dayanamadım dondurma yedii/QUOTE]
Ama cok guzelde yag yapiyo:)bu hafta alisma suren yavas yavas duzeni bulursun gulum
süpersin ablacım. bu akşam gidince ilk işim mat sermek olacak :))) şimdi güzlce kahvaltımı ediyorum. öğle yemegimi evde unutmuşum yaaa
bu şekilde yaparsan 1,5 saat leptin yağ yakmış olacak canım akşam da 19 dan sonra şekersiz içecekler hariç kilitleydinmi tamamdır
koşu bandının altına matlardan serersen sorun kalmıyor Eminecim
günaydınnnnnnn. mutlu haftalar olsunnnGunaydinnn tukkani aciyim didiydim emme kaptan benden oncr savranmis neyse baska bahara artik:)
Bol enerjili az kalorili bi hafta olsun hepimiz icin kizlar
Bu sözleirni duymamış olayım barbim en güzelini yaptın senin için çok iyi olacak hem arkadaş edineceksin hem çevren değişecek beslenme düzenini de oturttunmu sorun yok kuzum
spor yokmu barbim ne zaman başlayacaksın hem spor yokhem minik kaçamaklar gerçi sütlacı bitirebilirdin tam diyet yapmışsın nasılsa
Barbim poşet yeşilçay içiyorsan bu yapabilir.Açık yeşilçay içersen dokunmaz sanırım
ocak ayının 2, haftası olsun o zaman Ayçam
Kendi yarattıklarının ve yaptıklarının nasıl güzel olduğunu ve sağlıklı olduğunu görünce inan seve seve yaparsın Ayçacım
Neslim şu kan grubu diyeti sevdiğim herşeyi yasaklamışzeytin yok turp yok bulgur tarçın karabiber sevmedim nedense
2 takım birleşince haklısın Yaseminim gidelim siterseniz
yine mi nutellaşu ip atlamaya 10 dk da benden gelsinn
hakikaten biberiye çok faydalı sadece kaynatma biberiyeyi sıcak su da 5 dk bekletmen yeterli ve taze olursa daha süper olur
Oyyy Aybükem hoşgeldin kuzum özletme kendini dualarımız seninnle bitanemSen de sakın bırakma kendini
Gizemin ponçikleri gibiyse sorun yok efserim1 lira kadarsa yani
yine iyi başarıyorsun cnmm cepten yazmak en büyük kabusum benim
b12 ve d vitamini değerlerin düşükse kilo vermen zorlanır kuzum
Oh ne güzel bir gün geçirmişsin canım yeni cicileirni güle güle kullan . Paşamızda dişini patlatmış hadi gözün aydın
adananın lavaşı yenilmediğine göre süper menün kuzumsabahları cevizden çalmayalım lütfen
Himmm ok cnm sen bilirsin..:)
Biberiye kafami karistirdi cnm nedense nette zayiflama etkisi yok diyo ama ben yardimci oluyo diye biliyorum yinede icicem
benimde kansılık var canım. bir ara serum felan vermişlerdi hatta. ilaçlar mideme dokundu. no ilaçlar yüzünden endoskopi bile oldum. kaç kere serum yedim. ama şimdi kötü oldu benim için çok unutuyorum herşeyi unutuyorum. üstelik hatırlamıyorum da sonragunaydın kızlarrr..
gecmiş yapamadım ama gözüme takılanları yazayım.yeni üyerimiz hoşgeldin canım.30 olmadan ver kilolarını 30dan helede 35den sonra yavaslıyor.bizimde bir cogumuz seninkilondayız ve hedefimiz aynı sayılır.katıl bize.boyun ka bu arada ona gözüm takılmadı.
ayşecim sen emziriyormusun.b12 hayvansal gıda az aldıgın için düşüktür veya midesinde sorun olanlarda düşük oluyor.bayanlar kilo alacagız diye b12 ve demir kullanmaktan korksalarda kullanmamak kilo yapıyor.kullanınca can geliyor,metabolizma hızlanıyor.eksiklikleri cok şeye sebeb olabiliyor.konsantrasyon problemi unutkanlık halsizlik...
ay bende kendime inanıyorum. tutucam çenemi bu hafta 4 gün kaldı zatenhakket neslim bu hatun seni oldurmeye niyetlitamm canım ben bulayım sana ceza. hedef tutmazsa ceza lıstesı hazırlıcam sana sen sec ıcınden. Ama suan kendımı bununla yormuyorum cunku tutacagını bılıyorum
sorma tatlım bana bi hal oldu. bırak kilo almayı zehir gözüyle baktığım hatta tiksindiğim herşeyi canım çekiyor. taşınma telaşıyla düzeni çok bozdum metabolizmam altüst oldu vallahi4 parca pızza nasıl parcalar neslim. menuye harıka baslıyosun harıka bıtırıyosun sporla ama tam o arada saat 17.00 cıvarlarında bır cıs sokuyosun. ben cezayı dusunmeye baslasam mı ?
Bende tam bilmiyorum cnm ama herhalde yokturekmek arasi yapip yerdim o tursulari ben hala yiyorum ama ekmeksiz hicte aci gelmiyo karadenizliyim ama elazig geliniyim bes senede teneke dosediler agzima diyette aci yemek ne kadar dogru acaba hic merak etmemistim daha once bi mahsuru yok dimi
canım b12 ye bağlı kansızlıkmı demire bağlı kansızlıkmı biliyormusun. eğer b12 kaynaklı iste zaten hap değil iğnesini olmalısın. doktorlar bazen iğne alternatifini atlayabiliyorlar. iğne olman depolarını daha hızlı doldurur bir araştır istersen. kansızlık çok nahoş bi durum acil şifa dilerimbenimde kansılık var canım. bir ara serum felan vermişlerdi hatta. ilaçlar mideme dokundu. no ilaçlar yüzünden endoskopi bile oldum. kaç kere serum yedim. ama şimdi kötü oldu benim için çok unutuyorum herşeyi unutuyorum. üstelik hatırlamıyorum da sonra
hımm o kadar ayrıntılı bilemiyorum canım ama bir ara b12 hapıda vermişti doktor. zaten kan hapı dokununca igne istedim oda serum daha iyi dedi serum verdi. ama bu dediğime 6-7 ay oluyo tekrar gitmem gerek aslında. sagol canım teşekkür ettimcanım b12 ye bağlı kansızlıkmı demire bağlı kansızlıkmı biliyormusun. eğer b12 kaynaklı iste zaten hap değil iğnesini olmalısın. doktorlar bazen iğne alternatifini atlayabiliyorlar. iğne olman depolarını daha hızlı doldurur bir araştır istersen. kansızlık çok nahoş bi durum acil şifa dilerim
Teşekkürler canım hoşbuldukben girmeyeli misafirlerimiz gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler
işallah hep beraber yaza fit oluruzben bundan sonra uçuk hedefler koymayacam kendime. daha olabilecek hedefler koyarak yaza yeni bir EMİNE ile girecem :) bu sefer kararlıyım. aylık minimum 3 kg maksimum 5 kg hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?