biri hastanelik olmus dyolardı bu diyet yüsündn sanırım benim bilgim yok ama riskli bicanım bende yaptım isveç diyetini 6 gün yaptım o şişliği aldı 7. gün aşırı mide bulantım oldu üşütmüş olabilirim bıraktım 3 kg eksik göründü ama ödemdir diye düşünüyorum yanii
valla tebrik ederim dün biraz arastırdım bu nohuttan üretim konusunu cidden maharetli iş bende genelde herşeyin dogalındayım ama okadar aşamadım kendimi ahh daha neler duyacagım
Ben mayasını da kendim ürettim cnm nohuttan inana bana yemeye doyamıyor insan herkese mayasını dağıttım bayılan bayılana (kulakların çınlasın meleğim)
spor güzel ama ögün seninde az benim gibiBugünkü menum
Sbh 2 yumurta zeytin Havuç 3 ceviz
Aksam corba et haslama salata
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 1 kiraz sapı 1 yeşil cay
Leslie,karın eritme,150 mekik sbh aksam 100 ip atlama
ara öğün yapmıyormusun hala?menummm
sabah iki dlm kepek ekmek onbes zeytin ihlamur iki tatli kasigi labne
ogle bir dlm kek uzum
form cay
aksam
iki ızgara palamut bool salata iki dlm tam bugday ekmek
canım hiç fikrim yok benim ama belinden rahatsızdın belki su dönemde saglıklı olmayabilirarkadaşlar benim koşu bantımda motorlu masaj kemeri var. günde 10 dk kullanmayı düşünüyorum sizce yararı veya zararı olur mu
bundan ama benimki koşu bantında monte edilmiş halde
Eki Görüntüle 1349756
hayır sakın orucun üstüne hiç olmaz o yogurtlu semizotu yapabilirsin? yada cokcok üşeniyorsan nesfit al daha iyi çiğköfte yerineya bugün Allah kabul ederse niyetliyim. ezan okundugunda işte olacam armut var yanımda onu yerim. ama evde hazır yemegim yok. acaba eve giderken 1 dürüm çigköfte mi alsam yanınada ayran olur mu ki
elti kekidir o ondan eltim yok benim ama aldım o negatifliği bendegünaydın kızlar..geçmiş korkuma giremedim dün.önemli bişey varsa söyleyin ara ara bakarım artık.
dünkü menüm:
sabah 1 su bardagı light süt
1 yk çörek otu
4 yk kahvaltılık gevrek
ara:1 kivi
öğle:
4 yk kadar patlıcan yemeği
3-4 kaşık yogurt
salata
ara:meyveli yogurt probiyotik
ara:eltimdeydim çikolata soslu kek ikram etti çocuklara yedirdim sadece tadına baktım kırılmasın diye nedense tad alamadım elti keki oldugundan mı agzımın tadımı bozuk
akşam:
fırında balık 250gr kadar salata
ara:1 kaşık zerdeçal
3 gün kurusu
ara:1dilim ananas
ya evet bu hafta cabuk gecti nedenseebu cuma gelmesin dediğimiz için mi çabuk geliyor..koca yolu gözlesek bu kadar çabuk geçmez zaman
çekirdek olmasaymıs iyiymiş ama recellik kasedir o azdır azdır miniciktir :)kızlar günaydın
dün menu bildiremedim yazim hemen
sabah 2 bardak suyla açılış
8,00 de karatay kahvaltım
13,20 de 1 kaşık etli pirinç pilav+5 kaşık kadar kıymalı patlıcan yemeği+marul havuç
18,30 da 2dlm ekmek+y.mercimek li kesmeli yoğurt çorbası+etli prasa yemeği( ekmekleri götürdüm vallahi bu gün)
21,30 da 1 kase çekirdek annemdeydim komşu ile çay yanında
sporlar: sabah 25dk lesli+plates
öğlen: 35dk yurume
akşam yok
aslında güzele benziyo bende denerim herhaldeYulaf Kepekli Elmalı Toplar
2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.
- 2 adet elma
- 1 tatlı kaşığı toz tarçın
- 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 2 adet ceviz
- Üzerini süslemek için hindistan cevizi
Yapımı en kolay, sağlıklı ve düşük kalorili kurabiye tarifi:
İçindekiler:
1 büyük boy muz
1 bardak yulaf ezmesi
Temel malzemeler bunlar olmakla beraber isteğe bağlı olarak içerisine az miktarda yaban mersini/kuru üzüm/kuru kayısı/çilek/az miktarda çiğ badem/fındık vb. alternatiflerden bir tanesi de eklenebilir. Ben çok az taze yaban mersini ve küçük bir parça (küçük küçük parçaladım) şekersiz bitter çikolata kullandım.
Bir kabın içinde tüm malzemeleri elimizle ezerek, lapa haline getiriyoruz. Sonrasında yağlı kağıt ya da folyonun üzerine küçük parçalar halinde yerleştiriyoruz. 350F yada 180C dereceye ayarladığımız fırınımızda 15-20 dakika pişiriyoruz. Hafifçe altın rengi görünümü alana kadar...Kurabiyelerimiz hazır! Şeker ilavesi yok, tamamen doğal malzemeler kullandık, bir sürü minik kurabiye çıkıyor ve tümü 200 kaloriden az...Afiyet olsun =))
TARİFLER ALINTI ARKADAŞLAR BEN HİÇ DENEMEDİM AMA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
sagol canım köfte aldım onları yiyecem :)hayır sakın orucun üstüne hiç olmaz o yogurtlu semizotu yapabilirsin? yada cokcok üşeniyorsan nesfit al daha iyi çiğköfte yerine
Sağol canımEfserimm süpersin
Merakla bekliyorum listeni canım
Hadi bakalım hedef 70 i görmekk
Ohh süpermiş köftelerin yarına kalsınorucumu açtım. armut yedim 1 tane. şimdi arkadaşım çagırdı ıspanakla tarhana çorba varmış onu yiyeyim yemek yapmakla ugraşmayım şimdi :)
Benimde öyle sanırım çok öğün yapamıyorum.evet kayseriliyim ben yaşım 30Bugünkü menum
Sbh 1 yumurta 3 ceviz Havuç zeytin
Aksam yesil fasulye salata
2 yesıl cay 1 Türk kahvesi
Leslie,150 mekik,100er sbh aksam ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?