Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

h
osgeldin canim bebeginide allah bagislasin emzirirken zor ici kıyılıyo insanin aman bebegini ac birakma acelesi yok sut gittimi gelmez ama kilo bir sene sonrada verilse olur

menuuu
sabah klasik kahvalti
ara iki likma krep kacaaktan saymayin lutfe iki lokmacik
ogle bir dlm ekmek bir kase etli nohut yogurt
ara bir grisini form cay
aksam ogleyle ayni arti salata
iki lt su uc yapicamyatana kadar ikiyuzde ip atlicam

Senin menülerinde masallahı var hiç kacamak olmuyor. Adana tabi durum değildir inşallah.
Cnm ben abur cubur sevmem,o avantajım var,cıkolata adetken bitter yerim,benim kacamagım asırı acı ve o sebeple yediğim ekmek olur anca ama yemiyorum inş böle devam ederim ama kendimi dolup boşalan havuz gibi hissediyorum bir al bir ver oldum ama bi hafta sürüyo iste dolup boşalmam bakalım ıns bundan sonra gözle görülür bişiler olur:)
Adana tabıkı ekmeksiz porsiyondu,alıştım ekmeksizlige vay bee diyorum bazen
Sende cok kaçamak yapmıyosun bügünde haftasonu bugünlük olsun bakalım yapacak bısı yok :)

Sindim bende ekmegi cok yerken üstüne biraz daha yerdim:)
Hemde yanında yediklerim icin degil ekmeğin tadına doyamadıgım icin ne cinsmişim
Ilk defa senin böle kaçamağını gördüm cnm

adana ekmeksizdir insaşşallh :)
Yok cnm ekmeksizdi :)

Kizlar selam pazar gunu ugrayamadim
biraz ev isi biraz market alisverisi derken aksam spora kacabildim simdi dus aldim oturuyorum
menumude yazayim
sabah 10 da
3 dikim ekmek.tereyagda yumurta peynir . Avakado ezmesi yesillik havuc.4 parca patates kizartmasi
saat 16.20 de
4 parca pizza
saat 20.00de yogurt ceviz ve soda
tam bi pazar menusu oldu vallahi
spor 45dk karma kardiyo; 20dk eliptik +20 dk lesli +5dk esneme

h

osgeldin canim bebeginide allah bagislasin emzirirken zor ici kıyılıyo insanin aman bebegini ac birakma acelesi yok sut gittimi gelmez ama kilo bir sene sonrada verilse olur
Herkese cok tesekkur edrim :)

28 yasindayim ank.da yasiyorym..2dogym yaptim 81 drn77 ye kendi cabalarimla indim..suan 77.2yim ve ilk hedefim 65 kg olmak..sizin boyle kg verduginizi gormek benide cok motive etti..herkese kolayliklar

Canum kurallari okumustum kabul ediyorum bende evliyim biri 27aylik,biri 5aylik iki cocugum var..calismiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 dilim su böreği
Akşam köfte, salata, ayran
Spor saatlerce ayakta bebek pışpışlama :) yeğenimi sevmeye gittik bugün annesine tatildesin git dinlen dedim anam ne zormuş allah kolaylık versin tüm annelere

ne guzel yaa. Bu nasıl bı duygu ınsanın tatlıyla arası olmaması benım annemde oyle. Cok ozenıyorum

Yarın arkadasım memleketlerının meshur tatlılarını getırecek. Ben aylar oncesınden o tatlıları gorup laptopa yapısıp salyalarımı akıttıgım ıcın.
Yarın onu yemıcem. Carsambanadan cumaya kadar istanbulda bir otelde eğıtımim var. Otelde kalıcam. onunda cıs olan tatlılarına yemeklerını agzıma koymucam. Eğer yaparsam kızlar sıze emanetim. Bana ne ceza verırsenız uygulucam. kac kısıysek herbırınızden 1 ceza alıcam. ve aldıgım cezeları bı sonrakı hafta tamamlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…