N nar38 H HedefVeBasari @olvidosEfser C chnnmkiz , kelebekolacam
sizler de iyisinizdir umarım kızlar unuttuğum olmamıştır inşallah sizlere de burdan yazayım dedim
ben geldiiiim. kızlar sanırım büyük konuştum. lafı ortaya attım kaçtım takım kaybetti. neyse burda takılalım bu hafta. gerçi misafirim var gelemiyom aranıra pek fazla. eee nasıl gidiyo bakalım sizde işler. benim diyet battı. ama bu gün moralim çok bozuldu görümceme dedim yarın istesemde bana karbon hidrat yedirtmiyosun. kıyafet aldım ceket, pantolon etek falan. eşim kötü olmuş kilolu göstermiş seni dedi. çok üzüldüm. leğen kemiklerimin yan taraflarında birer avuç birikinti var biliyom. onları yok edecem. iki hafta içinde hemde. sonra da beğendiğim bir pantolon etek daha var onu alacam. hemide görümcem le iddaya girdik. kahve ısmarlayacak kaybeden
cokk canım istemişti. burdaki bir balıkcı var cok guzel yapıyor. En fazla 3 hafta yemeden durabılıyorum.
kizlar ip atlayamiyorum yaa atlayan yerlerim agiriyo :)) nooldu bana kalcalarima civiler saplandi on tane anca atladim dun yatak odami duzenlerken cok agir kaldirdim ondan heralde gecer insallah
süpersin ablacım. bu akşam gidince ilk işim mat sermek olacak :))) şimdi güzlce kahvaltımı ediyorum. öğle yemegimi evde unutmuşum yaaaneyse öğlen eve gider gelirim yürüyüş yapmış olurum hem yarım saat
günaydın kızlar
evet kaptan pazar menusu oldu. ama ben hakkaten kendimi tanıyamıyorum yediklerime bakınca.cozuttum
ama bu sporlar bu hafta hep olacak akşam sporu ve 45dk altı olmayacak beni anca paklar. cumaya hedefi tartıda görmek istiyorum. şurda kaldı 4 gün way anam wayy
ben bundan sonra uçuk hedefler koymayacam kendime. daha olabilecek hedefler koyarak yaza yeni bir EMİNE ile girecem :) bu sefer kararlıyım. aylık minimum 3 kg maksimum 5 kg hedefim
Sweetdimple evet kaptanım en sağlıklı en doyurucu tatlıyı yedim dün tadı damağımda kaldı vallahi kokusunu getirebilsem keşke yanımda.. İnşallah kaptanım hayırlısıyla bana da nasip olur inşallah
ben girmeyeli misafirlerimiz gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler
Senden haftada 400 gr istiyorum neslim bunu da güle oynaya yaparsın biliyorumvalla ben marttan beri toputopu 14 kilo verdim. haftada 300,200, bazen 700,arada 1000 gr. okadar az verdim sıkıldım yıprandım ama sonra alıştım şimdi 300gr arar oldum durdu vermem. o nedenle 200 bile versem havaya uçucam. varsın yavaş gitsin napim.14 kilo vereli pek artı çıkmadım ne zaman 75 indim bi 77 bi 76 baktım olmuyor hedefi 70 çekmek lazım 75 kendini korumaya aldı ulaşılmaz sanıyor onu piskolojik yeneceğim halt etmiş o. 2 haftaya ben zaten 75 çoktan görürüm o da arkamdan bakakalır dimi. amaç 70 ona koşmak lazım. 70 benim gençkızlık kilom ona ulaşınca 66-67 hedeflicem yaza kadar herhalukarda 67 olurum zaten sıkıntımda acelemde yok takım beni atmazsa :))))
ama artık artı görmek istemiyorum bunda kararlıyım
bende mı mat alsam leslıe yaparken ses gecırmez mı boylelıkle banum ?
doktor gbsın neslimmbaya baya arastırıyorsun bunları sanırım
Selam 3. ve 6. takım fıstıkları
Ancak gelebildim buraya, Bilmeyenler için söyleyeyim, evimde internet olmadığı için hafta içi mesai saatlerinde yazabiliyorum buraya, o yüzden biraz geç kaldım selam vermekte. Herkes iyidir inşallah. Geçmiş o kadar birikmiş ki biraz göz atayım dedim ama çok fazla ilerleyemedim. Hedef listesini görmüştüm bir yerlerde onu bulayım da bari hedefimi yazayım.
