Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlarrrr şekerlerrrBugün güya evdeydim ama şu pazartesileri sevmiyorum hiç onu yapim bunu yapim hop akşam oluyor

Bazen kamçılayıcı etken gerekiyor enişte bunu sağlamış bitanem.Enişteyi dediğine pişman et üztüne bir de yeni ciciler al intikam böyle güzle olur. Görümcen de yardımcı olsun birlikte kahve içersiniz artık

cokk canım istemişti. burdaki bir balıkcı var cok guzel yapıyor. En fazla 3 hafta yemeden durabılıyorum.

Balık istediğin kadar yiyebilirsin Ayçacım ama pişirme yöntemi uygun olursa şu rafineralar bitince sana bir ara göstermiştim o ızgaralardan al çok pratik kuzum doyuncaya dek bol bol ye balığını

kizlar ip atlayamiyorum yaa atlayan yerlerim agiriyo :)) nooldu bana kalcalarima civiler saplandi on tane anca atladim dun yatak odami duzenlerken cok agir kaldirdim ondan heralde gecer insallah

Sayıyı yavaş yavaş artır ve setler halinde atla cnm arada 1 dk dinlen ısınma hareketleri de etkili sonrasında da esneme hareketleri yaparsan iyi sonuç alırsınNe olur ağır kaldırma işlerini yapmayın bel bir kez gittimi düzelme olmuyor Eskiden sizin gibiydim şimdi eğilirken bile dikkatli davranıyorum

Tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak için burdayız Eminem

Ben sana inanıyorum hep inandım neslim sen de yapabileceğine inandığın an bu iş bitecek zaten bu hafta
güzel bir başlangıç yap kuzum eski nesliyi göster bize

ben bundan sonra uçuk hedefler koymayacam kendime. daha olabilecek hedefler koyarak yaza yeni bir EMİNE ile girecem :) bu sefer kararlıyım. aylık minimum 3 kg maksimum 5 kg hedefim

en doğrusu da bu mantıklı hedef koymak haftada 600 gr versen ayda 2,4 kilo ve 10 ayda 24 kilo yapar Eminem

Keşke öyle bir imkan olsa Gamzem cennet kokusu taşıyor bebekleR.Rabbimin izniyle hepiniz bir gün o müjdeyi vereceksiniz inş kuzum

ben girmeyeli misafirlerimiz gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler

Hoşbulduk bitanemm sen de hoşgeldin

Senden haftada 400 gr istiyorum neslim bunu da güle oynaya yaparsın biliyorum

bende mı mat alsam leslıe yaparken ses gecırmez mı boylelıkle banum ?

Evet Ayçam sesi engelliyor istediğin zaman spor yapabilirsin
doktor gbsın neslimm baya baya arastırıyorsun bunları sanırım

Neslim hakikaten çok araştırmacıdır beslenme konusunda herşeyi bilir bilmesine de kaçamaklardan da uzak duramaz.Neslime hayranım hakikaten bulaşık deterjanını ve çamaşır deterjanını bile kendi yapar

Hoşgeldin canımm hepimiz iyiyiz kuzum kardeş takımımızda herşey beleş tatilin keyfini çıkarıyoruz 1 kilo hedef koymuşsun artık son gidecek kilolar cnmm eminmisin hadi inşallah cnmm

Spora başlayabildiğine göre 1 kilo hedefi tutturacaksın bence canım afiyetolsun menülerde sporda süper

İsteyince oluyor olmadı diye bir şey yok. Geçen akşam haberlerde 72 yaşındaki kadın 170 kg dan 98 kg inmiş. Spor bile yapıyordu, yani isteyince oluyor mutlaka. Biraz kurallı gitmek gerek.

Bu haberi ben de izledim Haluk Saçaklının hastasıydı sanırım oturduğu yerden plates lastikleriyle spor yapıyordu demek ki isteyince her şey oluyormuş

Selam kizlar bugun midemin hic tadi yok usuttum herhalde bende detoks corbasi yaptim baya rahatlatti

Geçmiş olsun çekirgemmm

Menünü görünce İsveç diyetine şükredesim geldi senin ponçik diyetinden iyiymiş hakikaten

şu gr ölçmek yok mu 200 gr beni deli ediyor seviyorum seni Canan ablammm doyana kadar ye diyor

kizlar şıllık tatlısı yaptım iki dsu bardagı seker bii surude un yiyebilirmiyim cok canim cekti ; )

isminde hayır yok bu tatlının hiç duymamıştım beni yeme demiş sana umarım yememişsindir

