Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy ne güzel diyosun yaa. inşallah inşallah o günleri görürüm. ya evde bişey koymasam ne gidip alıyorum bide üşenmiyorum düşün ::) herşeye üşenen ben söz konusu abur cunur alışverişi olunca bide bakmışım en uzaktaki markete bile gitmişim :)

Yeşilliğim bitmişti hem alayım hemde yürümüş olurum dedim havada güneşliydi, ayy burnum dondu
Ne soğukmuş
Yürüyüş kesmedi azcıkta trambolinle atlıyım
yaa şu trambolin zevkli olsa gerek ama benim evin tavanı çok alçak kesin kafamı vururum :)

3. TAKIM 393. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 76.4 ==>75.4
Ayulduzpz ==> 74,6 ==>73,9
Kelebekolacam ==> 75,5 ==>
Yasemimm ==>67,7 ==>
Nilyyyaaannn ==> 78,6 ==> 77
Chnnmkiz ==> 77,4 ==>76
Sahgull ==> 63,2 ==> 62,4
Nar38 ==> 58 ==>57,4
Olvidos ==> 62,9 ==>

Misafirlerimizin Hedef listesi :)

makres ==> 64,4 ==>63,4
BayılanBayılana ==> 93,3 ==>
rengarenknesli ==> 77,8 ==>76,3
merinetya ==> 73,5 ==>
senasevval ==> 49,7 ==>
Sindi564==> 79,2 ==>
Ahbirkingcharlesımolsa ==> 77,5 ==>

Aslı ==> 89,7 ==>
Yenibirben ==> 79,3 ==>
Bulutummm30 ==> 81,4 ==>81
winstonlight ==> 75 ==>74.5
Ayyüzlüm ==> ? ==>
Ebwam ==> ? ==>
Bızdık ==> ? ==>

[/QUOTE]

İşte burda irade devreye giriyor. Birkaç defa kendini frenlesen zaten devamı gelir. Herşey sende başlıyor sende bitiyor canım.

Tünatdınlar kızlar,
Benki normalde kahvaltı etmeyip akşama kadar 2 ponçikle duran insandım bugün isveç diyetine başladım ve sabahın köründe iki yumurta yedim şu an açlıktan kalemi kemireceğim
Alışmadık kalçada don durmaz dedikleri böylesi bir şeydi sanırım. Yedikçe dibim delinmiş gibi acıktım şaka gibi neyse eve gidince kocaman 200 gram etim ve salatam beni bekliyor olacak O yüzden yaramazlık yok. Hem haftasonu yediğim tulumbalar 3 gün aç kalsam beni idare eder

Durum değerlendirmesi yaptığıma göre kaçabilirim.
Herkese iradeli bir gün diliyoryum

Selam kizlar bugun midemin hic tadi yok usuttum herhalde bende detoks corbasi yaptim baya rahatlatti
Geçmiş olsun canım, çorba iyi gelir iyi yapmışsın. Nasıl yapıyorsunuz bu detoks çorbasını. Ben de cumaya kadar ayran detoksu yapmayı düşünüyorum. Bir kere denedim bir gün dayanabildim ama 500 gr gitmişti. Bir daha deneyeyim diyorum da iş yerinde nasıl olacak bakalım.

iş yerinde zor o canım bende haftasonu deneyeyim diyorum hem kaçamakta yapmamış olurum bu arada

iş yerinde zor o canım bende haftasonu deneyeyim diyorum hem kaçamakta yapmamış olurum bu arada
Hafta sonuna bırakmam sanırım. Cumaya etkisini görmem gerek. Geçen hafta regldan sebep kilom sabitti. Ordanda biraz karım olur diye düşünüyorum. Neyse yapamazsam da hafta sonuna kalır artık. Sporu biraz daha artırayım bugün. Bir saate çıkarabilirsem süper olur.

hiç böyle düşünmemiştim dogru diyosun. ama ip atlıyorum oda mı zararlı acaba
Tabiki zararlı atlama bence yük bindiriyosun beline, koşu bandını kullan eminecim 1 saat yürüsen inanılmaz faydası olur, ilerde kilo azalıncada pilates falan yaparsın şekillenmek için

Tabiki zararlı atlama bence yük bindiriyosun beline, koşu bandını kullan eminecim 1 saat yürüsen inanılmaz faydası olur, ilerde kilo azalıncada pilates falan yaparsın şekillenmek için
tamam kaptancım dinleyeyim seni zayıfladıktan sonra artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…