Perşembe cuma menümü unuttum ama hafta sonunu yazayım
c.tesi
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz
Öğle
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı prasa
Yoğurt
Ara
3 kayısı
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
Hamsi buğulama
Salata
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 1 mil+40 dak plates
-----------------------------------------
Pazar
Kalkınca 2 bardak su+1 kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
marul, roka, maydanoz
Öğle
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı prasa
Yoğurt
Ara
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 bardak kuşburnu
Spor leslie ile 3 mil
İsteyince oluyor olmadı diye bir şey yok. Geçen akşam haberlerde 72 yaşındaki kadın 170 kg dan 98 kg inmiş. Spor bile yapıyordu, yani isteyince oluyor mutlaka. Biraz kurallı gitmek gerek.
Selam kizlar bugun midemin hic tadi yok usuttum herhalde bende detoks corbasi yaptim baya rahatlatti
Tünatdınlar kızlar,
Benki normalde kahvaltı etmeyip akşama kadar 2 ponçikle duran insandım bugün isveç diyetine başladım ve sabahın köründe iki yumurta yedim şu an açlıktan kalemi kemireceğim
Alışmadık kalçada don durmaz dedikleri böylesi bir şeydi sanırım. Yedikçe dibim delinmiş gibi acıktım şaka gibi neyse eve gidince kocaman 200 gram etim ve salatam beni bekliyor olacakO yüzden yaramazlık yok. Hem haftasonu yediğim tulumbalar 3 gün aç kalsam beni idare eder
Durum değerlendirmesi yaptığıma göre kaçabilirim.
Herkese iradeli bir gün diliyoryum
kizlar şıllık tatlısı yaptım iki dsu bardagı seker bii surude un yiyebilirmiyim cok canim cekti ; )
Ne kadar güzelll. Benimde iş arkadaşım gecen spordan sonra saçlarımı toplmıstım o dedi yüzün küçülmüş diye. Bende sevinmiştim. İlerde kilolara takılı kalmıcaz göreceksiniz sadce görüntümüz ile ilgilenir olcaz. Ben bu arada cidden kenidim günlük tutumaya karar verdim bu yaşımdan sonra :) ne yediklerimi yazıp naptıklarımı yazıcam. işim için yapmıştım bunu çok yoğun iken bide biri vardı özenle beni cıldırttı iş yerinde. herseyı yazmıstım. gecen elime gecti güldüm çok ama iyi gelmişti oraya yazarken saj oly-uyodum. Soylemedıklerı soyluyodum iyi geliyodu.
hoşbuldummçoook teşekkür ederimm canımm sizi çok özlüyorum yoğunluktan ancak fırsat bulup da gelebildim bu haftayı bir atlatsaydım daha da rahat olacağım sanırım
çok zor tutuyorum kendimi kaçamak yapmamak için canım erkek arkadaşım sağolsun engelliyor genelde
henüz izinden beri kaçamak yapmadım bir kere dondurma yedim sadecespora da devam kilo verip geri döneceğimm sen nasılsınn
selam herkese
hedeflerimizde bızdık olan benmiyim kaptanım
hedefim 74.5
menüm
Sabah
geranmali, ceviz,zeytin
Akşam
tavuk,salata,ayran
spor:1 saat yürüyüş
günde 3 lt su içiyorum artı yeşilçay
yemedim kaptan yazcam simdi menümüHayırrrrrr yeme
Sen dün kaçamak yapsanda cok istikrarlısın cnm böle devam edersen kesin olurbencede canımm. Ben 65 olsam hatun gb olurum sanırım. Ama bazen korkuyorum bu yuzden cok dusunmek ıstemıyorum. 65 olmam ıcın 30 kilo vermem lazım ya yapamazsam diye dusunceler goruyor. Sonra bakıyorum yapanlar nasıl yapmıs. verılebılır ınsanlar 60 kilo fln verıyor. Elbet buye dayanamıcak verıcek sen pes etme yeter dıyorum. Insallah oluruz tatlım yaa
Hem regl ol hem sabit kal kıskandım walla:)Bu hafta bir kilo vermem lazım geçen hafta regl yüzünde sabit kaldım, bu hafta telafi etmem gerek.
Canım kaçamaklar olmasa ayda 4 kg gider tabiki. Ben de ilk ay 23 kil verdim ama gel gör i son 4 aydır sadece 5 kilo. Sürekli kaçamaklar yapıyorum, diye listemin dışına çıkıyorum o zaman fa gitmiyor işte. Şimdi karar aldım artık, 16 şubat diyete başlama tarihim, o zamana kadar hedef kiloma ineceğim inşallah... Çocuklara da pasta börek yasakladım. Bu iş bitene kadar benden bir şey istemeyin dedim. Evde istemeden atıştırabiliyorum özellikle hafta sonları. Sonra da bir pişmanlık ama iş işten geçiyor.
