Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben geldiiiim. kızlar sanırım büyük konuştum. lafı ortaya attım kaçtım takım kaybetti. neyse burda takılalım bu hafta. gerçi misafirim var gelemiyom aranıra pek fazla. eee nasıl gidiyo bakalım sizde işler. benim diyet battı. ama bu gün moralim çok bozuldu görümceme dedim yarın istesemde bana karbon hidrat yedirtmiyosun. kıyafet aldım ceket, pantolon etek falan. eşim kötü olmuş kilolu göstermiş seni dedi. çok üzüldüm. leğen kemiklerimin yan taraflarında birer avuç birikinti var biliyom. onları yok edecem. iki hafta içinde hemde. sonra da beğendiğim bir pantolon etek daha var onu alacam. hemide görümcem le iddaya girdik. kahve ısmarlayacak kaybeden

Bugün menüm sabah cok gec kalktım yine kahvaltıyı atladım 1bardak portakal suyu içtim akşam yarım kase corba 1dolma başkada bişey yok ara 1mandalina ve yaptıgım böregin köşesinden 2cmlik bişey tadına bakmak içün2litre su içtim spor yok maalesef

cokk canım istemişti. burdaki bir balıkcı var cok guzel yapıyor. En fazla 3 hafta yemeden durabılıyorum.

Başarırsın inşallahh

hadi canım inşallah. Moralın bozulmuş ama seni bu yeni kıyafetler bayada motıve etmiş. Insallah 2 haftada o 2 avuc yağı yok edicezz

Canum kurallari okumustum kabul ediyorum bende evliyim biri 27aylik,biri 5aylik iki cocugum var..calismiyorum
allah yardimcin olsun canim benimkilerde pespese biri 4u yeni bitirdi kizim ikiyi bitirecek cok zorlaniyorum ben
Herkese cok tesekkur edrim :)

28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar

ne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorum
bende hic tatli aramam ammaa adetliyken bi oturusta bir kilo baklava yedigimi bilirim en son gecen pazar istanbuldan eve donerken kocisime baklavaaaa diye bagirdigimi hatirliyorum girelim bi tesise yiyelim dedi ama yemedim yemedimde noldubucyuz gramcik verdim dedim ama yine motivasyonu bozmadim yine yemedim

ekmek arasi yapip yerdim o tursulari ben hala yiyorum ama ekmeksiz hicte aci gelmiyo karadenizliyim ama elazig geliniyim bes senede teneke dosediler agzima diyette aci yemek ne kadar dogru acaba hic merak etmemistim daha once bi mahsuru yok dimi

olkadar yemek yapmissin yememissin daha ne olsun guzelim

ahh be keşke öyle demeseydin bakalım tek sağlıklı olsunlarda uğraşıcaz elbet..şimdi zorlanırsın büyüdüğünde raht edersin diyo herkes..
canini sıkmak istemem ama en iyi gunlerin sekerim buyudukce istekleride buyuyo kiskancliklar kavgalar inatlasmalar dua et bol bol iyi anlassinlar tek istegim bu benim su aralar

kaptan ve doktorcum en son dahiliyeye gittigimde b12 im epey eksik cikmisti ama emzirdigim icin biraktirdiktan sonra gel ilac basliycaz dedi ben ilac yerine diyete basladim kilo vermemde etkisi olurmu kan ilaclari kilo yapar diye kullanmak istemedim acikcasi hafiza zayifligi ani ama kisa tutmaya calistigim sinir halleri gibi belirtilerini yasiyorum napiyim bi akil verin bana

kizlar ip atlayamiyorum yaa atlayan yerlerim agiriyo :)) nooldu bana kalcalarima civiler saplandi on tane anca atladim dun yatak odami duzenlerken cok agir kaldirdim ondan heralde gecer insallah
Biraz ısınma hareketleri yapmadan atlama canım, olabilir
Ayşem doktorcum daha iyi bilimsel açıklarsana benim tek söyliyceğim ihmal etme canım emzirmiyosan artık git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…