Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sende sanslı kesimlerdensın ben,mde yürüyerek 10 dk. O zaman bundan sonra hiç bahanen yok eminem o yemekleri yapıyosun ve mutlaka ya işe götürüyosun ya evde gidip yiyosun. Yarım saat yürüme toplam yarım saate yemek işte daha nolsun mis gb oldu hatta sana yürümekte artı olarak kalıcak. Evdede az da olsa belini zormalamadan yap sporunu. Bak güzel güzel gidiyo o zaman kilolar.

inşallahh canım inşallah olursun. bende senin şu olduğun kilolara gelsemm inşallah yakındır

Yalnızlığında zorlugu var zcanım. tek basına yemek yapmakta zor geliyor. Abur cuburlar daha guzel gelıyor fln fln. cok oluncada ailene yemek yaparken iradeni tutmak zorundasın. ıkısıde zor ama tabiki tek olmak daha avantajllı.

insallah canim insallah kocisim bu sabah bana yuzun kuculmus dedicok guzel basladim gune

Ne kadar güzelll. Benimde iş arkadaşım gecen spordan sonra saçlarımı toplmıstım o dedi yüzün küçülmüş diye. Bende sevinmiştim. İlerde kilolara takılı kalmıcaz göreceksiniz sadce görüntümüz ile ilgilenir olcaz. Ben bu arada cidden kenidim günlük tutumaya karar verdim bu yaşımdan sonra :) ne yediklerimi yazıp naptıklarımı yazıcam. işim için yapmıştım bunu çok yoğun iken bide biri vardı özenle beni cıldırttı iş yerinde. herseyı yazmıstım. gecen elime gecti güldüm çok ama iyi gelmişti oraya yazarken saj oly-uyodum. Soylemedıklerı soyluyodum iyi geliyodu.

Yeşilliğim bitmişti hem alayım hemde yürümüş olurum dedim havada güneşliydi, ayy burnum dondu
Ne soğukmuş
Yürüyüş kesmedi azcıkta trambolinle atlıyım

Evett bugün çok soğuktuu. Bende sabah 7.00 da uyandım dışarı yüürüyüş yapmaya hazırlandım bi güzel aşağı indim 1 turu zor attım hemen iceri kactım vurdum kafayı uyudum. Dondum içim titremiş bende bu yüzden bu gün aksam yapıcam spor. Misafirler kızceleride evde bıraktım. Onlar yerleşsinler baksınlar neler yapıyolar fln.

Son aram kaldı ama yazayım menümü belli nasıl olsa ne yiyceğim

Kahvaltı
1 domates,az peynir,6 tane yeşil zeytin
2 dlm ekmek

Ara
Şekersiz türkkahvesi

Öğle
Tavuk,salata,1 dlm ekmek

Ara
3 yk yoğurt,1 portakal

Akşam
Kabak sote,4 yk yoğurt ve 1 dlm ekmek

Ara
1 kupa yeşilçay,3 yulaflı bisküvi

2 lt su
30 dk yürüyüş+10 dakika trambolin+50 mekik

evet canım bende öyle yapıyorum artık 1 gün önceden ne yiyeceğimi bilince hem kaçamakta olmaz. havalar soguk o yüzden git gel zor. soğuk bir yanada yagış olunca hiç yürüyemem :)

evet gerçekten avantajlı. yanlızlıgın sadece psikolojisi agır yoksa alıştım artık 4. yılımdayım :)

aynen bende yapıyorum ara ara. sonra okuyunca cidden ne safmışım diyorum :) ama bence en iyi terapi yöntemlerinden biri yazmak. ben kendi kendime çok konuşurum yazmaya gelince nutkum tutuluyo sonra 2-3 satıt yazıp bırakıyorum. yazmaya başlayana kadar olan süre bile iyi geliyo :)
bu hafta bende yapıcam hafta sonu ayran detoksu. Bakalım nolck?

ayy ne güzel beraber yapcaz yani. bende yapayım tabi misafir gelmezse :)

