tamam kaptancım dinleyeyim seni zayıfladıktan sonra artık :)
Aminn inşallahhhhNe kadar haklısın canım bir saatlik zevkin zararını giderebilmek için günlerce uğraşıyoruz sonra en güzeli tutmak kendimizi inşallah hep de başarırız..
İyi çalışmalar canım
Sende sanslı kesimlerdensın ben,mde yürüyerek 10 dk. O zaman bundan sonra hiç bahanen yok eminem o yemekleri yapıyosun ve mutlaka ya işe götürüyosun ya evde gidip yiyosun. Yarım saat yürüme toplam yarım saate yemek işte daha nolsun mis gb oldu hatta sana yürümekte artı olarak kalıcak. Evdede az da olsa belini zormalamadan yap sporunu. Bak güzel güzel gidiyo o zaman kilolar.ahh kuzum ne güzel diyosunn. ya zaten bunun bilincinde oldugum halde yapmıyorum ya bende buna kızıyorum. düzgün yapsam eminim ayda 4 kg gider daha önce yaptım çünkü. ama bilipte yapmamak daha kötü bu sefer kendime kızgınlıgım daha artıyoç bu kadar iradesiz oldugum için kendimden sogudum resmen.
eh işte canım yürüyerek 15 dk. ee git gel yarım saat oluyo :)
Selamlar herkese..az kalorili sGlikli gunler...cocuklari uyutayim doncem araniza
inşallahh canım inşallah olursun. bende senin şu olduğun kilolara gelsemmBu hafta bir kilo vermem lazım geçen hafta regl yüzünde sabit kaldım, bu hafta telafi etmem gerek.
Canım kaçamaklar olmasa ayda 4 kg gider tabiki. Ben de ilk ay 23 kil verdim ama gel gör i son 4 aydır sadece 5 kilo. Sürekli kaçamaklar yapıyorum, diye listemin dışına çıkıyorum o zaman fa gitmiyor işte. Şimdi karar aldım artık, 16 şubat diyete başlama tarihim, o zamana kadar hedef kiloma ineceğim inşallah... Çocuklara da pasta börek yasakladım. Bu iş bitene kadar benden bir şey istemeyin dedim. Evde istemeden atıştırabiliyorum özellikle hafta sonları. Sonra da bir pişmanlık ama iş işten geçiyor.
canım ben aslında nankörlük ediyorum. evde yanlızım tek yaşıyorum istesem yaparım yani istiyorumda nefsime hep yenik düşüyorum. yiyince elime ne geçiyo hiçbişey ama olmuyo işte. ama bu sefer kararlıyım az gitsin ama gitsin
insallah canim insallah kocisim bu sabah bana yuzun kuculmus dedicok guzel basladim gune
Yeşilliğim bitmişti hem alayım hemde yürümüş olurum dedim havada güneşliydi, ayy burnum dondu
Ne soğukmuş
Yürüyüş kesmedi azcıkta trambolinle atlıyım
iş yerinde zor o canım bende haftasonu deneyeyim diyorum hem kaçamakta yapmamış olurum bu arada
Sende sanslı kesimlerdensın ben,mde yürüyerek 10 dk. O zaman bundan sonra hiç bahanen yok eminem o yemekleri yapıyosun ve mutlaka ya işe götürüyosun ya evde gidip yiyosun. Yarım saat yürüme toplam yarım saate yemek işte daha nolsun mis gb oldu hatta sana yürümekte artı olarak kalıcak. Evdede az da olsa belini zormalamadan yap sporunu. Bak güzel güzel gidiyo o zaman kilolar.
evet gerçekten avantajlı. yanlızlıgın sadece psikolojisi agır yoksa alıştım artık 4. yılımdayım :)Yalnızlığında zorlugu var zcanım. tek basına yemek yapmakta zor geliyor. Abur cuburlar daha guzel gelıyor fln fln. cok oluncada ailene yemek yaparken iradeni tutmak zorundasın. ıkısıde zor ama tabiki tek olmak daha avantajllı.
aynen bende yapıyorum ara ara. sonra okuyunca cidden ne safmışım diyorum :) ama bence en iyi terapi yöntemlerinden biri yazmak. ben kendi kendime çok konuşurum yazmaya gelince nutkum tutuluyo sonra 2-3 satıt yazıp bırakıyorum. yazmaya başlayana kadar olan süre bile iyi geliyo :)Ne kadar güzelll. Benimde iş arkadaşım gecen spordan sonra saçlarımı toplmıstım o dedi yüzün küçülmüş diye. Bende sevinmiştim. İlerde kilolara takılı kalmıcaz göreceksiniz sadce görüntümüz ile ilgilenir olcaz. Ben bu arada cidden kenidim günlük tutumaya karar verdim bu yaşımdan sonra :) ne yediklerimi yazıp naptıklarımı yazıcam. işim için yapmıştım bunu çok yoğun iken bide biri vardı özenle beni cıldırttı iş yerinde. herseyı yazmıstım. gecen elime gecti güldüm çok ama iyi gelmişti oraya yazarken saj oly-uyodum. Soylemedıklerı soyluyodum iyi geliyodu.
bu hafta bende yapıcam hafta sonu ayran detoksu. Bakalım nolck?
