ve geçmiş bittiiiiTürkçeyi katletmiş olabilirim şimdiden affedin
[/QUOTE]
günaydın kızlar

evet kaptan pazar menusu oldu. ama ben hakkaten kendimi tanıyamıyorum yediklerime bakınca.cozuttum
ama bu sporlar bu hafta hep olacak akşam sporu ve 45dk altı olmayacak beni anca paklar. cumaya hedefi tartıda görmek istiyorum. şurda kaldı 4 gün way anam wayy

benimde kansılık var canım. bir ara serum felan vermişlerdi hatta. ilaçlar mideme dokundu. no ilaçlar yüzünden endoskopi bile oldum. kaç kere serum yedim. ama şimdi kötü oldu benim için çok unutuyorum herşeyi unutuyorum. üstelik hatırlamıyorum da sonra

hakket neslim bu hatun seni oldurmeye niyetli tamm canım ben bulayım sana ceza. hedef tutmazsa ceza lıstesı hazırlıcam sana sen sec ıcınden. Ama suan kendımı bununla yormuyorum cunku tutacagını bılıyorum
ay bende kendime inanıyorum. tutucam çenemi bu hafta 4 gün kaldı zaten

4 parca pızza nasıl parcalar neslim. menuye harıka baslıyosun harıka bıtırıyosun sporla ama tam o arada saat 17.00 cıvarlarında bır cıs sokuyosun. ben cezayı dusunmeye baslasam mı ?
sorma tatlım bana bi hal oldu. bırak kilo almayı zehir gözüyle baktığım hatta tiksindiğim herşeyi canım çekiyor. taşınma telaşıyla düzeni çok bozdum metabolizmam altüst oldu vallahi

Günaydınlarrr herkese
ekmek arasi yapip yerdim o tursulari ben hala yiyorum ama ekmeksiz hicte aci gelmiyo karadenizliyim ama elazig geliniyim bes senede teneke dosediler agzima diyette aci yemek ne kadar dogru acaba hic merak etmemistim daha once bi mahsuru yok dimi
Bende tam bilmiyorum cnm ama herhalde yoktur

herkese günaydın
haftasonu yoktum evde değildim dedemlere gittik onlarda kaldım
hemen dünkü menümü paylaşıyım

sabah: mantarlı yumurta
peynir zeytin
çay 1 dilim ekmek

Öğle: sabah geç kahvaltı yaptığım için 1 elma

ikindi: 1 adet pötibör bisküvi

akşam: kurufasülye
salata
1 dilim ekmek

gece: 1 adet muz

canım b12 ye bağlı kansızlıkmı demire bağlı kansızlıkmı biliyormusun. eğer b12 kaynaklı iste zaten hap değil iğnesini olmalısın. doktorlar bazen iğne alternatifini atlayabiliyorlar. iğne olman depolarını daha hızlı doldurur bir araştır istersen. kansızlık çok nahoş bi durum acil şifa dilerim

hımm o kadar ayrıntılı bilemiyorum canım ama bir ara b12 hapıda vermişti doktor. zaten kan hapı dokununca igne istedim oda serum daha iyi dedi serum verdi. ama bu dediğime 6-7 ay oluyo tekrar gitmem gerek aslında. sagol canım teşekkür ettim

ben bundan sonra uçuk hedefler koymayacam kendime. daha olabilecek hedefler koyarak yaza yeni bir EMİNE ile girecem :) bu sefer kararlıyım. aylık minimum 3 kg maksimum 5 kg hedefim
işallah hep beraber yaza fit oluruz
bende 75 e çok yaklaştığımı bu nedenle bi türlü hedefe ulaşamadığımı düşündüm dün o nedenle artık 75 değil 70 70 70 dicem herşekilde. 75 in ömrü bitti elveda gelsin 70........mişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…