- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Tamam canım yedin geçti lütfen artık yeme şuan iştah patlaması yaşıyorsun ama sonra pişman olcaksın, bugun yediklerini yarın yakarsın sonra dikkat ederek cumaya eksi çıkabilirsinSelam kızlar ay bende günah cıkarır gibi her yere yazdım kendimden utanıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim eşim bi ekmek var pasta gibi açma gibi cok güzel yani sade bile yenir o kadar güzel 1 kuma ile yetinemeyip yada 1 dilim ile yetinemeyip yarım ekmek yedim nerdeyse anamm ve başka ne yiyebilirim diye bakıyorum sağa solasanırım neslime verdiğim yarım saat ip atlama yı ben yapcam cuma günü hedefimi tutturamazsam
adana ekmeksizdir insaşşallh :)Bugünkü menüm
Sbh 2 yumurta 2 ceviz yeşillik peynir zeytin
Aksam Adana bol salata ayran
Gun icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Leslie,100 mekik,100 ip,öğlende yine 100 ip atlama
dşarda baya karma bimenü olmuş çok karıştırmadın mı öyle?Merhaba kızlar ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah 1 muz 1 bardak süt badem ceviz
Ara kaçamak bir tane donuteşim getirmiş dayanamadımmm
Akşam dışarıda yedim, salata, haydari, 2 tane kuzu madalyon1 tane çiğköfte, 2 yk pirinç pilavı
Su 2.5 lt
allah kolaylık versin size inşallah sonuç iyi oluro
is bende kaptan babamin nakil surecinfe ikinci etap basladi bu hafta yine istanbulda olabilirim insallahh cıs yemekler cikmaz onume
ohh valla senin beyin olumlu mesaj kutucuğuna döndü artıkgunaydin kizlar bundan boyle bana hergun persembe sizede oyle olsun yarin tartilcakmis gibi
hatun becerikli vallaCanım masallahın var camasır asarken ceviz yiyosun yemek yaparken ip atlıyosun
ya ama ozaman daha iyiydim şimdi de sığarım herhaldede ozaaman gibi olmazZaten 58 desin. BEnce sende bu gidişle sıgarsınn
seninki daha süpermiş sankiBende corba karistirirken cekirdek citlerdim yogurt corbasini korkudan basindanda ayrilamaz sikintidanda cekirdege verirdim kendimi:)
telafi edersin inşallah daha uzun bir hafta var ama aslında açlığından değil zaten bu durum dikkat etSelam kızlar ay bende günah cıkarır gibi her yere yazdım kendimden utanıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim eşim bi ekmek var pasta gibi açma gibi cok güzel yani sade bile yenir o kadar güzel 1 kuma ile yetinemeyip yada 1 dilim ile yetinemeyip yarım ekmek yedim nerdeyse anamm ve başka ne yiyebilirim diye bakıyorum sağa solasanırım neslime verdiğim yarım saat ip atlama yı ben yapcam cuma günü hedefimi tutturamazsam
asysemm harıkasın kız. Dur bende geleyım ben bırazcık gec gordum. o yuzden durudurulamadımnesli ablacim tam sana goreymis burasi ben bi cadir actim oturuyorum sende gel ::))
bugunde herkes kacamak yapmıs. Bende yaptım dayanamadım. yemesem cıldırcaktım. Ama cok sukur ben ekmek yemedım. sadece 750 gr balık yedımSelam kızlar ay bende günah cıkarır gibi her yere yazdım kendimden utanıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim eşim bi ekmek var pasta gibi açma gibi cok güzel yani sade bile yenir o kadar güzel 1 kuma ile yetinemeyip yada 1 dilim ile yetinemeyip yarım ekmek yedim nerdeyse anamm ve başka ne yiyebilirim diye bakıyorum sağa solasanırım neslime verdiğim yarım saat ip atlama yı ben yapcam cuma günü hedefimi tutturamazsam
Kolay gelsınn canım benimmmerhaba kızlar evi temizledim geldim ancak..
yarına izmirden arkadaşlarım geliyor buraya 2 günlüğüne akşama bende yemekteler ben izmire gittiğimde cok güzel sofra hazırlamıştı bze bende öyle yapmak istiyorum inşallah birde 4 yıldır ilk defa böyle uzaktan arkadaşım gelcek heyecanlıyım birazcık
Ah evet malesef cnm karnım o kadar tok ki ama yinede yiyesim var offTamam canım yedin geçti lütfen artık yeme şuan iştah patlaması yaşıyorsun ama sonra pişman olcaksın, bugun yediklerini yarın yakarsın sonra dikkat ederek cumaya eksi çıkabilirsin
Su iç bol bol hala canım bişey isterse yoğurt falan ye, tamamen psikolojik
Kafanda bitirirsen yemezsin
Ahh ne güzel demek arkadaş Buluşması en sevdiklerimden iyi eğlenceler şimdiden size :)merhaba kızlar evi temizledim geldim ancak..
yarına izmirden arkadaşlarım geliyor buraya 2 günlüğüne akşama bende yemekteler ben izmire gittiğimde cok güzel sofra hazırlamıştı bze bende öyle yapmak istiyorum inşallah birde 4 yıldır ilk defa böyle uzaktan arkadaşım gelcek heyecanlıyım birazcık
Evet noldu bende anlayamadım acıkcası sanırım hafta sonu evde oturmaktan oldu bu hafta sonu evdeyim ve kendimi yemeğe verdimtelafi edersin inşallah daha uzun bir hafta var ama aslında açlığından değil zaten bu durum dikkat et
Hoşgeldin cnm ben okurken bile yoruldum allah yardımcın olsunTünaydınlar kardeş takım ve 6. takım güzel hatunları
Öncelikle geçen hafta güzel güzel kilo veren ya da kilosunu muhafaza eden herkesi kutluyorum, kilo alanlar da elbet o ödemli yalancı kilocukları en kısa sürede atacaklardır.
