- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
merhaba kızlar misafirim geldi az önce ugurladım.yemekkonusunda cok fire vermedigimi düsünüyorum
menüm sabah klasik kahvaltı
ara:bitki cayı ve 3 ceviz 3 kurukayıısı
akşam yarım kase kesme corba,1 kasık yogurtlu kereviz, 1 mercimek köfte, 2 kasık salata,yarım dilim börek,2 kasık yeşil fasulye
belki kızarsınız bu menüye ama onlar da yesin diye okadar yapıpta yemememk olmazdı kızlar en azından minicik yedim hepsinden
2 litre su
200 ip atlama şimdi
çocuklar için ayrıca oluyo diye biliyorum bendeÇocuklar için ayrı bişey vardır belki bende ki olmaz sanırım sert baya zorluyor zıplarken
Gayet güzel atlatmışsın ayşemmerhaba kızlar misafirim geldi az önce ugurladım.yemekkonusunda cok fire vermedigimi düsünüyorum
menüm sabah klasik kahvaltı
ara:bitki cayı ve 3 ceviz 3 kurukayıısı
akşam yarım kase kesme corba,1 kasık yogurtlu kereviz, 1 mercimek köfte, 2 kasık salata,yarım dilim börek,2 kasık yeşil fasulye
belki kızarsınız bu menüye ama onlar da yesin diye okadar yapıpta yemememk olmazdı kızlar en azından minicik yedim hepsinden
2 litre su
200 ip atlama şimdi
buradada kar var ama soguk havada yürüyünce daha cok kalori yakılıyormus öyle duymustumEvett bugün çok soğuktuu. Bende sabah 7.00 da uyandım dışarı yüürüyüş yapmaya hazırlandım bi güzel aşağı indim 1 turu zor attım hemen iceri kactım vurdum kafayı uyudum. Dondum içim titremiş bende bu yüzden bu gün aksam yapıcam spor. Misafirler kızceleride evde bıraktım. Onlar yerleşsinler baksınlar neler yapıyolar fln.
menü ideal zaten sporda yerinde süpersin kaptancımSon aram kaldı ama yazayım menümü belli nasıl olsa ne yiyceğim
Kahvaltı
1 domates,az peynir,6 tane yeşil zeytin
2 dlm ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
Tavuk,salata,1 dlm ekmek
Ara
3 yk yoğurt,1 portakal
Akşam
Kabak sote,4 yk yoğurt ve 1 dlm ekmek
Ara
1 kupa yeşilçay,3 yulaflı bisküvi
2 lt su
30 dk yürüyüş+10 dakika trambolin+50 mekik
herkese iyi geceler ben kaçar :)
İyi geceler meleklerim kelebeklerimmm tatlı rüyalar hepinize
Bugünkü menum
Sbh2 yumurta peynir zeytin Havuç 3 ceviz
Öglen yarım ayva bi çay bardağı süt
Aksam Brokoli haşlanıp limon sıkıp yedim Yanındada dolu bi tabak yogurt
Leslie,150 mekik,100 sbh aksam ip
1 Türk kahvesi 2 maden suyu 2 yesil cay
su süper valla spordabugünkü menüm
sabah
beyaz peynir,1 salatalık biraz maydonoz 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay
öğle
yogurtlu brokoli
ara
1 fincan limonlu yeşil çay
1 elma
akşam
1 kase tarhana çorba
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
spor 1 mil leslie
1 saat yürüyüş (öğlede eve gidip gelince 1 saat oldu )
3,5 lt su
canım teşekkürler herkes iyi sende hadi cabuk dön artıkN nar38 H HedefVeBasari @olvidos @Efser @chnnmkiz , @kelebekolacam
sizler de iyisinizdir umarım kızlar unuttuğum olmamıştır inşallah sizlere de burdan yazayım dedim
Burnum çok üşüyor amaburadada kar var ama soguk havada yürüyünce daha cok kalori yakılıyormus öyle duymustum
evet aynen onlarada ayıp olmasın istedim cünkü dedimya arkadas olarak ilk uzaktan gelen misafirimdiGayet güzel atlatmışsın ayşem
spor cok güzel olmusİyi geceler güzel hatunlar,
Gün sonu z raporum;
sabah ; 2 yumurta, kahve
akşam; 200 gr tavuk, salata
spor; sabah 3km, akşam 3 km toplam 6 km sırtta 10 kilo sırt çantasıyla yürüyüş
Şimdi yeşil çay keyfi yapıyorum.
Hepinize güzel bir akşam diliyorum.
bugün ben sporlara gidiyorum hep cok güzelMenümü yazayım,
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli çavdar ekmeği, şekersiz çay
Akşam 1 tane kıymalı biber dolması, yoğurt
1 bardak kefir
Su 2.5 lt
Spor 50 squat, 100 mekik
Yarın da inşallah leslie ablayla yürürüm kardiyo yapmayınca spor yapıyor gibi hissetmiyorum ben debeleniyorum sanki
sen istanbuldaydın dimi kaptan unutmusta olabilirlm.dogru haklısın insan üsüyünce yapamıyor zaten bende kısın yürümüyorum pekBurnum çok üşüyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?