Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menuuu

sabah aksam buraya kaçıp yemediğim tostu sabah yedim iki dilim kepek ekmeğine yagsiz üç zeytin çay
ogle ucte anca firsat buldum yarimr kase et haslama iki kasik nohut yogurt yarim domates bir dlm ekmek
Akşam bir dlm ekmek yoğurtlu ıspanak dört kaşık tarhana sekiz tane kadar minik aci biber turşusu

Gecmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah. Emziriyosun diyye bişey demek istemiyorum sana ama akşam yemeğinden sonra o meyveler çok bence gün içinde yesen. En iyi sütü ne yapıyo biliyomusun dinlenmek tecrübeyle sabit ama iki bebeyle ne mümkün gece uyuyabiliyosan şükret

Yoğunluktan uğrayamadım biliyorum,afedersiniz kızlar.
Menüm
Sabah klasik 2 yumurta beyazı ve malum şekil 1 kirbit kutusu kadar peynir 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 havuç 1 türk kahvesi
Öğlen 1 kase mermiçek çorbası 4 kaşık yoğurt ve pırasa yemeği ve salata 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek
Ara yok
4 kaşık yoğurt 4 kaşık pırasa 1 dilim kepekli ekmek salata
Ara leblebi

günaydın 3 .takım ve 6.takım havalar çok soğudu dün okulda nöbetçiydim çok üşüdüm

dünkü menüm
kahvaltı
1parça peynir
7zeytin
1dilim kepek ekmek
1havuç

arada 1 mandalina hüplettim

öğlen
1kase çorba(ezogelin)
1parça tavuk haşlama

akşam
fırında palamut ve brokoli salatası
yeşillik
3parça patates

spor yok tüm gün ayaktaydım
suyu 2,5 lt yapmışımdır

olur canım yapalım. gitsin kilocuklarr

Evet canım. yapmayı deneyince anladım zormuş baya bu işler. benimde rafinera güzel ama bazen araya başka seyler giriyor malesef zaman zaman. Ins sonuc güzel olur.

Bende gecrn kardesimi sirdum zayiflamismiyum diye yoo hala kafan kocaman dedi gicik

Ama bişi diyim mi benim liseden arkadasım vardı kiloluydu cok sonra zanax kullandı kilo verdirdi zanax ona. çok gb kaldı ama kafası kocamandı hatta o zamanlar sevgilisi kapından gecerken kucaklayınca bası agır gelırde düser diye korkuyorum derdi. Sonra vucudu dengeledı kendini şimdi fıstık gb orantılı heryeri.

Benimki yine tembellik banum. ızgara balıktan sonra maf olucak onu ayıklaması ayrı bir dert . Daha sonra koku yapıcak o da bi dert o yuzden pişirtirip getirmek daha iyi ama sorucam ızgara yapabiliyolar mıyımış bide eğer yapılarsa valla 1 günde 1.5 kilo yerimm 1 öglen yarım aksşam

Detarjanı bulasık sbaunu nasıl yapıyorrr ki ?

günaydın kızlarr..hızınıza yetişemiyorum.
dünkü menüden başlayalım
sabah peynir
1,5 dilim ekmek
maydanoz
ara:yok
öğle:
salata
yogurt
yeşil fasulye
ara:3 gün kurusu
ara:1 kivi
akşam:
2 tabak kıymalı karnıbahar(birini salata niyetine yedim)
yogurt
ara:3 gün kurusu
ara:1 dilim ananas

günün kaçamağı evde yaptıgım simitin tadına baktım
vee 2 mil leslie 100 ip atladım.bu benim için büyükk başarı.

dün diyetisyendeydim,hayal kırıklığına uğradım.600 gr yagdan gitmiş 1600gr vermişim.hayal kırıklığıma diyetisyenim biraz bozuldu.sanırım beni biraz cezalandırdı
sabah nesfit verdi hiç sevmem
ara öğün aktivya verdi işim olmaz.ama elim mahkum.bide her akşam 20dk dans et ardından 200 ip atla dedi.dün kafama göre müzik bulamadım leslie yaptım 25dk.100de ip atladım alt komsuya acıdım walla.oyüzden devam etmedim yoksaa

günaydın kızlar keyifler nasıl. ofise geldim kahvemi içtim az size bakim dedim. bu arada sigara bırakma ilacımın 3. sünü sabah aldım acayip midemi bulandırıyo. ağızımın tadı bozuluyo, burnuma kötü kokular geliyo nasıl dayancam bilemedim 1 hafta geçsin duruma göre ilacıda almıyacam bakalım kurtulucam sigaradan

banum utandım şimdi. menum berbat gene. şöyle örnek menulerim vardıya onlar yok oldu

herkese günaydın
hemen dünkü menümü paylaşıyım

sabah: peynir zeytin bolca ot
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz vişne suyu

akşam: 1 kase mercimek çorbası
3 köfte 2 dilim patates 1 kaşık pilav
bolca yeşillik
1 dilim ekmek

gece: 1 bardak süt
1 mandalina
1 elma

ay benimde canım kahve istedi.Allah kolaylık versin canım kurtul şu pis illetten.

banum utandım şimdi. menum berbat gene. şöyle örnek menulerim vardıya onlar yok oldu
stres yapma canım.bugün ptesi değilsede güzel bir başlangıcla o menülere dönebilrisin henüz sabah vakti.

2 öğün yemişsin karatay desem menün benzemiyor sanki.bu sana sıkıntı yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…