- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
nası moral oldu bi bilsen o laf. henuz geç değil dimi. işallah hadi bakalımay benimde canım kahve istedi.Allah kolaylık versin canım kurtul şu pis illetten.
stres yapma canım.bugün ptesi değilsede güzel bir başlangıcla o menülere dönebilrisin henüz sabah vakti.
günaydın kızlar keyifler nasıl. ofise geldim kahvemi içtim az size bakim dedim. bu arada sigara bırakma ilacımın 3. sünü sabah aldım acayip midemi bulandırıyo. ağızımın tadı bozuluyo, burnuma kötü kokular geliyo nasıl dayancam bilemedim 1 hafta geçsin duruma göre ilacıda almıyacam bakalım kurtulucam sigaradan
yok canım ya ben öle birisinin diyetini yapmam sağlıklı beslenme tarzım2 öğün yemişsin karatay desem menün benzemiyor sanki.bu sana sıkıntı yapabilir.
Daha çok verdiğim zamanlar da oldu banum, geçen hafta da regl vardı onun da etkisiyle ödem olmuştur bu hafta gider diye düşünerek bir kilo dedimİyi akşamlarrrr şekerlerrrBugün güya evdeydim ama şu pazartesileri sevmiyorum hiç onu yapim bunu yapim hop akşam oluyor
Bazen kamçılayıcı etken gerekiyor enişte bunu sağlamış bitanem.Enişteyi dediğine pişman et üztüne bir de yeni ciciler al intikam böyle güzle olur.Görümcen de yardımcı olsun birlikte kahve içersiniz artık
Balık istediğin kadar yiyebilirsin Ayçacım ama pişirme yöntemi uygun olursa şu rafineralar bitince sana bir ara göstermiştim o ızgaralardan al çok pratik kuzum doyuncaya dek bol bol ye balığını
Sayıyı yavaş yavaş artır ve setler halinde atla cnm arada 1 dk dinlen ısınma hareketleri de etkili sonrasında da esneme hareketleri yaparsan iyi sonuç alırsınNe olur ağır kaldırma işlerini yapmayın bel bir kez gittimi düzelme olmuyor Eskiden sizin gibiydim şimdi eğilirken bile dikkatli davranıyorum
Tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak için burdayız Eminem
Ben sana inanıyorum hep inandım neslim sen de yapabileceğine inandığın an bu iş bitecek zaten bu hafta
güzel bir başlangıç yap kuzum eski nesliyi göster bize
en doğrusu da bu mantıklı hedef koymak haftada 600 gr versen ayda 2,4 kilo ve 10 ayda 24 kilo yapar Eminem
Keşke öyle bir imkan olsa Gamzem cennet kokusu taşıyor bebekleR.Rabbimin izniyle hepiniz bir gün o müjdeyi vereceksiniz inş kuzum
Hoşbulduk bitanemm sen de hoşgeldin
Senden haftada 400 gr istiyorum neslim bunu da güle oynaya yaparsın biliyorum
Evet Ayçam sesi engelliyor istediğin zaman spor yapabilirsin
Neslim hakikaten çok araştırmacıdır beslenme konusunda herşeyi bilir bilmesine de kaçamaklardan da uzak duramaz.Neslime hayranım hakikaten bulaşık deterjanını ve çamaşır deterjanını bile kendi yapar
Hoşgeldin canımm hepimiz iyiyiz kuzum kardeş takımımızda herşey beleş tatilin keyfini çıkarıyoruz1 kilo hedef koymuşsun artık son gidecek kilolar cnmm eminmisin hadi inşallah cnmm
Spora başlayabildiğine göre 1 kilo hedefi tutturacaksın bence canım afiyetolsun menülerde sporda süper
Bu haberi ben de izledim Haluk Saçaklının hastasıydı sanırım oturduğu yerden plates lastikleriyle spor yapıyordu demek ki isteyince her şey oluyormuş
Geçmiş olsun çekirgemmm
Menünü görünce İsveç diyetine şükredesim geldi senin ponçik diyetinden iyiymiş hakikaten
şu gr ölçmek yok mu 200 grbeni deli ediyor seviyorum seni Canan ablammm doyana kadar ye diyor
isminde hayır yok bu tatlının hiç duymamıştım beni yeme demiş sana umarım yememişsindir
Ayçacım diyet günlükleri bölümüne açabilirisn hem ilerisi için hatıra kalır sana tabii çok özel yazmayacaksan
Hoşgeldin Aybükecimmmhadi şu haftayı da hayırlısıyla atlat bir an önce gel aramıza o zaman Damat rahat dursun kuğu gibi gelin yapıciz seniiii
Aslıcım bugün de gelmemişbızdık yok Nurumun mazereti var halimem menüler nerde Barbim gece gelir
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur umarım?selamlar kızlar; cok yorucu ve yoğun bi gündü o yüzden dönüşüm geç oldu..küçük oğlumda bi rahatsızlık var o yüzden hastaneye çok sık gidip geliyorum
bugün sabah
t.b. ekmekli peynirli tost yedim
ara:mandalina,
öğle:soğan kavurması 2 dilim t.b. ekmeği
ara 1 küçük muz
akşam:kurufasulye+sebzeli bulgur pilavı+salata+yoğurt
ve son olarak meşhuuur meyveli yoğurt salatam(yarım elma,çeyrekmuz,3 dilim mandalina,4 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf ezmesi)
Hoşgeldin canımgünaydın 3 .takım ve 6.takımhavalar çok soğudu dün okulda nöbetçiydim çok üşüdüm
dünkü menüm
kahvaltı
1parça peynir
7zeytin
1dilim kepek ekmek
1havuç
arada 1 mandalina hüplettim
öğlen
1kase çorba(ezogelin)
1parça tavuk haşlama
akşam
fırında palamut ve brokoli salatası
yeşillik
3parça patates
spor yok tüm gün ayaktaydım
suyu 2,5 lt yapmışımdır
günaydın kızlarr..hızınıza yetişemiyorum.
