Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne kadar haklısın canım bir saatlik zevkin zararını giderebilmek için günlerce uğraşıyoruz sonra en güzeli tutmak kendimizi inşallah hep de başarırız..

ahh kuzum ne güzel diyosunn. ya zaten bunun bilincinde oldugum halde yapmıyorum ya bende buna kızıyorum. düzgün yapsam eminim ayda 4 kg gider daha önce yaptım çünkü. ama bilipte yapmamak daha kötü bu sefer kendime kızgınlıgım daha artıyoç bu kadar iradesiz oldugum için kendimden sogudum resmen.

git canım git. Evin ile işin yakın mı bırbırıne?

eh işte canım yürüyerek 15 dk. ee git gel yarım saat oluyo :)

Selam 3. ve 6. takım fıstıkları
Ancak gelebildim buraya, Bilmeyenler için söyleyeyim, evimde internet olmadığı için hafta içi mesai saatlerinde yazabiliyorum buraya, o yüzden biraz geç kaldım selam vermekte. Herkes iyidir inşallah. Geçmiş o kadar birikmiş ki biraz göz atayım dedim ama çok fazla ilerleyemedim. Hedef listesini görmüştüm bir yerlerde onu bulayım da bari hedefimi yazayım.

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>57,4
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>63,4
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

Bu hafta bir kilo vermem lazım geçen hafta regl yüzünde sabit kaldım, bu hafta telafi etmem gerek.
Canım kaçamaklar olmasa ayda 4 kg gider tabiki. Ben de ilk ay 23 kil verdim ama gel gör i son 4 aydır sadece 5 kilo. Sürekli kaçamaklar yapıyorum, diye listemin dışına çıkıyorum o zaman fa gitmiyor işte. Şimdi karar aldım artık, 16 şubat diyete başlama tarihim, o zamana kadar hedef kiloma ineceğim inşallah... Çocuklara da pasta börek yasakladım. Bu iş bitene kadar benden bir şey istemeyin dedim. Evde istemeden atıştırabiliyorum özellikle hafta sonları. Sonra da bir pişmanlık ama iş işten geçiyor.

ilk ayy 23 müüüü 1 ayda mı

canım ben aslında nankörlük ediyorum. evde yanlızım tek yaşıyorum istesem yaparım yani istiyorumda nefsime hep yenik düşüyorum. yiyince elime ne geçiyo hiçbişey ama olmuyo işte. ama bu sefer kararlıyım az gitsin ama gitsin

Perşembe cuma menümü unuttum ama hafta sonunu yazayım
c.tesi
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı

1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz

Öğle
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı prasa
Yoğurt

Ara
3 kayısı
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Akşam
Hamsi buğulama
Salata

Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 1 mil+40 dak plates
-----------------------------------------
Pazar
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz

Öğle
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı prasa
Yoğurt

Ara
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Akşam
Fırında tavuk
Salata

Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 3 mil

6 çıkmamış mı yok kız bir ayda olur mu 6 ayda. Farketmedim yanlış yazmışım
anladım bi yanlışlık oldugunu zaten . yaslında bakarsa 15-20 kg arası vermem gerek benim. yapılamaz degil sonuçta. ayda 4 kg versem 4-5 ayda tamam . neyse bu sefer kararlıyım yapıyorum inşallah :)

Yalnızsan daha kolay yapman lazım aslında. ben 4 çocukla ayrı pişirdim kendime. Son zamanlarda çok sıkıldım o yüzden bu kadar uzadı ama bu hafta iyi gidiyor toparladım yine. Yoksa sarı kartım var takımdan atılabilirim o yüzden hedefi tutturmam lazım. Biliyorum ki bir ay eskisi gibi yapsam bu iş biter. Sen madem yalnızsın kaçamak yapacak birşeyler evde bulundurma. Benim gibi her çocuk ayrı bir şey istiyor, onlara da ilk başlarda ceza verdim. Hiçbirşey pişirmedim. Sadece doktor kontrolüme gidince yaptım, az da olsa atıştırdım ama çok etki etmedi. Diyetisyenim her kontrolümde bir kaçamak veriyordu bana. Ama sürekli yapınca olduğun yerde sayıyorsun. Sporun da ancak kaçamağını yakmaya yarıyor malesef.

anladım bi yanlışlık oldugunu zaten . yaslında bakarsa 15-20 kg arası vermem gerek benim. yapılamaz degil sonuçta. ayda 4 kg versem 4-5 ayda tamam . neyse bu sefer kararlıyım yapıyorum inşallah :)
İsteyince oluyor olmadı diye bir şey yok. Geçen akşam haberlerde 72 yaşındaki kadın 170 kg dan 98 kg inmiş. Spor bile yapıyordu, yani isteyince oluyor mutlaka. Biraz kurallı gitmek gerek.

insallah canim insallah kocisim bu sabah bana yuzun kuculmus dedicok guzel basladim gune

İsteyince oluyor olmadı diye bir şey yok. Geçen akşam haberlerde 72 yaşındaki kadın 170 kg dan 98 kg inmiş. Spor bile yapıyordu, yani isteyince oluyor mutlaka. Biraz kurallı gitmek gerek.

evet canım şartlar müsait aslında ama ben nankörlük yapıyorum yoksa ne çocuk var ne koca ne ana evde kimse olmayınca yemeklerimide yagsız pişiriyorum istediğimi yapıyorum ama ben tembellik edip kendimi salıveriyorum. neyse bugün benim için güzel bir başlangıç oldu teşekkür ederim :) bundan sonra düzenli menü düzenli hayat sonra gitsin kilocuklar

Rica ederim canım. Seninki biraz da sıkıntıdandır anlayabiliyorum. Şöyle söyleyebilirsin kendine, aaa bu kadın 4 çocukla yapabildi bende yaparım ne var yani. ben inanıyorum evinde kaçamak yapabileceğin bir şey bırakmazsan kısa zamanda bu işi başarırsın. Zaman öyle çabuk geçiyor ki, bir bildirimden diğerine bakmışsın hemen cuma gelivermiş. Birkaç hafta sonra da çevrendeki tepkileri izlemeye başlarsın. O güzel tepkiler geldikçe de daha çok motive olursun ve bir de bakmışsın mutlu son gelmiş, mezun olmuşsun

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Ayulduzz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>57,4
Olvidos ==> 62,9 ==> 62

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>63,4
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…