- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hoş bulduk size bol eksiler getirdikben girmeyeli misafirlerimiz gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler
işallah hep beraber yaza fit oluruz
bende 75 e çok yaklaştığımı bu nedenle bi türlü hedefe ulaşamadığımı düşündüm dün o nedenle artık 75 değil 70 70 70 dicem herşekilde. 75 in ömrü bitti elveda gelsin 70........mişşşş
gamzem nasılsınTeşekkürler canım hoşbulduk
ayyy inşallahhoş bulduk size bol eksiler getirdik
bu hafta beraber uçucazzz
valla ben marttan beri toputopu 14 kilo verdim. haftada 300,200, bazen 700,arada 1000 gr. okadar az verdim sıkıldım yıprandım ama sonra alıştım şimdi 300gr arar oldum durdu vermem. o nedenle 200 bile versem havaya uçucam. varsın yavaş gitsin napim.14 kilo vereli pek artı çıkmadım ne zaman 75 indim bi 77 bi 76 baktım olmuyor hedefi 70 çekmek lazım 75 kendini korumaya aldı ulaşılmaz sanıyor onu piskolojik yeneceğim halt etmiş o. 2 haftaya ben zaten 75 çoktan görürüm o da arkamdan bakakalır dimi. amaç 70 ona koşmak lazım. 70 benim gençkızlık kilom ona ulaşınca 66-67 hedeflicem yaza kadar herhalukarda 67 olurum zaten sıkıntımda acelemde yok takım beni atmazsa :))))aynen aynen hedefleri degiştirmek lazım :) ben minik adımlarla gideyim diyorum şuan. çünkü hedefi ayda 5 den fazla isteyip yapamayınca iyice isteğim gidiyo. zaten düzenli beslenmeyi öğrensem bu kadar zorlanmayacam çok çabuk gidecek
ayy canım ne güzel demişsin işte bende bu sabır yok. bu sabır olsaydı şimdiye incecik olurdum zaten. ama ben sanki bi anda almışım bu kiloları gibi bir anda gitsinler istiyorum. ama bu sefer bende kararlıyım. yavaş gitsin düzenli gitsin. 100 gr da olsa gitsin artı çıkmasındavalla ben marttan beri toputopu 14 kilo verdim. haftada 300,200, bazen 700,arada 1000 gr. okadar az verdim sıkıldım yıprandım ama sonra alıştım şimdi 300gr arar oldum durdu vermem. o nedenle 200 bile versem havaya uçucam. varsın yavaş gitsin napim.14 kilo vereli pek artı çıkmadım ne zaman 75 indim bi 77 bi 76 baktım olmuyor hedefi 70 çekmek lazım 75 kendini korumaya aldı ulaşılmaz sanıyor onu piskolojik yeneceğim halt etmiş o. 2 haftaya ben zaten 75 çoktan görürüm o da arkamdan bakakalır dimi. amaç 70 ona koşmak lazım. 70 benim gençkızlık kilom ona ulaşınca 66-67 hedeflicem yaza kadar herhalukarda 67 olurum zaten sıkıntımda acelemde yok takım beni atmazsa :))))
ama artık artı görmek istemiyorum bunda kararlıyım
70 olayim basliycam ilaclara soz problem oluyo gercekten bazen herseyi unutuyorumgunaydın kızlarrr..
gecmiş yapamadım ama gözüme takılanları yazayım.yeni üyerimiz hoşgeldin canım.30 olmadan ver kilolarını 30dan helede 35den sonra yavaslıyor.bizimde bir cogumuz seninkilondayız ve hedefimiz aynı sayılır.katıl bize.boyun ka bu arada ona gözüm takılmadı.
ayşecim sen emziriyormusun.b12 hayvansal gıda az aldıgın için düşüktür veya midesinde sorun olanlarda düşük oluyor.bayanlar kilo alacagız diye b12 ve demir kullanmaktan korksalarda kullanmamak kilo yapıyor.kullanınca can geliyor,metabolizma hızlanıyor.eksiklikleri cok şeye sebeb olabiliyor.konsantrasyon problemi unutkanlık halsizlik...
bencede canımm. Ben 65 olsam hatun gb olurum sanırım. Ama bazen korkuyorum bu yuzden cok dusunmek ıstemıyorum. 65 olmam ıcın 30 kilo vermem lazım ya yapamazsam diye dusunceler goruyor. Sonra bakıyorum yapanlar nasıl yapmıs. verılebılır ınsanlar 60 kilo fln verıyor. Elbet buye dayanamıcak verıcek sen pes etme yeter dıyorum. Insallah oluruz tatlım yaabende gormustum canim hatun fistik olmus biz neden olmayalim nedeen sunun surasinda 55 e ne kaldi
inşallah canım ya. iyice saldım bu hafta.
