Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne

ay benimde canım kahve istedi.Allah kolaylık versin canım kurtul şu pis illetten.

stres yapma canım.bugün ptesi değilsede güzel bir başlangıcla o menülere dönebilrisin henüz sabah vakti.
nası moral oldu bi bilsen o laf. henuz geç değil dimi. işallah hadi bakalım

canım annem mora terapi diye bişeye gitti bıraktı çok şükür. annem bıraktıysa herkes bırakır diyorum ben :) araştır istersen

Daha çok verdiğim zamanlar da oldu banum, geçen hafta da regl vardı onun da etkisiyle ödem olmuştur bu hafta gider diye düşünerek bir kilo dedim isteyince yapıyorum kaçamak yapmadığım ve sporumu yaptığım sürece. Bu hafta da bu istekli haftalarımdan biri, Bu sabah bir kontrol ettim iyi gidiyor

Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur umarım?

Hoşgeldin canım
Seninle rakibeydik yoğunluğundan dolayı karşılaşamadık, rövanşta inşallah
Menü gayet güzel

Spor harika canım aynen devam

Günaydınn canım
Harika bi karar inşallah bırakırsın
Beyninde bitirdiysen bitti o iş bence

Bu gece dediğin arayı kaçta yiyorsun tatlım, meyveler fazla olmuş sanki
Suyuda yeterli içiyorsan harika

Evet su açıktırıyor insanı
Bol öğünlü olmuş
Aslında pide ve pirinç dışında göze batan bişey yok

Merhaba kaptanlarımızın kelebekleri ve melekleri

Nasılsınız bugün, herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
Hoşgeldin canım
İyiyiz ev işlerine dalamdan bi uğrayayım dedim,
Ay ne güzel oldu böyle bundan sonra uğrayın takıma hep alıştırdınız bizi
Evet evet kaçamaksız bol sporlu bi gün olsun

Canım yüzme öncesi yemek niye ki, daha zorlamaz mı seni. Sadece bir kahve ve iki kayısı yesen yeter aslında. Diyetisyenim bana spor öncesi bunları önermişti ama bağırsak sorunum yüzünden kahveyi kesti. Yoksa spordan önce kahve çok iyi geliyor. Bugün aynı hatayı yapma canım. Hafif bir ara öğün yapabilirsin, İki kayısı iki grisini ile de geçiştirebilirsin mesela, pide yeme artık. Biraz sık dişini yılbaşı geliyor, 75 olmak varken yiyip pişman olmaya ne gerek var. Hadi bugünden sonra aynı hatayı yapma, cumaya artılarını at bir kenara.

bazen bakıyorum diyorumki eski menümü acaba bu valla şu 2 yesilcay ve madensuyu için tebrik ediyorum seni ben birini zorla içiyorum ikisindede
Tşk ederim cnm çoğunluk limonda sıkarım içtiğim suyada sıkıyorum,menumdede iyi olmaya çalışıyorum ama bi aydır Olduğum yerde bi geri bi ileriyim inş bu hafta güzel sonuç alacam

indirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
ayyy ne güzel benimde herşeyim bol geliyor dediğim günler gelsin Allah ımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…