dünkü menüden başlayalım
sabah peynir
1,5 dilim ekmek
maydanoz
ara:yok
öğle:
salata
yogurt
yeşil fasulye
ara:3 gün kurusu
ara:1 kivi
akşam:
2 tabak kıymalı karnıbahar(birini salata niyetine yedim)
yogurt
ara:3 gün kurusu
ara:1 dilim ananas
günün kaçamağı evde yaptıgım simitin tadına baktım
vee 2 mil leslie 100 ip atladım.bu benim için büyükk başarı.
Günaydınn canımgünaydın kızlar keyifler nasıl. ofise geldim kahvemi içtim az size bakim dedim. bu arada sigara bırakma ilacımın 3. sünü sabah aldım acayip midemi bulandırıyo. ağızımın tadı bozuluyo, burnuma kötü kokular geliyo nasıl dayancam bilemedim 1 hafta geçsin duruma göre ilacıda almıyacam bakalım kurtulucam sigaradan
Bu gece dediğin arayı kaçta yiyorsun tatlım, meyveler fazla olmuş sankiherkese günaydın
hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabah: peynir zeytin bolca ot
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz vişne suyu
akşam: 1 kase mercimek çorbası
3 köfte 2 dilim patates 1 kaşık pilav
bolca yeşillik
1 dilim ekmek
gece: 1 bardak süt
1 mandalina
1 elma
Evet su açıktırıyor insanıdünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne
8 de yiyorum canım meyvemiBu gece dediğin arayı kaçta yiyorsun tatlım, meyveler fazla olmuş sanki
Suyuda yeterli içiyorsan harika
Ayy evet tatlın oruç tutuyordun senyok canım ya ben öle birisinin diyetini yapmam sağlıklı beslenme tarzım
şu aralar oruç tutuyorum ondan
Banda herşey bol geliyor bende şu son kilolarımı bekliyorumindirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
Hoşgeldin canımMerhaba kaptanlarımızın kelebekleri ve melekleri
Nasılsınız bugün, herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
Canım yüzme öncesi yemek niye ki, daha zorlamaz mı seni. Sadece bir kahve ve iki kayısı yesen yeter aslında. Diyetisyenim bana spor öncesi bunları önermişti ama bağırsak sorunum yüzünden kahveyi kesti. Yoksa spordan önce kahve çok iyi geliyor. Bugün aynı hatayı yapma canım. Hafif bir ara öğün yapabilirsin, İki kayısı iki grisini ile de geçiştirebilirsin mesela, pide yeme artık. Biraz sık dişini yılbaşı geliyor, 75 olmak varken yiyip pişman olmaya ne gerek var. Hadi bugünden sonra aynı hatayı yapma, cumaya artılarını at bir kenara.dünki menum
6,40da 2 bardak su 7,00de kefir ve çörekotu
7,30 kahvaltım: 1 haşlama yumurta,zeytin,peynir,1/5 avakado,ceviz badem fıstık
13,00 de 4 kaşık et sote,2 kaşıp pirinç pilav,salata
16,00 da havuz öncesi erken yemek: yarım kıymalı pide,yarım kase minik köfteli işkembeli çorba
17,00-17,40 arası 40dk yüzme (toplam 700metre)
19,30 da 1 kase yarmalı yoğurt çorbası+4 kaşık etli melemen+10 zeytin+1 dilim cevizli ekmek+1 kibrit kutusu peynir
dünyayı yedim vallahi ben yüzmesem dahamı iyi olacak ne
Tşk ederim cnmbazen bakıyorum diyorumki eski menümü acaba bu valla şu 2 yesilcay ve madensuyu için tebrik ediyorum seni ben birini zorla içiyorum ikisindede
ayyy ne güzel benimde herşeyim bol geliyor dediğim günler gelsin Allah ımmmindirim sezonuna kadar vermem lazım kiloları
dolabımda herşey bol geliyor çok şükür giyecek bir şey bulamıyorum
ama kilo vermeden yeni ciciler almak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?