Sonra günah çıkartayım. Ben hafta içi çok çalışıp koşturup ve neredeyse yemek yemediğim için hafta sonu bu bahanenin arkasına saklanıp kocamın fişteklemesiyle kendimi günah şeyleri yerken buluyorum. Sonra çarşambaya kadar anca yediklerimi yok ediyorum, perşembe de kör topal kilo verip cuma gününe güzel sonuçlar alamıyorum. Yani aslında 300-600 arası kilo veriyorum ama bir de hafta sonu günaha bulanmasam daha da hızlı bu yağ tabakalarından kurtulacağım demek bu yüzden artık aklım baliğ oldu daha günah işlemeyeceğim (yeni yıl gecesi hariç, onu ön rezerve edeyim şimdiden)
Kaptanım cumartesi günü tam faciaydı ama Allahın bildiğini kuldan ne saklayayım yazıyorum pişkin pişkin
Öğlen 3e kadar ; kahve
Öğlen 3te; 1 simit, bir mandalina, 1 ayran
Arada; beyaz çikolatalı kremalı mocha ki en ayı boyundan
akşam üstü; 1 tavuk burger
sinemada; yarım kutu mısır
Bitti mi hayır eve gelince; 4 tane tulumba tatlısı
Pazar günü yani bugün;
sabah; 2 yumurta, 1 minik ayva, peynir
öğlen; 3 tulumba (bitti)
akşam; tavuk haşlama-yoğurt yiyeceğim.
Neyse Dukan beni aforoz etmeden ben dukanı bırakıyorum başkanım. Zaten son zamanlarda çok saçmalamıştım. Tam Karatay'a da geçemiyorum malum ofiste yemek yemem zor. O yüzden yarın İsveç yapacağım patronum. Hem adam gibi günde 3 öğün yemiş olurum (benim dukan menülerine göre çok dolu ve adam gibi) hem de yılbaşı öncesi ne kadar verirsem o kadar kar hesabı 9 gün deneyeceğim, sonrası yeniyıl zaten. Birazdan gidip eksiklerimi alacağım, biraz alışveriş yapıp dolanacağım.
Sonra eşimin saç traşını yapacağım, kendi saçlarımı boyayacağım. Haftalık ütü, yemek aşamalarını bitirip, yaklaşık 60 ödevi değerlendirip, haftalık program yapıp, zıbaracağım.
Hepimize musmutlu bir pazartesi diliyorum şimdiden
Nazar mı desek napsak :)bugunde herkes kacamak yapmıs. Bende yaptım dayanamadım. yemesem cıldırcaktım. Ama cok sukur ben ekmek yemedım. sadece 750 gr balık yedımsunada koltukta oturamıyorum. mıdem patlıcak gb
Hoşgeldin canımSELAMLAR HERKESE BENDE BUGÜN İTİBARİIYLE DAHİL OLUYORUM TAKIMA..
bu sabah ; 2 dilim t.b. elmeğiyle biraz sucuklu yumurta
ara : 1 kahve 1 mandalına
oğlen buharda pişmiş brokoli,ıspanak,havuç (sarimsaklı yoğurtlu)
ara 1 avuç ayçekirdeği
arayeşil mercimek yahnisi --6 kaşık
akşamada bi kaç dilim haşlanmış patatesle bir porsiyn haşlanmış tavuk kanadı ve yoğrt salata yiyeceğim..
emzirdiğim için çok sık acıkıyorum bazen günde 4 kere ara öğün yaptığım oluyor..
hosgeldinnSELAMLAR HERKESE BENDE BUGÜN İTİBARİIYLE DAHİL OLUYORUM TAKIMA..
bu sabah ; 2 dilim t.b. elmeğiyle biraz sucuklu yumurta
ara : 1 kahve 1 mandalına
oğlen buharda pişmiş brokoli,ıspanak,havuç (sarimsaklı yoğurtlu)
ara 1 avuç ayçekirdeği
arayeşil mercimek yahnisi --6 kaşık
akşamada bi kaç dilim haşlanmış patatesle bir porsiyn haşlanmış tavuk kanadı ve yoğrt salata yiyeceğim..
emzirdiğim için çok sık acıkıyorum bazen günde 4 kere ara öğün yaptığım oluyor..
kizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimibugunde herkes kacamak yapmıs. Bende yaptım dayanamadım. yemesem cıldırcaktım. Ama cok sukur ben ekmek yemedım. sadece 750 gr balık yedımsunada koltukta oturamıyorum. mıdem patlıcak gb
Maleseff kızarmıstııkizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?