bende mı mat alsam leslıe yaparken ses gecırmez mı boylelıkle banum ?
bu şekilde yaparsan 1,5 saat leptin yağ yakmış olacak canım akşam da 19 dan sonra şekersiz içecekler hariç kilitleydinmi tamamdır
koşu bandının altına matlardan serersen sorun kalmıyor Eminecim
vucut bır ıkı kere yıyınce dahasını ıstıyor alısıverıyor hemencecik. Azar azar kesmek olmuyor neslım hemen karar alıp kesmen lazım. yapabılırsın bunu. yapmayın kızlar ben hep sızlerı ornek alıyodum. geldıgımde bı nuraya bı neslıyı yakalasam dıye kendı içimde sizle yarısıyodum. Hadı toplanalım. Mezun olalım ve bıtsın su iş. SOnra keyıflıce koruma yapalımay bende kendime inanıyorum. tutucam çenemi bu hafta 4 gün kaldı zaten
sorma tatlım bana bi hal oldu. bırak kilo almayı zehir gözüyle baktığım hatta tiksindiğim herşeyi canım çekiyor. taşınma telaşıyla düzeni çok bozdum metabolizmam altüst oldu vallahi
herkese günaydın
haftasonu yoktum evde değildim dedemlere gittik onlarda kaldım
hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabah: mantarlı yumurta
peynir zeytin
çay 1 dilim ekmek
Öğle: sabah geç kahvaltı yaptığım için 1 elma
ikindi: 1 adet pötibör bisküvi
akşam: kurufasülye
salata
1 dilim ekmek
gece: 1 adet muz
doktor gbsın neslimmcanım b12 ye bağlı kansızlıkmı demire bağlı kansızlıkmı biliyormusun. eğer b12 kaynaklı iste zaten hap değil iğnesini olmalısın. doktorlar bazen iğne alternatifini atlayabiliyorlar. iğne olman depolarını daha hızlı doldurur bir araştır istersen. kansızlık çok nahoş bi durum acil şifa dilerim
olabilirrrr. Beyin zaten cok etkiliyor bende hep 70 diyorum. Acaba şimdiden 65 i mi hedeflemeye başlasam kendimeişallah hep beraber yaza fit oluruz
bende 75 e çok yaklaştığımı bu nedenle bi türlü hedefe ulaşamadığımı düşündüm dün o nedenle artık 75 değil 70 70 70 dicem herşekilde. 75 in ömrü bitti elveda gelsin 70........mişşşş
İyiyim neslim sen nasılsın canım?gamzem nasılsın
valla ben marttan beri toputopu 14 kilo verdim. haftada 300,200, bazen 700,arada 1000 gr. okadar az verdim sıkıldım yıprandım ama sonra alıştım şimdi 300gr arar oldum durdu vermem. o nedenle 200 bile versem havaya uçucam. varsın yavaş gitsin napim.14 kilo vereli pek artı çıkmadım ne zaman 75 indim bi 77 bi 76 baktım olmuyor hedefi 70 çekmek lazım 75 kendini korumaya aldı ulaşılmaz sanıyor onu piskolojik yeneceğim halt etmiş o. 2 haftaya ben zaten 75 çoktan görürüm o da arkamdan bakakalır dimi. amaç 70 ona koşmak lazım. 70 benim gençkızlık kilom ona ulaşınca 66-67 hedeflicem yaza kadar herhalukarda 67 olurum zaten sıkıntımda acelemde yok takım beni atmazsa :))))
ama artık artı görmek istemiyorum bunda kararlıyım
o sabır hemen hemen kimsede yok. Hemekn istiyoruz ki oluverelim fit. Ama sonra bakıyoruz kacamak yapmısız arada. Biz zaten 4 4 lük yapsak ayda 4 er 4 er gitse bile aslında bakınca 6 ay sadece yarım yılda fit olabiliriz. Ama işte yok maral bozuldu ye yok sevindik yee. sanki elimize ne gectiyse. Cok guzel bı yemek yedım dun hanı lezettini bile hatırlamıyorum. 1 saatlik mutluluk için aylarımı harcamama değer miayy canım ne güzel demişsin işte bende bu sabır yok. bu sabır olsaydı şimdiye incecik olurdum zaten. ama ben sanki bi anda almışım bu kiloları gibi bir anda gitsinler istiyorum. ama bu sefer bende kararlıyım. yavaş gitsin düzenli gitsin. 100 gr da olsa gitsin artı çıkmasında
ben ufaktan eve gideyim. malum yemeklerimi evde unutmuşum. cüzdanımı evde unutmuşum :) iyi kendimi getirmişim işe aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?