- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ayy sagol bu saat oldu yeni bitti işim börek dolma fasulye corba kek kurabiye derken off ki off bide mercimmek köfteyle ana yemek kaldı oda yarın yapcam
valla bende o metini okurken yoruldum sagol bu arada arkadas olarak uzaktan ilk misafirim heyecanlıyım bende
tebrikler sana bende mutfakta yemedim bişey
ahh seni ahh sende ufak bi patlama yasadın ama toparlarsın zaten rafinera ile
cok erken yemişsin zaten o krepi göremedim ben
olsun kurtardın azcıkk
Başarırsın inşallahhben geldiiiim. kızlar sanırım büyük konuştum. lafı ortaya attım kaçtım takım kaybetti. neyse burda takılalım bu hafta. gerçi misafirim var gelemiyom aranıra pek fazla. eee nasıl gidiyo bakalım sizde işler. benim diyet battı. ama bu gün moralim çok bozuldu görümceme dedim yarın istesemde bana karbon hidrat yedirtmiyosun. kıyafet aldım ceket, pantolon etek falan. eşim kötü olmuş kilolu göstermiş seni dedi. çok üzüldüm. leğen kemiklerimin yan taraflarında birer avuç birikinti var biliyom. onları yok edecem. iki hafta içinde hemde. sonra da beğendiğim bir pantolon etek daha var onu alacam. hemide görümcem le iddaya girdik. kahve ısmarlayacak kaybeden
ben geldiiiim. kızlar sanırım büyük konuştum. lafı ortaya attım kaçtım takım kaybetti. neyse burda takılalım bu hafta. gerçi misafirim var gelemiyom aranıra pek fazla. eee nasıl gidiyo bakalım sizde işler. benim diyet battı. ama bu gün moralim çok bozuldu görümceme dedim yarın istesemde bana karbon hidrat yedirtmiyosun. kıyafet aldım ceket, pantolon etek falan. eşim kötü olmuş kilolu göstermiş seni dedi. çok üzüldüm. leğen kemiklerimin yan taraflarında birer avuç birikinti var biliyom. onları yok edecem. iki hafta içinde hemde. sonra da beğendiğim bir pantolon etek daha var onu alacam. hemide görümcem le iddaya girdik. kahve ısmarlayacak kaybeden
inşallah ya..kurtuulmak istiyorum artık şu kilolardan..12 kilo verilir canım inşallah bide emzırırken nasılda guzel gıder.
Tamam canım hoşgeldin ozaman tekrar aramıza 2 haftalık deneme süremiz var, menü paylaşımı katılımın takıma uyumun iyi olursa 2 hafta sonra listeye alırız inşallah
allah yardimcin olsun canim benimkilerde pespese biri 4u yeni bitirdi kizim ikiyi bitirecek cok zorlaniyorum benCanum kurallari okumustum kabul ediyorumbende evliyim biri 27aylik,biri 5aylik iki cocugum var..calismiyorum
Herkese cok tesekkur edrim :)
28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar
bende gormustum canim hatun fistik olmus biz neden olmayalim nedeen sunun surasinda 55 e ne kaldiKesinlikle. Bide su basarı hikayesındeki kızı gördüm. Dedim yapan yapıyor sen hala yağda kızarmıs seyleri ye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...undum-79-dan-56-ya-indim-iste-fotolar.678380/
bende hic tatli aramam ammaa adetliyken bi oturusta bir kilo baklava yedigimi bilirim en son gecen pazar istanbuldan eve donerken kocisime baklavaaaa diye bagirdigimi hatirliyorum girelim bi tesise yiyelim dedi ama yemedim yemedimde noldubucyuz gramcik verdim dedim ama yine motivasyonu bozmadim yine yemedimne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorum
ekmek arasi yapip yerdim o tursulari ben hala yiyorum ama ekmeksiz hicte aci gelmiyo karadenizliyim ama elazig geliniyim bes senede teneke dosediler agzima diyette aci yemek ne kadar dogru acaba hic merak etmemistim daha once bi mahsuru yok dimiYazın bir kere dondurma kadayıf yerim oda Antep'ten kalma alıskanlık:)
Küçükken bayramlarda koyduğu tatlıyı yemeyince kızan bı yengem vardı yemezsek laf söz ederdi dengesiz bende üzerinde pul biberle hayal ederdim o iki dilimi ben mi yerdim yoksa onlarmı beni anlatamam
Ama benimde acı düşkünlüğüm var öle bi acı olmalıkı ağzım kavrulacak kulaklarımdan çıkacak
Ekmegi kesince acı yememde yarı yarıya düştü ama hala 8 -10 kücük biber turşusunu ağzıma atıp üstüne sıcak yesil cayı basıp zevkten dört köşe olmuşlugum vardır haftada bir ikide olsa
allah yardimcin olsun canim benimkilerde pespese biri 4u yeni bitirdi kizim ikiyi bitirecek cok zorlaniyorum ben
olkadar yemek yapmissin yememissin daha ne olsun guzelimBugün menüm sabah cok gec kalktım yine kahvaltıyı atladım 1bardak portakal suyu içtim akşam yarım kase corba 1dolma başkada bişey yok ara 1mandalina ve yaptıgım böregin köşesinden 2cmlik bişey tadına bakmak içün2litre su içtim spor yok maalesef
canini sıkmak istemem ama en iyi gunlerin sekerim buyudukce istekleride buyuyo kiskancliklar kavgalar inatlasmalar dua et bol bol iyi anlassinlar tek istegim bu benim su aralarahh be keşke öyle demeseydinbakalım tek sağlıklı olsunlarda uğraşıcaz elbet..şimdi zorlanırsın büyüdüğünde raht edersin diyo herkes..
Biraz ısınma hareketleri yapmadan atlama canım, olabilirkizlar ip atlayamiyorum yaa atlayan yerlerim agiriyo :)) nooldu bana kalcalarima civiler saplandi on tane anca atladim dun yatak odami duzenlerken cok agir kaldirdim ondan heralde gecer insallah
Ayşem doktorcum daha iyi bilimsel açıklarsana benim tek söyliyceğim ihmal etme canım emzirmiyosan artık git mutlakakaptan ve doktorcum en son dahiliyeye gittigimde b12 im epey eksik cikmisti ama emzirdigim icin biraktirdiktan sonra gel ilac basliycaz dedi ben ilac yerine diyete basladim kilo vermemde etkisi olurmu kan ilaclari kilo yapar diye kullanmak istemedim acikcasi hafiza zayifligi ani ama kisa tutmaya calistigim sinir halleri gibi belirtilerini yasiyorum napiyim bi akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?