- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Maleseff kızarmıstııoff kendımı cok kotu histtim simdi yaa bide resmen yarım kilodan cok yedimm
Tebrik ediyorum hayatımmkizarmis degildir insallah canim ben hic kacamak yapmadim hatta suan cocuklar kocisimle tost sefasi yapiyolar ve ben yememek icin buraya attim kendimi
osgeldin canim bebeginide allah bagislasin emzirirken zor ici kıyılıyo insanin aman bebegini ac birakma acelesi yok sut gittimi gelmez ama kilo bir sene sonrada verilse olurSELAMLAR HERKESE BENDE BUGÜN İTİBARİIYLE DAHİL OLUYORUM TAKIMA..
bu sabah ; 2 dilim t.b. elmeğiyle biraz sucuklu yumurta
ara : 1 kahve 1 mandalına
oğlen buharda pişmiş brokoli,ıspanak,havuç (sarimsaklı yoğurtlu)
ara 1 avuç ayçekirdeği
arayeşil mercimek yahnisi --6 kaşık
akşamada bi kaç dilim haşlanmış patatesle bir porsiyn haşlanmış tavuk kanadı ve yoğrt salata yiyeceğim..
emzirdiğim için çok sık acıkıyorum bazen günde 4 kere ara öğün yaptığım oluyor..
amaaaan ye ye nereye kadar dimiTebrik ediyorum hayatımm
Bende katmerlere yenilmedim
Ohh vicdanımız rahat
kak ip atla canim baliklarda uyumasin seninleMaleseff kızarmıstııoff kendımı cok kotu histtim simdi yaa bide resmen yarım kilodan cok yedimm
Cnm ben abur cubur sevmem,o avantajım var,cıkolata adetken bitter yerim,benim kacamagım asırı acı ve o sebeple yediğim ekmek olur anca ama yemiyorum inş böle devam ederim ama kendimi dolup boşalan havuz gibi hissediyorum bir al bir ver oldum ama bi hafta sürüyo iste dolup boşalmam bakalım ıns bundan sonra gözle görülür bişiler olur:)Senin menülerinde masallahı var hiç kacamak olmuyor. Adana tabi durum değildir inşallah.
Sindim bende ekmegi cok yerken üstüne biraz daha yerdim:)Selam kızlar ay bende günah cıkarır gibi her yere yazdım kendimden utanıyorum nerdeyse yarım ekmek yedim eşim bi ekmek var pasta gibi açma gibi cok güzel yani sade bile yenir o kadar güzel 1 kuma ile yetinemeyip yada 1 dilim ile yetinemeyip yarım ekmek yedim nerdeyse anamm ve başka ne yiyebilirim diye bakıyorum sağa solasanırım neslime verdiğim yarım saat ip atlama yı ben yapcam cuma günü hedefimi tutturamazsam
Yok cnm ekmeksizdi :)adana ekmeksizdir insaşşallh :)
kak ip atla canim baliklarda uyumasin seninle
Herkese cok tesekkur edrim :)h
osgeldin canim bebeginide allah bagislasin emzirirken zor ici kıyılıyo insanin aman bebegini ac birakma acelesi yok sut gittimi gelmez ama kilo bir sene sonrada verilse olur
Canum kurallari okumustum kabul ediyorumHoşgeldin canım
Ben gülşah takım kaptanıyım 27 yaşında evliyim ist da yaşıyorum çalışmıyorum
76 kiloyla başladım şuan 63 kiloyum diyetisyenle kilo vermeye çalışıyorum
Sende kendini tanıtsana bize
Bide en önemlisi ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edip etmediğini bildirirmisin
Bebişini Allah bağışlasın canım emziriyorsan daha çabuk verirsin
amaaaan ye ye nereye kadar dimi
ne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorumCnm ben abur cubur sevmem,o avantajım var,cıkolata adetken bitter yerim,benim kacamagım asırı acı ve o sebeple yediğim ekmek olur anca ama yemiyorum inş böle devam ederim ama kendimi dolup boşalan havuz gibi hissediyorum bir al bir ver oldum ama bi hafta sürüyo iste dolup boşalmam bakalım ıns bundan sonra gözle görülür bişiler olur:)
Adana tabıkı ekmeksiz porsiyondu,alıştım ekmeksizlige vay bee diyorum bazen
Sende cok kaçamak yapmıyosun bügünde haftasonu bugünlük olsun bakalım yapacak bısı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?