Ayçacım diyet günlükleri bölümüne açabilirisn hem ilerisi için hatıra kalır sana tabii çok özel yazmayacaksan

Hoşgeldin Aybükecimmm hadi şu haftayı da hayırlısıyla atlat bir an önce gel aramıza o zaman Damat rahat dursun kuğu gibi gelin yapıciz seniiii

Aslıcım bugün de gelmemiş bızdık yok Nurumun mazereti var halimem menüler nerde Barbim gece gelir

hedeflerimizde bızdık olan benmiyim kaptanım
hedefim 74.5

menüm
Sabah
geranmali, ceviz,zeytin

Akşam
tavuk,salata,ayran

spor:1 saat yürüyüş
günde 3 lt su içiyorum artı yeşilçay

Slm kuzum Tabikii sensin bızdıkımmm senden başka bızdıkım mı var Ben burda seni sorarken sen yazmışsın 6, takıma menünü ama bu hafta burdayız kuzum

Afiyetolsun cnmmm 3 lt su içebiliyorsan maşallah canım senin için 2,5 lt yeterli Geranmali senin menülerinle hayat buluyor

Sen dün kaçamak yapsanda cok istikrarlısın cnm böle devam edersen kesin olur

Hem regl ol hem sabit kal kıskandım walla:)

kizlar şıllık tatlısı yaptım iki dsu bardagı seker bii surude un yiyebilirmiyim cok canim cekti ; )
Ünv kazanıp yurda yerlestiğimde Bulunduğum ilden dolayı ilk duydugum şey bide kikir kikir gülmüştük kızlarla

bugünkü menüm

sabah
beyaz peynir,1 salatalık biraz maydonoz 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay

öğle
yogurtlu brokoli

ara
1 fincan limonlu yeşil çay
1 elma

akşam
1 kase tarhana çorba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmek

spor 1 mil leslie
1 saat yürüyüş (öğlede eve gidip gelince 1 saat oldu )
3,5 lt su

Harikasın Fatoşummm dört dörtlük bir menü ceviz 3 e çıkmış

salatalık artık tercih etme Eminemm

İyi akşamlar canım şükür kaç haftadır kahvaltı gördük menünde yeterli su içtiğini farzediyorum İyi keyifler

yemedim kaptan yazcam simdi menümü

Süper

Çok azz Hemde okadar yol yürüyosun

Sanada iyi akşamlar cnm

Fıstığımmm gelmişş
Dön dön çok özledik
İyi olmanada çokkk sevindimmm

K kendi başkanım,
1.5 litre okulda, yarım şimdi içtim. 2 litre oldu Ama yarına hem yeşil çayımı hem su listemi götürüp 3 litreden aşağı bırakmayacağım. Sebilin dibine çadır kuracağım

@Kardeş takımımızın başkanı;
Evet az ama benim eski menülere göre çok. Kademeli arttırma yapıyorum başkanım. Yürüyüş de sabah uykum açılsın diye yarım saat yürüyorum, akşam da otobüsü yarım saat bekleyeceğime hemen eve gideyim diye yürüyorum. Yoksa yürüyüşü spor aşkından yapmıyorum

İyi akşamlar hepimize.

Yarın su miktarı güzel olacak o zaman Gizemim .Neden vakit kaybedeceksin ki hem spor hem zamandan kazanıyrosun kendimi abd başkanı gibi hissetmeye başladım bitanem sen başkan dedikçe

İyi akşamlar canım şarj olman lazım kaç hemen

Merhaba canım, evet izne ayrılmışsın kolay gelsin canım.. ben de iyiyim aynen devam canım bu hafta regl olucam onun şişliği var sanırım onu da atlattım mı tamamdır :)

Menümü yazayım,
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli çavdar ekmeği, şekersiz çay
Akşam 1 tane kıymalı biber dolması, yoğurt
1 bardak kefir
Su 2.5 lt
Spor 50 squat, 100 mekik
Yarın da inşallah leslie ablayla yürürüm kardiyo yapmayınca spor yapıyor gibi hissetmiyorum ben debeleniyorum sanki

Maşallah bugün menülerin hepsi birbirinden güzel diyecekkenn ekmeği gördüm

Tek bir dolma yettimi kuzum gerçi yoğurt kefir var ama tutmaz gibi geldi Yağ yakmak için kardiyo şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…