Barbim biberiyenin yağ yakımına yardımcı olduğunu biliyorum cnm .İçersen faydası olur

Donut Ah o damadı gözüm görmesin spor yapamadın sanırım Gamzem

Eminecim hoşgeldin cnmmm ara öğün kilo verememenin en büyük sebebi cnm sadece leptin hormonunun çalışması için menü aralarını uzun tutabilirsen bunun faydasını görürsün tatlım

Yok Ayşem dur orayı hiç bilmeisn neslimm

Sendemi barbimmm kahvaltını düzgün yapmadın mı canım tok olsaydın gözün dönmezdi kuzum

Gözlerime inanamıyorum Gizemimmm cumartesi 15 e kadar aç durman sonucu tam bir patlama yaşadın sanırım tamam önceden uyarmıştın ama bu kadar olacağını düşünemedim

Gizemcim İsveç diyeti hakikaten ağır bir diyet zaten tüm gün ayaktasın yapabilecekmisin bitanem iki arkadaşımız bu isveç diyeti yüzünden hastahanelik oldu geçen sene ne olur gel vazgeç Üstelik metabolizmanı altüst edeceksin Lütfen düşün

Senin yapılacaklar listesi uzun yine kolay gelsin cnmm

Ben de yarım kiloya yakın yedim Ayçam pişman değilim ama kızartma yediğin için transyağ yemiş oldun sadece o sorun

Tebriklerrr

Yakışır Kaptan

İlk geldiğinde ekmeksiz yapamam diyoprdun Fatoşum hatırlıyormusun

Afiyetolsun cnmm

Hakikaten tam pazar menüsü olmuş neslimm akşamı hafif geçirmen isabet olmuş spora bayıldım

Hoşgeldin yeni kelebeğimiz allah bağışlasın meleğimizi emzirmen en büyük avantaj sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için en doğru yerdesin ben de 3, takım mezunlarındanım cnm

Slm Gamzem akşamı hafif geçirince kızamıyorum ki Sen bugün en kalorili tatlıyı yemişsin kuzum bebiş öpücüğü çok kaloriliii Alıştırma yapman iyi olmuş kuzum sen de en doğru zamanda anne olacaksın inşşş

Ve geçmiş bittiiiiTürkçeyi katletmiş olabilirim şimdiden affedin
[/QUOTE]

hoşbuldumm çoook teşekkür ederimm canımm sizi çok özlüyorum yoğunluktan ancak fırsat bulup da gelebildim bu haftayı bir atlatsaydım daha da rahat olacağım sanırım
çok zor tutuyorum kendimi kaçamak yapmamak için canım erkek arkadaşım sağolsun engelliyor genelde
henüz izinden beri kaçamak yapmadım bir kere dondurma yedim sadece spora da devam kilo verip geri döneceğimm sen nasılsınn

Haklısın her kacamak bızı uzaklastırıyor.

supersın aybukem. Ara ara gel sen özletme kendini insalah döndüğünde incecik donersın hep beraber mezun ooluruz

tamam canım fırsat buldukça uğramaya çalışacağım inşallah ama daha mezun olmaya çoook var geçmiş yapamıyorum malesef sayfalar birikiyor sürekli ama bir mesajda mesaj sayılarından bahsettiğini gördüm
ben severek yapıyordum canım hoşuma gidiyordu ondan çok da zor gelmiyordu açıkçası genelde kendi mesajlarımı sayarken sıkılıyordum sadece
sen ne yapıyorsun rafinera nasıl gidiyor

Bende gecrn kardesimi sirdum zayiflamismiyum diye yoo hala kafan kocaman dedi gicik

Hosgeldin guzellik

hoşbuldumm kaptanımm teşekkür ederim canım vereceğim inşallah kısa sürede geri dönmek istiyorum ama 1 ayı bulur gibi duruyor şimdilik
geçen hafta 1 gün tatil verdim kendime yalnız kaldım biraz iyi geldi .. sizi çok özlüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…