Ünv kazanıp yurda yerlestiğimde Bulunduğum ilden dolayı ilk duydugum şey bide kikir kikir gülmüştük kızlarlakizlar şıllık tatlısı yaptım iki dsu bardagı seker bii surude un yiyebilirmiyim cok canim cekti ; )
Bugünkü menum
Sbh2 yumurta peynir zeytin Havuç 3 ceviz
Öglen yarım ayva bi çay bardağı süt
Aksam Brokoli haşlanıp limon sıkıp yedim Yanındada dolu bi tabak yogurt
Leslie,150 mekik,100 sbh aksam ip
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yesil cay
bugünkü menüm
sabah
beyaz peynir,1 salatalık biraz maydonoz 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
öğle
yogurtlu brokoli
ara
1 fincan limonlu yeşil çay
1 elma
akşam
1 kase tarhana çorba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
spor 1 mil leslie
1 saat yürüyüş (öğlede eve gidip gelince 1 saat oldu )
3,5 lt su
İyi geceler güzel hatunlar,
Gün sonu z raporum;
sabah ; 2 yumurta, kahve
akşam; 200 gr tavuk, salata
spor; sabah 3km, akşam 3 km toplam 6 km sırtta 10 kilo sırt çantasıyla yürüyüş
Şimdi yeşil çay keyfi yapıyorum.
Hepinize güzel bir akşam diliyorum.
yemedim kaptan yazcam simdi menümü
SüperBugünkü menum
Sbh2 yumurta peynir zeytin Havuç 3 ceviz
Öglen yarım ayva bi çay bardağı süt
Aksam Brokoli haşlanıp limon sıkıp yedim Yanındada dolu bi tabak yogurt
Leslie,150 mekik,100 sbh aksam ip
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yesil cay
bugünkü menüm
sabah
beyaz peynir,1 salatalık biraz maydonoz 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
öğle
yogurtlu brokoli
ara
1 fincan limonlu yeşil çay
1 elma
akşam
1 kase tarhana çorba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
spor 1 mil leslie
1 saat yürüyüş (öğlede eve gidip gelince 1 saat oldu )
3,5 lt su
İyi geceler güzel hatunlar,
Gün sonu z raporum;
sabah ; 2 yumurta, kahve
akşam; 200 gr tavuk, salata
spor; sabah 3km, akşam 3 km toplam 6 km sırtta 10 kilo sırt çantasıyla yürüyüş
Şimdi yeşil çay keyfi yapıyorum.
Hepinize güzel bir akşam diliyorum.
Fıstığımmm gelmişşhoşbuldumm kaptanımmteşekkür ederim canım vereceğim inşallah kısa sürede geri dönmek istiyorum ama 1 ayı bulur gibi duruyor şimdilik
geçen hafta 1 gün tatil verdim kendime yalnız kaldım biraz iyi geldi .. sizi çok özlüyorum canım
K kendi başkanım,
1.5 litre okulda, yarım şimdi içtim. 2 litre olduAma yarına hem yeşil çayımı hem su listemi götürüp 3 litreden aşağı bırakmayacağım. Sebilin dibine çadır kuracağım
@Kardeş takımımızın başkanı;
Evet az ama benim eski menülere göre çok.Kademeli arttırma yapıyorum başkanım. Yürüyüş de sabah uykum açılsın diye yarım saat yürüyorum, akşam da otobüsü yarım saat bekleyeceğime hemen eve gideyim diye yürüyorum. Yoksa yürüyüşü spor aşkından yapmıyorum
İyi akşamlar hepimize.
Merhaba canım, evet izne ayrılmışsın kolay gelsin canım..Papillon_ sevgili rakibem ben izne ayrıldım ama ayrılmadan önce ödem yapmıştım geçen hafta onu attım
şimdi de dikkat ediyorum spora falan gidiyorum biraz yoğunum ama ona fırsat ayırmam gerekiyor
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet ?
Menümü yazayım,
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli çavdar ekmeği, şekersiz çay
Akşam 1 tane kıymalı biber dolması, yoğurt
1 bardak kefir
Su 2.5 lt
Spor 50 squat, 100 mekik
Yarın da inşallah leslie ablayla yürürüm kardiyo yapmayınca spor yapıyor gibi hissetmiyorum ben debeleniyorum sanki
Dolmalarım kocaman kaptanım çok güzel dolmalık biber buldum
Maşallah bugün menülerin hepsi birbirinden güzel diyecekkenn ekmeği gördüm
Tek bir dolma yettimi kuzum gerçi yoğurt kefir var ama tutmaz gibi geldiYağ yakmak için kardiyo şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?