Bu sözleirni duymamış olayım barbim en güzelini yaptın senin için çok iyi olacak hem arkadaş edineceksin hem çevren değişecek beslenme düzenini de oturttunmu sorun yok kuzum
spor yokmu barbim ne zaman başlayacaksın hem spor yokhem minik kaçamaklar gerçi sütlacı bitirebilirdin tam diyet yapmışsın nasılsa
Barbim poşet yeşilçay içiyorsan bu yapabilir.Açık yeşilçay içersen dokunmaz sanırım
ocak ayının 2, haftası olsun o zaman Ayçam
Kendi yarattıklarının ve yaptıklarının nasıl güzel olduğunu ve sağlıklı olduğunu görünce inan seve seve yaparsın Ayçacım
Neslim şu kan grubu diyeti sevdiğim herşeyi yasaklamışzeytin yok turp yok bulgur tarçın karabiber sevmedim nedense
2 takım birleşince haklısın Yaseminim gidelim siterseniz
yine mi nutellaşu ip atlamaya 10 dk da benden gelsinn
hakikaten biberiye çok faydalı sadece kaynatma biberiyeyi sıcak su da 5 dk bekletmen yeterli ve taze olursa daha süper olur
Oyyy Aybükem hoşgeldin kuzum özletme kendini dualarımız seninnle bitanemSen de sakın bırakma kendini
Gizemin ponçikleri gibiyse sorun yok efserim1 lira kadarsa yani
yine iyi başarıyorsun cnmm cepten yazmak en büyük kabusum benim
b12 ve d vitamini değerlerin düşükse kilo vermen zorlanır kuzum
Oh ne güzel bir gün geçirmişsin canım yeni cicileirni güle güle kullan . Paşamızda dişini patlatmış hadi gözün aydın
adananın lavaşı yenilmediğine göre süper menün kuzumsabahları cevizden çalmayalım lütfen
Himmm ok cnm sen bilirsin..:)
Biberiye kafami karistirdi cnm nedense nette zayiflama etkisi yok diyo ama ben yardimci oluyo diye biliyorum yinede icicem
Haklısın her kacamak bızı uzaklastırıyor.
supersın aybukem. Ara ara gel sen özletme kendiniinsalah döndüğünde incecik donersın hep beraber mezun ooluruz
Bende gecrn kardesimi sirdum zayiflamismiyum diye yoo hala kafan kocaman dedi gicikNe kadar güzelll. Benimde iş arkadaşım gecen spordan sonra saçlarımı toplmıstım o dedi yüzün küçülmüş diye. Bende sevinmiştim. İlerde kilolara takılı kalmıcaz göreceksiniz sadce görüntümüz ile ilgilenir olcaz. Ben bu arada cidden kenidim günlük tutumaya karar verdim bu yaşımdan sonra :) ne yediklerimi yazıp naptıklarımı yazıcam. işim için yapmıştım bunu çok yoğun iken bide biri vardı özenle beni cıldırttı iş yerinde. herseyı yazmıstım. gecen elime gecti güldüm çok ama iyi gelmişti oraya yazarken saj oly-uyodum. Soylemedıklerı soyluyodum iyi geliyodu.
Hosgeldin guzelliktamam canım fırsat buldukça uğramaya çalışacağım inşallahama daha mezun olmaya çoook var geçmiş yapamıyorum malesef sayfalar birikiyor sürekli ama bir mesajda mesaj sayılarından bahsettiğini gördüm
ben severek yapıyordum canım hoşuma gidiyordu ondan çok da zor gelmiyordu açıkçası genelde kendi mesajlarımı sayarken sıkılıyordum sadece
sen ne yapıyorsun rafinera nasıl gidiyor
Hoşbulduk canım
Sizi görünce dahada iyi oldum
Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta atlattım, bol karabiberli çorba tavsiyem
Aybükemmm hoşgeldin uğra tabiki çok mutlu oldum görünce
Biliyorum canım kilo verip döneceğine eminim, yokluğun çok belli
Ahh canım kıyamam diş sıkıntısı zorcanım, iyi yapmışsın canım gününün güzel geçmesine sevindim
hoşbuldum dileğimHosgeldin guzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?